2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen gene 40 ini unutmuşsun ben kendimi bile unuttum hangi gundeyiz diye hergun tlfna bakıyorum
Alemlere hafızamla nam salmıştım, şu halimi görseler şanıma leke sürülür yani, eşim işe giderken lanet olsun senin parfümüne diye adama söylenmişim hiç hatırlamıyorum, bilinçaltım krizlerde ki normalde parfümünün kokusunu severim

Eneem adını niye kırk koymuşlar o zaman, yalnız yıkayabilsem her gün sokucam suyun altına ama geçmek bilmeyen sırt ve bel ağrılarım müsaade etmiyor, biri yıkarken su dökmekle idare ediyorum

Benimki sürekli yaşlı amca gibi homurdaniyor. Yavru kedi değil yavru kaplan mübarek hirlayip duruyor.

Canım su çok önemli . Ben nerdeyse her odaya bi şişe su koydum çünkü bebek kucahindayken susayinca gidip alamıyorum. Bebek uyuyunca da onlari dolduruyorum. Çok işe yarıyo. Hem kabızlığı önlüyo hem cildim bile güzelleşti ,hem de sütüm artıyo.
Eneem adını niye kırk koymuşlar o zaman, yalnız yıkayabilsem her gün sokucam suyun altına ama geçmek bilmeyen sırt ve bel ağrılarım müsaade etmiyor, biri yıkarken su dökmekle idare ediyorum☹
Valla niye kırk demişler bilmiyorum. Biz de hergun yıkamaya çalışıyoruz . Melegimin rengi açılıyo rahatlıyo. Biz üç kişiyiz eşim kv ben kv tutuyo,ben yıkıyorum eşim de su döküyo buna rağmen onun her banyosunda belim fena oluyo .malum banyo sonrası emme de belimi sırtımı perişan ediyo. Yani demem o ki yanında birilerinin olması sonucu değiştirmiyor. Allah bizlere güç kuvvet versin de evlatlarımıza yetelim

Hqhahhq çok güldüm buna yaaa. Bennde esin geç uyandirdi da süt mü aktı acaba dedim

Dun de benimki iki saat uyudu. Baktım çok uyudu. Uyandirdim. Üç saat sonra offf oğlum sen niye uyumuyorsun diye dolaniyordum

Kızlar özellikle aranızda ilk doğumu olmayanların tecrubelerine ihtiyacım var. Benim bebeğim haftaya 2 aylık oluyor. 2 3 gündür aç olmadığı zamanda dahik elini yumruk seklinde agzina götürme huyu başladı birde hem salyasi akıyor az az hemde tükürükleri oluyor baloncuk falan yapıyor. Diş için erken saniyorum ama öyle bi ihtimal varmı sizce

Biz bugun iki aylik oldukayni durum bizde de var nereyi bulsa yaliyo tukurugu akiyo az az

Ellerini keşfediyor annesi merak etme.
Bebekler ağızlarıyla keşfeder dünyayı. Mesela sana bakınca dilini hafif çıkarıyordum eminim. Bu seni seviyorum bana yaklaş demekmiş. Elini uzatıp tutacağını bilmiyor bebek memeyi dili ile aldığı için seni de diliyle kendine yaklastiracagini saniyor.
Aynı şekilde tüm dünyayı ağzı ile tanıyacak. Oral dönem bu. Ağız her şey. Ellerini ağzına götürüyor ve "anaaaa burda bir şey var. Benim mı ya himmm hissediyorum, emiliyor dam hep burada bunlar benim olmalı" diyor gibi düşün :)
Bebekler ağzı ile bir şeylerle ilgilendikce dilini oynattikca elini emdikçe mutlu olur. Haz kaynağı agizdir.
Fatmapo

Çok normal herşeyi ağzıyla tanıyor. Elini ağzına götürmeyi öğrendi, bu ilk zamanlar kontrollü olarak beceremediği birşeydi. Büyüyor bebiş ler

Canım doğum kilosu kaçtı şimdi ki kilosu kaç?

Moralim bozulmaya ve gene bunalimlar gelmeye başladı
Sütüm acayip azaldi.. 60ı zor gören ben bugun 30a hasret kaldım.. Eymen memede cildiriyor.. Mama veriyorum sürekli.. Benim memelerim terbiye oldular galiba hatta o kadar terbiye oldular ki hiç gelmiyorlar bu çocugu emziremiycem doya doya galiba.. Moralim çok bozuk.

Berikko yapma Allah askina, gecenlerde okudum arastirabilirsin. Bekar bir kadin bile bebek emzirse sutu gelirmis. Senin ki neden gelmesin? Cogalmasin. Kafandan at inan gelecegine. Yine bir yerde okudum selale, dere gibi hizli akan sulari hayal edince memeler saha hizli dolarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…