Alemlere hafızamla nam salmıştım, şu halimi görseler şanıma leke sürülür yani, eşim işe giderken lanet olsun senin parfümüne diye adama söylenmişim hiç hatırlamıyorum, bilinçaltım krizlerdeSen gene 40 ini unutmuşsun ben kendimi bile unuttumhangi gundeyiz diye hergun tlfna bakıyorum
Eneem adını niye kırk koymuşlar o zaman, yalnız yıkayabilsem her gün sokucam suyun altına ama geçmek bilmeyen sırt ve bel ağrılarım müsaade etmiyor, biri yıkarken su dökmekle idare ediyorumBenimde annem kırk banyosunu yaptırdı. Ama biz erken yaptık öyle olması gerekirmiş . Kırk basmasın diyorlarmış aman ne biliyim
Aynı durumdayız. Üstelik sürekli ıkınma hâlinde. Habire kaka yapıyo aşırı huzursuz. Tam emzirme bitti gazını çıkarıp uyutayim diyorum tekrat kaka, iki meme arası gazını cikarayim diyorum sora uyuturup emzirip gaz çıkarıp tam gazını çıkarıyo tekrar kaka, uyuyo ikinarak tekrar uyanıyo. Aşırı kakali ataklardayız.
Benimki sürekli yaşlı amca gibi homurdaniyor. Yavru kedi değil yavru kaplan mübarek hirlayip duruyor.Aaa gercekten mi.. Bende diyorum neden böyle.. Hatta ben eymenin kusmasi azaltmak için surekli yürüye yürüye gazini aldim.. Gazi bitse bile hemen yatirmadim yatağa o zmnda cikariyodu çünkü.. Boyle boyle iyice cikarmaya alisti ustten demekki.. Ama bu ara cikarirken cani cok yaniyor niyeyse.. Yavru kedi gibi sesi cikiyo
Canım su çok önemli . Ben nerdeyse her odaya bi şişe su koydum çünkü bebek kucahindayken susayinca gidip alamıyorum. Bebek uyuyunca da onlari dolduruyorum. Çok işe yarıyo. Hem kabızlığı önlüyo hem cildim bile güzelleşti ,hem de sütüm artıyo.Incredible incredible @designer_love D dgdln Night owl @Platinus yumiti hepinize teşekkür ederim desteginiz yorumlariniz icin. Ben yalniz bakyorum bebegime hamileligimde yalnizdi yemek filan yiyemiyorm kaliteli beslenemiyirm suyu sadece icmeye calisiyorm oda 2 lt ancak ama buna rağmen bebegimi veren Rabbim rizkini da veriyor sutum oglum emerken bile digerinden akyor mamada ara ara veriyordum bundan sonra geceleri uyandircam emerse sut emmezse sagip vercem(pompayla sagmaya vaktim olmuyodu mochi siparis verdim
İns ise yarar) ve kilosu normallesinceye kadar mamayi da duzenli vercem ins hemen toparlar
Valla niye kırk demişler bilmiyorum. Biz de hergun yıkamaya çalışıyoruz . Melegimin rengi açılıyo rahatlıyo. Biz üç kişiyiz eşim kv benEneem adını niye kırk koymuşlar o zaman, yalnız yıkayabilsem her gün sokucam suyun altına ama geçmek bilmeyen sırt ve bel ağrılarım müsaade etmiyor, biri yıkarken su dökmekle idare ediyorum☹
Hqhahhq çok güldüm buna yaaa. Bennde esin geç uyandirdi da süt mü aktı acaba dedimKızlar, dün bebeği salonda babasıyla bırakıp büyükle yatak odasında uyudum. Gece eşim emzirme için kaldırdı, sırtım sular içinde
Allah dedik, lohusalık bitti bu ne ter:/
Sonra farkettik ki kızım yatağa işemiş
Yapışık uyuduğumuz için ıslaklık da bana geçmiş:d Bana yine iş çıktı
Dun de benimki iki saat uyudu. Baktım çok uyudu. Uyandirdim. Üç saat sonra offf oğlum sen niye uyumuyorsun diye dolaniyordumBenimki bugün hep uyudu ya garip bi psikoloji uyusa niye uyudu diyorum uyansa neden uyanık kaldı bu kadar diyorum bugün sadece emdi uyudu yarim saat uyanık kaldı en fazlaözlüyorum bi yandan uyandırmak istiyorum bi yandan da uyusun dinlensin diyorum
Huniyi takmaya ramak kaldı
Değil mi ya Maşallahı varRinti görünce ona sorayım dedim chelzy:) ansiklopedi gibi kadın maşallah
Tekrar kurarsın düzeni. Eşler çok bilmiş oluyorlar ilk çocuk(lar)da. Bi güzel kıztırsın senden:)
Biz bugun iki aylik oldukayni durum bizde de var nereyi bulsa yaliyo tukurugu akiyo az azKızlar özellikle aranızda ilk doğumu olmayanların tecrubelerine ihtiyacım var. Benim bebeğim haftaya 2 aylık oluyor. 2 3 gündür aç olmadığı zamanda dahik elini yumruk seklinde agzina götürme huyu başladı birde hem salyasi akıyor az az hemde tükürükleri oluyor baloncuk falan yapıyor. Diş için erken saniyorum ama öyle bi ihtimal varmı sizce
Aşk olsun estağfurullah. Öğretmenim, bilgi paylaşınca güzeldir :))Değil mi ya Maşallahı varrint hocamın.
Ellerini keşfediyor annesi merak etme.Kızlar özellikle aranızda ilk doğumu olmayanların tecrubelerine ihtiyacım var. Benim bebeğim haftaya 2 aylık oluyor. 2 3 gündür aç olmadığı zamanda dahik elini yumruk seklinde agzina götürme huyu başladı birde hem salyasi akıyor az az hemde tükürükleri oluyor baloncuk falan yapıyor. Diş için erken saniyorum ama öyle bi ihtimal varmı sizce
Çok normal herşeyi ağzıyla tanıyor. Elini ağzına götürmeyi öğrendi, bu ilk zamanlar kontrollü olarak beceremediği birşeydi. Büyüyor bebiş lerKızlar özellikle aranızda ilk doğumu olmayanların tecrubelerine ihtiyacım var. Benim bebeğim haftaya 2 aylık oluyor. 2 3 gündür aç olmadığı zamanda dahik elini yumruk seklinde agzina götürme huyu başladı birde hem salyasi akıyor az az hemde tükürükleri oluyor baloncuk falan yapıyor. Diş için erken saniyorum ama öyle bi ihtimal varmı sizce
Beşiği sevmiyo demek kiEmreyle uykusuz geceler baslasin.Cocuk besik disinda heryerde kisa sureli uyuyor.Ayagimin dibine yerlestiriyorum bszen.iki buklum yatiyorum.
Hergün birşey çıkartıyorlar değilmiEmreyle uykusuz geceler baslasin.Cocuk besik disinda heryerde kisa sureli uyuyor.Ayagimin dibine yerlestiriyorum bszen.iki buklum yatiyorum.
Canım doğum kilosu kaçtı şimdi ki kilosu kaç?Incredible incredible @designer_love D dgdln Night owl @Platinus yumiti hepinize teşekkür ederim desteginiz yorumlariniz icin. Ben yalniz bakyorum bebegime hamileligimde yalnizdi yemek filan yiyemiyorm kaliteli beslenemiyirm suyu sadece icmeye calisiyorm oda 2 lt ancak ama buna rağmen bebegimi veren Rabbim rizkini da veriyor sutum oglum emerken bile digerinden akyor mamada ara ara veriyordum bundan sonra geceleri uyandircam emerse sut emmezse sagip vercem(pompayla sagmaya vaktim olmuyodu mochi siparis verdim
İns ise yarar) ve kilosu normallesinceye kadar mamayi da duzenli vercem ins hemen toparlar
Berikko yapma Allah askina, gecenlerde okudum arastirabilirsin. Bekar bir kadin bile bebek emzirse sutu gelirmis. Senin ki neden gelmesin? Cogalmasin. Kafandan at inan gelecegine. Yine bir yerde okudum selale, dere gibi hizli akan sulari hayal edince memeler saha hizli dolarmis.Moralim bozulmaya ve gene bunalimlar gelmeye başladı
Sütüm acayip azaldi.. 60ı zor gören ben bugun 30a hasret kaldım.. Eymen memede cildiriyor.. Mama veriyorum sürekli.. Benim memelerim terbiye oldular galiba hatta o kadar terbiye oldular ki hiç gelmiyorlarbu çocugu emziremiycem doya doya galiba.. Moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?