Mecbur sezaryen oluyor çünkü bebekte yoruluyor onun sağlığı için alıyorlar. Ben fitil ile 4 cm acildim sonra suni verdiler 6 saat sonra normal doğurdum zor ama açılma sanci vs olmayınca mecburAllah bağışlasın
Peki suni sancıdan sora açılma olmazsa genelde sezeryan mı oluyor? Bilginiz var mıdır
Ege Aslan da aynı canm iki kere başka bir eve gittik geri dönüşte çok huzursuzlandı sanırım daha adapte olamadık biz dış dünyaya
Iki numaram meme reddi degil ama meme tembelligi yasiyor.Cok nazli aliyor.40 defa birakip geri aliyor memeyi.Biberona cok alisti.Sagip ta vermeyi dusunuyorum.Tekrardan memeye alistirmam cok zor.
gunler sonra evden ciktik. Artik gozumu karartmistim memeyi disarda da acip emzircem kafasi ile ciktim resmen. Yolda bnkta restoranda her yerde taktim emzirme knlugunu emzirdimama cikmak oyle boyle degil cok cok iyi geldi
Havuç ta mi gaz yapio. Ben on günlükken san simplex başladım ifade edioduk ne zaman bio gaia başladık bebek rahatladı. Bio gaia hergun beş damla . Arada huzursuz olursa sab simplex veriom
pardon asi fiyatını indirmesinden dolayı
Bebegi anneme verdim, su an uyusam mi kahve mi icsem cok aradayim
Yeme içme konusunda bence de doktor önerilerinden biraz daha esnek olunabilir. Çocuk büyütmek zor iş. Yeme ve uykusu problemli olan çocuk da insanı hayattan soğutuyor:/
Çiğ sarımsak da yapıyor. Ne kadar az olursa olsun. Ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Vitaminsiz kalıyoruz
Kız yapma etme o daha minicik ve girdi sağlayan tek yeri ağzı olduğu için ne versen gider. Zaten sindirim sorunuda vardır üstelik prematüre doğdu. Anne sütü dışında sadece mama ver. 6. Ayda ek gıdaya başlama mevzusu tattirmayla başlıyo yani 6. Ayda tam olarak biseyler yesin iyice midesinde yer etsin diye ugrasmiyosun.Gecen annem eymene kek tattirdi.. Alamadm elinden çocuğu.. Eymende masallah super yedi yaniannem ara ara tattir artik dedi ama bilemiyorum yinede erken gibi gelio bana eymenin yiyisi bi gorseniz allahm cok tatliydi yaa ondan da ses cok edemedm zaten
Kız yapma etme o daha minicik ve girdi sağlayan tek yeri ağzı olduğu için ne versen gider. Zaten sindirim sorunuda vardır üstelik prematüre doğdu. Anne sütü dışında sadece mama ver. 6. Ayda ek gıdaya başlama mevzusu tattirmayla başlıyo yani 6. Ayda tam olarak biseyler yesin iyice midesinde yer etsin diye ugrasmiyosun.
Aah ahh teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun annelerinMecbur sezaryen oluyor çünkü bebekte yoruluyor onun sağlığı için alıyorlar. Ben fitil ile 4 cm acildim sonra suni verdiler 6 saat sonra normal doğurdum zor ama açılma sanci vs olmayınca mecbur
SağolunnBen öyle oldum canm 5 cm kadar kendi sancimla(pek hissetmedim) devam ettim sonra suni verildi 8 saatte 2 cm ancak acildim 7 de kaldim. İlerlemeyince sezaryen olmak zorunda kaldm.
Gücü kuvveti mi yok.. Kilo alimk iyiyse gucleniyorlar genelde.. Eymende ilk basta öyleydi.. Pes etmemeye çalış chelzy.. Biberonlarla ugrasmak bile zor gelio bi süre sonra
Berikko who ya gore berilmemesi gerekiyor ko brn bu insanlarin arastirmalarina guvenirim. Bence vermemelisin.Ben vermiyorum da o gun ses edemedim tatli tatli yiyince.. Öyle kati olarak vermedi minnacik minnacik verdi de.. Eymeni görsen sanki afrikada yasiyo gibiydiaçlıktan yiyo gibiydi doktora sormadn vermem ben ama annem biz size 40 çıkınca az az verioduk biseyler dio
Ben vermiyorum da o gun ses edemedim tatli tatli yiyince.. Öyle kati olarak vermedi minnacik minnacik verdi de.. Eymeni görsen sanki afrikada yasiyo gibiydiaçlıktan yiyo gibiydi doktora sormadn vermem ben ama annem biz size 40 çıkınca az az verioduk biseyler dio
Berikko who ya gore berilmemesi gerekiyor ko brn bu insanlarin arastirmalarina guvenirim. Bence vermemelisin.
Berikko maşallah diyelim o fotodaki fındık kurduna diyorum ki kim acaba bu arkadaş bi baktım sen, maşallah Allahım hem eymeni hem bütün bebekleri kötülüklerden nazardan korusun❤
Gecen hafta kayinvalidem de kahvaltida herseyin tadini bilsinler diye kusburnu marmeladi tattirasi geldi ama benden cesaret bulamadi.Simdilerde tuz,seker yasakmis,bizim zamanimizda yoktu boyle seyler dedi.Bende sizin zamaninizda hersey dogalmis dedim.Simdi seker bile glikoz surubundan dedim.Insallah ek gida zamani papaz olmayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?