2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah bağışlasın
Peki suni sancıdan sora açılma olmazsa genelde sezeryan mı oluyor? Bilginiz var mıdır
Mecbur sezaryen oluyor çünkü bebekte yoruluyor onun sağlığı için alıyorlar. Ben fitil ile 4 cm acildim sonra suni verdiler 6 saat sonra normal doğurdum zor ama açılma sanci vs olmayınca mecbur

Iki numaram meme reddi degil ama meme tembelligi yasiyor.Cok nazli aliyor.40 defa birakip geri aliyor memeyi.Biberona cok alisti.Sagip ta vermeyi dusunuyorum.Tekrardan memeye alistirmam cok zor.

Gücü kuvveti mi yok.. Kilo alimk iyiyse gucleniyorlar genelde.. Eymende ilk basta öyleydi.. Pes etmemeye çalış chelzy.. Biberonlarla ugrasmak bile zor gelio bi süre sonra

gunler sonra evden ciktik. Artik gozumu karartmistim memeyi disarda da acip emzircem kafasi ile ciktim resmen. Yolda bnkta restoranda her yerde taktim emzirme knlugunu emzirdim ama cikmak oyle boyle degil cok cok iyi geldi

Ben tek basima cikamadm eymenle hiç.. Havalar duzelince ilk is ana ogul gezmek olcak babayi postaliycam biyerlere

Havuç ta mi gaz yapio. Ben on günlükken san simplex başladım ifade edioduk ne zaman bio gaia başladık bebek rahatladı. Bio gaia hergun beş damla . Arada huzursuz olursa sab simplex veriom

Yaa ben hala veremiyorun gaz damlasini ve biogaiayi.. Nurse harvey de verdi doktor bize ama.. Aslnda diskilamasi normale döndü gibi.. O yüzden veresim gelmio.. Ama doktorda yogun bakimda kaldigi icin bagirsak florası bozulmuştur verin mutlaka deyip duruyor.. Bi doktora filan sormam lazim da bunun icinde baska doktora gitmeye eriniyorum.. Tek sikinti ustten gazi atarken zorlaniyor eymen ama atiyor sonunda.. Yarin baslicam galiba ikisine de

Yeme içme konusunda bence de doktor önerilerinden biraz daha esnek olunabilir. Çocuk büyütmek zor iş. Yeme ve uykusu problemli olan çocuk da insanı hayattan soğutuyor:/

Gecen annem eymene kek tattirdi.. Alamadm elinden çocuğu.. Eymende masallah super yedi yani annem ara ara tattir artik dedi ama bilemiyorum yinede erken gibi gelio bana eymenin yiyisi bi gorseniz allahm cok tatliydi yaa ondan da ses cok edemedm zaten

Çiğ sarımsak da yapıyor. Ne kadar az olursa olsun. Ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Vitaminsiz kalıyoruz

Yorulunca uykusuz kalinca kötü oluyorum demistim.. Bi haftadr aşırı sac dokulmesi de oldu.. Demir degerim dipleri gormus galiba.. Eylulde bile düşük gordu doktor.. 3 kutu demir ilaci yazdı.. Benim demirim hep düşüktü ama bu kadar ilk defa hissediyorum.. Resmen ortadan ikiye ayriliorm uykusuz ve yorgun olunca.. Bacaklarim uyusuyo kolllarim kalkmiyo.. Kac gundur surekli uyku halindeyim.. Esim gelince direkt uyumaya gidiyorum eymeni verip

Kız yapma etme o daha minicik ve girdi sağlayan tek yeri ağzı olduğu için ne versen gider. Zaten sindirim sorunuda vardır üstelik prematüre doğdu. Anne sütü dışında sadece mama ver. 6. Ayda ek gıdaya başlama mevzusu tattirmayla başlıyo yani 6. Ayda tam olarak biseyler yesin iyice midesinde yer etsin diye ugrasmiyosun.

Ben vermiyorum da o gun ses edemedim tatli tatli yiyince.. Öyle kati olarak vermedi minnacik minnacik verdi de.. Eymeni görsen sanki afrikada yasiyo gibiydi açlıktan yiyo gibiydi doktora sormadn vermem ben ama annem biz size 40 çıkınca az az verioduk biseyler dio

Gücü kuvveti mi yok.. Kilo alimk iyiyse gucleniyorlar genelde.. Eymende ilk basta öyleydi.. Pes etmemeye çalış chelzy.. Biberonlarla ugrasmak bile zor gelio bi süre sonra

Gucu kuvveti masallahi var. 2 numara cabuk toparladi sukurler olsun.2 aylik normal yenidogani boy olarak yakaladi,kilo olarak cok az kaldi.Ikiz degil kuzen gibiler yanyana Digeri gibi minik degil bu ama tembel.Mama olunca pirana gibi kapiyo biberonu,memeye gelince zorla ittiriyorum agzinin icine.Maksimum 8-9 dakika o da araliklarla emiyor.Digeri gibi olsun istiyorum sanirim ama yok.

Berikko who ya gore berilmemesi gerekiyor ko brn bu insanlarin arastirmalarina guvenirim. Bence vermemelisin.

Gecen hafta kayinvalidem de kahvaltida herseyin tadini bilsinler diye kusburnu marmeladi tattirasi geldi ama benden cesaret bulamadi.Simdilerde tuz,seker yasakmis,bizim zamanimizda yoktu boyle seyler dedi.Bende sizin zamaninizda hersey dogalmis dedim.Simdi seker bile glikoz surubundan dedim.Insallah ek gida zamani papaz olmayiz.

Berikko maşallah diyelim o fotodaki fındık kurduna diyorum ki kim acaba bu arkadaş bi baktım sen, maşallah Allahım hem eymeni hem bütün bebekleri kötülüklerden nazardan korusun❤

Valla dayanamadm annem koydurmuyo instagrama nazar degecek diye.. Bnde teyzeleri görsün dedim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama eymeni herkes sevsin kucaklasin istiyorum

Evet valla bisey diyemedim anneme ama ilk şekerli bisey tatmasi iyi olmadi sanki ins agzi tatlu olur oğlumun şeker gibi bal gibi tatli tatli konusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…