2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu işin bı ortasi yok galiba bende on günlükken yalnız kaldım sesryanli halimle iki çocukla

Merhaba. Suni sancıdan sonra normal doğum mu yaptınız? Açılma nasıl oldu?
yok canim 2 dogum yaptm suni sanci almadım bi bilgim yok . ama açılma hakkında suni diyebilirim vücut ve rahimi doguma hazırlarsan açılma hizli ilerliyor

bu dovdu mu olayinin önune gec derim benim k.baba da oyle severdi her ağladığında anne mi dövdü seni faln filan derdi kizimda dövdü demeye başladı sonra kizim paranoyak gbi sevmek icin poposuna vursak bile.bna niye vurdun demeye başladı.

Arkadaşlar bebeğimin iki seferdir kakası mukuslu sümüksü bir yapısı var bu alerji mi demek oluyor yoksa başka bir şeyden endişe etmeli miyim
Burnundan hırıltı gibi ses geliyor mu? Kusması nasıl? Bunlar da varsa alerji olabilir, bizde dr. Şüphelendi şuan ben süt ürünleri tüketmiyorum kaka bala mukuslu ama ıkınması çoktu o azaldı şükür

Burnundan arada geliyor temizliyoruz tikanmasindan oturu diye dusunduk. Kusmasi oluyor maalesef. Alerjiyi anlamanin bir yolu vs var mi? Cok da sut urunleri tuketmiyorum aslinda.

Burnundan arada geliyor temizliyoruz tikanmasindan oturu diye dusunduk. Kusmasi oluyor maalesef. Alerjiyi anlamanin bir yolu vs var mi? Cok da sut urunleri tuketmiyorum aslinda.
2 gündür bizimkinin de hem mukuslu hem de çok cıvık. çok kıvranıyor kaka ve gaz yaparken. hatta kendini öyle sıkıyor ki korkuyorum patlayacak diye. ara sıra hırıltı da oluyor. sebebi ne acaba?

58 le hamile kaldım doğururken 70 oldum . sonra iki hafta doğru düzgün yuruyemedim iki hafta sonra tartıda 61 kiloydum aşırı yiyodum ki şuanda aşırı yiyorum ve 63 olmuşum. Ben zayiftim o yüzden bu halimi sevdim ama karnım fazla yumuşak .kendime zaman ayirabilecegim günler gelince onu sıkılaştırırım inşallah diye düşünüyorum

Tepkilerinde konusma tarzinda filan kendimi gordum :) istemsiz güldüm valla. Amaaan herkese ayri sinir oluyorum sonra kendimi yiyorum. İnsallah takmamayi ogreniriz. Keske dogum bukadar zor olmass da dogar dogmaz kendimizi toplayp kendimiz baksak kimse de gelmese yanimiza eminim sutumuz de daha cok olur gazimiz da daha az olur

once verdim suan alıyorum evlendim evleneli ilk defa 50 kiloyum cok şükr inslh devam ederm almaya istahim açık yiyorum ne bulsam suan bile açım ama hazırda meyveden baska yiyecek bisi yok

ben de çok tüketmiyordum ama tamamen kesince ıkınması çok azaldı bizim.. sabretmek gerekiyor ama 15 günde belli oluyor, bazıtestler istedi dr. Daha veremedik tahlile bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…