Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m
Canım benim oğlumda var minicik ön perçemde ,kas başlangıç noktalarında ve göz kapaklarında. Ben sadece zeytinyağı sürüyorum hafifçe ve sürekli . Nemli kalıyo. Üstünü değiştirirken falan da kıyafetinin biriyle oraları hafifçe temizliyorum
Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m
Benim 2 numarada var.Alninda,kas cevresi ve kafasinin onunde. Doktor tulbent ya da gazli bezi zeytinyagiyla surun oraya dedi.Alni tertemiz oldu ama kafasini yapmaya korkuyorum daha.Banyo oncesi yap.Sicak suyla hemen kabariyo zaten.
Dil,ic yanak,dudak icleri,damak.
Ikisinde de oldu.Bazen inatci olabiliyomus.Biz surupta kullandik.1 aydir daha yeni yeni geciyor.1 kahve fincani suya 1 tatli kasigi tepeleme karbonat.Gazli bez,tulbentle fircalar gibi yap.Doktorum bana sert sert yap hatta kanayabilir sorun yok demisti.Ben hafif hafif yapiyodum yinede.
Benim 2 numarada var.Alninda,kas cevresi ve kafasinin onunde. Doktor tulbent ya da gazli bezi zeytinyagiyla surun oraya dedi.Alni tertemiz oldu ama kafasini yapmaya korkuyorum daha.Banyo oncesi yap.Sicak suyla hemen kabariyo zaten.
Benimkizimda da alninda kas cevresinde basinda var sizma zeytinyagi sürüyorum iyice yumusayinca taragiyla yavas yavas cikartiyorum iyi oluyor...banyodan once yag surup banyodan sonra yavasca tarasan cikarlar rahatlar kuzun
Bugun ikinci ay asisini olduk iki bacagindan...kolundan yapilcak olan bcg asisi saglik ocagina gelmemis onu da haftaya yaptircaz...bi sikinti olmadi cok sukur...insallah diger asi da rahat gecer...sanirim agir olan asi bcg asisi
Maşallah:) ne kadar şanslısınız. Ben de annemin 8 çocuk 15 torun tecrübesine ve soğukkanlılığına+köydeki birçok çocuğa yaptığı ebelik tecrübesine güveniyorum. Bir de eskilerde bi sükunet, teslimiyet var , aklına bile getirme diye teskin ediyorlar direkt, insan endişelenmeye utanıyor onların yanında.
Kesinlikle... Her şeyi olduğu gibi bizi de şu Google denen meret bozdu. Her şeye zırt pırt baka baka teslimiyet sahibi olamıyor ve en kötüsünü getiriyoruz aklımıza
Ahh kuzum annem de bana 3 aylıkken köfte falan sürüyormuş ağzıma. Ama yok ya bence hiç gerek yok. Hele ki seninkinin düzeltilmiş yaşını düşününce vay anam vay çok çok erken. Kek, epey riskli içinde yumurta ve süt var. Bunlar dokunabilir bir damlacık da olsa. Yavruya deneteceksen de armut elma yalat bari bir iki ay sonra.
estağfurullah annemin de bazen tutuyor canım böyle şeyleri. Ama artık birbirimize alıştık, annem doğrudan şöyle yap demek yerine şöyle yapsak daha mı iyi olur ki şöyle olunca bir şey olur mu ki gibi şeyler diyor amaaan bir şey olmaz, dediğinde catisacagimiz için :))
Bizim. sonuçlar çıktı. Evet idrar yolları enfeksiyonu ama çok şükür çıkan mikrop öyle antibiyotik direnci olan bir mikrop değilmiş. Ağızdan antibiyotik başladık. 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım. Sonuçlara göre sünnet zamanı belirlenecek.
Mastit olmaya dogru gidiyorum. Memeleri bosaltamiyor oglan. Tas gibi oluyorlar. Sagiyorum aksama yine ayni. Emzirdikten sonra koltuk altimdan aci gidiyor agriyor uzunca bir sure. Meme ucum geriliyormus gibi bir aci. Sicak havlu koyuyorum ama yetmiyor. Napicagimi bilmiyorum.
Gecen annem eymene kek tattirdi.. Alamadm elinden çocuğu.. Eymende masallah super yedi yani annem ara ara tattir artik dedi ama bilemiyorum yinede erken gibi gelio bana eymenin yiyisi bi gorseniz allahm cok tatliydi yaa ondan da ses cok edemedm zaten
Bende kimseye sevdirmek istemiyorum babası alınca bile kıskanıyorum pskolojim kötü galiba :) hele eşimin ailesine hiç vermek istemiyorm sanki çocuğu kendilerine adapte edip kemendi bildikleti gibi buyutecekler gibi hissedyrm
Kızlar birşey sorucam aranızda otomatik sallanan ana kucağı kullanıp memnun olan var mi bebeğim 21 günlük hep kucakta sallıyorum acaba işime yarar mi diye düşünüyorum
Bizim. sonuçlar çıktı. Evet idrar yolları enfeksiyonu ama çok şükür çıkan mikrop öyle antibiyotik direnci olan bir mikrop değilmiş. Ağızdan antibiyotik başladık. 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım. Sonuçlara göre sünnet zamanı belirlenecek.