Benm bebeğimde babasının geleceği saat uyanma saati oluo genelde. Ben memnun oluyorum atiyorum babanın kucağına baksın biraz bebiseBenim kızım şimdiden babacı olduğunu belli ediyor kızlar benzediği yetmezmiş gibi her akşam geliş saatinde uyanıyor yeni uyutsam bile sesini duyunca uyanıyor tüm gün uğraşıyorum akşamları gulucukleri babaya yapıyorayıp ama ya
dertlerini anlamak icin hep çaba sarf etmek durumunda kalicaz anlasilanDört yaşındaki oğlum gece uyuduktan bikac saat sonra feryat figan ağlayarak uyanmaya başladı odada biyeri yada nesneyi gösterip agliodu. Ben baya korktum yok kırıntı mi kaldı yatağında odasında niye korkuyo bu çocuk . Sonra geceleri bacağım agrio diye feryat figan ağlamaya başladı. Neyse sonra olayı çözdük ne zaman böyle uykuda ağlasa çiş yaptırdım çok cisi olunca böyle tepki veriomus meğer. Bacak ağrısı dediği kasık agrisiymis cisi gelince oluyormuş odadaki bütün nesneleri kaldırdım korkmasin diye. Aslında koktuğu falan da yokmuş ben bundan mi korkuyorsun deyince bana bı yerleri göstermeye başladı. Meğer gece sokak lambası yanınca odaya ışık yansımasından rahatsız olmuş onuda çok sonra söyledi senin kızın yaptığı bana çok değişik gelmedi. Bugün oğlum babasına kızdı gitti kapı eşiğine oturdu. Ben babama küstüm polislar arabayla gelcek babamı alıp götürecek dedierken ergenlik sendromu galiba
Aynen canım bizimki saga yatikDaha önce duymuştum bunu. Türkiye de fizik tedavi uyguluyorlar bu duruma. Kafası bir tarafa doğru yatık değil mi
Ya inşallah düzelir fizik tedavi yok burda kendim masaj yapacam ama ne kadar etkili olur kafama gireGeçmiş olsun canım. Bizim komşunun kızı öyle olmuştu.fizik tedaviyle baya düzeldi son halini görmedim şehir degistirdigim için. Biraz büyüyünce de annesi sürekli masaj yapıyordu.
Gecmis olsun yaotir sünnetini rahatla erkek bebeklerde sünnetsizken çok enfeksiyon oluyormuş.Bizim. sonuçlar çıktı. Evet idrar yolları enfeksiyonu ama çok şükür çıkan mikrop öyle antibiyotik direnci olan bir mikrop değilmiş. Ağızdan antibiyotik başladık. 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım. Sonuçlara göre sünnet zamanı belirlenecek.
Bizimki otomatik arada koyuyorum içine duruyir ama erken yamuluyor içinde sevmesi bile birsey 3-4 aylıkken daha fazla işimizi görür gibiKızlar birşey sorucam aranızda otomatik sallanan ana kucağı kullanıp memnun olan var mi bebeğim 21 günlük hep kucakta sallıyorum acaba işime yarar mi diye düşünüyorum
Normal canim.iyi akşamlar ikinci cocugu olanlara bi sorum olacak bnm büyükle ilgili. kizim aynada kendiyle konusuyor sizinkiler de böyle bi şey yaşandı mı? mesela gecen tlfon istedi yok dedim ağlamaya başladı yatak odasindaydi sonra aynada kendine bakıp durakladı ve noldu dedi anne tlfon vermiyor diyerek ağlamaya devam etti . daha öncede yaşanıyordu bebekten once hosuma gidiyordu gülüyordum ama düşündüm de normal mi diye aklıma takıldı iyice
Geçen benim ki de gece uyandı nasıl ağlıyor ama anne diye. Gittim yanına. Tavan da birşey var. Bu tavan niye böyle, yamuk bu, tavana bakıp bakıp ağlıyor, sakinleşince ne vardı tavanda dedim, izlediği birşey den mi etkilendi diye, aslında tavanda birşey yoktu rüyada görmedim ses duydum ona korktum dedi. Acayip hayal kuruyorlar bu ara yaşlarda. Bazen öyle hikayeler yazıyor ki anlatamamdertlerini anlamak icin hep çaba sarf etmek durumunda kalicaz anlasilankizimda aynadakinin kendi olduhunu biliyor bu kim.deyince adını söylüyor ama onla başkasaymış gbi konuşunca tuhafıma gitti yeni degil aslinda. hatta bi kac kere hayır bebeğini alma.diyye kendi kendine bağırıyordu baktm aynaya bağırıyor
Kendi kafana gore yapma ya Türkiye'de birine video at fizik tedaviye gidip konuşsun izletsin video yu fikir yöntem alsın yada orda fizik olmasada bunu çocuk dr u değerlendirip hareket gösterip yönlendirme yapmali.yani kaslari calistirmak için illaki bir birim vardır değerlendirenYa inşallah düzelir fizik tedavi yok burda kendim masaj yapacam ama ne kadar etkili olur kafama gire
2yasinda tam bi ergen gbi davranıyor 3 5 aya gecer diye ümit ediyorum bu davranışların. konuşma oyun esnasında gördm çocuklarda ama aynayı görmediğimden degisik geldi sagol. ağlayarak bnden bisi elde edemeyeceğini biliyor onu babasına yapıyorGecmis olsun yaotir sünnetini rahatla erkek bebeklerde sünnetsizken çok enfeksiyon oluyormuş.
Bizimki otomatik arada koyuyorum içine duruyir ama erken yamuluyor içinde sevmesi bile birsey 12 yas 3-4 aylıkken daha fazla işimizi görür gibi
Normal canim.
Aynada kendine bakıp daha bi gerilip aglamasini arttırması kendi kendine konuşmasi 4-6 yaşta daha fazla oluyor .kac yasti seninki.hatta hirsini alamayip kendine vurmalar suratini cizmeler saç yolmalar da normal , istediğini yaptirmak için çırpınışları bunlar.nacizane tavsiyem bu hareketleri yapmasin diye sakın istedigini yapma yoksa bu hareketleri sürekli yapar nasil olsa daha önce böyle yaptım elde ettim diye devamli yapar.biz bu konuda pedagog desteği aldik.o kismi öyle hallettik .tripleri kendileri ile büyüdüğü için farkli şeylerle uğraşıyoruz.
hayal gücüne şimdiden hayran kalmaya başladım.ki daha 2 yaşındaGeçen benim ki de gece uyandı nasıl ağlıyor ama anne diye. Gittim yanına. Tavan da birşey var. Bu tavan niye böyle, yamuk bu, tavana bakıp bakıp ağlıyor, sakinleşince ne vardı tavanda dedim, izlediği birşey den mi etkilendi diye, aslında tavanda birşey yoktu rüyada görmedim ses duydum ona korktum dedi. Acayip hayal kuruyorlar bu ara yaşlarda. Bazen öyle hikayeler yazıyor ki anlatamam
Walla muhteşem ötesiBenim kızım şimdiden babacı olduğunu belli ediyor kızlar benzediği yetmezmiş gibi her akşam geliş saatinde uyanıyor yeni uyutsam bile sesini duyunca uyanıyor tüm gün uğraşıyorum akşamları gulucukleri babaya yapıyorayıp ama ya
Kız kardeşimin hayali arkadaşı vardı. Bayağı kıvırcık saçlı falan diye tarif ederdi. Sürekli onunla konuşur, onunla kardeşim öyle bir anlatıyordu ki , Hatta millet gerçekten öyle biri olduğunu sanıyordu.2yasinda tam bi ergen gbi davranıyor 3 5 aya gecer diye ümit ediyorum bu davranışların. konuşma oyun esnasında gördm çocuklarda ama aynayı görmediğimden degisik geldi sagol. ağlayarak bnden bisi elde edemeyeceğini biliyor onu babasına yapıyor
Bence de insanın başına gelebilecek en güzel şeyWalla muhteşem ötesibence bi kenara git göbek at hera:) ilerisi için çok avantajlı keşke benim kızlar da öyle olsa. Büyük ancak 2 yaşından sonra ilgi duymaya başladı babaya, küçük de geçen gün babasının kucağındayken ben konuşup gel diyince kollarını çırpıp gülümsedi(muhteşem bişey bu tabi)..babaya hiç tepki yok. Şimdiden annnne diye ağlıyor(abartı gelebilir ama gerçek) ablası da 3 aylıkken başlamıştı. O yüzden benim gözüm korkuyor:/
Çocuk doktoru buna yapılacak bisey yok ilaç veremem çok kucuk dedi ama video mantikliKendi kafana gore yapma ya Türkiye'de birine video at fizik tedaviye gidip konuşsun izletsin video yu fikir yöntem alsın yada orda fizik olmasada bunu çocuk dr u değerlendirip hareket gösterip yönlendirme yapmali.yani kaslari calistirmak için illaki bir birim vardır değerlendiren
Ebebekten almıştım canım 60 tl falan bise olanSeninki ne marka canim ? Arastiriyorum su anda
Ay hadi inşWalla muhteşem ötesibence bi kenara git göbek at hera:) ilerisi için çok avantajlı keşke benim kızlar da öyle olsa. Büyük ancak 2 yaşından sonra ilgi duymaya başladı babaya, küçük de geçen gün babasının kucağındayken ben konuşup gel diyince kollarını çırpıp gülümsedi(muhteşem bişey bu tabi)..babaya hiç tepki yok. Şimdiden annnne diye ağlıyor(abartı gelebilir ama gerçek) ablası da 3 aylıkken başlamıştı. O yüzden benim gözüm korkuyor:/
Olsun, küçükken babaya düşkün olması daha elzem benceBence de insanın başına gelebilecek en güzel şeybenim ki babacıydı, babası ile uyumak istiyordu, o banyo yaptırsın, o parka götürsün. Dinleniyordum bayağı. Gerçi Şimdi acayip derecede bana düşkünleşti de
cok iyiymiş ya internete bakarsan kendi kendine konuşan cocugu psikiyatriye götürün diyor . benm kiz kardeşim de tek başına oyun oynardı kimseyle anlaşamazdı cunku biriyle oynuyormuscasina tek başına oyun kurardı konuşurdu. okula başlayınca bıraktı. bide bizm eaile ortamında cok uğraşıldı dayim atiyorum kuzenler faln kimle oynuyon biri varda bizmi gormuyoruz diye dalga gectikce kiz oyunlardan soguduKız kardeşimin hayali arkadaşı vardı. Bayağı kıvırcık saçlı falan diye tarif ederdi. Sürekli onunla konuşur, onunla kardeşim öyle bir anlatıyordu ki , Hatta millet gerçekten öyle biri olduğunu sanıyordu.
Büyüdükçe geçti. Hayal dünyası çok genişti
Çok da zeki bir kız şimdi. Rehberlik öğretmeni, hala çocuksu, öğrencileri çok seviyor onu, her teneffüs yanındalar
Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?