2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benm bebeğimde babasının geleceği saat uyanma saati oluo genelde. Ben memnun oluyorum atiyorum babanın kucağına baksın biraz bebise

dertlerini anlamak icin hep çaba sarf etmek durumunda kalicaz anlasilan kizimda aynadakinin kendi olduhunu biliyor bu kim.deyince adını söylüyor ama onla başkasaymış gbi konuşunca tuhafıma gitti yeni degil aslinda. hatta bi kac kere hayır bebeğini alma.diyye kendi kendine bağırıyordu baktm aynaya bağırıyor

Geçmiş olsun canım. Bizim komşunun kızı öyle olmuştu.fizik tedaviyle baya düzeldi son halini görmedim şehir degistirdigim için. Biraz büyüyünce de annesi sürekli masaj yapıyordu.
Ya inşallah düzelir fizik tedavi yok burda kendim masaj yapacam ama ne kadar etkili olur kafama gire

Gecmis olsun yaotir sünnetini rahatla erkek bebeklerde sünnetsizken çok enfeksiyon oluyormuş.
Kızlar birşey sorucam aranızda otomatik sallanan ana kucağı kullanıp memnun olan var mi bebeğim 21 günlük hep kucakta sallıyorum acaba işime yarar mi diye düşünüyorum
Bizimki otomatik arada koyuyorum içine duruyir ama erken yamuluyor içinde sevmesi bile birsey 3-4 aylıkken daha fazla işimizi görür gibi
Normal canim.
Aynada kendine bakıp daha bi gerilip aglamasini arttırması kendi kendine konuşmasi 4-6 yaşta daha fazla oluyor .kac yasti seninki.hatta hirsini alamayip kendine vurmalar suratini cizmeler saç yolmalar da normal , istediğini yaptirmak için çırpınışları bunlar.nacizane tavsiyem bu hareketleri yapmasin diye sakın istedigini yapma yoksa bu hareketleri sürekli yapar nasil olsa daha önce böyle yaptım elde ettim diye devamli yapar.biz bu konuda pedagog desteği aldik.o kismi öyle hallettik .tripleri kendileri ile büyüdüğü için farkli şeylerle uğraşıyoruz.

Geçen benim ki de gece uyandı nasıl ağlıyor ama anne diye. Gittim yanına. Tavan da birşey var. Bu tavan niye böyle, yamuk bu, tavana bakıp bakıp ağlıyor, sakinleşince ne vardı tavanda dedim, izlediği birşey den mi etkilendi diye, aslında tavanda birşey yoktu rüyada görmedim ses duydum ona korktum dedi. Acayip hayal kuruyorlar bu ara yaşlarda. Bazen öyle hikayeler yazıyor ki anlatamam

Ya inşallah düzelir fizik tedavi yok burda kendim masaj yapacam ama ne kadar etkili olur kafama gire
Kendi kafana gore yapma ya Türkiye'de birine video at fizik tedaviye gidip konuşsun izletsin video yu fikir yöntem alsın yada orda fizik olmasada bunu çocuk dr u değerlendirip hareket gösterip yönlendirme yapmali.yani kaslari calistirmak için illaki bir birim vardır değerlendiren

2yasinda tam bi ergen gbi davranıyor 3 5 aya gecer diye ümit ediyorum bu davranışların. konuşma oyun esnasında gördm çocuklarda ama aynayı görmediğimden degisik geldi sagol. ağlayarak bnden bisi elde edemeyeceğini biliyor onu babasına yapıyor

hayal gücüne şimdiden hayran kalmaya başladım.ki daha 2 yaşında bakalm ilerde nasil olcak

Walla muhteşem ötesi bence bi kenara git göbek at hera:) ilerisi için çok avantajlı keşke benim kızlar da öyle olsa. Büyük ancak 2 yaşından sonra ilgi duymaya başladı babaya, küçük de geçen gün babasının kucağındayken ben konuşup gel diyince kollarını çırpıp gülümsedi(muhteşem bişey bu tabi)..babaya hiç tepki yok. Şimdiden annnne diye ağlıyor(abartı gelebilir ama gerçek) ablası da 3 aylıkken başlamıştı. O yüzden benim gözüm korkuyor:/

Kız kardeşimin hayali arkadaşı vardı. Bayağı kıvırcık saçlı falan diye tarif ederdi. Sürekli onunla konuşur, onunla kardeşim öyle bir anlatıyordu ki , Hatta millet gerçekten öyle biri olduğunu sanıyordu.
Büyüdükçe geçti. Hayal dünyası çok genişti
Çok da zeki bir kız şimdi. Rehberlik öğretmeni, hala çocuksu, öğrencileri çok seviyor onu, her teneffüs yanındalar

Bence de insanın başına gelebilecek en güzel şey benim ki babacıydı, babası ile uyumak istiyordu, o banyo yaptırsın, o parka götürsün. Dinleniyordum bayağı. Gerçi Şimdi acayip derecede bana düşkünleşti de

Çocuk doktoru buna yapılacak bisey yok ilaç veremem çok kucuk dedi ama video mantikli

Seninki ne marka canim ? Arastiriyorum su anda
Ebebekten almıştım canım 60 tl falan bise olan
Ay hadi inş şuan çok gitmiyor ama uzaktan seviyor

Olsun, küçükken babaya düşkün olması daha elzem bence Ben iki yıl nefes alamadım resmen:/ eşime dışarı çıkarken fıstığımı da götür biraz gezdir dediğimde “yok anne ben evde senle kalıyım” diyordu çoğunlukla:/

cok iyiymiş ya internete bakarsan kendi kendine konuşan cocugu psikiyatriye götürün diyor . benm kiz kardeşim de tek başına oyun oynardı kimseyle anlaşamazdı cunku biriyle oynuyormuscasina tek başına oyun kurardı konuşurdu. okula başlayınca bıraktı. bide bizm eaile ortamında cok uğraşıldı dayim atiyorum kuzenler faln kimle oynuyon biri varda bizmi gormuyoruz diye dalga gectikce kiz oyunlardan sogudu

Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m

Eymenin kaşlarinda var.. Yagla banyo oncesi banyodan sonra yumusuyo hafif elleyince dökülüyor.. Cok az kaldi eymende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…