2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
iyi akşamlar ikinci cocugu olanlara bi sorum olacak bnm büyükle ilgili. kizim aynada kendiyle konusuyor sizinkiler de böyle bi şey yaşandı mı? mesela gecen tlfon istedi yok dedim ağlamaya başladı yatak odasindaydi sonra aynada kendine bakıp durakladı ve noldu dedi anne tlfon vermiyor diyerek ağlamaya devam etti . daha öncede yaşanıyordu bebekten once hosuma gidiyordu gülüyordum ama düşündüm de normal mi diye aklıma takıldı iyice

Baya baya karbonat koyacaz ozaman ben az birsey attiydim

Geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah.

Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatır
Bana da beceremem gibi geliyor ama bilemedim.Kac kilodan sonra kullanimi var bu kangurularin.Benim minyatur 1 numaraya uygun olur mu acaba ?
Benim aldığım 4 kgdan sonra kullanılabiliyor satıcı öyle dedi

Çiğ sarımsak da yapıyor. Ne kadar az olursa olsun. Ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Vitaminsiz kalıyoruz

Valla yildim ben. Gaz yapiyor dediler diye mandalina yememiştim. Iki gundur yiyorum gaz falan yapmiyormus
Muz yedim kakasini zor yapiyor. Bugun de gittim kayisi kurusu aldim. Umarım ise yarar da rahatlar

Cevabini veriyorum bir daha derse acikca derim oyle deme diye. Gicik oluyorum zaten her harektine

Benimki dusmuyor 70 kiloda kaldim.hatta biraz almisim da. Ha bire tatli yiyorum.

Amaan eymene bak sen. Uyma oglum ananneye kac aylikti eymen 3 mü

Benim bebe de ayni. Bi sabah bi aksam seviyor ohhh kahkaha atarak gülüyor. Ben de ayni sohbeti sevimliliği yapiyorum tepki bos bos.bakmak

Evet mandalina yapmıyor bence de. Annem yapmaz mandalina demişti de dinlememiştim. Baktım hasta olacak gibiyim yiyorum artık hergün bir tane.

Dört yaşındaki oğlum gece uyuduktan bikac saat sonra feryat figan ağlayarak uyanmaya başladı odada biyeri yada nesneyi gösterip agliodu. Ben baya korktum yok kırıntı mi kaldı yatağında odasında niye korkuyo bu çocuk . Sonra geceleri bacağım agrio diye feryat figan ağlamaya başladı. Neyse sonra olayı çözdük ne zaman böyle uykuda ağlasa çiş yaptırdım çok cisi olunca böyle tepki veriomus meğer. Bacak ağrısı dediği kasık agrisiymis cisi gelince oluyormuş odadaki bütün nesneleri kaldırdım korkmasin diye. Aslında koktuğu falan da yokmuş ben bundan mi korkuyorsun deyince bana bı yerleri göstermeye başladı. Meğer gece sokak lambası yanınca odaya ışık yansımasından rahatsız olmuş onuda çok sonra söyledi senin kızın yaptığı bana çok değişik gelmedi. Bugün oğlum babasına kızdı gitti kapı eşiğine oturdu. Ben babama küstüm polislar arabayla gelcek babamı alıp götürecek dedi erken ergenlik sendromu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…