Kesinlikle... Her şeyi olduğu gibi bizi de şu Google denen meret bozdu. Her şeye zırt pırt baka baka teslimiyet sahibi olamıyor ve en kötüsünü getiriyoruz aklımıza
Ahh kuzum annem de bana 3 aylıkken köfte falan sürüyormuş ağzıma. Ama yok ya bence hiç gerek yok. Hele ki seninkinin düzeltilmiş yaşını düşününce vay anam vay çok çok erken. Kek, epey riskli içinde yumurta ve süt var. Bunlar dokunabilir bir damlacık da olsa. Yavruya deneteceksen de armut elma yalat bari bir iki ay sonra.
estağfurullahannemin de bazen tutuyor canım böyle şeyleri. Ama artık birbirimize alıştık, annem doğrudan şöyle yap demek yerine şöyle yapsak daha mı iyi olur ki şöyle olunca bir şey olur mu ki gibi şeyler diyor amaaan bir şey olmaz, dediğinde catisacagimiz için :))
Eymen i goremedim yaEymenin kaşlarinda var.. Yagla banyo oncesi banyodan sonra yumusuyo hafif elleyince dökülüyor.. Cok az kaldi eymende de
Bizim. sonuçlar çıktı. Evet idrar yolları enfeksiyonu ama çok şükür çıkan mikrop öyle antibiyotik direnci olan bir mikrop değilmiş. Ağızdan antibiyotik başladık. 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım. Sonuçlara göre sünnet zamanı belirlenecek.
Canım eymen kaç aylık oldu daha erken annemde 3 ayını doldursun tadımlara başla dedi
Benim bebeğimin boynu doğuştan olmuş yapacaksa bisey yok kendi kendine düzelmesini bekliyecez
Benim kızım şimdiden babacı olduğunu belli ediyor kızlar benzediği yetmezmiş gibi her akşam geliş saatinde uyanıyor yeni uyutsam bile sesini duyunca uyanıyor tüm gün uğraşıyorum akşamları gulucukleri babaya yapıyorayıp ama ya
Sürekli tatli yiyorum. Hep açım. Yedikten sonra pişman oluyorum çok mutsuzum ya
Eymen i goremedim yaprofilin goruntulenmiyor.
Benimki de olmaya başladı. Sarı sarı ön tarafta az birsey. Bugun guneste baktım.. Daha önce hıc böyle olmadı.. Persembe dra götüreceğim.. Karbonat zeytinyağı bır deneyeyim. Banyodan sonra fırcayşa taramak gerek. Anne sütünden gelen hormonlar dan olur yazıyor nette.. Süt ne yapsın memeden inmeyen bir bebe.... Bugün açken bir ısırdı gmgsumu koptu sandım nasıl yerimden zıpladım.. Bunun dişlerinin çıkmış halini düşünemiyorum... Kesın koparır elime verir.Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m
Benimki de olmaya başladı. Sarı sarı ön tarafta az birsey. Bugun guneste baktım.. Daha önce hıc böyle olmadı.. Persembe dra götüreceğim.. Karbonat zeytinyağı bır deneyeyim. Banyodan sonra fırcayşa taramak gerek. Anne sütünden gelen hormonlar dan olur yazıyor nette.. Süt ne yapsın memeden inmeyen bir bebe.... Bugün açken bir ısırdı gmgsumu koptu sandım nasıl yerimden zıpladım.. Bunun dişlerinin çıkmış halini düşünemiyorum... Kesın koparır elime verir.
Dayak olayı bizimkinde de çok var bildiğn yumruk atıp dudağımı çekiyo.Ahahahah bende geçen anneme daha 1 aylık beni dövüyor dedim bildigin yumruk atıyor şap şap
Eymenin kaşlarinda var.. Yagla banyo oncesi banyodan sonra yumusuyo hafif elleyince dökülüyor.. Cok az kaldi eymende de
1 ayla 2 ay arasindaki fark ne? Bende bunu sorayimForumda ki en büyük bebek Eymen :) nasıl peki 2 ayla 3 ay arasında ki farklar neler???
Uykusu, beslenmesi, tepkileri, meme bağımlılığıaynı mı?
Bence gayet normal. Benimde 5.5 yaşında oğlum var kendi kendine oyun kurar konulur soru sorar cevap verir. Bence endişelenmeyin. Onların hayal gücü bizden farklı.iyi akşamlar ikinci cocugu olanlara bi sorum olacak bnm büyükle ilgili. kizim aynada kendiyle konusuyor sizinkiler de böyle bi şey yaşandı mı? mesela gecen tlfon istedi yok dedim ağlamaya başladı yatak odasindaydi sonra aynada kendine bakıp durakladı ve noldu dedi anne tlfon vermiyor diyerek ağlamaya devam etti . daha öncede yaşanıyordu bebekten once hosuma gidiyordu gülüyordum ama düşündüm de normal mi diye aklıma takıldı iyice
Benimki de baba gelince Bi uyuyor mis gibi. Benleyken uyusa bende uyur dinlenirimBenim kızım şimdiden babacı olduğunu belli ediyor kızlar benzediği yetmezmiş gibi her akşam geliş saatinde uyanıyor yeni uyutsam bile sesini duyunca uyanıyor tüm gün uğraşıyorum akşamları gulucukleri babaya yapıyorayıp ama ya
Forumda ki en büyük bebek Eymen :) nasıl peki 2 ayla 3 ay arasında ki farklar neler???
Uykusu, beslenmesi, tepkileri, meme bağımlılığıaynı mı?
1 ayla 2 ay arasindaki fark ne? Bende bunu sorayim
1 ayla 2 ay arasindaki fark ne? Bende bunu sorayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?