2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yaa rintcim ben denetmiyorum bişey. o gun öyle spontan gelişti bende ses etmedim eymeni oyle görünce.. Bilal ben bilal diye diye bi hal oldum.. Kusura bakma sana söyler gibi oldum arkedeşler ben vermiyorm eymene bişey.. O gun oyle annem verdi ses etmedim.. Daha bisey verdirtmem zaten.. Bilal ben bilal bilal

Geçmiş olsun.. Bu da geçer insallah.. Hasta olmadan buyuseler keşke.. Hastalik ugramasa hicbi yavruya keşke.. Ama cocuk işte öyle böyle büyüyecek.. Sen halledersin zaten neler atlattin

Benim bebeğimin boynu doğuştan olmuş yapacaksa bisey yok kendi kendine düzelmesini bekliyecez

Dogustan nasil olmuş yaa.. Ayy o kocani dusundum şimdi.. Tam adamina denk geldi ya.. Bak bisiler soyledikce uste çık altta kalma.. Cahil bi aileye dusmussun bi sekilde hayatta kalmaya çalış.. Doktor ne dedi.. Gecmiycek biseymiymis? Bence fizik tedavi gibi seylerle hallolur. Sakin sıkma canını.. Uzulme uzuntunu onlara belli etme.

Eymende bana gülüyor.. Esim guldurmuyo calisiyo yık gulmuyo.. Bana güldüğünde sinir oluyo beni itiyo kendi eymenin önüne gecio.. Cocuk gene gulmemeye baslio

Sanırım başında konak olmaya başladı bebeğin, pul pul görünüyor inşallah artmaz var m öneriniz?
Karbonatlı zeytinyağlı pamukla nemlendirin banyo öncesi yazıyor, daha önce konak yaşayan oldu m
Benimki de olmaya başladı. Sarı sarı ön tarafta az birsey. Bugun guneste baktım.. Daha önce hıc böyle olmadı.. Persembe dra götüreceğim.. Karbonat zeytinyağı bır deneyeyim. Banyodan sonra fırcayşa taramak gerek. Anne sütünden gelen hormonlar dan olur yazıyor nette.. Süt ne yapsın memeden inmeyen bir bebe.... Bugün açken bir ısırdı gmgsumu koptu sandım nasıl yerimden zıpladım.. Bunun dişlerinin çıkmış halini düşünemiyorum... Kesın koparır elime verir.

Evet ya dişleri olan bebek nasıl emer düşünemiyorum ablamın meme ucu kesilmişti ısırmıştı yeğenim... Günün dörtte üçü memede hep, ne zaman azalacak bu durum acaba, benim işe dönmem lazım en kısa zmanda naısl yapacağız bilmiyorum...

Eymenin kaşlarinda var.. Yagla banyo oncesi banyodan sonra yumusuyo hafif elleyince dökülüyor.. Cok az kaldi eymende de

Forumda ki en büyük bebek Eymen :) nasıl peki 2 ayla 3 ay arasında ki farklar neler???
Uykusu, beslenmesi, tepkileri, meme bağımlılığı aynı mı?

Bence gayet normal. Benimde 5.5 yaşında oğlum var kendi kendine oyun kurar konulur soru sorar cevap verir. Bence endişelenmeyin. Onların hayal gücü bizden farklı.

Benimki de baba gelince Bi uyuyor mis gibi. Benleyken uyusa bende uyur dinlenirim

Forumda ki en büyük bebek Eymen :) nasıl peki 2 ayla 3 ay arasında ki farklar neler???
Uykusu, beslenmesi, tepkileri, meme bağımlılığı aynı mı?

Arada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki

1 ayla 2 ay arasindaki fark ne? Bende bunu sorayim

Bizim ki 2.ayda daha anlamlı bakmaya başladı sesimize gülüyor ve gözleriyle takip ediyor etrafı, asla yatmak istemiyor etrafı keşfetmek istiyor. Kucakta gezdirince başı hep sağa sola bakıyor
Olumsuz yanı da daha az uyuyor gündüzleri, her bebek aynı olmaz tabi bizde durum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…