2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Olumsuz düşünme Allah çok güzel bir hediye vermiş size, bizim de hiç akşam yemeği yiyemediğimiz günler oldu ya da uykusuzluktan ayakta zor durduğum günler. Yardımcı da yok annem bazı günler yanımda ama olmasa da bir şekilde idare etmek zorundayız. Eşinle bu durumu karşılıklı konuşarak destek isteyebilirsin. Sonuçta senin olduğu kadar onun da bebeği, evde bir şeyler eksik kalsın ne olacak, bebeğinize odaklanın.
Sağlık problemi çok ciddi bir şey değilse hallolur merak etme hem Eymen erken doğdu zaman geçtikçe kendi gelişimini tamamlar. Kuzenimin bebeği de 5 aylık doğdu refleksleri geç tamamlandı şimdi sapasağlam 2 yaşında, sen moralini yüksek tut yeter, yap kendine bir kahve birzz zaman ayır kendine ve bebek aç diye de düşünme mama takviyesi ver. Onun bakımı en iyi sen bilirsin :)

Benim büyük babasını uyutmuş, dakikada bir bahaneyle salona gelip gidiyordu, şu an yanıma yerleşti:d ders çalışacaktım
ayın 15 inde sınavım var ve o kadr az çalıştım ki tam cocuklar uyuyorders çalışayım diyorm bnde sızıp kalıyorum dayanamaz oldun uykuya.

Kızlar, konak için
ayın 15 inde sınavım var ve o kadr az çalıştım ki tam cocuklar uyuyorders çalışayım diyorm bnde sızıp kalıyorum dayanamaz oldun uykuya.
Çok yorucu ki hayatımız:/ kafan olsa halin olmuyor, halin olsa kafan olmuyor..ikisi bir arada da çok zor:/
Ne sınavın var senin?

Bizimkinin su anki hali tam.

Canım hiç canını sıkma . Siz eymenle neler atlattiniz. Yavruma bişey olacak mı diye düşündüğüm günleri hatırla şimdi kucağında . hareket konusu düzelir.kaslar yavaş yavaş gelişir çünkü sinirlenince hareket ediyo neticede. Eve de yetişmeye çalışma bırak biraz da eşin zahmete girsin. Bunlar çocuk dogurmayi ne zannediyolar acaba. Sezaryen de olsan anne annedir . Çok isterdim böyle adamların en azından bi gün bizim doğum acımızı yaşamalarını şu hormon dehisikleriylr mücadele etmelerini. Bunlar yetmiyo bebekle ilgileniyoruz beyefendi de yemek geç yendi diye tripleniyo.
Sen sadece bebeğine odaklan bırak bari iyi günde kötü günde dediği hanımına bi yemek de o hazırlasın

Night owl dün markette benim kullandığım bez bitmiş olunca goon aldım, eve gelip yorumları okudum şu son bir aydır aldıkları paketlerin sızdırma yaptığından bahsetmiş herkes, ben de gittim iade ettim. Senden okuyunca pişman oldum verdiğime bi deneseymişim

Çok geçmiş olsun

2 nolu bezinden cok memnun kaldim. Ama diger nolarini bilemeyecegim

ben de goon kullanıyorum güzel bağlandığı zaman hiç sızdırma yapmıyor

doğumdan önce burada çok takılıyordum doğumdan sonra fırsat bulamaz oldum bebişler nasıllar iyiler inşallah? benim Afra’m 2 ay 2 günlük oldu bile çok şükür...
yavaş yavaş uyku rutini oluşturmaya başlıyorum. siz uyku eğitimi için bir şeyler yapıyor musunuz?

Cnm Eymen prematüre olduğu için sen herşeyi buna yorup kendini yıpratma tabiki doktor takibi ve tavsiyesi önemli. Mama konusunda kimseyi dinleme millete az veriom de ama sen bebeyi aç bırakma sakın. Kimse çocuğun için senin gibi üzülmez. Ne kadar ihtiyaç i varsa ver. İlk bebekte anne sütü çogunluk emmesine rağmen yetmedi günde üç yada dört kere 120 CC ye kadar çıktık mamada. Annemde bırak mama verme o seni emcek doycak dedi fircaladim herkesi bu bebek aç kalmicak. Sonra bı anda sütüm arttı bebek mamayı istemedi tukurmeye basladi anladım ki artık sütüm yetmeye başladı. Bu arada ben hiç anne sütü almadan buyumusum annemin sütü cokmus ama agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş anne sütü icemedim hiç Milupa yola buyumusum . Yani canını sıkma az çok sütun var senin her damlası şifa antibiyotik . Anne sütüyle doymak zorunda değil yeter ki aç kalmasın kuzucuk. Bu arada dört yaşındaki oğlum hala bi yere gitsek birisi gelse düzeni bozulur huyu degisiyo hemen huysuzluk yapio . Anneme yatıya gidemem ne zaman gitsem asla uyumaz canım çıkar bebeklikten beri yerini yadirgama huyu var .

Valla ben hiç özlemiyorum o günleri . Çünkü hiç huzurlu değildi sürekli morarana kadar agliyodu
Benimkide gazdan hep kasilip agliodu uyumuyodu ve bagiriodu resmen meğer gazdan ne çekmiş yavrum hala arada oluo ama eskiye göre çok şükür baya farketti

Ben emzirip gazını alıyorum. Sonra yan yatırıp emzik veriom sırtına ve poposuna pat pat vuruyorum emziği verdiğim an iki eliyle elime yapisio diğer elimle pat pat işini yapıyorum uyuyana kadar elimi çekmiyorum güvende hissetmek istio galiba . Eğer yeni emzirmediysem yüz üstü yatirip sırta popoya pat pat vuruom. İlk yöntem in bu . Eğer böyle uyumazsa yanıma alıp emziği veriyorum bı elimle iki küçük elini avcuma aliyorum yine popo ya pat pat böyle uyur genelde. Kokusunu içime çeke çeke çok güzel oluo ama genelde bende uyuyup kalıyorum bu şekilde işler kalio sonra. Çok dara düşersem ayakta sallama ama çok nadir. Ayakta sallamayi mecbur olmadan yapmayın ben ilk oğlumu üç sene salladım canım çıktı. Çok zor oluo. Öncelik hep beşikte uyuması benm için. Evde genelde TV açık büyük oğlan bağıra bağıra dolasio bütün gün sese alışık olcak inşallah ilk bebeğim ev sessiz olduğu için çıt sesine uyanirdi hep.

Allah yardımcın olsun canım haklısın İnşallah çabuk geçer bu dönem yakının falan yokmu gelip işlerini halletseler en azından bi yükünü hafifletecek biri

Gurbet geliniyim canım. Annem geldi yaklaşık 1 ay kaldı gitti tabii.. kayinvalideden de kime hayir gelmis ki bana gelsin saka bi yana aramiz pek iyi değil onun ağzına laf vermektense zor gecinmek daha cok isime.geliyor igne ucu kadar bise yapsa olur boyu konusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…