Arada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki
ayın 15 inde sınavım var ve o kadr az çalıştım kiBenim büyük babasını uyutmuş, dakikada bir bahaneyle salona gelip gidiyordu, şu an yanıma yerleşti:d ders çalışacaktım
teşekkürlerBence gayet normal. Benimde 5.5 yaşında oğlum var kendi kendine oyun kurar konulur soru sorar cevap verir. Bence endişelenmeyin. Onların hayal gücü bizden farklı.
Çok yorucu ki hayatımız:/ kafan olsa halin olmuyor, halin olsa kafan olmuyor..ikisi bir arada da çok zor:/ayın 15 inde sınavım var ve o kadr az çalıştım kitam cocuklar uyuyorders çalışayım diyorm bnde sızıp kalıyorum dayanamaz oldun uykuya.
Bizimkinin su anki hali tam.Bizim ki 2.ayda daha anlamlı bakmaya başladı sesimize gülüyor ve gözleriyle takip ediyor etrafı, asla yatmak istemiyor etrafı keşfetmek istiyor. Kucakta gezdirince başı hep sağa sola bakıyor
Olumsuz yanı da daha az uyuyor gündüzleri, her bebek aynı olmaz tabi bizde durum böyle
Canım hiç canını sıkma . Siz eymenle neler atlattiniz. Yavruma bişey olacak mı diye düşündüğüm günleri hatırla şimdi kucağında . hareket konusu düzelir.kaslar yavaş yavaş gelişir çünkü sinirlenince hareket ediyo neticede. Eve de yetişmeye çalışma bırak biraz da eşin zahmete girsin. Bunlar çocuk dogurmayi ne zannediyolar acaba. Sezaryen de olsan anne annedir . Çok isterdim böyle adamların en azından bi gün bizim doğum acımızı yaşamalarını şu hormon dehisikleriylr mücadele etmelerini. Bunlar yetmiyo bebekle ilgileniyoruz beyefendi de yemek geç yendi diye tripleniyo.Arada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki
Çok geçmiş olsunBizim. sonuçlar çıktı. Evet idrar yolları enfeksiyonu ama çok şükür çıkan mikrop öyle antibiyotik direnci olan bir mikrop değilmiş. Ağızdan antibiyotik başladık. 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım. Sonuçlara göre sünnet zamanı belirlenecek.
2 nolu bezinden cok memnun kaldim. Ama diger nolarini bilemeyecegimNight owl dün markette benim kullandığım bez bitmiş olunca goon aldım, eve gelip yorumları okudum şu son bir aydır aldıkları paketlerin sızdırma yaptığından bahsetmiş herkes, ben de gittim iade ettim. Senden okuyunca pişman oldum verdiğime bi deneseymişim
Evett ya nasıl geçiyo insan anlamıyo benim kızımda 49 günlük oldu hala inanamıyorum arada yeni doğan haline bakıyorum özlüyorum o hallerini3 ay oldu.. Ne cabuk gecti yaa
Benimkide altını bağlarken tekme yağmuruna tutuyoDayak olayı bizimkinde de çok var bildiğn yumruk atıp dudağımı çekiyo.
ben de goon kullanıyorum güzel bağlandığı zaman hiç sızdırma yapmıyorNight owl dün markette benim kullandığım bez bitmiş olunca goon aldım, eve gelip yorumları okudum şu son bir aydır aldıkları paketlerin sızdırma yaptığından bahsetmiş herkes, ben de gittim iade ettim. Senden okuyunca pişman oldum verdiğime bi deneseymişim
Valla ben hiç özlemiyorum o günleri . Çünkü hiç huzurlu değildi sürekli morarana kadar agliyoduEvett ya nasıl geçiyo insan anlamıyo benim kızımda 49 günlük oldu hala inanamıyorum arada yeni doğan haline bakıyorum özlüyorum o hallerini
Cnm Eymen prematüre olduğu için sen herşeyi buna yorup kendini yıpratma tabiki doktor takibi ve tavsiyesi önemli. Mama konusunda kimseyi dinleme millete az veriom de ama sen bebeyi aç bırakma sakın. Kimse çocuğun için senin gibi üzülmez. Ne kadar ihtiyaç i varsa ver. İlk bebekte anne sütü çogunluk emmesine rağmen yetmedi günde üç yada dört kere 120 CC ye kadar çıktık mamada. Annemde bırak mama verme o seni emcek doycak dedi fircaladim herkesi bu bebek aç kalmicak. Sonra bı anda sütüm arttı bebek mamayı istemedi tukurmeye basladi anladım ki artık sütüm yetmeye başladı. Bu arada ben hiç anne sütü almadan buyumusum annemin sütü cokmus ama agzimdan emdigim burnumdan gelirmiş anne sütü icemedim hiç Milupa yola buyumusum . Yani canını sıkma az çok sütun var senin her damlası şifa antibiyotik . Anne sütüyle doymak zorunda değil yeter ki aç kalmasın kuzucuk. Bu arada dört yaşındaki oğlum hala bi yere gitsek birisi gelse düzeni bozulur huyu degisiyo hemen huysuzluk yapio . Anneme yatıya gidemem ne zaman gitsem asla uyumaz canım çıkar bebeklikten beri yerini yadirgama huyu var .Arada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki
Benimkide gazdan hep kasilip agliodu uyumuyodu ve bagiriodu resmen meğer gazdan ne çekmiş yavrum hala arada oluo ama eskiye göre çok şükür baya farkettiValla ben hiç özlemiyorum o günleri . Çünkü hiç huzurlu değildi sürekli morarana kadar agliyodu
Ben emzirip gazını alıyorum. Sonra yan yatırıp emzik veriom sırtına ve poposuna pat pat vuruyorum emziği verdiğim an iki eliyle elime yapisio diğer elimle pat pat işini yapıyorumdoğumdan önce burada çok takılıyordum doğumdan sonra fırsat bulamaz oldumbebişler nasıllar iyiler inşallah? benim Afra’m 2 ay 2 günlük oldu bile çok şükür...
yavaş yavaş uyku rutini oluşturmaya başlıyorum. siz uyku eğitimi için bir şeyler yapıyor musunuz?
Allah yardımcın olsun canım haklısın İnşallah çabuk geçer bu dönem yakının falan yokmu gelip işlerini halletseler en azından bi yükünü hafifletecek biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?