2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Eşimden yardım alıyorum ama tabii ne kadar da olsa kadınla erkek bir değil.. arkaşımı toparlama var

Kızlar, konak için

Çok yorucu ki hayatımız:/ kafan olsa halin olmuyor, halin olsa kafan olmuyor..ikisi bir arada da çok zor:/
Ne sınavın var senin?
aöf sınavları canm. lise mezunuyum bn üniversiteyi bitirmye çalışıyorum

kizlar hastaneden geldik . sonunda yarin kalbine bakacaklar oğlanın doktor kalbinde üfürüm duydu ama yarin sonuca gore konuşacağız dedi. gelmişken kalça ultrasonu çekilin dedigi icin ultrasonu da cekildik ve bir bacağı icin 54 bir bacağı icin 57 dedilr ve ortapediye yönlendirdiler ortopedi sınırda değer yarı çıkıklikgbi bisi ama erken çekildiğinden de olabilir 1 ay sonra tekrar cekelm oyle konuşalım dedi. siz ne zaman çekildiniz ultrasonu . dogumda bize 40 günlükken demişlerdi

Biz iki aylık olunca cekilicez doktor öyle istedi. Şuan 45 gunluguz 15 gün sonra randevumuz var

Canım tahin carpraz alerjendir. Tahin de yememelisin. Alerjiyle yaşam platformu var Facebook'ta. Oraya katil incele. Çok yardımcı olacak bilgiler.

İki ay aşılarını geçen hafta olduk verem aşısı için bugün e çağırdılar sıra beklioz . Dün banyosunu yaptirdim bikac gün banyo olmucak malum. Verem aşısı ateş yapio muydu hatirlayan varmı

Benim hastane de tam 2 aylık olunca çektiriyorlar. Öyle çektirdim

Benim büyük oğlumda da yapmadı bunda da yapmadı çok şükür. Her bebekte yapmıyormuş

Biz iki aylık olunca cekilicez doktor öyle istedi. Şuan 45 gunluguz 15 gün sonra randevumuz var
erken çektirdik sanırım. genede kafam takıldı ya internete baktm kundak yapılan bebeklerde olabiliyormuş . bn yapıyordum aslinda sadece kolları sarıyordum elinden korkuyor diye be geceleri uzun uyusun geceyi gündüzü ayırt etsin diyordum gece sariyordum

Kolları sarmayla olmaz ki. Erken olduğu için tam gelişimini tamamlamadı belki de. Bu nedenle hastane de doktor istese bile ultrasonda görevliler sıra vermiyorlar gittiğim hastane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…