2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Emreyle ugur arasinda bile gelisim farki var.Alt tarafi 400 gram daha fazla dogdu ama cok bariz.Emre,2 hafta geriden takip ediyor uguru.Hareket kpnusunda da aynen emre daha az hareketli.Merak etme ama 6. Ay ve 12. Ay arasi yetisicez hepsine sut yok diyosun yemegini gece 11 de yiyosun.Al bi kanguru.3 ana,3 ara ogun ye.Bosver evi bok gotursun cok afedersin.2 gundur ogunler kaciyor benim.2 ogun besleniyorum.Resmen azaldi sut.Cok etkisi var.Soyle oglen siparis ver durum,doner.Et.yemis olursun.Gelicek sut merak etme.He gelmezse de paralamanin manasi yok ,bebele bizim ruh halimizdende etkileniyor.

Kolları sarmayla olmaz ki. Erken olduğu için tam gelişimini tamamlamadı belki de. Bu nedenle hastane de doktor istese bile ultrasonda görevliler sıra vermiyorlar gittiğim hastane de
verdiler valla bnde anlam veremedm suan. ortopedi doktoru da niye bu kadr erken çektiniz ki diye sordu en basta zaten . belkide tamamlamadı esim cok kafamız takılırsa başka hastanede gene yaptırırız 1 ayı beklemeden dedi bakalm belkide 45 günlük faln başka yere yaptırırız

Arkadaşlar selamlar, bebeği kolik olan anneler anne sütü yanında mama da kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız en kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
Ben evi 21de tutuyordum, ateşlendiğinde doktor evi sıcak yapıp bebeği ince giyindir dedi. Şu an 23-24 derece. Şapka sadece banyodan sonra birkaç saat takıyorum. Uyurken kundağının köşesi ile başını hafif kapatıyorum.
Emzik avent ultraair kullanıyorduk, atıyor artık, başka deneyeceğim.

kiz bide tribimi kafana takiyorsun az rahatlat kafani o trip atmadan sen at cocuk emziriyorum bi kap yemek yok ac bekliyorum yardmcı ol diye kafasını ye vala bizimki yemekleri gec yiyoruz dedi gecen bnde erken yemek istiyorsan çocukları al basından 1 saat yemek aninda hazır dedm oda akşam 5 de geliyor ve bakıyor yemeği hallediyorum hemen . tabi bizim.bide iki tane çamaşırı ev dağınıklığını 2 kat dusun bebeğinin doymadigini düşünüyorsan kimseyi dinlemeve mamayı alması gerektiği kadar ver. ama bez sayısı onemli tartiyorlar ona bi bak istersen internetten. bn dolu bez sayısına bakıyorum oda 7 8 tane oluyor ordan anlıyorum ki doyuyor

Uyku eğitimi vermiyorum ama her gün aynı saatte uyutup aynı saatte uyandırmaya çalışıyorum
Kızlar doğum kapan herkesin karın kası ayrılıyo mu? Benim hala ayrı ve çok merak ediyorum doktora sormayı unuttum.
Benim ayrıldı ve nasıl toparlanacak bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum
Ayrıca birde göbek gitmek bilmiyor

Ebe geçen ay randevu verirken yapabilir demişti onun için ateş düşürücü vereceğiz ateşi çıkarsa verirsiniz dedi
Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
Ev sıcak oluyor genelde dereceye bakmıyorum da kendim yarim kollu ile gezebiliyorum emzik wee nin kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum 3 tane aldım en çok bunu tuttu şapkayı 10. Gün bırakmak zorunda kaldık çünkü hic kafasinsa birakmiyor eldiven ve sapkayi cok erken bieaktik 10 gubluk bebe cekip atiyordu
Eki Görüntüle 2561677

Eki Görüntüle 2561678

Kizlar bahsettigim kizarikliklar sunlar. Sac dibinde omuzlarinda da var.
Canim isilik olmuş gibi görünüyor ev çok mu sıcak acaba

Eki Görüntüle 2561677

Eki Görüntüle 2561678

Kizlar bahsettigim kizarikliklar sunlar. Sac dibinde omuzlarinda da var.
Benim kızımda da oluyordu. Doktor sıcaktan dedi. O ara cok sarıp sarmalıyorduk cocugu.
Arkadaşlar selamlar, bebeği kolik olan anneler anne sütü yanında mama da kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız en kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Kolik değil ama çok fazla gaz sorunu var. Mama ilk başlarda hipp combiotic kullanıyorduk gaz sorunu çıkınca doktor aptamil conformil verdi. 1 aydır kullanıyorum memnunum. Beslendikten sonra çok kıvranıyordu o halleri geçti

Kanlı kaka, aşırı gürültülü köpüklü kaka. Aşırı gaz. Gece gündüz sürekli huysuzluk.
Döküntü.
Bunların içinde en belirgin ve belirleyici olanı kanlı kakadir

Sanirim benim Emre de var bu.Kanli degil ama kakasi.Yarin doktora sorayim.Ne diyeyim peki sut alerjisi olabilirmi mi diyeyim?

Kanlı kaka, aşırı gürültülü köpüklü kaka. Aşırı gaz. Gece gündüz sürekli huysuzluk.
Döküntü.
Bunların içinde en belirgin ve belirleyici olanı kanlı kakadir

Sanirim benim Emre de var bu.Kanli degil ama kakasi.Yarin doktora sorayim.Ne diyeyim peki sut alerjisi olabilirmi mi diyeyim?

Evim 23 24 derecede emzik nuk un kiraz emzigi denedik ama almadi bugun avent soft siparis verdim insallah onu alir ben sapkayi hala takiyorum 50 gunkuguz bi ara sapkasizdi usuttum korkumdan hala takiyorum

Dun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye

Off bu yaşlılar çok fena Bi de bal bebeklerde zehirlenmeye bile neden olabilir ya nasıl cesaret ediolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…