Canım tahin carpraz alerjendir. Tahin de yememelisin. Alerjiyle yaşam platformu var Facebook'ta. Oraya katil incele. Çok yardımcı olacak bilgiler.
23-24 de tutmaya calisiyorum. Dr sapka birakabilirsiniz dedi 20 gunlukken biraktim. Eldiven ve sapka takmiyoruz. Avent freeflow kullaniyorum.Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
Arada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki
verdiler valla bnde anlam veremedm suan. ortopedi doktoru da niye bu kadr erken çektiniz ki diye sordu en basta zaten . belkide tamamlamadı esim cok kafamız takılırsa başka hastanede gene yaptırırız 1 ayı beklemeden dedi bakalm belkide 45 günlük faln başka yere yaptırırızKolları sarmayla olmaz ki. Erken olduğu için tam gelişimini tamamlamadı belki de. Bu nedenle hastane de doktor istese bile ultrasonda görevliler sıra vermiyorlar gittiğim hastane de
Kanlı kaka, aşırı gürültülü köpüklü kaka. Aşırı gaz. Gece gündüz sürekli huysuzluk.Bu alerjinin belirtileri nedir ?
Cok kaka yapmak olabilir mi ki ?Sulu cikiyor kakasi
Ben evi 21de tutuyordum, ateşlendiğinde doktor evi sıcak yapıp bebeği ince giyindir dedi. Şu an 23-24 derece. Şapka sadece banyodan sonra birkaç saat takıyorum. Uyurken kundağının köşesi ile başını hafif kapatıyorum.Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
kiz bide tribimi kafana takiyorsun az rahatlat kafani o trip atmadan sen at cocuk emziriyorum bi kap yemek yok ac bekliyorum yardmcı ol diye kafasını yeArada fark var eymenin kendi gelisimi açısından.. Ama sizinkilerle ayni sekilde gibi.. Hatta sanki sizin yasadgnz gaz sorunlarını daha derinden yasamaya basladik gibi.. Memeyi çok seviyo eymen ama süt yetmio iki dakikada bitio süt.. Bu sefer sinirleniyo.. Bende mama veriyorum.. Uykusu daha bi düzene girdi gibi ama eymen disariyi sevmio..ne zmn hastane yada misafirlige gitsek aksam eve gelince huzursuz oluyo.. Uykusu degisiyo bünyesi kaldiramiyo degisimi daha.. Tepki olarak da sadece gülümsüyor.. Hareketsiz bi bebek ve bu beni korkutuyor.. Doktor fizik tedavi demisti gelisimine gore karar vercem diye.. El kol hareketi yok gibi hiç.. Sinirlenince aglayinca hareket ediyo eli kolu o kadar.. Çok korkuyorum.. Hersey got gide ustume gelmeye basladi.. Eşim yemek beklio utu beklio.. Eymen süt beklio..benim evde giymeye tisortum kalmamis camasirlar yığılmış..bu gun aksam 11de aksam yemegi yedik diye trip yiyorum.. Süt yok.. Yiyorum içiyorum yok.. Cocuk acliktan kaka yapamio.. Belki daha cok kilo alip gelisirdi millete uya uya az verdim mamayi.. Tek basima debeleniyorum.. Bazen kafam rahat diyorum ama en azndn en basindan annem belli bi sure bari yanimda kalsaydi bu kadar cabuk yılmazdm sanki
Uyku eğitimi vermiyorum ama her gün aynı saatte uyutup aynı saatte uyandırmaya çalışıyorumdoğumdan önce burada çok takılıyordum doğumdan sonra fırsat bulamaz oldumbebişler nasıllar iyiler inşallah? benim Afra’m 2 ay 2 günlük oldu bile çok şükür...
yavaş yavaş uyku rutini oluşturmaya başlıyorum. siz uyku eğitimi için bir şeyler yapıyor musunuz?
Benim ayrıldı ve nasıl toparlanacak bilmiyorum canımı sıkıyor bu durumKızlar doğum kapan herkesin karın kası ayrılıyo mu? Benim hala ayrı ve çok merak ediyorum doktora sormayı unuttum.
Ebe geçen ay randevu verirken yapabilir demişti onun için ateş düşürücü vereceğiz ateşi çıkarsa verirsiniz dediİki ay aşılarını geçen hafta olduk verem aşısı için bugün e çağırdılar sıra beklioz . Dün banyosunu yaptirdim bikac gün banyo olmucak malum. Verem aşısı ateş yapio muydu hatirlayan varmı
Ev sıcak oluyor genelde dereceye bakmıyorum da kendim yarim kollu ile gezebiliyorum emzik wee nin kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum 3 tane aldım en çok bunu tuttu şapkayı 10. Gün bırakmak zorunda kaldık çünkü hic kafasinsa birakmiyor eldiven ve sapkayi cok erken bieaktik 10 gubluk bebe cekip atiyorduKızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
Canim isilik olmuş gibi görünüyor ev çok mu sıcak acabaEki Görüntüle 2561677
Eki Görüntüle 2561678
Kizlar bahsettigim kizarikliklar sunlar. Sac dibinde omuzlarinda da var.
Benim kızımda da oluyordu. Doktor sıcaktan dedi. O ara cok sarıp sarmalıyorduk cocugu.Eki Görüntüle 2561677
Eki Görüntüle 2561678
Kizlar bahsettigim kizarikliklar sunlar. Sac dibinde omuzlarinda da var.
Kolik değil ama çok fazla gaz sorunu var. Mama ilk başlarda hipp combiotic kullanıyorduk gaz sorunu çıkınca doktor aptamil conformil verdi. 1 aydır kullanıyorum memnunum. Beslendikten sonra çok kıvranıyordu o halleri geçtiArkadaşlar selamlar, bebeği kolik olan anneler anne sütü yanında mama da kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız en kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Kanlı kaka, aşırı gürültülü köpüklü kaka. Aşırı gaz. Gece gündüz sürekli huysuzluk.
Döküntü.
Bunların içinde en belirgin ve belirleyici olanı kanlı kakadir
Kanlı kaka, aşırı gürültülü köpüklü kaka. Aşırı gaz. Gece gündüz sürekli huysuzluk.
Döküntü.
Bunların içinde en belirgin ve belirleyici olanı kanlı kakadir
Evim 23 24 derecede emzik nuk un kiraz emzigi denedik ama almadi bugun avent soft siparis verdim insallah onu alir ben sapkayi hala takiyorum 50 gunkuguz bi ara sapkasizdi usuttum korkumdan hala takiyorumKızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
Yakindada 2. Ciyi yapmayi konusuruzZaman ne kadar çabuk geçiyor ya dün aklıma geldi burada bthgc 2li test sonucunu cinsiyeti bekliyordukşimdi bebeleri büyütmeye çalışıyoruz
Dun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diyeYaa rintcim ben denetmiyorum bişey.o gun öyle spontan gelişti bende ses etmedim eymeni oyle görünce.. Bilal ben bilal diye diye bi hal oldum.. Kusura bakma sana söyler gibi oldum arkedeşler ben vermiyorm eymene bişey.. O gun oyle annem verdi ses etmedim.. Daha bisey verdirtmem zaten.. Bilal ben bilal bilal
Off bu yaşlılar çok fenaDun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?