2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Balı sakin yedirmesin yetişkinler için bile ağır geliyor bebeklere kesinlikle önermiyorlar yüksek oranda şeker var onda

Balı sakin yedirmesin yetişkinler için bile ağır geliyor bebeklere kesinlikle önermiyorlar yüksek oranda şeker var onda
Yok artik 1 yaşına kadar yasak. Hatta bazi doktorlar bir bucuk yaşına kadar balı önermiyorlar. Bunu bilmiyor mu kv

Bizde hipp combiotic kullanıyoruz
Comformili de duydum ama tadını bebekler beğenmeyebiliyormuş diye duymuştum
Sizde işe yaramasına çok sevindim

Nerelerdesin canım umarım iyisinizdir kaç gündür göremedik seni ?
Şükürler olsun iyiyiz. Antalyaya annemlere geldim. Cocuklarin pesinde koşmaktan giremedim. Kızım her gecen gun daha cok tepkiler veriyor. Cok yoruldum. Allahtan burada havalar iyi parka götürüyor dedesi anneannesi gezdiriyor. Biraz keyfi yerine geliyor. Siz nasılsınız nasil gidiyor

Ben biliyorum asla da verdirmek istemiyorum bali gectm sekerli su vercekti bi ara sarilik icin ona bile karsiyim ama henuz bebegimle ilgili hic karsi karsiya gelmedik esime soylettiriyorum genelde. O dedi verme sekerli su diye bisey olcak diye ama kv sen mi buyuttun uc cocugu bak hepinizde sagliklisiniz dedi onuda susturdu. Benden biraz cekiniyo ama genede kasla goz arasi agzina bisey illaki surmeye calisiyo. Bal olayini kp de emzigini batirin verin ozaman tutar emzik dedi benim oglum tutmuyo cunku. Sacmalama baba demistim cok tehlikeli demistim kv bi iki hafta sonra hic o olay yasanmamis gbi batirdi emzigini verdi ama oglum istemedi. Bu uc oldu. Dordunceye artk patlarm sanirim.
Off bu yaşlılar çok fena Bi de bal bebeklerde zehirlenmeye bile neden olabilir ya nasıl cesaret ediolar

Salatalık neyse de bal tehlikeli

Iyiyiz bizler de büyütmeye çabalıyoruz minnaklar kizin da bebek daha umarım alışır bu duruma sen de rahat edersin biraz

Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
23dereceden aşağı inmiyor, 24den yukarı çıkmıyor. Philips avent ultra soft, wee baby damaklı, nuk kauçuk, hiç birini almadı :/ bir aylıkken bıraktık biz sadece yıkandığı günler gece takıyorum,

bal mi bal 1 yas öncesi önermiyor doktorlar hatta eskiler de vermez verdirmez bali diye biliyorum gec dillenir derler hatta

Banada calpol verdiler lazım olursa diye

[]

Ben de gece gündüz tüm uykularında kolları sıkı ayakları gevşek bırakıyorum
Benim ayrıldı ve nasıl toparlanacak bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum
Ayrıca birde göbek gitmek bilmiyor
Karın kası ayrılması düzelmiyor tarzı şeyler var internette . Çok morelim bozuldu. Ayrıca duzeltiyim diye sakın karnını sıkan hareketler yapma o zaman kesinlikle toparlanacagi varsa da toparlanmazmis hatta açıklık artabilirmis. Doğumdan sonra resmen hurdaya çıktım. Saçlarım dökülüyo,dişlerim hassaslasti,sırtım belim çok fena gece ağrılarından yatamıyorum, her iki kolumda güç kaybı oldu ,parmak eklemlerim ağrıyo, ileri derecede hemoreid oluştu üstüne bi de karın kası ayrılması kadınların doğumda yenilenmesi resmen şehir efsanesi
Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya dün aklıma geldi burada bthgc 2li test sonucunu cinsiyeti bekliyorduk şimdi bebeleri büyütmeye çalışıyoruz
Aynen öyle bir yandan çocuğuma bakıyorum bi yandan hurdaya çıkan kendime.
D dgdln bnm karin kasımda ayrılıyor ilk dogumda da ayrılmıştı tam net hatırlamıyorum ama 4 5 ay sonra düzelmişti galiba
İnternette duzelmiyo gibi şeyler vardı çok morelim bozuldu. İnşallah düzelir benimde . Umut oldun şuan

Anason çayı kullanan var mı? Arkadaşımdan bi kaç içimlik kimyon rezene çemen otu be anasonlu çay almıştım. Sanki bebeğimin uykusuna faydası oldu. Kimyon rezene çayı zaten kullanıyordum ama anasonlusu daha etkili oldu sanki. Eşimi gönderdim alsın diye ama bulamamış, sadece anason tohumu bulmuş almış. Bu şekilde sadece anason tohumuyla çay yapan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…