Balı sakin yedirmesin yetişkinler için bile ağır geliyor bebeklere kesinlikle önermiyorlar yüksek oranda şeker var ondaDun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye
Yok artik 1 yaşına kadar yasak. Hatta bazi doktorlar bir bucuk yaşına kadar balı önermiyorlar. Bunu bilmiyor mu kvBalı sakin yedirmesin yetişkinler için bile ağır geliyor bebeklere kesinlikle önermiyorlar yüksek oranda şeker var onda
Nerelerdesin canım umarım iyisinizdir kaç gündür göremedik seni ?Yok artik 1 yaşına kadar yasak. Hatta bazi doktorlar bir bucuk yaşına kadar balı önermiyorlar. Bunu bilmiyor mu kv
Bizde hipp combiotic kullanıyoruzBenim kızımda da oluyordu. Doktor sıcaktan dedi. O ara cok sarıp sarmalıyorduk cocugu.
Kolik değil ama çok fazla gaz sorunu var. Mama ilk başlarda hipp combiotic kullanıyorduk gaz sorunu çıkınca doktor aptamil conformil verdi. 1 aydır kullanıyorum memnunum. Beslendikten sonra çok kıvranıyordu o halleri geçti
Bende merak ediyorumKızlar aranızda mama olarak conformil kullanan var mı?
Şükürler olsun iyiyiz. Antalyaya annemlere geldim. Cocuklarin pesinde koşmaktan giremedim. Kızım her gecen gun daha cok tepkiler veriyor. Cok yoruldum. Allahtan burada havalar iyi parka götürüyor dedesi anneannesi gezdiriyor. Biraz keyfi yerine geliyor. Siz nasılsınız nasil gidiyorNerelerdesin canım umarım iyisinizdir kaç gündür göremedik seni ?
Off bu yaşlılar çok fenaBi de bal bebeklerde zehirlenmeye bile neden olabilir ya nasıl cesaret ediolar
Balı sakin yedirmesin yetişkinler için bile ağır geliyor bebeklere kesinlikle önermiyorlar yüksek oranda şeker var onda
Hipp combiotic kullaniyorm ben.Bende merak ediyorum
Salatalık neyse de bal tehlikeliDun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye
Iyiyiz bizler de büyütmeye çabalıyoruz minnaklarŞükürler olsun iyiyiz. Antalyaya annemlere geldim. Cocuklarin pesinde koşmaktan giremedim. Kızım her gecen gun daha cok tepkiler veriyor. Cok yoruldum. Allahtan burada havalar iyi parka götürüyor dedesi anneannesi gezdiriyor. Biraz keyfi yerine geliyor. Siz nasılsınız nasil gidiyor
23dereceden aşağı inmiyor, 24den yukarı çıkmıyor. Philips avent ultra soft, wee baby damaklı, nuk kauçuk, hiç birini almadı :/ bir aylıkken bıraktık biz sadece yıkandığı günler gece takıyorum,Kızlar evleriniz kaç derece ? Emzik markası ne kullandınız ? Bide bebeklerinize şapka takmayı ne zaman bıraktınız ?
bal miDun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye
Benm de büyük oğlum çok ateşlenen bı çocuk değildi inşallah kardesi de öyle olurBenim büyük oğlumda da yapmadı bunda da yapmadı çok şükür. Her bebekte yapmıyormuş
Banada calpol verdiler lazım olursa diyeEbe geçen ay randevu verirken yapabilir demişti onun için ateş düşürücü vereceğiz ateşi çıkarsa verirsiniz dedi
Ev sıcak oluyor genelde dereceye bakmıyorum da kendim yarim kollu ile gezebiliyorum emzik wee nin kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum 3 tane aldım en çok bunu tuttu şapkayı 10. Gün bırakmak zorunda kaldık çünkü hic kafasinsa birakmiyor eldiven ve sapkayi cok erken bieaktik 10 gubluk bebe cekip atiyordu
Canim isilik olmuş gibi görünüyor ev çok mu sıcak acaba
Ben de gece gündüz tüm uykularında kolları sıkı ayakları gevşek bırakıyorumerken çektirdik sanırım. genede kafam takıldı ya internete baktm kundak yapılan bebeklerde olabiliyormuş . bn yapıyordumaslinda sadece kolları sarıyordum elinden korkuyor diye be geceleri uzun uyusun geceyi gündüzü ayırt etsin diyordum gece sariyordum
Karın kası ayrılması düzelmiyor tarzı şeyler var internette . Çok morelim bozuldu. Ayrıca duzeltiyim diye sakın karnını sıkan hareketler yapma o zaman kesinlikle toparlanacagi varsa da toparlanmazmis hatta açıklık artabilirmis. Doğumdan sonra resmen hurdaya çıktım. Saçlarım dökülüyo,dişlerim hassaslasti,sırtım belim çok fena gece ağrılarından yatamıyorum, her iki kolumda güç kaybı oldu ,parmak eklemlerim ağrıyo, ileri derecede hemoreid oluştu üstüne bi de karın kası ayrılmasıBenim ayrıldı ve nasıl toparlanacak bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum
Ayrıca birde göbek gitmek bilmiyor
Aynen öyle bir yandan çocuğuma bakıyorum bi yandan hurdaya çıkan kendime.Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya dün aklıma geldi burada bthgc 2li test sonucunu cinsiyeti bekliyordukşimdi bebeleri büyütmeye çalışıyoruz
İnternette duzelmiyo gibi şeyler vardı çok morelim bozuldu. İnşallah düzelir benimde . Umut oldun şuan
Elim karnımın içine giriyoKarın kası ayrılması nasıl oluyor kızlar nasıl anlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?