2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Karın kası ayrılması nasıl oluyor kızlar nasıl anlıyorsunuz
karnına baktığında karnin ikiye ayrılmış gbi duruyor karin kasi normalde sıkı bnm düz bütün halinde suan kacak kat gbi ikili bn ona diyorum ayrılma diye ama başka bisi ise arkadaşlardaki bilmiorum:)

ben yapıyorum canm 1 cay kaşığı bardağa bırakıp üzerine kaynamış suyu döküyorum 5 dk demleniyor sonra içiyorum. 1 gün anason 1 gun rezene iciyorm bu ara bndede gaz cok bebektede

Bizim doktorumuz; bebeğe alerjik bişey yedirdiğinizde(1 yaşından önce bal,çilek ya da 6 aydan önce ek gıda) buna tepki verirse, bir ömür uğraşma riskiniz var. Verdim alerji oldu, sonra vermedim alerjisi geçti gibi bir durum yok yani.
Nasıl müsade ediyorsunuz? Niye kendin tepki göstermiyorsun fatmapo? Allah korusun bişey olsa sen uğraşacaksın sonra:/

Kizlar bu kilolar cok moralimi bozmaya basladi. Artik vermem gerek en azindan hamilelik oncesine donmem gerek. Sutum azalmadan nasil yapacagim bilemiyorum. Spor yapmak da cok zor bebekle kara kara dusuncelerdeyim.

Sanirim benim Emre de var bu.Kanli degil ama kakasi.Yarin doktora sorayim.Ne diyeyim peki sut alerjisi olabilirmi mi diyeyim?
Sen neden süt alerjisinden supheleniyorsun? Seninki de neler var? Eğer kanlı kaka yoksa doktorlar pek ihtimal vermiyor. Diğer belirtiler genel olabilecek şeyler çünkü.

Bal bebekler için çok tehlikelidir. Alerji diye bilinir ama alerjiden ziyade içindeki bir bakteriden kaynaklı zehirlenme yaşanabilir. Ayrıca bebeklerin bağışıklık sistemini de zayıflatır. 1 yaşından önce bal tehlikelidir.

23-24 derece. Drun cevabina gore soycamolmazsa. Alerji olmasinda isilige raziyim

Benim oğlan alerjik. Çileği denediğimde iki buçuk yaşındaydı. Buna rağmen dokundu. Çok çok istemişti ve denemiştim.

Benim oğlan alerjik. Çileği denediğimde iki buçuk yaşındaydı. Buna rağmen dokundu. Çok çok istemişti ve denemiştim.

Kucukken cilek,muz,yumurta yedigimde basimdan ayak ucuma kadar heryerim fiske fiske kabarirdi.Kasimaman lazim.Deli gibi aglardim.Alerjik bunye zor.

canm k.bakma karin kasi ayrılması değilmiş bende olan göbeğin kat kat durmasiymis . ama karin kasi ayrılması da geçiyormuş zamanla hele egzersiz yapılırsa daha cabuk geçiyormuş. inslh düzelir seninki de. ilk haftalar hem dikey ayrılma vardi hem yana doğru ama geçmiş bende dikey olan

Gurultulu ve sanki mukuslu kaka ve cok sık yapiyor.Gerci bir nebze azaldi kakasi ama devamli kakasi var .
Canım gürültülü mukuslu ve sık kaka bizimkinde de var. Ben pek aklıma getirmiyorum alerji falan aman olmasın inşallah kimsede
Sen doktora anlat de böyle böyle diye.

Kucukken cilek,muz,yumurta yedigimde basimdan ayak ucuma kadar heryerim fiske fiske kabarirdi.Kasimaman lazim.Deli gibi aglardim.Alerjik bunye zor.
Oooooffff benim oğlanda öyleydi ama yediği her şeyde böyle oluyordu. Zamanla geçti çok şükür. Şimdi üç beş şeye kaldı alerji. Yeni şeyleri denerken de çok temkinliyiz.

Bende öyle şeyler okumuştum ama tanıdık bi kaç kişi düzeldiğini söyledi ama eski formuna ulasmiyormus
karnına baktığında karnin ikiye ayrılmış gbi duruyor karin kasi normalde sıkı bnm düz bütün halinde suan kacak kat gbi ikili bn ona diyorum ayrılma diye ama başka bisi ise arkadaşlardaki bilmiorum:)
Kacak kat
Karın kasının ayrılması nasıl oluyor ya?
Normalde sıkı ve bütün halinde duruyor kaslar ama bebek anne karninda büyüdükçe o kısımlarda genisleme oluyor ve ayrılıyor baktığın zaman bile eğer önceden kilolu değilsen kasların ayrıldığını görebiliyorsun
Kizlar bu kilolar cok moralimi bozmaya basladi. Artik vermem gerek en azindan hamilelik oncesine donmem gerek. Sutum azalmadan nasil yapacagim bilemiyorum. Spor yapmak da cok zor bebekle kara kara dusuncelerdeyim.
Ben tatlıyı keseyim dedim sütüm azaldı hemen yemeği azalttım ama hala şekerli tükettiğim için kilolar gitmiyor

Eymenin günü gününe tutmuyo.. Uyanik kaldigi zamanlar artti.. Yetisemiyorum.. Yemegi gec koydum kendide gordu eymen durmadi.. Yemegi yaptim yine eymenle ugrastik.. Tek basina yiyemiyomus beyfendi.. Dedim bi süre sonra beklemiceksin ye sen ben eymenle ilgilenirim bekledi sonrada triplenio

Ben de su an tatliyi kesmeye hic olmazsa azaltmaya karar verdim. Bol bol sivi tuketmek lazim. Su havalarda evlere tikildik kaldik kilo nasil verecegim nasil sıkılasacagim bilmiyorum. Mutsuz ediyor bu durum beni. Bebegim iyi olsun elbette her sey hallolur ama bu kilolari hic gormemistim ben hayatimda...

Aynaya bakmak istemiyorum ben. Su an bedenimi hic sevmiyorum ve maalesef kiyafetli halim ciplak halimden daha iyi. Gobegim o siyah cizgi falan hic hos gorunmuyor.

Canım ben rezene anason kimyon demleyip içiyorum hergun. 1 tatlı kaşığı rezene 1er çay kaşığı kimyon anason. Tohum şeklinde bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…