- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
karnına baktığında karnin ikiye ayrılmış gbi duruyor karin kasi normalde sıkı bnm düz bütün halinde suan kacak kat gbi ikili bn ona diyorum ayrılma diye ama başka bisi ise arkadaşlardaki bilmiorum:)Karın kası ayrılması nasıl oluyor kızlar nasıl anlıyorsunuz
ben yapıyorum canm 1 cay kaşığı bardağa bırakıp üzerine kaynamış suyu döküyorum 5 dk demleniyor sonra içiyorum. 1 gün anason 1 gun rezene iciyormAnason çayı kullanan var mı? Arkadaşımdan bi kaç içimlik kimyon rezene çemen otu be anasonlu çay almıştım. Sanki bebeğimin uykusuna faydası oldu. Kimyon rezene çayı zaten kullanıyordum ama anasonlusu daha etkili oldu sanki. Eşimi gönderdim alsın diye ama bulamamış, sadece anason tohumu bulmuş almış. Bu şekilde sadece anason tohumuyla çay yapan var mı kızlar
Bizim doktorumuz; bebeğe alerjik bişey yedirdiğinizde(1 yaşından önce bal,çilek ya da 6 aydan önce ek gıda) buna tepki verirse, bir ömür uğraşma riskiniz var. Verdim alerji oldu, sonra vermedim alerjisi geçti gibi bir durum yok yani.Ben biliyorum asla da verdirmek istemiyorum bali gectm sekerli su vercekti bi ara sarilik icin ona bile karsiyim ama henuz bebegimle ilgili hic karsi karsiya gelmedik esime soylettiriyorum genelde. O dedi verme sekerli su diye bisey olcak diye ama kv sen mi buyuttun uc cocugu bak hepinizde sagliklisiniz dedi onuda susturdu. Benden biraz cekiniyo ama genede kasla goz arasi agzina bisey illaki surmeye calisiyo. Bal olayini kp de emzigini batirin verin ozaman tutar emzik dedi benim oglum tutmuyo cunku. Sacmalama baba demistim cok tehlikeli demistim kv bi iki hafta sonra hic o olay yasanmamis gbi batirdi emzigini verdi ama oglum istemedi. Bu uc oldu. Dordunceye artk patlarm sanirim.
Karın kasının ayrılması nasıl oluyor ya?Uyku eğitimi vermiyorum ama her gün aynı saatte uyutup aynı saatte uyandırmaya çalışıyorum
Benim ayrıldı ve nasıl toparlanacak bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum
Ayrıca birde göbek gitmek bilmiyor
Sen neden süt alerjisinden supheleniyorsun? Seninki de neler var? Eğer kanlı kaka yoksa doktorlar pek ihtimal vermiyor. Diğer belirtiler genel olabilecek şeyler çünkü.Sanirim benim Emre de var bu.Kanli degil ama kakasi.Yarin doktora sorayim.Ne diyeyim peki sut alerjisi olabilirmi mi diyeyim?
Bal bebekler için çok tehlikelidir. Alerji diye bilinir ama alerjiden ziyade içindeki bir bakteriden kaynaklı zehirlenme yaşanabilir. Ayrıca bebeklerin bağışıklık sistemini de zayıflatır. 1 yaşından önce bal tehlikelidir.Dun bebegime mevlut yaptik kv bizde kaliyo iki gundur bu sabah ben kahvaltı hazırlarken bi baktm kv salatalik yalatmaya calisiyo dellendim bisey demedim ama cok sinirlerim bozuldu. İki aylik cocuga annesinden habersiz anne sütü dahi vermek yanlis bence. Gecende emzigine bal batırmış getirmis neyseki akilli oglum yalamadi. Ama hemen esime yazdm yaknda papaz olcaz diye
23-24 derece. Drun cevabina gore soycamolmazsa. Alerji olmasinda isilige raziyimEbe geçen ay randevu verirken yapabilir demişti onun için ateş düşürücü vereceğiz ateşi çıkarsa verirsiniz dedi
Ev sıcak oluyor genelde dereceye bakmıyorum da kendim yarim kollu ile gezebiliyorum emzik wee nin kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum 3 tane aldım en çok bunu tuttu şapkayı 10. Gün bırakmak zorunda kaldık çünkü hic kafasinsa birakmiyor eldiven ve sapkayi cok erken bieaktik 10 gubluk bebe cekip atiyordu
Canim isilik olmuş gibi görünüyor ev çok mu sıcak acaba
Benim oğlan alerjik. Çileği denediğimde iki buçuk yaşındaydı. Buna rağmen dokundu. Çok çok istemişti ve denemiştim.Bizim doktorumuz; bebeğe alerjik bişey yedirdiğinizde(1 yaşından önce bal,çilek ya da 6 aydan önce ek gıda) buna tepki verirse, bir ömür uğraşma riskiniz var. Verdim alerji oldu, sonra vermedim alerjisi geçti gibi bir durum yok yani.
Nasıl müsade ediyorsunuz? Niye kendin tepki göstermiyorsun fatmapo? Allah korusun bişey olsa sen uğraşacaksın sonra:/
Sen neden süt alerjisinden supheleniyorsun? Seninki de neler var? Eğer kanlı kaka yoksa doktorlar pek ihtimal vermiyor. Diğer belirtiler genel olabilecek şeyler çünkü.
Benim oğlan alerjik. Çileği denediğimde iki buçuk yaşındaydı. Buna rağmen dokundu. Çok çok istemişti ve denemiştim.
canm k.bakma karin kasi ayrılması değilmiş bende olan göbeğin kat kat durmasiymis . ama karin kasi ayrılması da geçiyormuş zamanla hele egzersiz yapılırsa daha cabuk geçiyormuş. inslh düzelir seninki de. ilk haftalar hem dikey ayrılma vardi hem yana doğru ama geçmiş bende dikey olan[]
Ben de gece gündüz tüm uykularında kolları sıkı ayakları gevşek bırakıyorum
Karın kası ayrılması düzelmiyor tarzı şeyler var internette . Çok morelim bozuldu. Ayrıca duzeltiyim diye sakın karnını sıkan hareketler yapma o zaman kesinlikle toparlanacagi varsa da toparlanmazmis hatta açıklık artabilirmis. Doğumdan sonra resmen hurdaya çıktım. Saçlarım dökülüyo,dişlerim hassaslasti,sırtım belim çok fena gece ağrılarından yatamıyorum, her iki kolumda güç kaybı oldu ,parmak eklemlerim ağrıyo, ileri derecede hemoreid oluştu üstüne bi de karın kası ayrılmasıkadınların doğumda yenilenmesi resmen şehir efsanesi
Aynen öyle bir yandan çocuğuma bakıyorum bi yandan hurdaya çıkan kendime.
İnternette duzelmiyo gibi şeyler vardı çok morelim bozuldu. İnşallah düzelir benimde . Umut oldun şuan
Canım gürültülü mukuslu ve sık kaka bizimkinde de var. Ben pek aklıma getirmiyorum alerji falan aman olmasın inşallah kimsedeGurultulu ve sanki mukuslu kaka ve cok sık yapiyor.Gerci bir nebze azaldi kakasi ama devamli kakasi var .
Oooooffff benim oğlanda öyleydi ama yediği her şeyde böyle oluyordu. Zamanla geçti çok şükür. Şimdi üç beş şeye kaldı alerji. Yeni şeyleri denerken de çok temkinliyiz.Kucukken cilek,muz,yumurta yedigimde basimdan ayak ucuma kadar heryerim fiske fiske kabarirdi.Kasimaman lazim.Deli gibi aglardim.Alerjik bunye zor.
Bende öyle şeyler okumuştum ama tanıdık bi kaç kişi düzeldiğini söyledi ama eski formuna ulasmiyormus[]
Ben de gece gündüz tüm uykularında kolları sıkı ayakları gevşek bırakıyorum
Karın kası ayrılması düzelmiyor tarzı şeyler var internette . Çok morelim bozuldu. Ayrıca duzeltiyim diye sakın karnını sıkan hareketler yapma o zaman kesinlikle toparlanacagi varsa da toparlanmazmis hatta açıklık artabilirmis. Doğumdan sonra resmen hurdaya çıktım. Saçlarım dökülüyo,dişlerim hassaslasti,sırtım belim çok fena gece ağrılarından yatamıyorum, her iki kolumda güç kaybı oldu ,parmak eklemlerim ağrıyo, ileri derecede hemoreid oluştu üstüne bi de karın kası ayrılmasıkadınların doğumda yenilenmesi resmen şehir efsanesi
Aynen öyle bir yandan çocuğuma bakıyorum bi yandan hurdaya çıkan kendime.
İnternette duzelmiyo gibi şeyler vardı çok morelim bozuldu. İnşallah düzelir benimde . Umut oldun şuan
Kacak katkarnına baktığında karnin ikiye ayrılmış gbi duruyor karin kasi normalde sıkı bnm düz bütün halinde suan kacak kat gbi ikili bn ona diyorum ayrılma diye ama başka bisi ise arkadaşlardaki bilmiorum:)
Normalde sıkı ve bütün halinde duruyor kaslar ama bebek anne karninda büyüdükçe o kısımlarda genisleme oluyor ve ayrılıyor baktığın zaman bile eğer önceden kilolu değilsen kasların ayrıldığını görebiliyorsunKarın kasının ayrılması nasıl oluyor ya?
Ben tatlıyı keseyim dedim sütüm azaldı hemen yemeği azalttım ama hala şekerli tükettiğim için kilolar gitmiyorKizlar bu kilolar cok moralimi bozmaya basladi. Artik vermem gerek en azindan hamilelik oncesine donmem gerek. Sutum azalmadan nasil yapacagim bilemiyorum. Spor yapmak da cok zor bebekle kara kara dusuncelerdeyim.
sagol cnm yemıyorum zaten cok tesekkur ederım senın bebegın nasıl sarılıgı gecdımıCanım tahin carpraz alerjendir. Tahin de yememelisin. Alerjiyle yaşam platformu var Facebook'ta. Oraya katil incele. Çok yardımcı olacak bilgiler.
Canım hiç canını sıkma . Siz eymenle neler atlattiniz. Yavruma bişey olacak mı diye düşündüğüm günleri hatırla şimdi kucağında . hareket konusu düzelir.kaslar yavaş yavaş gelişir çünkü sinirlenince hareket ediyo neticede. Eve de yetişmeye çalışma bırak biraz da eşin zahmete girsin. Bunlar çocuk dogurmayi ne zannediyolar acaba. Sezaryen de olsan anne annedir . Çok isterdim böyle adamların en azından bi gün bizim doğum acımızı yaşamalarını şu hormon dehisikleriylr mücadele etmelerini. Bunlar yetmiyo bebekle ilgileniyoruz beyefendi de yemek geç yendi diye tripleniyo.
Sen sadece bebeğine odaklan bırak bari iyi günde kötü günde dediği hanımına bi yemek de o hazırlasın
Bende öyle şeyler okumuştum ama tanıdık bi kaç kişi düzeldiğini söyledi ama eski formuna ulasmiyormus
Kacak kat
Normalde sıkı ve bütün halinde duruyor kaslar ama bebek anne karninda büyüdükçe o kısımlarda genisleme oluyor ve ayrılıyor baktığın zaman bile eğer önceden kilolu değilsen kasların ayrıldığını görebiliyorsun
Ben tatlıyı keseyim dedim sütüm azaldı hemen yemeği azalttım ama hala şekerli tükettiğim için kilolar gitmiyor
Aynaya bakmak istemiyorum ben. Su an bedenimi hic sevmiyorum ve maalesef kiyafetli halim ciplak halimden daha iyi. Gobegim o siyah cizgi falan hic hos gorunmuyor.Ben de su an tatliyi kesmeye hic olmazsa azaltmaya karar verdim. Bol bol sivi tuketmek lazim. Su havalarda evlere tikildik kaldik kilo nasil verecegim nasil sıkılasacagim bilmiyorum. Mutsuz ediyor bu durum beni. Bebegim iyi olsun elbette her sey hallolur ama bu kilolari hic gormemistim ben hayatimda...
Canım ben rezene anason kimyon demleyip içiyorum hergun. 1 tatlı kaşığı rezene 1er çay kaşığı kimyon anason. Tohum şeklinde bunlarAnason çayı kullanan var mı? Arkadaşımdan bi kaç içimlik kimyon rezene çemen otu be anasonlu çay almıştım. Sanki bebeğimin uykusuna faydası oldu. Kimyon rezene çayı zaten kullanıyordum ama anasonlusu daha etkili oldu sanki. Eşimi gönderdim alsın diye ama bulamamış, sadece anason tohumu bulmuş almış. Bu şekilde sadece anason tohumuyla çay yapan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?