2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kiz eksik kalsin deyince hic isin icinden cikamiyorm.. Bi gun bi gunr uymuyo artik.. Oyle dedim giymeye tisortum bilr kalmadi uzerime mecburen yapmak zorundaym bu ara yemek yapmaya basladim ama aksam anca oluyo.. Bugun ilk defa eymen uyurken corba yapabildim rahatca bide camasir astim eşim anlayissiz degil oyle anasina cekmemis allahtan.. Ama beyfendi yalniz yiyemiyomus

sagol cnm yemıyorum zaten cok tesekkur ederım senın bebegın nasıl sarılıgı gecdımı
Alerji de tez zamanda geçsin gitsin insalllah. Yaşamayan bilmez çok zor bir şey. Ama geçecek.
Oğlumun sarılık duruyor daha. Antibiyotik bitince geçmeye başlar dedi doktor. Eğer geçmiyorsa başka sebepler de vardır dedi. Rengi falan degil de inşallah başka sebep yoktur.

ınsallah cnm gecer bana bır arkadasım zerdecalla balı karıstır ye dedı sarılık ıcın sabah aksam yedım bıze ıyı geldı degerını cabuk dusurdu

58'le hamile kaldım.
83le doğuma girdim.
Oglumun ilk doğum gününde 54 kiloydum.
Geçer, kilo verilir vücut şekle girer.

Sizlerde olmasanz kafayi yiycem yeminle.. Haklisin gerçekten.. En sonunda bagircam millete bende.. Size ne sizin evladiniz mi zarar gorurse de ben uzulcem siz isinize bakin yallah diycem en sonunda bende hunilencem

Iyiyiz bizler de büyütmeye çabalıyoruz minnaklar kizin da bebek daha umarım alışır bu duruma sen de rahat edersin biraz
Insallah canim
23-24 derece. Drun cevabina gore soycamolmazsa. Alerji olmasinda isilige raziyim
Canim alakasız bir konu olacak ama antalyada bebegini hangi doktora goturuyorsun.

Eymende de ufurum vardı.. Kendi doktorumuz ikinci ay kontrolunde kalmamis ufurum dedi.. Tabi kardiyolojiye de kontrol verdi premature oldugu için.. Goztepede bi doktor var cocuk kardiyologu.. Ben cok memnun kaldim.. Sistemli bi sekilde calisiyo doktor.. Begendim... 20 dakika eymenin kalbine bakti dinledi.. İyice emin olduktan sonra ufurum azalmış ama var dedi.. Ama bu ufurum onun yapisal bi ozelligi takibe gerek yok.. Hicbi sıkıntısı yok dedi raporunu da verdi.. Yusuf izzet bayhan doktorun adı.. Eger istanbul anadoludaysan tavsiye ederim

Bence senlik bi durum degil eymeni yogun bakimda bi kundak yapiolardi bildigin dürüm gibi oluyodu.. Evde bende ilk baslarda yaptim ama gaz durumlarinda yaptim sabaha rahatliyo çünkü.. Kundaklik bisey degil o bence.. Sıkma canını

Bende bakiyorum kanguru.. Sen aldin mi

3 du 2 ye düşmüş ahahaha komiğim ha bende kas ayrılması diyince ne anlamışım

Aynaya bakmak istemiyorum ben. Su an bedenimi hic sevmiyorum ve maalesef kiyafetli halim ciplak halimden daha iyi. Gobegim o siyah cizgi falan hic hos gorunmuyor.
Bende aynı durumdayım şuan banyodan sonra hiç aynaya bakmıyorum hayatımda 50 kg yi tartıda görmemiştim şimdi tartiya çıkmaya korkuyorum düzelecek diye ümit ediyorum sadece bi de kış tam soğuklar başladı dışarıya kafamı bile çıkartamıyorum
Canım beyler de ilgi bekliyor yoruluyoruz ama onlar anlamıyor

istanbulda yaşamıyorum yarin bizide kardiyoloji görecek inslh olumlu seyler duyarz bizim ayrıntılı ultrasonda kalpte delik görülmüştü 2 tane biz o yüzden gidiyoruz kapanmış mi baksınlar diye insalh kapanmıştır üfürüm sik rastlanirmis zaten.
keske cekmeselerdi bisi yoksa bosa kafama takmis olucam daha zamani da degildi ultrasonun

Ah biliyorum cok okudum hamileyken kendim de tüketmedim bebegime zarari olmasin diye. Ama bana esim taraf aile surekli tek bebek sen dogurdun gbi davranma diye tepki veriyorlar. Olmamisin cocugu olmus, buldumcuk tiplemesi yapiliyo, cok biliyorum gbi gbi... kotu olmak istemiyorum esimi arada birakmamak için ama malesef beni mecbur birakacaklar gbi gorunuyor nobahari

Doğum esnasında olmuş galiba çocuğun basını cekistirirken ama doktor yapılacak bisey Yokdiyir zamana bırakın dedi ama.sacka geldi bana ya öyle gelişirse Allah korusun ağrı yapıyor bide o tarafa donunce

Al benden de o kadar dertler derya aynyız resmen Allahım sağlık sıhhat şifa versin yavrularımıza bize bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…