2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
[]
Ben kullanıyorum. Rezene bende alerji yaptı . Gündüz kimyon yapıyorum akşam saat 6-7 gibi de anason yapıyorum. İkisin de tohumdan yapıyorum. İkisin de yarım çay kaşığı yapıyorum. Ben çok etkisini gördüm.
Karın kasının ayrılması nasıl oluyor ya?
Karın dikey şekilde ikiye ayrılıyo ve araya elinizi sokabiliyosunuz keşke tarif edecek kadar bilmiyo olsaydım
Bunların hepsi aynı gerçekten. Kv eşime bi tek senin karın doğurdu demiş. Bana da kendi sürekli söylüyor sanki kendileri çocuk bakma profesörü. 30 yıl önce iki tane doğurmuş ondan iyi kimse bilemez

Yaa anlamiyorum şimdi 110cc verdim nerdeyse 20cc çıkardı.. Aslnda yavas yavas artrdm ama eymen en fazla 100 yiycek galiba

Aynaya bakmak istemiyorum ben. Su an bedenimi hic sevmiyorum ve maalesef kiyafetli halim ciplak halimden daha iyi. Gobegim o siyah cizgi falan hic hos gorunmuyor.

Bir adam eşi hamile kalinca bebegimizden bize kalan martılar bunlar.. Esinin karnindaki catlaklar için söylemiş

Ben unuttum bile o zmnlari.. Sanki hic yasamamism gibi leylekler mi getirdi cidden ne
Keşke öyle olsa sipariş versek dokuz ay sonra kapıda bi güzellik
Nasil yani yaa? Benim karnim hala sert geçmedi.. Öyle bisey mi anlamadm
Yok canım sert olmuyo yumuşak oluyo bir zamanlar çok sağlam karın kaslarına sahiptim. Eğer leylekler getirseydi hala sağlam olabilirlerdi
Sezaryende pek olmuyor bildigim kadariyla
Yok canım oluyo maalesef çünkü sadece doğum zorlanmasiyla olan bişey değil. Karın içi basıncın artmasından kaynaklı. Benim hamilelikte vardı ama bilmiodum . Dik durunca karnım piramit gibi oluyodu. Ben normal saniyodum

Ayyy bana akıl verin nolur bu çocuk sabah 7. 30 dan beri uyumuyor saat olmuş akşam 20.30 dün de böyleydi, bu normal değil bence, doktora m gitmeliyiz ne yapsam bilemedim. Keyfi yerindeyse gülüyor duruyor öyle meme isteyince meme alıyor gaz çıkarıyor ama asla uyumuyor tam kapıyor gözleri bi daha açıyor. Bide yatırıp bırakamıyorum sürekli kucağa almamız için ağlıyor ne yapacağız ya Bi akıl verin ((
12 13 saat hiç uyumayan bebek mi olur

Bende bakiyorum silemiyorum galerideki fotolarini.. Kiyamiyorm.. Surekli bakiyorum bos kaldıkça
Ben İnstegram hesabı açtım ona yüklüyorum olurda silinir diye bide günlük tutuyomusun ben çok özenmiştim tutmaya ama hala başlayamadım sadece doğduğu zaman doğum hikayesimi yazdım ilerde okur diye

Bugün benim ki de öyle. Bir gün öğlen 4 saat uyuyor bir gün tüm gün uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…