Nerede canimZuhal kalay
Senin bebiş kaç aylık oldu şimdiBizde 3 aylikken yaptrdik mesela.. Premature diye
Ama cok tatli bisey masallah canmEki Görüntüle 2561677
Eki Görüntüle 2561678
Kizlar bahsettigim kizarikliklar sunlar. Sac dibinde omuzlarinda da var.
Tesekkur ederim cnmAma cok tatli bisey masallah canm
Vitale hastanesinde. Doguma giren dr. Cok sevdim ben kendisiniNerede canim
Ben kullanıyorum. Rezene bende alerji yaptı . Gündüz kimyon yapıyorum akşam saat 6-7 gibi de anason yapıyorum. İkisin de tohumdan yapıyorum. İkisin de yarım çay kaşığı yapıyorum. Ben çok etkisini gördüm.Anason çayı kullanan var mı? Arkadaşımdan bi kaç içimlik kimyon rezene çemen otu be anasonlu çay almıştım. Sanki bebeğimin uykusuna faydası oldu. Kimyon rezene çayı zaten kullanıyordum ama anasonlusu daha etkili oldu sanki. Eşimi gönderdim alsın diye ama bulamamış, sadece anason tohumu bulmuş almış. Bu şekilde sadece anason tohumuyla çay yapan var mı kızlar
Karın dikey şekilde ikiye ayrılıyo ve araya elinizi sokabiliyosunuzKarın kasının ayrılması nasıl oluyor ya?
Bunların hepsi aynı gerçekten. Kv eşime bi tek senin karın doğurdu demiş. Bana da kendi sürekli söylüyor sanki kendileri çocuk bakma profesörü. 30 yıl önce iki tane doğurmuş ondan iyi kimse bilemezAh biliyorum cok okudum hamileyken kendim de tüketmedim bebegime zarari olmasin diye. Ama bana esim taraf aile surekli tek bebek sen dogurdun gbi davranma diye tepki veriyorlar. Olmamisin cocugu olmus, buldumcuk tiplemesi yapiliyo, cok biliyorum gbi gbi... kotu olmak istemiyorum esimi arada birakmamak için ama malesef beni mecbur birakacaklar gbi gorunuyor @nobahari
kiz bide tribimi kafana takiyorsun az rahatlat kafani o trip atmadan sen at cocuk emziriyorum bi kap yemek yok ac bekliyorum yardmcı ol diye kafasını yevala bizimki yemekleri gec yiyoruz dedi gecen bnde erken yemek istiyorsan çocukları al basından 1 saat yemek aninda hazır dedm oda akşam 5 de geliyor ve bakıyor yemeği hallediyorum hemen . tabi bizim.bide iki tane çamaşırı ev dağınıklığını 2 kat dusun bebeğinin doymadigini düşünüyorsan kimseyi dinlemeve mamayı alması gerektiği kadar ver. ama bez sayısı onemli tartiyorlar ona bi bak istersen internetten. bn dolu bez sayısına bakıyorum oda 7 8 tane oluyor ordan anlıyorum ki doyuyor
Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya dün aklıma geldi burada bthgc 2li test sonucunu cinsiyeti bekliyordukşimdi bebeleri büyütmeye çalışıyoruz
Elim karnımın içine giriyobu göbek cizgici varya mideden başlayıp aşa kadar ayrık
Canim seni degil bebegi hangi doktora götürüyorsunVitale hastanesinde. Doguma giren dr. Cok sevdim ben kendisini
Cnm cocuk dr u doguma giren. Benim drum degil zuhal hanimCanim seni degil bebegi hangi doktora götürüyorsun
Sezaryende pek olmuyor bildigim kadariylaNasil yani yaa? Benim karnim hala sert geçmedi.. Öyle bisey mi anlamadm
Aynaya bakmak istemiyorum ben. Su an bedenimi hic sevmiyorum ve maalesef kiyafetli halim ciplak halimden daha iyi. Gobegim o siyah cizgi falan hic hos gorunmuyor.
Keşke öyle olsa sipariş versek dokuz ay sonra kapıda bi güzellikBen unuttum bile o zmnlari.. Sanki hic yasamamism gibileylekler mi getirdi cidden ne
Yok canım sert olmuyo yumuşak oluyoNasil yani yaa? Benim karnim hala sert geçmedi.. Öyle bisey mi anlamadm
Yok canım oluyo maalesef çünkü sadece doğum zorlanmasiyla olan bişey değil. Karın içi basıncın artmasından kaynaklı. Benim hamilelikte vardı ama bilmiodum . Dik durunca karnım piramit gibi oluyodu. Ben normal saniyodumSezaryende pek olmuyor bildigim kadariyla
Maşallah canım. Düzeltilmiş ay 2 oluyor değil mi.3 ay 4 günlük olduk
Su bardağı mı çay bardağı mı canımben yapıyorum canm 1 cay kaşığı bardağa bırakıp üzerine kaynamış suyu döküyorum 5 dk demleniyor sonra içiyorum. 1 gün anason 1 gun rezene iciyormbu ara bndede gaz cok bebektede
Ben İnstegram hesabı açtım ona yüklüyorum olurda silinir diye bide günlük tutuyomusun ben çok özenmiştim tutmaya ama hala başlayamadım sadece doğduğu zaman doğum hikayesimi yazdım ilerde okur diyeBende bakiyorum silemiyorum galerideki fotolarini.. Kiyamiyorm.. Surekli bakiyorum bos kaldıkça
Bugün benim ki de öyle. Bir gün öğlen 4 saat uyuyor bir gün tüm gün uyanıkAyyy bana akıl verin nolur bu çocuk sabah 7. 30 dan beri uyumuyor saat olmuş akşam 20.30dün de böyleydi, bu normal değil bence, doktora m gitmeliyiz ne yapsam bilemedim. Keyfi yerindeyse gülüyor duruyor öyle meme isteyince meme alıyor gaz çıkarıyor ama asla uyumuyor tam kapıyor gözleri bi daha açıyor. Bide yatırıp bırakamıyorum sürekli kucağa almamız için ağlıyor ne yapacağız ya Bi akıl verin ((
12 13 saat hiç uyumayan bebek mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?