2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim oğlan alerjik. Çileği denediğimde iki buçuk yaşındaydı. Buna rağmen dokundu. Çok çok istemişti ve denemiştim.
Çok dikkat etmek gerekiyor. Benim yeğenimde de immün sistem hastalığı kaynaklı alerjisi var. Paketli gıda yememesi lazım ama annesi kıyamıyorum diye yedirip duruyor, çocuğun yüzü hep yara içinde, sürekli hastalanıyor.
İnşallah senin yavrunun geçicidir, daha fazla sürmez.

Anaaa o piramit benim. Ama şu anki halini hiç bilmiyorum nasıl

Doğum esnasında olmuş galiba çocuğun basını cekistirirken ama doktor yapılacak bisey Yokdiyir zamana bırakın dedi ama.sacka geldi bana ya öyle gelişirse Allah korusun ağrı yapıyor bide o tarafa donunce
leiyla doğumun zormu oldu? suni mi aldin hikayeni paylasmismiydin ? merak ettm suan

Birinci oğlum öyleydi. birkaç aydır geceleri bir iki defaya düştü uyanmalar. Şimdi bu da öyle.

Walla çok yumuşaksın galiba, bu kadar ağız yaptıklarına göre:/
Ben çocuğuma benden habersiz öyle şeyler verecek adamın aklını alırım.
Büyük kızımda 4 buçuk aylıkken kv tarafı gördü, “bişeylerden tattırsanız” dediler “hayır” dedim üstüne sadece “kıyamam yavrum” diye çocuğuma acımakla yetindiler.

Benim bebeğim de geçen hafta öyleydi. Hem kolik hem de atak haftası çok sert geçti. Dün bugün biraz daha rahatladı. Uykuya dalışı çok zor oluyor. Memede biraz daldırıp müslin bez ile kundak yapıyorum. Sonra gazını alıp biraz daha emziriyorum. Çünkü sadece memede uyuyor. Bu sırada pış pış ya da aspiratör sesi açıyorum, çok yavaş yavaş yatağına koyuyorum. Bugün emziğe alıştırmaya çalıştım epey. Ara sıra tuttu bakalım.

Yaaa bide bebekler uyur diyorlar nerdeeeee....
Çok zorlanıyorum tüm gün uyanık tüm gün kucak istiyor yemek bile yiyemiyorum inşallah geçer şu 2 günde bile pert oldum... Papatya çayı içicemm yarın sakinleştirir umarım.

Benim bebegim de oyle. Etrafi daha cok algilamasindan dolayi uyumak istememesine bagladim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…