Çok dikkat etmek gerekiyor. Benim yeğenimde de immün sistem hastalığı kaynaklı alerjisi var. Paketli gıda yememesi lazım ama annesi kıyamıyorum diye yedirip duruyor, çocuğun yüzü hep yara içinde, sürekli hastalanıyor.
İnşallah senin yavrunun geçicidir, daha fazla sürmez.
Keşke öyle olsa sipariş versek dokuz ay sonra kapıda bi güzellik
Yok canım sert olmuyo yumuşak oluyo bir zamanlar çok sağlam karın kaslarına sahiptim. Eğer leylekler getirseydi hala sağlam olabilirlerdi
Yok canım oluyo maalesef çünkü sadece doğum zorlanmasiyla olan bişey değil. Karın içi basıncın artmasından kaynaklı. Benim hamilelikte vardı ama bilmiodum . Dik durunca karnım piramit gibi oluyodu. Ben normal saniyodum
Doğum esnasında olmuş galiba çocuğun basını cekistirirken ama doktor yapılacak bisey Yokdiyir zamana bırakın dedi ama.sacka geldi bana ya öyle gelişirse Allah korusun ağrı yapıyor bide o tarafa donunce
Ayyy bana akıl verin nolur bu çocuk sabah 7. 30 dan beri uyumuyor saat olmuş akşam 20.30 dün de böyleydi, bu normal değil bence, doktora m gitmeliyiz ne yapsam bilemedim. Keyfi yerindeyse gülüyor duruyor öyle meme isteyince meme alıyor gaz çıkarıyor ama asla uyumuyor tam kapıyor gözleri bi daha açıyor. Bide yatırıp bırakamıyorum sürekli kucağa almamız için ağlıyor ne yapacağız ya Bi akıl verin ((
12 13 saat hiç uyumayan bebek mi olur
Ah biliyorum cok okudum hamileyken kendim de tüketmedim bebegime zarari olmasin diye. Ama bana esim taraf aile surekli tek bebek sen dogurdun gbi davranma diye tepki veriyorlar. Olmamisin cocugu olmus, buldumcuk tiplemesi yapiliyo, cok biliyorum gbi gbi... kotu olmak istemiyorum esimi arada birakmamak için ama malesef beni mecbur birakacaklar gbi gorunuyor nobahari
Walla çok yumuşaksın galiba, bu kadar ağız yaptıklarına göre:/
Ben çocuğuma benden habersiz öyle şeyler verecek adamın aklını alırım.
Büyük kızımda 4 buçuk aylıkken kv tarafı gördü, “bişeylerden tattırsanız” dediler “hayır” dedim üstüne sadece “kıyamam yavrum” diye çocuğuma acımakla yetindiler.
Ayyy bana akıl verin nolur bu çocuk sabah 7. 30 dan beri uyumuyor saat olmuş akşam 20.30 dün de böyleydi, bu normal değil bence, doktora m gitmeliyiz ne yapsam bilemedim. Keyfi yerindeyse gülüyor duruyor öyle meme isteyince meme alıyor gaz çıkarıyor ama asla uyumuyor tam kapıyor gözleri bi daha açıyor. Bide yatırıp bırakamıyorum sürekli kucağa almamız için ağlıyor ne yapacağız ya Bi akıl verin ((
12 13 saat hiç uyumayan bebek mi olur
Benim bebeğim de geçen hafta öyleydi. Hem kolik hem de atak haftası çok sert geçti. Dün bugün biraz daha rahatladı. Uykuya dalışı çok zor oluyor. Memede biraz daldırıp müslin bez ile kundak yapıyorum. Sonra gazını alıp biraz daha emziriyorum. Çünkü sadece memede uyuyor. Bu sırada pış pış ya da aspiratör sesi açıyorum, çok yavaş yavaş yatağına koyuyorum. Bugün emziğe alıştırmaya çalıştım epey. Ara sıra tuttu bakalım.
Benim bebeğim de geçen hafta öyleydi. Hem kolik hem de atak haftası çok sert geçti. Dün bugün biraz daha rahatladı. Uykuya dalışı çok zor oluyor. Memede biraz daldırıp müslin bez ile kundak yapıyorum. Sonra gazını alıp biraz daha emziriyorum. Çünkü sadece memede uyuyor. Bu sırada pış pış ya da aspiratör sesi açıyorum, çok yavaş yavaş yatağına koyuyorum. Bugün emziğe alıştırmaya çalıştım epey. Ara sıra tuttu bakalım.
Yaaa bide bebekler uyur diyorlar nerdeeeee....
Çok zorlanıyorum tüm gün uyanık tüm gün kucak istiyor yemek bile yiyemiyorum inşallah geçer şu 2 günde bile pert oldum... Papatya çayı içicemm yarın sakinleştirir umarım.
Yaaa bide bebekler uyur diyorlar nerdeeeee....
Çok zorlanıyorum tüm gün uyanık tüm gün kucak istiyor yemek bile yiyemiyorum inşallah geçer şu 2 günde bile pert oldum... Papatya çayı içicemm yarın sakinleştirir umarım.