Eskiler bi cay kasigi zeytinyagi verirlermis ama arastir derim.Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Canım mesajını yeni gördüm. Çok şükür öyle bi sıkıntı çıkmadı başka doktora gittiler. Aşırı gaz varmış yeğenimde. O da geçti çok şükür. Sizde durumlar nasılMerhaba bende ayni durumu yasıyorum süreç nasıl ilerliyor
Gazı vardır canım, karnı ağrırken uyuyamıyorlar.Benimki bazen ağlamaktan kıpkırmızı oluyor, ateşi çıkıyor. Bu kadar fenalaşınca calpol verdim biraz, şuruptan 1 saat sonra falan uyudu biraz. Gündüz yüzüstü uyutuyorum, böylece gazını kolay çıkarıyor hem de elini oynatıp uyanamıyor.Yaaa bide bebekler uyur diyorlar nerdeeeee....
Çok zorlanıyorum tüm gün uyanık tüm gün kucak istiyor yemek bile yiyemiyoruminşallah geçer şu 2 günde bile pert oldum... Papatya çayı içicemm yarın sakinleştirir umarım.
Hangisini kullaniyordun d vitamininde?Gazı vardır canım, karnı ağrırken uyuyamıyorlar.Benimki bazen ağlamaktan kıpkırmızı oluyor, ateşi çıkıyor. Bu kadar fenalaşınca calpol verdim biraz, şuruptan 1 saat sonra falan uyudu biraz. Gündüz yüzüstü uyutuyorum, böylece gazını kolay çıkarıyor hem de elini oynatıp uyanamıyor.
Ben humananın rezene kimyon çayını içiyorum, bir de 2 gündür d vitaminini vermedim, biraz etkiledi gibi.Başka marka d vit alacağım.
D-vit 3Hangisini kullaniyordun d vitamininde?
Dr parabensiz dye bana pedia d yi verdi ama onda da bha var o yuzden ocean almayi dusunuyorumD-vit 3
Ben paraben olayına çok takılmıyorum, çünkü pediatristimiz de korkulacak kadar parabenli değil diye bunu önermişti, ama burada kızlar gaz yapıyor dediler, onun için 2 gündür kestim, baktım sıkıntı d vitamini ise ben de ocean alayım.Dr parabensiz dye bana pedia d yi verdi ama onda da bha var o yuzden ocean almayi dusunuyorum
Maşallah canım. Düzeltilmiş ay 2 oluyor değil mi.
sagol canm . bnm oglan da suan da gecmistide bi tane var bastirdm soldu. tekrar olursa bnde sorayim bari .Cnm dr la knstm kan pulcuklari dusukse olabilir dedi.
Basinca soluyor mu dedi solmuyor dedim. Atesini sordu yok dedim. Kan tahlili istedi
gazdan dolayı kusuyor belkide ?
gazdan dolayı kusuyor belkide ?
Bakiniyorum.Yarin kontrol var.Donuste e bebege ugricaz.Orda chicconun bakicam.Bir de bir tsne begendim.Onu alabilirim.Aticam foto .Begendim onu.
Geçen hareketlerine takılmıltın ya o yüzden sordum canım. O zaman normal, yavaş yavaş yeni hareketlenmeye başlar2 ay oluyo galiba duzeltilmis evet.. Ben 7 ay 23gunlukken dogum yaptim..33 haftaydi.
Yediklerinde bir Değişiklik yaptın mı. Geçen ben ıspanak yedim çocuğu mahvetti resmenYaa bide aklima takiliyo.. Memeyi git gide az emmeye baslamisti.. Hep sütün azligina yordum ben.. Sinirleniyo sandim.. Şimdi gaz mu acaba diyorum.. Çünkü emmek istiyor ama ememiyor gibi.. Aliyorum gazini atmaya çalışıyorum atiyo gazini iki dk emiyo gene aynı.. Bugun egzersizlerini yaptiramadm eymene gazdan dolayi..normalde her uyandgnda müzik acip egzersiz yaptiriyodum.. Bugun gaz sebebine yaptiramadm
Bende balkabagi inanilmaz gaz yapti. Bebekte de oyle.Yediklerinde bir Değişiklik yaptın mı. Geçen ben ıspanak yedim çocuğu mahvetti resmen
Demekki farkediyor. Bu gaz yapma olayını çözemedim. Geçen ki gaz yapmayıp bugün yediğin arasında ne farkedecekki normal de. Birşey yerken korka korka yiyorum artıkBende balkabagi inanilmaz gaz yapti. Bebekte de oyle.
Geceb yedigim ispanak gaz yapmamisti bugun yedigim ispanak mahvetti.
Canım anne bebek bağı dedikleri şeyi yaşıyorum lohusalığı bitirdim toparlandım morel motivasyon olarak iyiyim çocuğumla daha çok kendim ilgileniyorum o da ben de daha iyiyiz ama gazı var o uğraştırıyo.Benilde çok kötü geçti kaynanamdan dolayı hergün ağlıyordum ama kızımın o halleri bi başka geliyor bana ya şimdi nasıl bebeğin toparladı mı
Canım anne sütü alıyorsa fitil falan kullanma endişelenme de. Sadece her beslenme öncesinde karın ve bacak masajı yap. Her gün banyo yaptır.Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Biberonla mı veriyorsun? Avent biberondan akmıyor mama, dr.browns denedim o da aynı. Biraz genişlettim bir biberonun ucunu öyle verdim bu kez de kızım bogulur gibi oluyor. Alıştıgından fazla akıyor diye. Şaşırdım napcağımıBen aptamil conformil kullanıyrum canım
Benim bebeğim de geçen hafta öyleydi. Hem kolik hem de atak haftası çok sert geçti. Dün bugün biraz daha rahatladı. Uykuya dalışı çok zor oluyor. Memede biraz daldırıp müslin bez ile kundak yapıyorum. Sonra gazını alıp biraz daha emziriyorum. Çünkü sadece memede uyuyor. Bu sırada pış pış ya da aspiratör sesi açıyorum, çok yavaş yavaş yatağına koyuyorum. Bugün emziğe alıştırmaya çalıştım epey. Ara sıra tuttu bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?