2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gazı vardır canım, karnı ağrırken uyuyamıyorlar.Benimki bazen ağlamaktan kıpkırmızı oluyor, ateşi çıkıyor. Bu kadar fenalaşınca calpol verdim biraz, şuruptan 1 saat sonra falan uyudu biraz. Gündüz yüzüstü uyutuyorum, böylece gazını kolay çıkarıyor hem de elini oynatıp uyanamıyor.
Ben humananın rezene kimyon çayını içiyorum, bir de 2 gündür d vitaminini vermedim, biraz etkiledi gibi.Başka marka d vit alacağım.

Hangisini kullaniyordun d vitamininde?

Dr parabensiz dye bana pedia d yi verdi ama onda da bha var o yuzden ocean almayi dusunuyorum
Ben paraben olayına çok takılmıyorum, çünkü pediatristimiz de korkulacak kadar parabenli değil diye bunu önermişti, ama burada kızlar gaz yapıyor dediler, onun için 2 gündür kestim, baktım sıkıntı d vitamini ise ben de ocean alayım.

gazdan dolayı kusuyor belkide ?

Yaa eymen sizin başta yaşadıklarınızı bize yeni yasatiyor gibime geliyo.. Gaz olayi bu ara gündemde.. Ustten alttan gaz ata ata bitiremiyorum.. Rusya boru döşemiş sanki eymene o derece bi gaz 4te uyandi hala ugrasiyorm saat 11 olcak nerdeyse

gazdan dolayı kusuyor belkide ?

Yaa bide aklima takiliyo.. Memeyi git gide az emmeye baslamisti.. Hep sütün azligina yordum ben.. Sinirleniyo sandim.. Şimdi gaz mu acaba diyorum.. Çünkü emmek istiyor ama ememiyor gibi.. Aliyorum gazini atmaya çalışıyorum atiyo gazini iki dk emiyo gene aynı.. Bugun egzersizlerini yaptiramadm eymene gazdan dolayi..normalde her uyandgnda müzik acip egzersiz yaptiriyodum.. Bugun gaz sebebine yaptiramadm

Bakiniyorum.Yarin kontrol var.Donuste e bebege ugricaz.Orda chicconun bakicam.Bir de bir tsne begendim.Onu alabilirim.Aticam foto .Begendim onu.

Ebebekten siparis vercem yaa sayfalarini mi yeniliolar ne bi türlü istediklerime bakamiyorum.. Donence ve kanguru bakcam bakamadm.. Bugun sipariş veririm diodum.. Leptoptan bakayim bi de bu gece. Chiconunki ne kadarmis.. Bugun eymenden iki dk firsat kalinca bakmistm ucuz filan da var ama anlamadm ki.. Oglanlarin pipisine bisey olmasin da

Yediklerinde bir Değişiklik yaptın mı. Geçen ben ıspanak yedim çocuğu mahvetti resmen

Bende balkabagi inanilmaz gaz yapti. Bebekte de oyle.
Geceb yedigim ispanak gaz yapmamisti bugun yedigim ispanak mahvetti.
Demekki farkediyor. Bu gaz yapma olayını çözemedim. Geçen ki gaz yapmayıp bugün yediğin arasında ne farkedecekki normal de. Birşey yerken korka korka yiyorum artık

Benilde çok kötü geçti kaynanamdan dolayı hergün ağlıyordum ama kızımın o halleri bi başka geliyor bana ya şimdi nasıl bebeğin toparladı mı
Canım anne bebek bağı dedikleri şeyi yaşıyorum lohusalığı bitirdim toparlandım morel motivasyon olarak iyiyim çocuğumla daha çok kendim ilgileniyorum o da ben de daha iyiyiz ama gazı var o uğraştırıyo.
Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Canım anne sütü alıyorsa fitil falan kullanma endişelenme de. Sadece her beslenme öncesinde karın ve bacak masajı yap. Her gün banyo yaptır.
Kendin rezene , kimyon ya da anason çayı yapıp icebilirsin.
Kabız yapan bişey yediğin zaman o da sütüne geçiyo doğal olarak ama bebeğin kabız olmuyo sadece sindirimi yavaşlıyor sanırım. Benim yeğenim 9 gün yapmamıştı ve yaptığında kabız değildi 9 günün sonunda. Tabi endişeyle doktora götürdük normal dedi. Benim oğlum da bazen iki gün bazen de 3. Günün sonunda yapıyo kakasını şuan 44 gunluguz. Bazen de bi günde iki kere yapıyo.

Ayy bizde de mi atak var anlamadm.. Gaz da cikariyo sürekli.. Bu kadar gaza rahatlayıp uyumasi lazim.. Kaka yapmadk bugun onun yuzunden mi bilemiyorum.. Asiri huzursuz değil ama uyumuyo gaz atio sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…