Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Pisirilmesi ile alakali olduhunu dusunuyorum. Gecenki gozlemeydi bugun yemekDemekki farkediyor. Bu gaz yapma olayını çözemedim. Geçen ki gaz yapmayıp bugün yediğin arasında ne farkedecekki normal de. Birşey yerken korka korka yiyorum artık
Ben sadece aksam veriyorum memeler bitap oluyor o ata süt biriksin diye mamada daha 60 i geçemedi.her seferinde 90 yapıyorum ya yerse diye yok 60 da senet imzalamış gibi itiyorYaa anlamiyorum şimdi 110cc verdim nerdeyse 20cc çıkardı.. Aslnda yavas yavas artrdm ama eymen en fazla 100 yiycek galiba
Sancisi yoksa bekle ama sancisi varsa bebe yagi ile masaj yap karnina meme altindan kasigina doğru hafif bastirarak.zeytinyağı asitli çokta masum değil yani.bizimki 5 gunde bir yapıyordu dr 9 gune kadar normal dedi ama masajla 3.gun yapiyor.Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Eskiler bi cay kasigi zeytinyagi verirlermis ama arastir derim.
Benim ki de yemekti. Demekki yemeği gaz yapıyor. Birde öyle bir gazdı ki, masaja, gaz damlasına rağmen çıkmadı.Pisirilmesi ile alakali olduhunu dusunuyorum. Gecenki gozlemeydi bugun yemek
Geçen hareketlerine takılmıltın ya o yüzden sordum canım. O zaman normal, yavaş yavaş yeni hareketlenmeye başlar
Yediklerinde bir Değişiklik yaptın mı. Geçen ben ıspanak yedim çocuğu mahvetti resmen
Hareketlendikçe, etrafı izledikçe uyku saatleri azalıyor ve oyalaması zorlaşıyor. Ne zaman ki oyuncaklarla bilinçli olarak oynuyorlar o zaman bir süre rahatlıyor insanNe zmn burada size derdimk anlatsam ertesi gün normale dönüyor hersey..annelerin duaso kabul olurmus ya analık power işte..bugun oyun halisina koydum eymeni bi hareketlendi aynada kendini gordukce gaz da atti.. Zaten o saatten beri toparlanamadkbabasi bakio şimdi.. Kafam kazan gibi kollarimda hal kalmadi
Kanguru ergonomik olmali. Chiccoda var mı bilmiyorum. canım işi sadece kanguru olan yerlere bakın. Tuniko diye bir site var orayı inceleyin. Neko iyidir.Ebebekten siparis vercem yaa sayfalarini mi yeniliolar ne bi türlü istediklerime bakamiyorum.. Donence ve kanguru bakcam bakamadm.. Bugun sipariş veririm diodum.. Leptoptan bakayim bi de bu gece. Chiconunki ne kadarmis.. Bugun eymenden iki dk firsat kalinca bakmistm ucuz filan da var ama anlamadm ki.. Oglanlarin pipisine bisey olmasin da
Hiç bilmiyorum canımEymen genelde ben gazli olunca gazlanirdi hic dikkat etmedim bugun yediklerime.. Yaa biber gaz yapio mu.. Kozlenmis biberli salata yapmistim 3 malzemeli pratik diye dereotlu sut yapar kafasiyla.. Biber mi yapti acaba
Biberonla mı veriyorsun? Avent biberondan akmıyor mama, dr.browns denedim o da aynı. Biraz genişlettim bir biberonun ucunu öyle verdim bu kez de kızım bogulur gibi oluyor. Alıştıgından fazla akıyor diye. Şaşırdım napcağımı
Fanlı ısıtıcıyı çalıştırıyorum biraz açık bırakyıorum ama ayakkalrı üşüdügü zaman hemen kapatıyorum doktor açık bırakın bıraz havalansın demiştiYaz olsa açık bırakalım ama kıştır onuda yapamıyoruzbenimki de hep altının açık olmasını istiyor
Olur benimkide öyle üstelik henüz 27 günlük.ancaAyyy bana akıl verin nolur bu çocuk sabah 7. 30 dan beri uyumuyor saat olmuş akşam 20.30dün de böyleydi, bu normal değil bence, doktora m gitmeliyiz ne yapsam bilemedim. Keyfi yerindeyse gülüyor duruyor öyle meme isteyince meme alıyor gaz çıkarıyor ama asla uyumuyor tam kapıyor gözleri bi daha açıyor. Bide yatırıp bırakamıyorum sürekli kucağa almamız için ağlıyor ne yapacağız ya Bi akıl verin ((
12 13 saat hiç uyumayan bebek mi olur
Evet çok kıvamlı bir mama ame anne sütüne en yakın olanı ve kabızlığa gaza iyi geluyo dye doktor önerdi bize nukun biberonunu kullanılorum 1 aydır onla içiyodu ama geçen arkadaşım sanada eziyet bebeğede dedi iğneyle çok az genişlettik şimdi iyi akıyor öyle problimimiz yok ama delmeden öncede kızım çekince geliyordu sadece çok yoruluyo geç içiyo diye genuşlettik bizBiberonla mı veriyorsun? Avent biberondan akmıyor mama, dr.browns denedim o da aynı. Biraz genişlettim bir biberonun ucunu öyle verdim bu kez de kızım bogulur gibi oluyor. Alıştıgından fazla akıyor diye. Şaşırdım napcağımı
İki çocuk olunca süper güç modu açılıyor, başka açıklaması yok yetebilmenin benceViyyy ben daha bi tanesinde pertim çıkıyor.. Valla sizleri takdir ediyorum tum iki cocuklu hanmlari
Vala eşime göre kolay oldu bence zor oldu popoma kadar dikisim var 13 saat şancı çektim 9 santm açıldı 1 santimce tıkandı resmen bebekte kafasını dönmedi epidural çok güvenmiştim uyusturmadi beni gece doktoruna denk geldimleiyla doğumun zormu oldu? suni mi aldin hikayeni paylasmismiydin ? merak ettm suan
Fanlı ısıtıcıyı çalıştırıyorum biraz açık bırakyıorum ama ayakkalrı üşüdügü zaman hemen kapatıyorum doktor açık bırakın bıraz havalansın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?