2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?

Ben kullandim gecenlerde.. 5 gun kaka yapamadı ensonunda yarim fitil verdim.. Gliserin kansuk fitil mi neydi ilacin adı.. Bence bi gün daha bekle öyle at fitil.. Kullanma talimatini da oku atmadan önce

Yaa anlamiyorum şimdi 110cc verdim nerdeyse 20cc çıkardı.. Aslnda yavas yavas artrdm ama eymen en fazla 100 yiycek galiba
Ben sadece aksam veriyorum memeler bitap oluyor o ata süt biriksin diye mamada daha 60 i geçemedi.her seferinde 90 yapıyorum ya yerse diye yok 60 da senet imzalamış gibi itiyor
Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
Sancisi yoksa bekle ama sancisi varsa bebe yagi ile masaj yap karnina meme altindan kasigina doğru hafif bastirarak.zeytinyağı asitli çokta masum değil yani.bizimki 5 gunde bir yapıyordu dr 9 gune kadar normal dedi ama masajla 3.gun yapiyor.

Geçen hareketlerine takılmıltın ya o yüzden sordum canım. O zaman normal, yavaş yavaş yeni hareketlenmeye başlar

Ne zmn burada size derdimk anlatsam ertesi gün normale dönüyor hersey..annelerin duaso kabul olurmus ya analık power işte..bugun oyun halisina koydum eymeni bi hareketlendi aynada kendini gordukce gaz da atti.. Zaten o saatten beri toparlanamadkbabasi bakio şimdi.. Kafam kazan gibi kollarimda hal kalmadi

Yediklerinde bir Değişiklik yaptın mı. Geçen ben ıspanak yedim çocuğu mahvetti resmen

Eymen genelde ben gazli olunca gazlanirdi hic dikkat etmedim bugun yediklerime.. Yaa biber gaz yapio mu.. Kozlenmis biberli salata yapmistim 3 malzemeli pratik diye dereotlu sut yapar kafasiyla.. Biber mi yapti acaba

Hareketlendikçe, etrafı izledikçe uyku saatleri azalıyor ve oyalaması zorlaşıyor. Ne zaman ki oyuncaklarla bilinçli olarak oynuyorlar o zaman bir süre rahatlıyor insan

Kanguru ergonomik olmali. Chiccoda var mı bilmiyorum. canım işi sadece kanguru olan yerlere bakın. Tuniko diye bir site var orayı inceleyin. Neko iyidir.
Mababy var baby&carry kullananlar memnun mesela.
Babywearing bebeğini giyenler face falan var oradan tavsiye alın.
Solomom baby var onu da kullanan çok.

Ergonomik olması önemli. Bacak duruşu önemli markadan ziyade.
Ama bacak arası ayarlilar çıkmış. Meitai denen kangurular var... Anammm baya yenilenmiş piyasa.

Numaralarini degsitrdin mi? Ben mamajoo kullaniyorum.. Cok memnunum.. 2 numaralisini kullanıyorum gayet iyi.. Ne kisa surede bitiriyor nede uzun sürüyor.. Evde wee baby biberonu vardi hediye gelmisti... Gecen onla vereyim dedim musluk gibi akıyor..mamajoo da akiyor ama arada daglar kadar fark var..

Yaz olsa açık bırakalım ama kıştır onuda yapamıyoruz benimki de hep altının açık olmasını istiyor
Fanlı ısıtıcıyı çalıştırıyorum biraz açık bırakyıorum ama ayakkalrı üşüdügü zaman hemen kapatıyorum doktor açık bırakın bıraz havalansın demişti

Olur benimkide öyle üstelik henüz 27 günlük.anca

Evet çok kıvamlı bir mama ame anne sütüne en yakın olanı ve kabızlığa gaza iyi geluyo dye doktor önerdi bize nukun biberonunu kullanılorum 1 aydır onla içiyodu ama geçen arkadaşım sanada eziyet bebeğede dedi iğneyle çok az genişlettik şimdi iyi akıyor öyle problimimiz yok ama delmeden öncede kızım çekince geliyordu sadece çok yoruluyo geç içiyo diye genuşlettik biz

leiyla doğumun zormu oldu? suni mi aldin hikayeni paylasmismiydin ? merak ettm suan
Vala eşime göre kolay oldu bence zor oldu popoma kadar dikisim var 13 saat şancı çektim 9 santm açıldı 1 santimce tıkandı resmen bebekte kafasını dönmedi epidural çok güvenmiştim uyusturmadi beni gece doktoruna denk geldim

Fanlı ısıtıcıyı çalıştırıyorum biraz açık bırakyıorum ama ayakkalrı üşüdügü zaman hemen kapatıyorum doktor açık bırakın bıraz havalansın demişti

Geçen adet gibi lekelendim.. Ped takmayi unutmusum.. Bi rahatsız oldum.. Kac aydir efil efil tabi hava almasi lazim yaa.. Yada en azndn su gormesi lazim bebis popolarinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…