Kanguru ergonomik olmali. Chiccoda var mı bilmiyorum. canım işi sadece kanguru olan yerlere bakın. Tuniko diye bir site var orayı inceleyin. Neko iyidir.
Mababy var baby&carry kullananlar memnun mesela.
Babywearing bebeğini giyenler face falan var oradan tavsiye alın.
Solomom baby var onu da kullanan çok.
Ergonomik olması önemli. Bacak duruşu önemli markadan ziyade.
Ama bacak arası ayarlilar çıkmış. Meitai denen kangurular var... Anammm baya yenilenmiş piyasa.
Ergonomik derken yani bebegin durusunu bozmamasi mi lazim? Hiç arastrmadm daha.. Bacaklari iki yana seklinde olmali diye biliyorum o kadar..baska bi ozellik gerekio mu ki rint? Bu arada telefonum artik nickname ini otomatik çıkarıyor
Ergonomik derken yani bebegin durusunu bozmamasi mi lazim? Hiç arastrmadm daha.. Bacaklari iki yana seklinde olmali diye biliyorum o kadar..baska bi ozellik gerekio mu ki rint? Bu arada telefonum artik nickname ini otomatik çıkarıyor
Ataklardayız.. Uyumuyor ağlıyor uyuyor 10 dk uyanıyor. Aç diye mama veriyorum yine aynısı ateşi yok uykusuz geceler şükür herşeyine her anımıza..
Giremiyorum buralara . Wc ye zor vakit ayırıyorum size ve bebeklerinize maşallah
Herkes iyi dimi?
Geçen adet gibi lekelendim.. Ped takmayi unutmusum.. Bi rahatsız oldum.. Kac aydir efil efil tabi hava almasi lazim yaa.. Yada en azndn su gormesi lazim bebis popolarinin..
Ben altını değiştireceğim zaman her seferinde 10 dk açık bırakıyorum o da hareket ediyo . Açma germe, esneme, tekme ,yumruk falan derken pırt işte beklediğim ve içimin mutlulukla dolmasını sağlayan ses diyorum sonra zeytinyağı sürüp kapatıyorum
Valla şimdi istiyo olman bile taktire şayan bence. Beni fiziksel olarak tüketti hamilelik doğum lohusalık yani komple annelik hastalık gibi oldu bende . Bunyeme annelik ağır geldi sanırım Valla şu istemeden oldu dedikleri durum başıma gelir diye acayip korkuyorum . Eşim de zaten bi türlü yanımızda kalamadı yine görevde . O hep tek çocuk isterdi iyi yetiştirmek için ben kardessiz olmaz derdim. Şimdi ona hak veriyorum . Rabbim isteyenlere aratmasın
Chicco da bu paylastigim da 200 kusur ama yorumlari okudum bebek en az 3 aylik olmali diyor boyun destegi icin.Bizim minikler bunun icinde yuzerler saniyorum.Daha tam destekli oturamazlar.Sling daha mantikli birkac ay daha gibime geldi.
Ayy bizde de mi atak var anlamadm.. Gaz da cikariyo sürekli.. Bu kadar gaza rahatlayıp uyumasi lazim.. Kaka yapmadk bugun onun yuzunden mi bilemiyorum.. Asiri huzursuz değil ama uyumuyo gaz atio sürekli
Oğlum aşırı söz dinliyo. İki gündür kaka yapmamıştı artık tedirgin olmuyoruz öyle yapınca . Akşam biraz huzursuzlandı masaj yaptım her zaman ki gibi ve dedim iki saat sonra kakanı yap oğlum böyle içinde günlerce bekletme diye. İki saat sonra ben yanına gittim cart cart cart kakasını yaptı . Üstelik sen yeterki iste anne dercesine sırtından parçalarından aktı temizledim şimdi mutlu mutlu ben de uyicam inşallah herkese mutlu huzurlu kakali çişli günler
Bizimki de 3:30 da kalkti hala uyanik. Bebeklerin yetiskinlerden daha cok uykuya ihtiyaci yok muydu? Bu bebeler neden uyumuyor? Uyumadan nasil buyucekler?
Gunaydin kizlar.butun gece yanimda yatirdim.kalk yat kalk yat belim dayanmiyor artik.mizirdadikca emziğini verdim geri yatti 2 saatte bir emdi yanima yatırdım.korkuyordum ama bebek yanımda diye şartlaninca mumyalanmis gibi kıbirdamadan yatmisim.
Kucağa alma dediler tum gün kucakta koklaya koklaya oturuyorum.yanina alma dediler onuda yapicam.bundada böyle olsun.sabah kizimi okula yollamak için 06.30 da kalkiyordum saati 1 saat önceye aldim kalkıp iş yapıyorum.camasir ser topla makineleri bosalt kısmını hallediyorum, gun icine sadece yemeği bırakıp bebekle ilgileniyorum.aksam esim gelincede ev süpürüp banyo yapıyorum.boyle olunca daha duzenli oldu.gunduz 30 dk ancak uyuyor ve hep gözümün önünde ol diyor.ne derlerse o yapacak birsey yok
Bizimki de 3:30 da kalkti hala uyanik. Bebeklerin yetiskinlerden daha cok uykuya ihtiyaci yok muydu? Bu bebeler neden uyumuyor? Uyumadan nasil buyucekler?
Uykuyu seven çocuk çok kolay büyütüluyor.kizimda o kadar rahattı ki yedir temizle uyut miss acikinca kalkar uyanikken etrafı izler kucak sevmezdi.2.kiziminda hıncını alıyor resmen.cok şükür şikayetçi degilim ağrısı sancisi olmasinda gazi atlatip ek gidaya gecince düzelir diye umit ediyorum
Istanbul çok soğudu evlerden de cikilmaz artik .
Uykuyu seven çocuk çok kolay büyütüluyor.kizimda o kadar rahattı ki yedir temizle uyut miss acikinca kalkar uyanikken etrafı izler kucak sevmezdi.2.kiziminda hıncını alıyor resmen.cok şükür şikayetçi degilim ağrısı sancisi olmasinda gazi atlatip ek gidaya gecince düzelir diye umit ediyorum
Istanbul çok soğudu evlerden de cikilmaz artik .
Benim de büyüğüm o kadar uyurdu ki özlerdik, kalksa da sevsek diye. Hala on bir de uyuduysa sabah on bire kadar uyur, 12 saate tamamlar. Bu abisinden bile az uyuyor. Dün sabah 9 dan gece 2 ye kadar bir saat ancak uyudu. Uyumayı sevmeyecek anlaşılan
Burda da kar başladı bugün. Artık epey bi karın ayazı olur
Gazlı bir günden bizden de günaydın, yay gibi gerile gerile çıkaramadı yavrum bi türlü.. emzirdikten sonra pıt pıt vuruyorum sırtına çıksın diye, benden çıkıyor ondan çıkmıyor şimdi araba koltuğuna oturtmayı deniycem bazen orda çok güzel cortluyo
Gazlı bir günden bizden de günaydın, yay gibi gerile gerile çıkaramadı yavrum bi türlü.. emzirdikten sonra pıt pıt vuruyorum sırtına çıksın diye, benden çıkıyor ondan çıkmıyor şimdi araba koltuğuna oturtmayı deniycem bazen orda çok güzel cortluyo