2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ya kızım.iki gündür öksürüyor ne yapsam ki 2 aylık olduk bu arada
Kendin bal zencefil ye ıhlamur iç.
Odasina varsa buhar makinesi ac yoksa kettle i agzi acik 2-3 dk kaynatip buhar yapabilirsin özellikle geceleri öksürük artıyorsa buhar makinesi şart oluyor.

Valla inşallah ya o öyle getildikçe benim içim gidiyo, yaptı bu arada koltukta maşallah suratı beyazladı çocuğun
Arabayla mı gezdirdiniz canım bizimde geceleri maf ediyo bizi sırtım kolum tutulmuş durumda onada acıyorum sancıdan artık beni tırnaklıyo

tekrar gecer inslh . bizimde gaz olunca kusuyor cunku geçecek 3aylik olunca en gec 6 ayda bitiyor. kizimn 3 aylikken geçmişti

Bizde 2 gündür sicak su torbası ile bütünleşik muhtemelen ben usuttum sütünden gecti sanci gelince fena kıvranıyor , acı acı ağlıyor.kalin giysem ateş basıyor tansiyonum düşüyor ince giysem gaz oluyor.ev 60 ta yanıyor ben usumuyorum ama sütüm üşüyor.ne yapsam yaranamiyorum

evet gazlaninca memeyi bırakıyorlar hemen dik şekilde kucağına yatırıp gazını alman gerek sonra tekrar devam emzirmeye ama bide su var bebekler 3 4 aylikken veya 7 aylikken meme reddi yapıyorlar bi cok bebekte oluyor pes etme az yada cok emzirmeue bak :) buyudukce daha meme bagimlisi oluyorlar

Arabayla mı gezdirdiniz canım bizimde geceleri maf ediyo bizi sırtım kolum tutulmuş durumda onada acıyorum sancıdan artık beni tırnaklıyo
Yok abbeycim arabayla gezdirmedik. Evde ana kucağı yerine araba kotluğunu kullanıyorum ben mutfakta yemek yaparken falan oturtuyorum az da olsa oyalanıyor zıplıyorum hopluyorum bak biber bak limon derken ben yemeği yapmış oluyorum çok şükür işte bazen de böyle çok gazı sıkıştırınca koyuyorum şanslı günümüzse cortluyor hep beraber zıplıyoruz bu sefer

Kaka yapio ya sanki kendim yapmış gibi vucuduma rahatlik gelio vallahi

Çabuk geçer bu günler İnşallah bizde öyle ya şebek oluyoruz karşısında yeterki gazını çıkarsın ben yemek işini eşim gelince hallediyorum alıştırmadım eşimi hazır yemeğe o gelip bebeğe bakıyo ben mutfağa giriyorum

Benim hamileligin son zmnlari çok kötü geçti sürekli kustum en son safra kusuyodum.. Safra kustugum gün midemin duzelmesi aksami buluyordu.. Sıcak bunaltiyordu.. Yuruyemiyordum hem kilodan hemde sanrm karaciger etkiliodu.. Yemek öyle istahli hiç yiyemedim.. Sadece hareket ettim evin icinde temizlik yaptim filan.. Öyle hiç hamile hamile güzel giyiniyim takayim takistaraym dedigim bi an olmadi Çünkü hic iyi hissedemedm.. Hep rahat olmak istiodum.. Bi tane fotografim bile yok hamileyken.. Herkes çekim bile yaptirirken

Velhasıl zordu.. Ama tek çocuk istemiyorum ben.. Bu yuzden istiyorum ikinciyi.. Kalabalik ailelere hep ozenmisimdir.. Çoktan zarar gelmez.. Insallah nasip eder Allah..bazen ilk çocuk olsa bile ikinci olmayabiliyomus bile.. Nasip herşey.. Ama istiyorum bi çocuk daha.. Kiz erkek ne düşerse artık.. Erkek olursa dah iyi bana bakislari bile yetio babasina bakmiyo bile bana aşık yaaa

Chicco da bu paylastigim da 200 kusur ama yorumlari okudum bebek en az 3 aylik olmali diyor boyun destegi icin.Bizim minikler bunun icinde yuzerler saniyorum.Daha tam destekli oturamazlar.Sling daha mantikli birkac ay daha gibime geldi.

Bana da öyle geldi eymen daha hala kucak pozisyonunu sevio.. Kanguru sever mi zannetmiyorum

Evet yaa 21inde biraz kırılır insallah.. Mevlut yapicam herkese haber de verdim

Yaaa eymenin gazı kokmaya başladı yaa.. Normal mi bu? Bildigin benim gaz gibi kokuyo şoka giriyorum

Yaa bende 60da yakiyorum ama 3 petek yaniyo.. Ondan mi ne evde büyük 60da firin gibi olmasi lazim aslnda.. Ama ben ince bir kazak gibi bisey ustune hirkayla duruyorum.. Emzirirken daha cok gazlanio eymen acaba usutuyo muyum diyorum ama gayet kalin yani evin durumuna göre.. Anlamiyorum off

Öyleyse yani gazdansa eymen en fazla 1 dk emio sonra aglio sinirleniyo gibi kıvranıyor.. Aslnda bana eskisi gibi güçlü cekmiyo gibime gelio.. Zaten az gelio güçlü cekse de belki dibindekiler gelir dibini sıyır diyorum dinlemiyo

Büyük oğlan göz muayenesine gitti babasıyla. Konjonktivit çıkmış bebemde. Aslında mikrop kaynaklı ise bulaşıcı ama çok şükür bulaşmadan fark ettik.
Ergonomik derken yani bebegin durusunu bozmamasi mi lazim? Hiç arastrmadm daha.. Bacaklari iki yana seklinde olmali diye biliyorum o kadar..baska bi ozellik gerekio mu ki rint? Bu arada telefonum artik nickname ini otomatik çıkarıyor
Bebeğin sırtını desteklemeli ve bacaklar kurbağa bacağı gibi olmalı canım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Gözünde çapaklanma olmuş bebegimin. Daha önce de olmuştu doktor birseyi yok ılık su yada cay ile temizle demisti. Sonrası geçmişti bugun yine olmuş. Üşüttüm mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…