Kendin bal zencefil ye ıhlamur iç.Kızlar ya kızım.iki gündür öksürüyor ne yapsam ki 2 aylık olduk bu arada
Arabayla mı gezdirdiniz canım bizimde geceleri maf ediyo bizi sırtım kolum tutulmuş durumda onada acıyorum sancıdan artık beni tırnaklıyoValla inşallah ya o öyle getildikçe benim içim gidiyo, yaptı bu arada koltukta maşallah suratı beyazladı çocuğun
Canım eğer mama kullanıyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin.Kızlar kızım iki gündür kakasını yapmadı çok sancısı var ne yapabilir? Aranızda fitil kullanan var mı?
tekrar gecer inslh . bizimde gaz olunca kusuyor cunku geçecek 3aylik olunca en gec 6 ayda bitiyor. kizimn 3 aylikken geçmiştiYaa eymen sizin başta yaşadıklarınızı bize yeni yasatiyor gibime geliyo.. Gaz olayi bu ara gündemde.. Ustten alttan gaz ata ata bitiremiyorum.. Rusya boru döşemiş sanki eymene o derece bi gaz4te uyandi hala ugrasiyorm saat 11 olcak nerdeyse
evet gazlaninca memeyi bırakıyorlar hemen dik şekilde kucağına yatırıp gazını alman gerek sonra tekrar devam emzirmeye ama bide su var bebekler 3 4 aylikken veya 7 aylikken meme reddi yapıyorlar bi cok bebekte oluyor pes etme az yada cok emzirmeue bak :) buyudukce daha meme bagimlisi oluyorlarYaa bide aklima takiliyo.. Memeyi git gide az emmeye baslamisti.. Hep sütün azligina yordum ben.. Sinirleniyo sandim.. Şimdi gaz mu acaba diyorum.. Çünkü emmek istiyor ama ememiyor gibi.. Aliyorum gazini atmaya çalışıyorum atiyo gazini iki dk emiyo gene aynı.. Bugun egzersizlerini yaptiramadm eymene gazdan dolayi..normalde her uyandgnda müzik acip egzersiz yaptiriyodum.. Bugun gaz sebebine yaptiramadm
6 ay olmasin ne olur ben son 1 ay diye kendimi motive ediyorum.3.ayds sihirli değnek bekliyorumtekrar gecer inslh . bizimde gaz olunca kusuyor cunku geçecek 3aylik olunca en gec 6 ayda bitiyor. kizimn 3 aylikken geçmişti
Yok abbeycim arabayla gezdirmedik. Evde ana kucağı yerine araba kotluğunu kullanıyorum ben mutfakta yemek yaparken falan oturtuyorum az da olsa oyalanıyor zıplıyorum hopluyorum bak biber bak limon derken ben yemeği yapmış oluyorum çok şükürArabayla mı gezdirdiniz canım bizimde geceleri maf ediyo bizi sırtım kolum tutulmuş durumda onada acıyorum sancıdan artık beni tırnaklıyo
Ben altını değiştireceğim zaman her seferinde 10 dk açık bırakıyorum o da hareket ediyo . Açma germe, esneme, tekme ,yumruk falan derken pırtişte beklediğim ve içimin mutlulukla dolmasını sağlayan ses diyorum sonra zeytinyağı sürüp kapatıyorum
Çabuk geçer bu günler İnşallah bizde öyle ya şebek oluyoruz karşısında yeterki gazını çıkarsın ben yemek işini eşim gelince hallediyorum alıştırmadım eşimi hazır yemeğe o gelip bebeğe bakıyo ben mutfağa giriyorumYok abbeycim arabayla gezdirmedik. Evde ana kucağı yerine araba kotluğunu kullanıyorum ben mutfakta yemek yaparken falan oturtuyorum az da olsa oyalanıyor zıplıyorum hopluyorum bak biber bak limon derken ben yemeği yapmış oluyorum çok şükürişte bazen de böyle çok gazı sıkıştırınca koyuyorum şanslı günümüzse cortluyor hep beraber zıplıyoruz bu sefer
Valla şimdi istiyo olman bile taktire şayan bence. Beni fiziksel olarak tüketti hamilelik doğum lohusalık yani komple annelik hastalık gibi oldu bende . Bunyeme annelik ağır geldi sanırımValla şu istemeden oldu dedikleri durum başıma gelir diye acayip korkuyorum . Eşim de zaten bi türlü yanımızda kalamadı yine görevde . O hep tek çocuk isterdi iyi yetiştirmek için ben kardessiz olmaz derdim. Şimdi ona hak veriyorum . Rabbim isteyenlere aratmasın
Chicco da bu paylastigim da 200 kusur ama yorumlari okudum bebek en az 3 aylik olmali diyor boyun destegi icin.Bizim minikler bunun icinde yuzerler saniyorum.Daha tam destekli oturamazlar.Sling daha mantikli birkac ay daha gibime geldi.
Düzeltilmiş takvime göre sizin 8. hafta atağı olabilir.
Uykuyu seven çocuk çok kolay büyütüluyor.kizimda o kadar rahattı ki yedir temizle uyut miss acikinca kalkar uyanikken etrafı izler kucak sevmezdi.2.kiziminda hıncını alıyor resmen.cok şükür şikayetçi degilim ağrısı sancisi olmasinda gazi atlatip ek gidaya gecince düzelir diye umit ediyorum
Istanbul çok soğudu evlerden de cikilmaz artik .
Gazlı bir günden bizden de günaydın, yay gibi gerile gerile çıkaramadı yavrum bi türlü.. emzirdikten sonra pıt pıt vuruyorum sırtına çıksın diye, benden çıkıyor ondan çıkmıyorşimdi araba koltuğuna oturtmayı deniycem bazen orda çok güzel cortluyo
Bizde 2 gündür sicak su torbası ile bütünleşik muhtemelen ben usuttum sütünden gecti sanci gelince fena kıvranıyor , acı acı ağlıyor.kalin giysem ateş basıyor tansiyonum düşüyor ince giysem gaz oluyor.ev 60 ta yanıyor ben usumuyorum ama sütüm üşüyor.ne yapsam yaranamiyorum
evet gazlaninca memeyi bırakıyorlar hemen dik şekilde kucağına yatırıp gazını alman gerek sonra tekrar devam emzirmeye ama bide su var bebekler 3 4 aylikken veya 7 aylikken meme reddi yapıyorlar bi cok bebekte oluyor pes etme az yada cok emzirmeue bak :) buyudukce daha meme bagimlisi oluyorlar
Bebeğin sırtını desteklemeli ve bacaklar kurbağa bacağı gibi olmalı canımErgonomik derken yani bebegin durusunu bozmamasi mi lazim? Hiç arastrmadm daha.. Bacaklari iki yana seklinde olmali diye biliyorum o kadar..baska bi ozellik gerekio mu ki rint? Bu arada telefonum artik nickname ini otomatik çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?