2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yapmadığı gün çok sancısı oluyor durmuyor bir türlü. Doktorun dediği yağla masaj yapıyorum ama bir faydası olmuyor.

Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo

Ben 2 günde 1 yaptiyorum istanbul da hava baya soğudu artık usuturym diye korkuyorum

Ne zaman yıkasam nezle gibi oluyor. İşin doğrusu bayağı yıkamadım korkumdan. Umarım bunda olmaz

Ben yikiyorum.

İlk zamanlar 2 günde birdi şimdi 3 gunde bir yaptırıyorum aninda burnu tıkanıyor halen sapka kullandığımız halde . çok küçükler hasta olacak diye korkuyorum , kaka yapınca da hiç silmem yikarim hep arada onunla idare etsin.
Kızlar kendimi psikolojik olarak manyak gibi hissediyorum çocugumu devamlı doyurmak istiyorum yedirmek istiyorum mama veriyorum sütümü veriyorum sanki daha hala aç gibi geliyor napacam bu kafayla
Niye? Ağlıyor diyemi veriyorsun ?Hazımsızlık yapacaksın çocukta saatli besle saat dışına çıkma.kilo alimi nasil ?vucutta yağlanma yaparsın çocuk saglikliyken zorla hasta etme saatli besle derim .

Canım ilk ay 1. 5 kilo aldı bende bu hastalık oldu birşey olacak diye korkuyorum aç kalır kilo kaybederse ya diye birde 35 günlük bebek Ne kadar cc yer içer kaç saatte bir bilmiyorum

Canım ilk ay 1. 5 kilo aldı bende bu hastalık oldu birşey olacak diye korkuyorum aç kalır kilo kaybederse ya diye birde 35 günlük bebek Ne kadar cc yer içer kaç saatte bir bilmiyorum
Bir buçuk kilo aldıysa fazla bile. Bizim ki bu ay bir buçuk kilo aldı. Doktor mama veriyorsan azalt derdim ama anne sütünden obez olmaz ama mamadan olur dedi.

İlk oğlumun 8. Gün göbeği düştü. Ve göbek düştükten sonra ikinci dogumuma kadar her gün yıkadım
Bub yavrucagi daha 3 4 kere ancak yıkadık. 38 gunluk oldu.

Bebekler hergun yikansa da ilk başlarda ne olduğunu anlamıyor ve çok ağlıyor. Üç aylıkken alışmış oluyor.

Kızlar yaaa doğumdan sonra bende acayip gaz olmaya başladı, bazen tutamıyorum gazı, doğumdan önce böyle bir şey yoktu.
Gaz sancısı falan da yok, sürekli gaz çıkarma modundaym üşümüyorum da dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor acaba

2 günde bir yıkıyoruz bizde, ağladığında suya sok hemen gülüyor keyfi yerine geliyor tam tersi. Tamamen bebeğin ne sevip ne sevmemesi ile alakalı işte.

Bende de var o ilk dönemler oluyor. İlginç biçimde bebişin gaz çıkarma sorunu dönemi bitince annedeki gaz problemi de bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…