Yapmadığı gün çok sancısı oluyor durmuyor bir türlü. Doktorun dediği yağla masaj yapıyorum ama bir faydası olmuyor.Ben sadece aksam veriyorum memeler bitap oluyor o ata süt biriksin diye mamada daha 60 i geçemedi.her seferinde 90 yapıyorum ya yerse diye yok 60 da senet imzalamış gibi itiyor
Sancisi yoksa bekle ama sancisi varsa bebe yagi ile masaj yap karnina meme altindan kasigina doğru hafif bastirarak.zeytinyağı asitli çokta masum değil yani.bizimki 5 gunde bir yapıyordu dr 9 gune kadar normal dedi ama masajla 3.gun yapiyor.
Annemlere geldim ev çok sıcak açıyorum arada ama o sürekli açık olmak istiyorFanlı ısıtıcıyı çalıştırıyorum biraz açık bırakyıorum ama ayakkalrı üşüdügü zaman hemen kapatıyorum doktor açık bırakın bıraz havalansın demişti
Yok canım mama kullanmıyoruz. Yapmadığı gün ortalığı ayağa kaldırıyor.Canım eğer mama kullanıyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin.
Bende hiç sorun yok o kakasını yapsın diye ben midemi bozacam bu gidişleKuru kayısı falan yesen faydası olur mu ki
Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyoBiraz önce bebişi banyo yaptırdık. Oturma odasına ısıtıcısı çalıştırdım, küveti in içinde yıkadık. Yıktı ortalığı, bu ağladıkça eşim stres oldu, yandı mı çocuk, bir yeri mi ağrıdıbeni de strese soktu. Bebiş de ağlamaktan yoruldu uyudu
Ben 2 günde 1 yaptiyorum istanbul da hava baya soğudu artık usuturym diye korkuyorumBizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Ne zaman yıkasam nezle gibi oluyor. İşin doğrusu bayağı yıkamadım korkumdan. Umarım bunda olmazBizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Ben yikiyorum.Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
İlk zamanlar 2 günde birdi şimdi 3 gunde bir yaptırıyorum aninda burnu tıkanıyor halen sapka kullandığımız halde . çok küçükler hasta olacak diye korkuyorum , kaka yapınca da hiç silmem yikarim hep arada onunla idare etsin.Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Niye? Ağlıyor diyemi veriyorsun ?Hazımsızlık yapacaksın çocukta saatli besle saat dışına çıkma.kilo alimi nasil ?vucutta yağlanma yaparsın çocuk saglikliyken zorla hasta etme saatli besle derim .Kızlar kendimi psikolojik olarak manyak gibi hissediyorum çocugumu devamlı doyurmak istiyorum yedirmek istiyorum mama veriyorum sütümü veriyorum sanki daha hala aç gibi geliyor napacam bu kafayla
Canım ilk ay 1. 5 kilo aldı bende bu hastalık oldu birşey olacak diye korkuyorum aç kalır kilo kaybederse ya diye birde 35 günlük bebek Ne kadar cc yer içer kaç saatte bir bilmiyorumİlk zamanlar 2 günde birdi şimdi 3 gunde bir yaptırıyorum aninda burnu tıkanıyor halen sapka kullandığımız halde . çok küçükler hasta olacak diye korkuyorum , kaka yapınca da hiç silmem yikarim hep arada onunla idare etsin.
Niye? Ağlıyor diyemi veriyorsun ?Hazımsızlık yapacaksın çocukta saatli besle saat dışına çıkma.kilo alimi nasil ?vucutta yağlanma yaparsın çocuk saglikliyken zorla hasta etme saatli besle derim .
Bir buçuk kilo aldıysa fazla bile. Bizim ki bu ay bir buçuk kilo aldı. Doktor mama veriyorsan azalt derdim ama anne sütünden obez olmaz ama mamadan olur dedi.Canım ilk ay 1. 5 kilo aldı bende bu hastalık oldu birşey olacak diye korkuyorum aç kalır kilo kaybederse ya diye birde 35 günlük bebek Ne kadar cc yer içer kaç saatte bir bilmiyorum
Kaç kilo seninki kuzum
İlk oğlumun 8. Gün göbeği düştü. Ve göbek düştükten sonra ikinci dogumuma kadar her gün yıkadımBizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Bebekler hergun yikansa da ilk başlarda ne olduğunu anlamıyor ve çok ağlıyor. Üç aylıkken alışmış oluyor.Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Sadece emziriyorsan mamaya başla. Mama ve emzirme yapıyorsan mamayı artır bence. Ama önce emzir sonra mama ver. Açken daha kuvvetli emer sütün artar.
Bende de var oKızlar yaaa doğumdan sonra bende acayip gaz olmaya başladı, bazen tutamıyorum gazı, doğumdan önce böyle bir şey yoktu.
Gaz sancısı falan da yok, sürekli gaz çıkarma modundaymüşümüyorum da dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?