Banyo tezgahinin ustune kuvet sigmiyor mu? Ben bu sekilde cok rahat ettim cunku. Evin 25 in ustundeyse burnu osebeple de tikaniyor olabilir.Her gün yikayanlara hep sasardim ben benim boynumda düzleşme var her banyo sonrasi çok ağrım yanmam oluo. Eğilmek hiç yaramio . İlk oğlum bebekken hiç hasta olurdu korkudan sık yikamazdik. Bunu iki üç günde bire çektik oda doktor hergun dedi diye. Yaz olsa her gün yıkarım da şimdi hep burnu tikanio
Orta sehpanin üstüne küveti koyuyorum zaten ama illaki egiliyorum giydirirken aynısı oluo boynum acayip yanioYıkama leğenini ya da küveti bi sehpanın üstüne alıp yıkasan zera? Doktor niye hergün yıkamanı söyledi?
Banyo tezgahinin ustune kuvet sigmiyor mu? Ben bu sekilde cok rahat ettim cunku. Evin 25 in ustundeyse burnu osebeple de tikaniyor olabilir.
[/QUOTE
Duşakabin ne bebek küveti sığıyor ama rahat yikayamadim orda. Ev sıcaklığı 25 derece genelde
biz iyiyiz cok sukur canm. gunler bir curcuna halinde oglanin gaz sancilari artti . kiz desen ergen gbi tavirlarAtaklardayız.. Uyumuyor ağlıyor uyuyor 10 dk uyanıyor. Aç diye mama veriyorum yine aynısı ateşi yokuykusuz geceler ❤ şükür herşeyine her anımıza..
Giremiyorum buralara . Wc ye zor vakit ayırıyorumsize ve bebeklerinize maşallah
Herkes iyi dimi?
insalh gelir o sihirli değnek6 ay olmasin ne olur ben son 1 ay diye kendimi motive ediyorum.3.ayds sihirli değnek bekliyorum
Öyleyse yani gazdansa eymen en fazla 1 dk emio sonra aglio sinirleniyo gibi kıvranıyor.. Aslnda bana eskisi gibi güçlü cekmiyo gibime gelio.. Zaten az gelio güçlü cekse de belki dibindekiler gelirdibini sıyır diyorum dinlemiyo
bizde göz muayenesini olduk bugün bir sorun çıkmadı ama tekrar komşuları geldi gun icinde biri dedi ki o sadece ışıkla yaptıkları muayene birsey ifade etmiyor damla damlatıp sinirlerin incelenmesi gerek ? valla anlam veremiyorum r bugün tip fakültesinde doktor suan icin baktığımız sey katarak vs varmi onemli olan bu . bebek 3 aylikken %80 in uzerinde gormeye baslar o zamndan sonra senin gözlemlerin önemli seni veya nesneleri takip ediyormu bakacaksın etmiyorsa geleceksin sorun yoksa 1 yaşında dediBüyük oğlan göz muayenesine gitti babasıyla. Konjonktivit çıkmış bebemde. Aslında mikrop kaynaklı ise bulaşıcı ama çok şükür bulaşmadan fark ettik.
Bebeğin sırtını desteklemeli ve bacaklar kurbağa bacağı gibi olmalı canım
Gözümde bi türlü canlandiramadm bebekleri oturttunuzmuBiz kovayi kuvetin icine koyduk.Kovayi yariya kadar doldurduk.2 tane pet siseye de sicak su.Kovanin icine soktuk bebeleri.Cok guzel cirpindilar.Sanki havuzdsymis gibi.Esim bi soktu bi cikardi.Cikardiginda sampuanladim.Pet sisedeki suyla da duruladik.Oda sicak olsun diye de kenarda fön makinasi cilginca calisiyordu.Bir yandan diger bebede avaz avaz agliyordu .Ilginc bir banyo deneyimi oldu bize
nasil yani kizlar ayaklarını yukarı tutup ayaktan mi su dokucez?Kv emekli ebe. Büyük oğluma yaptığında eşim çok kızmıştı. O da kaç bebek yıkadım ben biliyor musun. Hem boyu uzar. Hemde su kaçtıysa o çıkar demişti. Bir bildiği var diye karışmadım hiç.
4kilo cnmKaç kilo seninki kuzum
Dikişlerini bida hiç gostermedm ama ağrım yok ilk başlarda çoktu doğumdan Sonra da bi hafta doğum sancıların vardihmm bebegin boynu da zorlanms ya gecmis olsun ilk dogumda dikiş oluyor genelde zaten toparlandnmi peki ?
Hangi mama yi alsamSadece emziriyorsan mamaya başla. Mama ve emzirme yapıyorsan mamayı artır bence. Ama önce emzir sonra mama ver. Açken daha kuvvetli emer sütün artar.
Bebegin ac olduguna nereden kanaat ettin ki? Kilo alimini takip ettiginde haftalik ya da aylik kac kilo almis? Hemen mamaya baslama.Hangi mama yi alsam
Ayy aynen, iki çocuk babası oldu hala telaş. İlk kez ağladı böyle.
Oturma odasına getirmişim küveti her yer su olmuş. Sanki kendi kurulayacak halıyı. Büyük de kardeşi ağladıkça bağırmaya başladı. Birde çocuğa kızıyor bağırma kardeşin belki yandı belki bir yeri ağrıdı diye.Dedim sen hepsinden çok bağırıyorsun önce sen sus.
Kayınvalidem ile yıkıyordum. Oda şehir dışında dizinden de ameliyat oldu. Artık yıkayamam onunla eşimi çekmek zorundayım
Hala devam ediyor öksürüğü birde hiç tadı yokKendin bal zencefil ye ıhlamur iç.
Odasina varsa buhar makinesi ac yoksa kettle i agzi acik 2-3 dk kaynatip buhar yapabilirsin özellikle geceleri öksürük artıyorsa buhar makinesi şart oluyor.
Yok canım o ayak bileklerinden tutup baş aşağıyken su döküyor ama bence hiç. Yapma öyle birşey. O alışmış yapmaya. Allah korusunnasil yani kizlar ayaklarını yukarı tutup ayaktan mi su dokucez?
Yok ona cesaret edemedim hiçBen tek basima yikiyorum artik. Denedin mi hoc tek yikamayi?
Haftalık 100 gr almış bebeği. Doktor da normal demiş. Ama sanırım yurt dışında yaşıyor. Sağlık konusunda da iyi değil sanırım ülke. Arkadaşın Bir kaç mesajından onu anladımBebegin ac olduguna nereden kanaat ettin ki? Kilo alimini takip ettiginde haftalik ya da aylik kac kilo almis? Hemen mamaya baslama.
Bizimki 4300 olmus banada fazla geldi ama anne sütünden bisi olmaz diye takmadm cok . 1400 almış. ama doktor demişti 4 günlük kontrolünde zayıflamamış kilo alımı iyi olur diye bnde neresine zayıflasın zaten br deri bir kemik demistimBir buçuk kilo aldıysa fazla bile. Bizim ki bu ay bir buçuk kilo aldı. Doktor mama veriyorsan azalt derdim ama anne sütünden obez olmaz ama mamadan olur dedi.
Daha sik emzirip mama destegi yapsin oyleyse ama dr u yanlis anlamis olabilir misin L Leiyla daha once de kilo konusunda hamileyken sikinti yasamistin. Dilin cok iyi olmadigindan yanlis anlasilmis olabbilir mi?Haftalık 100 gr almış bebeği. Doktor da normal demiş. Ama sanırım yurt dışında yaşıyor. Sağlık konusunda da iyi değil sanırım ülke. Arkadaşın Bir kaç mesajından onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?