2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Banyo tezgahinin ustune kuvet sigmiyor mu? Ben bu sekilde cok rahat ettim cunku. Evin 25 in ustundeyse burnu osebeple de tikaniyor olabilir.

biz iyiyiz cok sukur canm. gunler bir curcuna halinde oglanin gaz sancilari artti . kiz desen ergen gbi tavirlar
6 ay olmasin ne olur ben son 1 ay diye kendimi motive ediyorum.3.ayds sihirli değnek bekliyorum
insalh gelir o sihirli değnek 4.ayda destekli durmaya başladıkları icin bence büyük ölçüde gecer o zamanlarda dik durunca daha az gaz oluyor ya. hani bide hareketlendikce kendi gazlarını kendileri çıkarmaya basliyorlsr

dibini beğenmemiş anlaşılan. o değilde şimdi emmeye başladı göğsün sızlayıp süt hızlı gelmeye basliyormu eğer öyleyse en çok gazi o yapıyor zaten hızlı geldiği icin süt yutmaya çalışırken birazda hava yutuyorlar tabi gazdan gbi geldi bana ama bilemem genede

bizde göz muayenesini olduk bugün bir sorun çıkmadı ama tekrar komşuları geldi gun icinde biri dedi ki o sadece ışıkla yaptıkları muayene birsey ifade etmiyor damla damlatıp sinirlerin incelenmesi gerek ? valla anlam veremiyorum r bugün tip fakültesinde doktor suan icin baktığımız sey katarak vs varmi onemli olan bu . bebek 3 aylikken %80 in uzerinde gormeye baslar o zamndan sonra senin gözlemlerin önemli seni veya nesneleri takip ediyormu bakacaksın etmiyorsa geleceksin sorun yoksa 1 yaşında dedi

Gözümde bi türlü canlandiramadm bebekleri oturttunuzmu

nasil yani kizlar ayaklarını yukarı tutup ayaktan mi su dokucez?

Ben tek basima yikiyorum artik. Denedin mi hoc tek yikamayi?

Bebegin ac olduguna nereden kanaat ettin ki? Kilo alimini takip ettiginde haftalik ya da aylik kac kilo almis? Hemen mamaya baslama.
Haftalık 100 gr almış bebeği. Doktor da normal demiş. Ama sanırım yurt dışında yaşıyor. Sağlık konusunda da iyi değil sanırım ülke. Arkadaşın Bir kaç mesajından onu anladım

Bir buçuk kilo aldıysa fazla bile. Bizim ki bu ay bir buçuk kilo aldı. Doktor mama veriyorsan azalt derdim ama anne sütünden obez olmaz ama mamadan olur dedi.
Bizimki 4300 olmus banada fazla geldi ama anne sütünden bisi olmaz diye takmadm cok . 1400 almış. ama doktor demişti 4 günlük kontrolünde zayıflamamış kilo alımı iyi olur diye bnde neresine zayıflasın zaten br deri bir kemik demistim 2900 doğmuştu da

Haftalık 100 gr almış bebeği. Doktor da normal demiş. Ama sanırım yurt dışında yaşıyor. Sağlık konusunda da iyi değil sanırım ülke. Arkadaşın Bir kaç mesajından onu anladım
Daha sik emzirip mama destegi yapsin oyleyse ama dr u yanlis anlamis olabilir misin L Leiyla daha once de kilo konusunda hamileyken sikinti yasamistin. Dilin cok iyi olmadigindan yanlis anlasilmis olabbilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…