- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
hmm bebegin boynu da zorlanms ya gecmis olsun ilk dogumda dikiş oluyor genelde zaten toparlandnmi peki ?Vala eşime göre kolay oldu bence zor oldu popoma kadar dikisim var 13 saat şancı çektim 9 santm açıldı 1 santimce tıkandı resmen bebekte kafasını dönmedi epidural çok güvenmiştim uyusturmadi beni gece doktoruna denk geldim
Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
valla bende de oluyor aşırı derecede çorap+ev terliği giyiyorum devamlı anca düzeldi.Kızlar yaaa doğumdan sonra bende acayip gaz olmaya başladı, bazen tutamıyorum gazı, doğumdan önce böyle bir şey yoktu.
Gaz sancısı falan da yok, sürekli gaz çıkarma modundaymüşümüyorum da dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor acaba
Geçen anne çocuk eğitimine gitmiştim orda bi annede oğlum altının açılmasını istemiyor diye neden acaba diye doktora sormuştuAnnemlere geldim ev çok sıcak açıyorum arada ama o sürekli açık olmak istiyor
Kesinlikli çok zor bütün gün onlarlayız akşam biraz rahatlamak istiyo insan ben şimdi eşimin gelmesini iple çekiyorumEşimin kaçta geleceği belli olmuyo kendim aç kalmamak için mecbur yapıyorum, yemekten sonra bakım işleri ona ait ben bi emziriyorum gece de en az bir sefer o alıyo gazını uyutuyo destek görmemiz şart kusura bakmasınlar
Neden ? Sürekli ağlıyor mu ya da meme mı istiyorKızlar kendimi psikolojik olarak manyak gibi hissediyorum çocugumu devamlı doyurmak istiyorum yedirmek istiyorum mama veriyorum sütümü veriyorum sanki daha hala aç gibi geliyor napacam bu kafayla
Bende İstanbul'dayım iki üç güne yapiyorum bende. İki günü geçince hemen saçları yaglanio rengi koyulasioBen 2 günde 1 yaptiyorum istanbul da hava baya soğudu artık usuturym diye korkuyorum
Bizimki nezle olmuo burnu tıkanıyo. Hastalık dönemi üç dört gün yikamadim doktora kontrole gittik kucağına aldı doktor öptü kokladı.Ne zaman yıkasam nezle gibi oluyor. İşin doğrusu bayağı yıkamadım korkumdan. Umarım bunda olmaz
Bizdede aynı problem burnu cabuk tıkanıyoİlk zamanlar 2 günde birdi şimdi 3 gunde bir yaptırıyorum aninda burnu tıkanıyor halen sapka kullandığımız halde . çok küçükler hasta olacak diye korkuyorum , kaka yapınca da hiç silmem yikarim hep arada onunla idare etsin.
Niye? Ağlıyor diyemi veriyorsun ?Hazımsızlık yapacaksın çocukta saatli besle saat dışına çıkma.kilo alimi nasil ?vucutta yağlanma yaparsın çocuk saglikliyken zorla hasta etme saatli besle derim .
Benim ki bayağı nezle gibi oluyor. Bugün gündüz bura - 2 Di.Bizimki nezle olmuo burnu tıkanıyo. Hastalık dönemi üç dört gün yikamadim doktora kontrole gittik kucağına aldı doktor öptü kokladı.Sen bebeği hasta diye banyo yaptırmıyor musun dedi bende annanesi babaannesi kizio hastayken yıkama diye tepemdeler susmuyolar dedim hergun aks sekizde yıka hem rahat uyusun hem burundaki kirleri kendi atsın eziyet etmeyin çocuğa dedi.
Her gün yikayanlara hep sasardim ben benim boynumda düzleşme var her banyo sonrasi çok ağrım yanmam oluo. Eğilmek hiç yaramio . İlk oğlum bebekken hiç hasta olurdu korkudan sık yikamazdik. Bunu iki üç günde bire çektik oda doktor hergun dedi diye. Yaz olsa her gün yıkarım da şimdi hep burnu tikanioİlk oğlumun 8. Gün göbeği düştü. Ve göbek düştükten sonra ikinci dogumuma kadar her gün yıkadım
Bub yavrucagi daha 3 4 kere ancak yıkadık. 38 gunluk oldu.
Doğu'da falan mı yasiyosun öyle olsa haftada bı yeter benceBenim ki bayağı nezle gibi oluyor. Bugün gündüz bura - 2 Di.
Bir haftayı geçmişti bizim. Önce verem aşısı sonra sünnet olunca birikmişti
Yıkama leğenini ya da küveti bi sehpanın üstüne alıp yıkasan zera? Doktor niye hergün yıkamanı söyledi?Her gün yikayanlara hep sasardim ben benim boynumda düzleşme var her banyo sonrasi çok ağrım yanmam oluo. Eğilmek hiç yaramio . İlk oğlum bebekken hiç hasta olurdu korkudan sık yikamazdik. Bunu iki üç günde bire çektik oda doktor hergun dedi diye. Yaz olsa her gün yıkarım da şimdi hep burnu tikanio
İç Anadoludayım canımDoğu'da falan mı yasiyosun öyle olsa haftada bı yeter bence
Usutmekle ilgisi yok. Ilık suyla temizleyin. Serum fizyolojik le de olur.Merhaba kızlar
Gözünde çapaklanma olmuş bebegimin. Daha önce de olmuştu doktor birseyi yok ılık su yada cay ile temizle demisti. Sonrası geçmişti bugun yine olmuş. Üşüttüm mü acaba
Biraz önce bebişi banyo yaptırdık. Oturma odasına ısıtıcısı çalıştırdım, küveti in içinde yıkadık. Yıktı ortalığı, bu ağladıkça eşim stres oldu, yandı mı çocuk, bir yeri mi ağrıdıbeni de strese soktu. Bebiş de ağlamaktan yoruldu uyudu
Benim bebeğim bazen ağlıyo bazen de çok hoşuna gidiyo. Ben jBizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Rint bulaşıcı olmadığına emin misiniz? Yine de dikkat edin. Benim eşimde çıkmıştı o bi ara, doktor salgın var, aynı evin içinde sana geçmemesi imkansız demişti bana.Büyük oğlan göz muayenesine gitti babasıyla. Konjonktivit çıkmış bebemde. Aslında mikrop kaynaklı ise bulaşıcı ama çok şükür bulaşmadan fark ettik.
Bebeğin sırtını desteklemeli ve bacaklar kurbağa bacağı gibi olmalı canım
Üşütmekten oluyor dedi bana bi hemşire. Sıcak tutunca iki güne geçti bizdeMerhaba kızlar
Gözünde çapaklanma olmuş bebegimin. Daha önce de olmuştu doktor birseyi yok ılık su yada cay ile temizle demisti. Sonrası geçmişti bugun yine olmuş. Üşüttüm mü acaba
Bizde bir de başını tutarak boynundan çekerler, boynu uzun olsun diye.Aynen tek tuttu onu da beceremedibirde strese soktu.
Kv ile ilk çocuğu yıkarken çok telaşlanırdım. O yıkama bitince bebeği ayağından tutup saniyelik baş aşağı çevirip ayağının ordan su döküyor birde
İlk dört ay doğal yüzme yetileri devam ediyormuşBiz kovayi kuvetin icine koyduk.Kovayi yariya kadar doldurduk.2 tane pet siseye de sicak su.Kovanin icine soktuk bebeleri.Cok guzel cirpindilar.Sanki havuzdsymis gibi.Esim bi soktu bi cikardi.Cikardiginda sampuanladim.Pet sisedeki suyla da duruladik.Oda sicak olsun diye de kenarda fön makinasi cilginca calisiyordu.Bir yandan diger bebede avaz avaz agliyordu .Ilginc bir banyo deneyimi oldu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?