2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
hmm bebegin boynu da zorlanms ya gecmis olsun ilk dogumda dikiş oluyor genelde zaten toparlandnmi peki ?

ben 2 bazen 3 günde bir yıkıyorum. kaka çok yapmışsa hemen yıkıyorum.
valla bende de oluyor aşırı derecede çorap+ev terliği giyiyorum devamlı anca düzeldi.

benim bebiş çok kusuyor ya sanırım 6 aya kadar devam edecekmiş bu kusmalar. her emmeden sonra en az 2-3 kez kusuyor dün bir arkadaşım doğum yaptı onu görünce kızım ne çabuk büyümüüş dedim. bi yandan toparlasın bi an önce büyüsün istiyorum bi yandan da bu hallerini çok özlicem diyorum.

kızlar bu arada 4moms dolandırıcıları varmış. letgoda,sahibinden.com'da falan ucuza satış yapıyomuş gibi gösterip para alıp göndermiyorlrmış ürünü. çevrenizde düşünenler varsa dikkat edin benim arkadaş dolandırıldı. cebe havale asla yapmayın. görüntülü falan arayıp güya kargoya verirken falan gösteriyorlarmış. hamile kadınları dolandırıyorlar ya bu insanlarda hiç allah korkusu yok.

Kesinlikli çok zor bütün gün onlarlayız akşam biraz rahatlamak istiyo insan ben şimdi eşimin gelmesini iple çekiyorum

Ne zaman yıkasam nezle gibi oluyor. İşin doğrusu bayağı yıkamadım korkumdan. Umarım bunda olmaz
Bizimki nezle olmuo burnu tıkanıyo. Hastalık dönemi üç dört gün yikamadim doktora kontrole gittik kucağına aldı doktor öptü kokladı. Sen bebeği hasta diye banyo yaptırmıyor musun dedi bende annanesi babaannesi kizio hastayken yıkama diye tepemdeler susmuyolar dedim hergun aks sekizde yıka hem rahat uyusun hem burundaki kirleri kendi atsın eziyet etmeyin çocuğa dedi.

Bizdede aynı problem burnu cabuk tıkanıyo

Benim ki bayağı nezle gibi oluyor. Bugün gündüz bura - 2 Di.
Bir haftayı geçmişti bizim. Önce verem aşısı sonra sünnet olunca birikmişti

İlk oğlumun 8. Gün göbeği düştü. Ve göbek düştükten sonra ikinci dogumuma kadar her gün yıkadım
Bub yavrucagi daha 3 4 kere ancak yıkadık. 38 gunluk oldu.
Her gün yikayanlara hep sasardim ben benim boynumda düzleşme var her banyo sonrasi çok ağrım yanmam oluo. Eğilmek hiç yaramio . İlk oğlum bebekken hiç hasta olurdu korkudan sık yikamazdik. Bunu iki üç günde bire çektik oda doktor hergun dedi diye. Yaz olsa her gün yıkarım da şimdi hep burnu tikanio

Yıkama leğenini ya da küveti bi sehpanın üstüne alıp yıkasan zera? Doktor niye hergün yıkamanı söyledi?

Merhaba kızlar
Gözünde çapaklanma olmuş bebegimin. Daha önce de olmuştu doktor birseyi yok ılık su yada cay ile temizle demisti. Sonrası geçmişti bugun yine olmuş. Üşüttüm mü acaba
Usutmekle ilgisi yok. Ilık suyla temizleyin. Serum fizyolojik le de olur.
Benim bebeğim bazen ağlıyo bazen de çok hoşuna gidiyo. Ben j
Her gün yıkıyorum burnu doluyo temizliyorum. Rahat uyuyo. Serum fizyolojik banyo kadar yumusatmiyo burnunu.

Rint bulaşıcı olmadığına emin misiniz? Yine de dikkat edin. Benim eşimde çıkmıştı o bi ara, doktor salgın var, aynı evin içinde sana geçmemesi imkansız demişti bana.

Merhaba kızlar
Gözünde çapaklanma olmuş bebegimin. Daha önce de olmuştu doktor birseyi yok ılık su yada cay ile temizle demisti. Sonrası geçmişti bugun yine olmuş. Üşüttüm mü acaba
Üşütmekten oluyor dedi bana bi hemşire. Sıcak tutunca iki güne geçti bizde

Bizde bir de başını tutarak boynundan çekerler, boynu uzun olsun diye.

İlk dört ay doğal yüzme yetileri devam ediyormuş çok güzel yöntem bulmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…