- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
düşündüm aslinda ama doktora sormadan olmaz diye vazgectm. bel ağrılarım geçmek bilmiyor. hatta bazen kramp griyoDoğumdan sonra magnezyum kullananlar var mı
aynen devam ediyor hele ilk iki gün cok kötüydü bnm ki herkeste de oluyor anlaşılan.Dikişlerini bida hiç gostermedm ama ağrım yok ilk başlarda çoktu doğumdan Sonra da bi hafta doğum sancıların vardi
dogru diyorsun yapamam faln ama boy uzunluğu diyince atlayacaktmYok canım o ayak bileklerinden tutup baş aşağıyken su döküyor ama bence hiç. Yapma öyle birşey. O alışmış yapmaya. Allah korusun
Doğumdan sonra misafirden nefret ettim günü birlik gelince bile düzenimiz bozuluyor zor topluyorum çocuğu Allah yardımcın olsun yatılı hiç düşünemiyorum. ben artık telefonlara bakmıyorumCildiricagim kızlar az kaldıbebişin bugün biraz ateşi var evde yatılı misafir var hiç kimse evde bebek varmış gibi hareket etmiyor çocuk sabahtan beri uyanık uyuyor bi ses oluyor geri kalkıyor uyarınca da ay evet tamam diyorlar iki dk sonra gene aynı bagiricam en son o olacak
İnşallah hasta olmaz. Misafirlerin ne zaman gidecekCildiricagim kızlar az kaldıbebişin bugün biraz ateşi var evde yatılı misafir var hiç kimse evde bebek varmış gibi hareket etmiyor çocuk sabahtan beri uyanık uyuyor bi ses oluyor geri kalkıyor uyarınca da ay evet tamam diyorlar iki dk sonra gene aynı bagiricam en son o olacak
Sağol canımDoğumdan sonra misafirden nefret ettim günü birlik gelince bile düzenimiz bozuluyor zor topluyorum çocuğu Allah yardımcın olsun yatılı hiç düşünemiyorum. ben artık telefonlara bakmıyorum
Bugün gideceklerdi ama gidecekleri uerdeki kişiler hastaymışİnşallah hasta olmaz. Misafirlerin ne zaman gidecek
Bebekli eve yatılı gelmekte cokk tuhaf ya kizimda görümcem kalmıştı ve sabaha kadr kimse uyuyamamıştı e gazi var cocuk ağlıyor birde herkesi rahatsız ettik diye strese girmiştimBugün gideceklerdi ama gidecekleri uerdeki kişiler hastaymışbugün ve yarında kalacaklar inş olmaz tek temennim o
Ben banyo da kirliliğin üstüne kovasini koyup yaptırıyordum ama yikama filesini duşakabine koyup yaptirmak daha rahatıma geliyor.esim banyo filesini straforlu olandan almış o kadar rahat ettimki.birde adama carladim nerde antin kuntin iş onu buluyorsun alsana kumaşı diyeYıkama leğenini ya da küveti bi sehpanın üstüne alıp yıkasan zera? Doktor niye hergün yıkamanı söyledi?
Evet ışık duyarlılığı ve birsey daha dedi dr ona baktim ama göz dr muayenesini ihmal etme dedi.4-5 aylikken yaptırıcam damla damlatılacagi için buraz daha büyüsün dedim dr da olur dedi.damla sonrası gözün arkasina da bakılıyormusbizde göz muayenesini olduk bugün bir sorun çıkmadı ama tekrar komşuları geldi gun icinde biri dedi ki o sadece ışıkla yaptıkları muayene birsey ifade etmiyor damla damlatıp sinirlerin incelenmesi gerek ? valla anlam veremiyorum r bugün tip fakültesinde doktor suan icin baktığımız sey katarak vs varmi onemli olan bu . bebek 3 aylikken %80 in uzerinde gormeye baslar o zamndan sonra senin gözlemlerin önemli seni veya nesneleri takip ediyormu bakacaksın etmiyorsa geleceksin sorun yoksa 1 yaşında dedi
Al bebeğini kapat kapini odadanda uyut .ne anlayışsızlik.onlarin yapması gereken senin işini kolaylaştırmak ama nerede o anlayış.Bugün gideceklerdi ama gidecekleri uerdeki kişiler hastaymışbugün ve yarında kalacaklar inş olmaz tek temennim o
Şuan onu yaptım çocuk perişan oldu gözünden uyku akıyorAl bebeğini kapat kapini odadanda uyut .ne anlayışsızlik.onlarin yapması gereken senin işini kolaylaştırmak ama nerede o anlayış.
Benim kollarımda kramp ve güç kaybı var zaten bel ve sırt fiks oldu. Önümüzdeki hafta randevuda sorucam doktora .düşündüm aslinda ama doktora sormadan olmaz diye vazgectm. bel ağrılarım geçmek bilmiyor. hatta bazen kramp griyo
Allah insanlara akıl fikir versin. Valla kırk kere söylemen gerekiyosa yine söyle. Kapını kapat bebeğimle orda vakit geçir. Ben öyle yapıyorum. O kadar gelmeyin dedim geliyolar eee anlasınlar boşuna demiyorum.Cildiricagim kızlar az kaldıbebişin bugün biraz ateşi var evde yatılı misafir var hiç kimse evde bebek varmış gibi hareket etmiyor çocuk sabahtan beri uyanık uyuyor bi ses oluyor geri kalkıyor uyarınca da ay evet tamam diyorlar iki dk sonra gene aynı bagiricam en son o olacak
Ben de aynıyım ve işe başlayınca kalırsa naparım diyorum ya pata küte vallaKızlar yaaa doğumdan sonra bende acayip gaz olmaya başladı, bazen tutamıyorum gazı, doğumdan önce böyle bir şey yoktu.
Gaz sancısı falan da yok, sürekli gaz çıkarma modundaymüşümüyorum da dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor acaba
Ben üç beş günde bir içiyorum belki sırtımın kasılıp kalmasına iyi gelir diyeDoğumdan sonra magnezyum kullananlar var mı
O daha mı fena acabaGeçen anne çocuk eğitimine gitmiştim orda bi annede oğlum altının açılmasını istemiyor diye neden acaba diye doktora sormuştu
Canım kaç günlük bebeğin? Benim 70 günlük daha götürmedim göz muayenesine. Acaba geç mi kalıyorum!!!bizde göz muayenesini olduk bugün bir sorun çıkmadı ama tekrar komşuları geldi gun icinde biri dedi ki o sadece ışıkla yaptıkları muayene birsey ifade etmiyor damla damlatıp sinirlerin incelenmesi gerek ? valla anlam veremiyorum r bugün tip fakültesinde doktor suan icin baktığımız sey katarak vs varmi onemli olan bu . bebek 3 aylikken %80 in uzerinde gormeye baslar o zamndan sonra senin gözlemlerin önemli seni veya nesneleri takip ediyormu bakacaksın etmiyorsa geleceksin sorun yoksa 1 yaşında dedi
Bana korkunç geliyor o damlaBen banyo da kirliliğin üstüne kovasini koyup yaptırıyordum ama yikama filesini duşakabine koyup yaptirmak daha rahatıma geliyor.esim banyo filesini straforlu olandan almış o kadar rahat ettimki.birde adama carladim nerde antin kuntin iş onu buluyorsun alsana kumaşı diyemeğer çok rahatlikmis.
Evet ışık duyarlılığı ve birsey daha dedi dr ona baktim ama göz dr muayenesini ihmal etme dedi.4-5 aylikken yaptırıcam damla damlatılacagi için buraz daha büyüsün dedim dr da olur dedi.damla sonrası gözün arkasina da bakılıyormus
Bende öyle yapıyorumAynen tek tuttu onu da beceremedibirde strese soktu.
Kv ile ilk çocuğu yıkarken çok telaşlanırdım. O yıkama bitince bebeği ayağından tutup saniyelik baş aşağı çevirip ayağının ordan su döküyor birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?