2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cildiricagim kızlar az kaldı bebişin bugün biraz ateşi var evde yatılı misafir var hiç kimse evde bebek varmış gibi hareket etmiyor çocuk sabahtan beri uyanık uyuyor bi ses oluyor geri kalkıyor uyarınca da ay evet tamam diyorlar iki dk sonra gene aynı bagiricam en son o olacak

Yok canım o ayak bileklerinden tutup baş aşağıyken su döküyor ama bence hiç. Yapma öyle birşey. O alışmış yapmaya. Allah korusun
dogru diyorsun yapamam faln ama boy uzunluğu diyince atlayacaktm gerci irsi bk durum bu ya baba 1.80 var amcalar 1.85 uzun olurlar inslh bnm bebelerde

Doğumdan sonra misafirden nefret ettim günü birlik gelince bile düzenimiz bozuluyor zor topluyorum çocuğu Allah yardımcın olsun yatılı hiç düşünemiyorum. ben artık telefonlara bakmıyorum

İnşallah hasta olmaz. Misafirlerin ne zaman gidecek

Bugün gideceklerdi ama gidecekleri uerdeki kişiler hastaymış bugün ve yarında kalacaklar inş olmaz tek temennim o
Bebekli eve yatılı gelmekte cokk tuhaf ya kizimda görümcem kalmıştı ve sabaha kadr kimse uyuyamamıştı e gazi var cocuk ağlıyor birde herkesi rahatsız ettik diye strese girmiştim bir an once giderler inslh sakin olmaya çalış yinede kalp kırmamalı:)

Yıkama leğenini ya da küveti bi sehpanın üstüne alıp yıkasan zera? Doktor niye hergün yıkamanı söyledi?
Ben banyo da kirliliğin üstüne kovasini koyup yaptırıyordum ama yikama filesini duşakabine koyup yaptirmak daha rahatıma geliyor.esim banyo filesini straforlu olandan almış o kadar rahat ettimki.birde adama carladim nerde antin kuntin iş onu buluyorsun alsana kumaşı diye meğer çok rahatlikmis.
Evet ışık duyarlılığı ve birsey daha dedi dr ona baktim ama göz dr muayenesini ihmal etme dedi.4-5 aylikken yaptırıcam damla damlatılacagi için buraz daha büyüsün dedim dr da olur dedi.damla sonrası gözün arkasina da bakılıyormus

düşündüm aslinda ama doktora sormadan olmaz diye vazgectm. bel ağrılarım geçmek bilmiyor. hatta bazen kramp griyo
Benim kollarımda kramp ve güç kaybı var zaten bel ve sırt fiks oldu. Önümüzdeki hafta randevuda sorucam doktora .
Allah insanlara akıl fikir versin. Valla kırk kere söylemen gerekiyosa yine söyle. Kapını kapat bebeğimle orda vakit geçir. Ben öyle yapıyorum. O kadar gelmeyin dedim geliyolar eee anlasınlar boşuna demiyorum.

Ben de aynıyım ve işe başlayınca kalırsa naparım diyorum ya pata küte valla

Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...

Canım kaç günlük bebeğin? Benim 70 günlük daha götürmedim göz muayenesine. Acaba geç mi kalıyorum!!!

Bana korkunç geliyor o damla gözleri büyütüyormus o gun görmede azalma oluyormus faln ben yaptırmayı düşünmüyorum aksi bi durum olursa yapılır normal olursa hersey 3 aylik olduğunda hiçte yaptırmam. bugn 1 yaşında gelsin denilince bn kızımı götürmedim 40 günlükken gitmiştik öle kaldi onu götürmeliyim asıl babada miyop annede bnm derecem cok dusukkte esimin ki fazla 3.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…