2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
altı bezli olunca daha çabuk toparlıyor asıl. Cuma günü sünnet yaptırdık. Hatta o gün sargı bezi falan kaka olmuştu. Ertesi gün düştü sargı bezi. Kremini sürdüm, şükür iyileşti bile.

İlk gün sadece ilk çişini yaparken ağladı, bir daha da hissetmedi bile. Sünnet olurken ağladı ama canı acıdığı için değil, bacakları tutulduğu için. Dayanamam o ana diyorsan gitmezsin yanına

O ne oluyormus?

Bisey sorcam sizinkiler kac kilo oldu? Kuvvette fileyle mi banyo yaptiriyosunuz? Bizim file iyice gevsedi mi ne yada eymen kilo aldikca iyice asagi inmeye başladı.. Filesiz banyo yaptiriyosaniz nasil yaptiriyosunuz.. Ben fileyle tek basima yapiyorum.

Yakinda baby spa yaptrcam eymene insallah..mevlutten sonra merak ediyorum nasil olcani

Evet doktora sordum.. Fitil alın dedi.. Aldik hemen attik.. 15 dk kaka yapti dinlene dinlene.. Sonrada yorgunluktan kakalarla uyudu

Nasil bisey o dilinin altındaki bağ? Bu ara hic uzun ememiyor hele.. Zaten az bisey gelio bari onu icse

Gunasiri yaptiriyorum ben.. Banyo günü biraz uyuyo iyi oluyo valla

Canım hiç korkma cuma günü sünnet yaptırdım iyilestik bile düzenli 3 saate bir pansumanini yap 2 güne iyileşiyor bebekken bilmiyorlar bile inan gaz sancısı bebeklerin canını daha çok yakıyor

Iki egiliyim cekmeceye bende ayni durumdaym.. Yaa bi ara vajinadan da geliodu geçti o.. Sistemim.duzene girdiheralde... Normalde de gazli biriydim siskinlik yasardm simdi daha fazla bu durum

Evet aynen öyle oluyo.. Bikac dakika iciyo sonra ciyak ciyak

Zeynep kamilde oyle damla damlatip baktılar.. 1 yasinda tekrar gitcez

sirt agrisi emzirirken yanlis durusla emzirirsen daha cok olurmus .

kizlar bide hani hamilelikte vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya beli one doğru kırıyoruz göbeği o ne çıkarır ⁵gbi o duruşa hala devam ediyorum dik durmuyorum sizde öylemiziniz?

Sunnet olmak eziyet miymis.. Lutfen kucukken eziyet cekmis sunnetli erkeklerle evlenmesinler o zmn.. Adi ustunde peygamberin yaptgi bisey.. Ibrahim a.s dan bize gelen temizlik kültürü.. Ve burada sunnet olmadigi icin enfeksiyon kapanlar oldu.. Peygamberimiz 7gun icinde yapilmasni tavsiye etmiş.. Ben eymen enfeksiyon kapcak diye korkuyorm sunnetli olmasina ragmen.. Mevlutten sonra halletcem valla

Bncede gormesini azaltio.. Dikkat etmistm bnde damlayi damlatinca.. Bide goz kapaklari beyazlamisti

Canım kaç günlük bebeğin? Benim 70 günlük daha götürmedim göz muayenesine. Acaba geç mi kalıyorum!!!
34 günlük tu canim gttiğinde 1 aylik getirin demişlerdi. bak damla varmis bi eger onla yapilacaksa sonra gidersin 3 aylga kadr

Ne yazikki.. Bnm gobek oldugu icin her zmn oyleydm

Ben üç beş günde bir içiyorum belki sırtımın kasılıp kalmasına iyi gelir diye
Valla ben başlayınca düzenli uzun bi süre kullanicam sadece emin olmak istiyorum. Valla içimizden biri doktor sorun olmaz dedi falan demiş olsa .şimdiden hamilelikte ki gibi sabah akşam almaya başlardım.
Canım benim paşa şimdi 4kilo falan olmuştur anca. Hiç filede yikamadik. İlk zamanlar birimiz tutuyodu şimdi küvetin altına çamaşırlarını seriyorum baş kısmını yukseltiyorum yıkıyorum çevirip çevirip. Sonra kv alıyo salavatini çekip son sularını döküp alıyoruz. Tek başıma olunca da ben alıcam. Hem tutup hem de son suyunu dökerim.

Her türlü emzirme şeklini denedim ya yastıklarla uzanarak dimdik durarak gösterildiği gibi düzgün falan yok geçmiyor bende ağrı, biraz daha bekleyip artık doktora gidicem. Hamişken bile yatakta daha rahat dönüyordum, sanki göbek gidince bütün dengem kaydı toparlamam da dokuz ay sürecekse ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…