- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
altı bezli olunca daha çabuk toparlıyor asıl. Cuma günü sünnet yaptırdık. Hatta o gün sargı bezi falan kaka olmuştu. Ertesi gün düştü sargı bezi. Kremini sürdüm, şükür iyileşti bile.Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
Büyük oğlan göz muayenesine gitti babasıyla. Konjonktivit çıkmış bebemde. Aslında mikrop kaynaklı ise bulaşıcı ama çok şükür bulaşmadan fark ettik.
Bebeğin sırtını desteklemeli ve bacaklar kurbağa bacağı gibi olmalı canım
Ayy aynen, iki çocuk babası oldu hala telaş. İlk kez ağladı böyle.
Oturma odasına getirmişim küveti her yer su olmuş. Sanki kendi kurulayacak halıyı. Büyük de kardeşi ağladıkça bağırmaya başladı. Birde çocuğa kızıyor bağırma kardeşin belki yandı belki bir yeri ağrıdı diye.Dedim sen hepsinden çok bağırıyorsun önce sen sus.
Kayınvalidem ile yıkıyordum. Oda şehir dışında dizinden de ameliyat oldu. Artık yıkayamam onunla eşimi çekmek zorundayım
Biz kovayi kuvetin icine koyduk.Kovayi yariya kadar doldurduk.2 tane pet siseye de sicak su.Kovanin icine soktuk bebeleri.Cok guzel cirpindilar.Sanki havuzdsymis gibi.Esim bi soktu bi cikardi.Cikardiginda sampuanladim.Pet sisedeki suyla da duruladik.Oda sicak olsun diye de kenarda fön makinasi cilginca calisiyordu.Bir yandan diger bebede avaz avaz agliyordu .Ilginc bir banyo deneyimi oldu bize
Bizimkinde çok uzun zamandır şikayetler vardı canım. Alerji kaynaklı demiş doktor.Rint bulaşıcı olmadığına emin misiniz? Yine de dikkat edin. Benim eşimde çıkmıştı o bi ara, doktor salgın var, aynı evin içinde sana geçmemesi imkansız demişti bana.
Doktor mu verdi fitili canım? Bu arada mesajını okudum galiba eymen çok süt içemiyor demiştin dilinin altında bağ olabilir mi? Benim kızım da vardı doktora götürdüm 2 dk lık bir işlemle aldırdık
Bizimkide aglio banyoda canı yanmış gibi çıplak kalmayi sevmio çözdüm ben olayı. Doktor hergun banyo olsun dedi ama burnu tıkanıyo her banyodan sonra evde sıcak. Banyo zaten beş dakika sürüyo en fazla. Her gün banyo yaptiran varmı acaba. Yeni hastalık atlattik zaten ödüm kopuyo
Canım hiç korkma cuma günü sünnet yaptırdım iyilestik bile düzenli 3 saate bir pansumanini yap 2 güne iyileşiyor bebekken bilmiyorlar bile inan gaz sancısı bebeklerin canını daha çok yakıyorKızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
Kızlar yaaa doğumdan sonra bende acayip gaz olmaya başladı, bazen tutamıyorum gazı, doğumdan önce böyle bir şey yoktu.
Gaz sancısı falan da yok, sürekli gaz çıkarma modundaymüşümüyorum da dikkat ediyorum. Neden böyle oluyor acaba
Geçen anne çocuk eğitimine gitmiştim orda bi annede oğlum altının açılmasını istemiyor diye neden acaba diye doktora sormuştu
dibini beğenmemiş anlaşılan. o değilde şimdi emmeye başladı göğsün sızlayıp süt hızlı gelmeye basliyormu eğer öyleyse en çok gazi o yapıyor zaten hızlı geldiği icin süt yutmaya çalışırken birazda hava yutuyorlar tabi gazdan gbi geldi bana ama bilemem genede
bizde göz muayenesini olduk bugün bir sorun çıkmadı ama tekrar komşuları geldi gun icinde biri dedi ki o sadece ışıkla yaptıkları muayene birsey ifade etmiyor damla damlatıp sinirlerin incelenmesi gerek ? valla anlam veremiyorum r bugün tip fakültesinde doktor suan icin baktığımız sey katarak vs varmi onemli olan bu . bebek 3 aylikken %80 in uzerinde gormeye baslar o zamndan sonra senin gözlemlerin önemli seni veya nesneleri takip ediyormu bakacaksın etmiyorsa geleceksin sorun yoksa 1 yaşında dedi
sirt agrisi emzirirken yanlis durusla emzirirsen daha cok olurmus .Benim kollarımda kramp ve güç kaybı var zaten bel ve sırt fiks oldu. Önümüzdeki hafta randevuda sorucam doktora .
Allah insanlara akıl fikir versin. Valla kırk kere söylemen gerekiyosa yine söyle. Kapını kapat bebeğimle orda vakit geçir. Ben öyle yapıyorum. O kadar gelmeyin dedim geliyolar eee anlasınlar boşuna demiyorum.
Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
O daha mı fena acabaSonuçta bez onu sıkar bundan ne zevk alıyorsa artık
Bana korkunç geliyor o damlagözleri büyütüyormus o gun görmede azalma oluyormus faln ben yaptırmayı düşünmüyorum aksi bi durum olursa yapılır normal olursa hersey 3 aylik olduğunda hiçte yaptırmam. bugn 1 yaşında gelsin denilince bn kızımı götürmedim 40 günlükken gitmiştik öle kaldi onu götürmeliyim asıl babada miyop annede bnm derecem cok dusukkte esimin ki fazla 3.5
34 günlük tu canim gttiğinde 1 aylik getirin demişlerdi. bak damla varmis bi eger onla yapilacaksa sonra gidersin 3 aylga kadrCanım kaç günlük bebeğin? Benim 70 günlük daha götürmedim göz muayenesine. Acaba geç mi kalıyorum!!!
sirt agrisi emzirirken yanlis durusla emzirirsen daha cok olurmus .
kizlar bide hani hamilelikte vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya beli one doğru kırıyoruz göbeği o ne çıkarır ⁵gbi o duruşa hala devam ediyorum dik durmuyorum sizde öylemiziniz?
Valla ben başlayınca düzenli uzun bi süre kullanicam sadece emin olmak istiyorum. Valla içimizden biri doktor sorun olmaz dedi falan demiş olsa .şimdiden hamilelikte ki gibi sabah akşam almaya başlardım.Ben üç beş günde bir içiyorum belki sırtımın kasılıp kalmasına iyi gelir diye
Canım benim paşa şimdi 4kilo falan olmuştur anca. Hiç filede yikamadik. İlk zamanlar birimiz tutuyodu şimdi küvetin altına çamaşırlarını seriyorum baş kısmını yukseltiyorum yıkıyorum çevirip çevirip. Sonra kv alıyo salavatini çekip son sularını döküp alıyoruz. Tek başıma olunca da ben alıcam. Hem tutup hem de son suyunu dökerim.Bisey sorcam sizinkiler kac kilo oldu? Kuvvette fileyle mi banyo yaptiriyosunuz? Bizim file iyice gevsedi mi ne yada eymen kilo aldikca iyice asagi inmeye başladı.. Filesiz banyo yaptiriyosaniz nasil yaptiriyosunuz.. Ben fileyle tek basima yapiyorum.
Her türlü emzirme şeklini denedim ya yastıklarla uzanarak dimdik durarak gösterildiği gibi düzgün falan yok geçmiyor bende ağrı, biraz daha bekleyip artık doktora gidicem. Hamişken bile yatakta daha rahat dönüyordum, sanki göbek gidince bütün dengem kaydı toparlamam da dokuz ay sürecekse ağlarımsirt agrisi emzirirken yanlis durusla emzirirsen daha cok olurmus .
kizlar bide hani hamilelikte vücudun ağırlık merkezi değişiyor ya beli one doğru kırıyoruz göbeği o ne çıkarır ⁵gbi o duruşa hala devam ediyorum dik durmuyorum sizde öylemiziniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?