Yanlış hatırlamıyorsam doktorum elinde kalan bütün ilaçlarını bitir derken magnezyumu da saymıştı, ben de on gün sonra falan gidicem bakiyim ne dicek emin olalım dediğin gibiValla ben başlayınca düzenli uzun bi süre kullanicam sadece emin olmak istiyorum. Valla içimizden biri doktor sorun olmaz dedi falan demiş olsa .şimdiden hamilelikte ki gibi sabah akşam almaya başlardım.
Canım benim paşa şimdi 4kilo falan olmuştur anca. Hiç filede yikamadik. İlk zamanlar birimiz tutuyodu şimdi küvetin altına çamaşırlarını seriyorum baş kısmını yukseltiyorum yıkıyorum çevirip çevirip. Sonra kv alıyo salavatini çekip son sularını döküp alıyoruz. Tek başıma olunca da ben alıcam. Hem tutup hem de son suyunu dökerim.
Tam tersi, büyüyünce asıl eziyet oluyor. Doğru olanı yapıyorsun. Bak biz idrar yolu enfeksiyonu yaşıyoruz şu an.Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
Onlara göre vicdansız bir anne olarak iyiki yaptırmışim.endokrin dr bile bana ne gerek var bezli bebek yaptırma dedi haklisiniz dedim 3 gun sonra kestirdim çünkü kestirme demesi sağlık için değil kendi yorumuydu.emzik kullaniyorsan kesilirken bacaginin tutuldugunda bile aglamaz yoksa hareketi kısıtlanıyor diye ağlıyor .Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
E bebekte strofor file var cook memnunum direk küvete yere koy yika yapiyorumBisey sorcam sizinkiler kac kilo oldu? Kuvvette fileyle mi banyo yaptiriyosunuz? Bizim file iyice gevsedi mi ne yada eymen kilo aldikca iyice asagi inmeye başladı.. Filesiz banyo yaptiriyosaniz nasil yaptiriyosunuz.. Ben fileyle tek basima yapiyorum.
Kizim kandil simidi istedi bol susamli yaptım off yaptim ama yemez olaydim bizide mahvettigazdan ucuvereceklerde bugün:/ susam ezmesi yemistim aksam üzeri, su saat oldu hala rahata eremedik
süt yapan bicok sey gaz yapmak zorunda mi
5 buçuk falan kilosu. Evet fileyle yıkıyorum. Benim ki çok sıkı bir file. Gram sarkmıyorBisey sorcam sizinkiler kac kilo oldu? Kuvvette fileyle mi banyo yaptiriyosunuz? Bizim file iyice gevsedi mi ne yada eymen kilo aldikca iyice asagi inmeye başladı.. Filesiz banyo yaptiriyosaniz nasil yaptiriyosunuz.. Ben fileyle tek basima yapiyorum.
Fiyat aldim bile brn.Seansi 150ymis.Bebek masaji be anneye masaj da dahilmisYakinda baby spa yaptrcam eymene insallah..mevlutten sonramerak ediyorum nasil olcani
Yok canim.Eşim koltukaltlarindan tutarak suya sokup cikardiGözümde bi türlü canlandiramadm bebekleri oturttunuzmu
Daha iyi mi oğluşunTam tersi, büyüyünce asıl eziyet oluyor. Doğru olanı yapıyorsun. Bak biz idrar yolu enfeksiyonu yaşıyoruz şu an.
İkinci çocuk olunca ben buna hiç fırsat bulamıyorum yıkamaya. Ötekini de yikayamiyorum. Çocuk alışık. Kaşınıyor. Annem varken rahattı daHer gün yikayanlara hep sasardim ben benim boynumda düzleşme var her banyo sonrasi çok ağrım yanmam oluo. Eğilmek hiç yaramio . İlk oğlum bebekken hiç hasta olurdu korkudan sık yikamazdik. Bunu iki üç günde bire çektik oda doktor hergun dedi diye. Yaz olsa her gün yıkarım da şimdi hep burnu tikanio
Gözün içinde önce bir katman varmış. Ora mokrop kapıp enfeksiyon oluyormuş.O ne oluyormus?
Ben de öyle bi karıştırdım ki dün kereviz pasta börek avakado bal kabağı, kıtlıktaydım sankigazdan ucuvereceklerde bugün:/ susam ezmesi yemistim aksam üzeri, su saat oldu hala rahata eremedik
süt yapan bicok sey gaz yapmak zorunda mi
Çok şükür daha iyi. En azından artık çiş yaparken feryat figan ağlamıyor kuzumDaha iyi mi oğluşun
Benim kızım da öyle. 5 dk emiyo ama güçlü çekmiyor. Tam doymadan uyuyor. Bir iki defa uyandırıyorum devam ediyor sonra öyle bi tepkisiz uyuyo ki asla uyandıramıyorum. Kucak pozisyonunda emmiyor ancak ters tutuş yaparsam emiyor o 5dk yı da. Meme reddi böyle bişey mi acabaEvet aynen öyle oluyo.. Bikac dakika iciyo sonra ciyak ciyak
Sütün durumu senin eline değil ki bebeğin neye ihtiyacı varsa ona göre oluyor süt. Ha tahin yaglandiriyor ama şu an mesela benim bebeğin su içmeye ihtiyacı var. Bol çiş. Benim süt su gibi.Benim sutun yagi azaldi.Sagdigimda cok net goruyorum beyazdan seffafs dondu ama tazyikli geliyor.Ugur zaten almiyor reddediyor memeyi de Emre savasiyor resmen bogazina kaciyor hep aglayarak cekiyo kendini.Tazyikli sut nasil verilir ? Beyazdan seffafa dondu ya sut resmenSu gibi icince de doymuyor yavrularim.
Huy meselesi dedi doktor kimi sever kimi sevmez benimkide altını kapatınca ağlamaktan kıpkımızı oluyorNedenmis? Eymen de istemio ya
Benim sutun yagi azaldi.Sagdigimda cok net goruyorum beyazdan seffafs dondu ama tazyikli geliyor.Ugur zaten almiyor reddediyor memeyi de Emre savasiyor resmen bogazina kaciyor hep aglayarak cekiyo kendini.Tazyikli sut nasil verilir ? Beyazdan seffafa dondu ya sut resmenSu gibi icince de doymuyor yavrularim.
Sütün durumu senin eline değil ki bebeğin neye ihtiyacı varsa ona göre oluyor süt. Ha tahin yaglandiriyor ama şu an mesela benim bebeğin su içmeye ihtiyacı var. Bol çiş. Benim süt su gibi.
Büyük bebe 3 aylıkken bronsiyolit olmuştu. O dönem sütüm o kadar değişmişti ki rengi kıvamı, iyileşince süt normale dönmüştü. Sen takma kafana. Emzir gitsin. Eğer içinde bir şüphe varsa emzirme danışmanından destek al.
Bu makaslama memenin basindan mi yapiliyorYa önce biraz elle sağım yapıp rahatlatmak lazım ya da daha kolayı emzirirken memeyi makaslamak lazım.
Bu makaslama memenin basindan mi yapiliyor
bu bebelerde doğuyorlar ama ilk ayları yok su muayene bu muayene asilar kontrollerBncede gormesini azaltio.. Dikkat etmistm bnde damlayi damlatinca.. Bide goz kapaklari beyazlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?