2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yanlış hatırlamıyorsam doktorum elinde kalan bütün ilaçlarını bitir derken magnezyumu da saymıştı, ben de on gün sonra falan gidicem bakiyim ne dicek emin olalım dediğin gibi

Tam tersi, büyüyünce asıl eziyet oluyor. Doğru olanı yapıyorsun. Bak biz idrar yolu enfeksiyonu yaşıyoruz şu an.

Onlara göre vicdansız bir anne olarak iyiki yaptırmışim.endokrin dr bile bana ne gerek var bezli bebek yaptırma dedi haklisiniz dedim 3 gun sonra kestirdim çünkü kestirme demesi sağlık için değil kendi yorumuydu.emzik kullaniyorsan kesilirken bacaginin tutuldugunda bile aglamaz yoksa hareketi kısıtlanıyor diye ağlıyor .
E bebekte strofor file var cook memnunum direk küvete yere koy yika yapiyorum
gazdan ucuvereceklerde bugün:/ susam ezmesi yemistim aksam üzeri, su saat oldu hala rahata eremedik
süt yapan bicok sey gaz yapmak zorunda mi
Kizim kandil simidi istedi bol susamli yaptım off yaptim ama yemez olaydim bizide mahvetti

5 buçuk falan kilosu. Evet fileyle yıkıyorum. Benim ki çok sıkı bir file. Gram sarkmıyor

İkinci çocuk olunca ben buna hiç fırsat bulamıyorum yıkamaya. Ötekini de yikayamiyorum. Çocuk alışık. Kaşınıyor. Annem varken rahattı da
Gözün içinde önce bir katman varmış. Ora mokrop kapıp enfeksiyon oluyormuş.

gazdan ucuvereceklerde bugün:/ susam ezmesi yemistim aksam üzeri, su saat oldu hala rahata eremedik
süt yapan bicok sey gaz yapmak zorunda mi
Ben de öyle bi karıştırdım ki dün kereviz pasta börek avakado bal kabağı, kıtlıktaydım sanki çok şükür gece sonu şu an kucağımda cortladı emerken. Kendimde gazdan uçtum bi de sağ göğüs taş olmuş, bi daha tek tek yiyim

Benim sutun yagi azaldi.Sagdigimda cok net goruyorum beyazdan seffafs dondu ama tazyikli geliyor.Ugur zaten almiyor reddediyor memeyi de Emre savasiyor resmen bogazina kaciyor hep aglayarak cekiyo kendini.Tazyikli sut nasil verilir ? Beyazdan seffafa dondu ya sut resmen Su gibi icince de doymuyor yavrularim.

Evet aynen öyle oluyo.. Bikac dakika iciyo sonra ciyak ciyak
Benim kızım da öyle. 5 dk emiyo ama güçlü çekmiyor. Tam doymadan uyuyor. Bir iki defa uyandırıyorum devam ediyor sonra öyle bi tepkisiz uyuyo ki asla uyandıramıyorum. Kucak pozisyonunda emmiyor ancak ters tutuş yaparsam emiyor o 5dk yı da. Meme reddi böyle bişey mi acaba

Sütün durumu senin eline değil ki bebeğin neye ihtiyacı varsa ona göre oluyor süt. Ha tahin yaglandiriyor ama şu an mesela benim bebeğin su içmeye ihtiyacı var. Bol çiş. Benim süt su gibi.
Büyük bebe 3 aylıkken bronsiyolit olmuştu. O dönem sütüm o kadar değişmişti ki rengi kıvamı, iyileşince süt normale dönmüştü. Sen takma kafana. Emzir gitsin. Eğer içinde bir şüphe varsa emzirme danışmanından destek al.

Ya önce biraz elle sağım yapıp rahatlatmak lazım ya da daha kolayı emzirirken memeyi makaslamak lazım.

Beslenmeyle alakali olabilir mi diyorum.Malum kv gelince tum yemek duzenim alt ust oluyor.2 ogune iniyor yediklerim.Biraz da nezle gibiyim usuttum acaba oda mi etkiliyor ? Biraz dwha su gibi olursa alicsm danismanlik.

Bncede gormesini azaltio.. Dikkat etmistm bnde damlayi damlatinca.. Bide goz kapaklari beyazlamisti
bu bebelerde doğuyorlar ama ilk ayları yok su muayene bu muayene asilar kontroller doğrularına pişman oluyorlardir he dun ekg çekildi o yapıştırdıklari kablolarıçıkarana kadr ağladı cocuk ya aşırı derece de kızardı vucudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…