- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
hep dik dururdum ama suan duramıyorumNe yazikki.. Bnm gobek oldugu icin her zmn oyleydm
9 ayi bilmem de bn gozum icin gitmistim ilk dogumdan sonra uzagi göremiyorum diye doktor dedi ki vücut dogumdan 6 ay sonra kendine gelir . eski halini alir o zaman gel bakalm belkide hormonların etkisiyle görmüyorsun uzağı dedi 6 ay sonunda biraz düzelmişti gözlerim ama genede 0.50 derece çıkmıştı. suan gene artmış durumda azalır gene inslh. sende git yinede oyle cok ağrıların varsa bnde bel agrisi icn gideyim diyorum bi akıl da gebelikten diyip gönderirler diye beklesemmi diyorum . boyle devam ederse dayanamam sanirm.Her türlü emzirme şeklini denedim ya yastıklarla uzanarak dimdik durarak gösterildiği gibi düzgün falan yok geçmiyor bende ağrı, biraz daha bekleyip artık doktora gidicem. Hamişken bile yatakta daha rahat dönüyordum, sanki göbek gidince bütün dengem kaydı toparlamam da dokuz ay sürecekse ağlarım☹
anladım canm . valla benm esim cocugu her banyo yaptırmama tin tin ediyor kucucuk bebek durmadan banyo yaparmı diye . artik o evde yokken tek yaptıracam sıkıldım dırdırındanYok canim.Eşim koltukaltlarindan tutarak suya sokup cikardi
Çok şükürÇok şükür daha iyi. En azından artık çiş yaparken feryat figan ağlamıyor kuzum
Hamileliğimin ilk haftalarında daha haberim yokken de aşırı bel ağrım olmuştu hamilelikte hiç ağrımadı, şimdi bel ve sırt öldü yani. Benim vücut hamileliği sevmiş demek ki diyorum9 ayi bilmem de bn gozum icin gitmistim ilk dogumdan sonra uzagi göremiyorum diye doktor dedi ki vücut dogumdan 6 ay sonra kendine gelir . eski halini alir o zaman gel bakalm belkide hormonların etkisiyle görmüyorsun uzağı dedi 6 ay sonunda biraz düzelmişti gözlerim ama genede 0.50 derece çıkmıştı. suan gene artmış durumda azalır gene inslh. sende git yinede oyle cok ağrıların varsa bnde bel agrisi icn gideyim diyorum bi akıl da gebelikten diyip gönderirler diye beklesemmi diyorum . boyle devam ederse dayanamam sanirm.
Bende kambur gibi oldum iyice çöktü omuzlar yaz gelsede ailemin yanına gitsem kızımda iyi olur toparlarım İnşallah ama 9 ayda vücut kendini anca toparlıyomuşhep dik dururdum ama suan duramıyorumhala hamile gbi tuhaf yürüyorum . gecer insalh
Bizdede aynı durum var yıkayana kadar söyleniyoranladım canm . valla benm esim cocugu her banyo yaptırmama tin tin ediyor kucucuk bebek durmadan banyo yaparmı diye . artik o evde yokken tek yaptıracam sıkıldım dırdırından
Bakma biz de cok sık yaptirmiyoruz.Turşu kokmaya basladiklarinda banyo vakti geldi diyoruzanladım canm . valla benm esim cocugu her banyo yaptırmama tin tin ediyor kucucuk bebek durmadan banyo yaparmı diye . artik o evde yokken tek yaptıracam sıkıldım dırdırından
Evet. Kahverengi kısmı işaret ve orta parmağın arasına almak gerekiyor.
demkki sevmis .Hamileliğimin ilk haftalarında daha haberim yokken de aşırı bel ağrım olmuştu hamilelikte hiç ağrımadı, şimdi bel ve sırt öldü yani. Benim vücut hamileliği sevmiş demek ki diyorum
yaza normale döneriz o zaman zaten bn doğurdum dogurali bahar gelsin bir an once diyorumBende kambur gibi oldum iyice çöktü omuzlar yaz gelsede ailemin yanına gitsem kızımda iyi olur toparlarım İnşallah ama 9 ayda vücut kendini anca toparlıyomuş
bn biraz alışkınım canm kizimdan. onun ilk banyosun annem yaptırdı ondan sonra hep ben yaptırdım . oğlanı da ilk banyosu da dahil hep bn yaptırdım. artik da br aylik oldu zayıf ama ele geliyor genedeBizdede aynı durum var yıkayana kadar söyleniyorama ben o söylendikçe gülüyorum tek yıkayamam asla kızım hala hamur gibi zayıf kaldı biraz öyle tutmaya korkuyorum hala
günlük veya gun aşırı yaptırana helal olsun . 4 güne bir anca daha uzun surdugu de oldu . cunku kizim uyumadan yaptiramiyorm bnde yapicam banyo, bebege su dökeyim su bu kargaşa oluyor e gündüz uykusu 1 buçuk saat o anda bisi cikiyor banyo iptalBakma biz de cok sık yaptirmiyoruz.Turşu kokmaya basladiklarinda banyo vakti geldi diyoruz
günlük veya gun aşırı yaptırana helal olsun . 4 güne bir anca daha uzun surdugu de oldu . cunku kizim uyumadan yaptiramiyorm bnde yapicam banyo, bebege su dökeyim su bu kargaşa oluyor e gündüz uykusu 1 buçuk saat o anda bisi cikiyor banyo iptalaksamda 10da yatağa sok kizi anca 11 de uyuyor bazen 11.30
Acıkınca yemezsek öleceğimizi düşünüyoruz galiba:d ben hamileyken öyleydim.Ben de öyle bi karıştırdım ki dün kereviz pasta börek avakado bal kabağı, kıtlıktaydım sankiçok şükür gece sonu şu an kucağımda cortladı emerken. Kendimde gazdan uçtum bi de sağ göğüs taş olmuş, bi daha tek tek yiyim
Evet uyuyoGunasiri yaptiriyorum ben.. Banyo günü biraz uyuyo iyi oluyo valla
Büyük oğlan saçı yikanirken kıyamet kopuo kocaman oldu bide iki kişi anca zaptediyoruz.İkinci çocuk olunca ben buna hiç fırsat bulamıyorum yıkamaya. Ötekini de yikayamiyorum. Çocuk alışık. Kaşınıyor. Annem varken rahattı da
Gözün içinde önce bir katman varmış. Ora mokrop kapıp enfeksiyon oluyormuş.
Ön sütü sağman lazım ben öyle yapıyorum. Yoksa boguluo bebek emmeye başlayınca hızlandığı an süt bebeği çekiyorum elimle biberon a sagiyorum kırk CC kadar sonra emmeye devamBenim sutun yagi azaldi.Sagdigimda cok net goruyorum beyazdan seffafs dondu ama tazyikli geliyor.Ugur zaten almiyor reddediyor memeyi de Emre savasiyor resmen bogazina kaciyor hep aglayarak cekiyo kendini.Tazyikli sut nasil verilir ? Beyazdan seffafa dondu ya sut resmenSu gibi icince de doymuyor yavrularim.
Zaten evde bi kuzu daha varken hergün banyo nerde bebeğe??günlük veya gun aşırı yaptırana helal olsun . 4 güne bir anca daha uzun surdugu de oldu . cunku kizim uyumadan yaptiramiyorm bnde yapicam banyo, bebege su dökeyim su bu kargaşa oluyor e gündüz uykusu 1 buçuk saat o anda bisi cikiyor banyo iptalaksamda 10da yatağa sok kizi anca 11 de uyuyor bazen 11.30
daha rahat uyuyorlar banyo yapınca keske yaptirabilsem sıkıntısız:)Valla bizde de evin isisi hep sabit ama doktor her defasinda aman usutmeyin dedigi icin korkuyoruz.Gerci gunasiri banyo yaptirin diyor ama sanki usutucez gibimr geliyo.Hele 4 5 defa ust ustr hapsuirdiklarinda aklim cikiyor.Siliyorum boyunlarini,kulaklarini bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?