2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bakma biz de cok sık yaptirmiyoruz.Turşu kokmaya basladiklarinda banyo vakti geldi diyoruz
Üç gün olunca kokuo zaten süt yüzünden oluo zaten emerken ağzından tasio yada kusuo . Sonra ekşi ekşi kokuo alerjik bebek olmasa bebek kolonyasi alıp kullancam

tamda dedigin gbi bizimde giriş kat ve salon hemen kapıcıyı açınca girişte. bi iki orda yaptırdım ama soğuk artik cocuk odasında yaptırıyorum . aman napalm idare etcez

Bana doktor hergun yıka deyince ben sandım ki bitek benim haftada iki kere yıkayan benim yengemler hergun yikardi bebeklerini . Benmi tembelim derdim. Biz bebeği banyo yaparken büyük oglandan gizli yapioz yoksa bende banyo olcam diye tutturuo . Bı girerse yarım saat cikmio

İki çocuklu anneler ikisiyle aynı anda dışarı çıkan oldu mu.benim ödüm patlio hadi bebek arabasini surcem ben büyük oğlan yola falan kaça diye ödüm patlio.

Üç gün olunca kokuo zaten süt yüzünden oluo zaten emerken ağzından tasio yada kusuo . Sonra ekşi ekşi kokuo alerjik bebek olmasa bebek kolonyasi alıp kullancam
aynen 3 gunu gecip kokunca yaptiralim diyorum o gun sallanirsa 4 günü buluyor ama artk gun aşırı icin kendimi zorlicam bebek daha rahat uyuyor bugün uyduğumu hissettim mesela.

İki çocuklu anneler ikisiyle aynı anda dışarı çıkan oldu mu.benim ödüm patlio hadi bebek arabasini surcem ben büyük oğlan yola falan kaça diye ödüm patlio.
bn tek hic çıkmadım cikamamda kizim basını alir gidr yola çıkınca onu mu tutaym bebegi mi hava güzel olsa bebegi kanguru ya kizi arabaya koyup çıkabilirim de oyle güzelde degil havalar . ama eşimle çıktım oyle bile tam bi curcuna biri acikiyor birinin uykusu geliyor tam perisanlik ama genede iyi geliyor insana .

57 günlük olduk
Iki gun once kuru fasulye yedim. Onceki günlerden bir farki olmadi
Mandalina yedim. Yine gaz olmadi.
Patlicsn da yapmadi
Artik büyüdüğü icin mi yoksa normalde de yapmiyor muydu gaz

Oyle boyle bebekle yasamaya alistim galiba artik telaslanmiyorum elim ayagima dolanmiyor
Tek basima banyo da yaptiriyorum
Uykusuzluga ve fazla kiloma cozum bulamadim henüz

aynen 3 gunu gecip kokunca yaptiralim diyorum o gun sallanirsa 4 günü buluyor ama artk gun aşırı icin kendimi zorlicam bebek daha rahat uyuyor bugün uyduğumu hissettim mesela.
Uyku konusu doğru aslında. Hatta uyku eğitimi için hergun aynı saatte banyo sonra beslenme ve uyku Faslı deniyor hep.

Eşimle her haftasonu cikioz valla patlıcam yoksa evde bebeği bebek arabasına baba suruo arababyi. Büyük oğlanın elini tutuom ben . En azından bı saat de olsa cikioz. Bebek arabada uyuyo genelde. Büyük oğlan sıkıntı bizim kahvaltı yapip çıksak bile yemek yenir görünce ben acıktım dio insanlarin içinde aglio falan hazır çok yedirmek istemiorm o yüzden evde hamburger pizza popoyes razı çıtır tavuk falan hep yapıyorum . Ama dışarı çıkınca illa dışardan yeme istio. Evin tam karsisina hamburger ci açıldı. Bizim balkondan tam görünüyor. Sürekli oraya gidelim diyo. Bı kere gittik koftenin içi pembeydi az pişmiş ödüm patlio az pişmiş etten mikrop falan kapicak diye. Ama dışarı çıkmak paha biçilmez bence. Arada süt sagip buzluğa atiyorum ama bizim bebek biberon hiç sevmio boşa sagiom galiba sütleri

Ön sütü sağman lazım ben öyle yapıyorum. Yoksa boguluo bebek emmeye başlayınca hızlandığı an süt bebeği çekiyorum elimle biberon a sagiyorum kırk CC kadar sonra emmeye devam

Iste sagmiyorum.Bebe zaten onu emene kadar bogusup yoruluyo birakiyo.Bundan boyle once sagayim ,emzirirken de makas yapayim.

Benimki de 56 günlük 2 gün önce barbunya yedim. Dün de brokoli yedim. Hiç bişey olmadı çok şükür. Büyüdüler heralde ben de alıştım sanırım bebekli hayata daha sakinim. panik yaptıgım iki konu kaldı. Birincisi mastitim iyileşmiyor antibiyotik iğnelere devam ediyorum ikincisi de bebeğim göğsümü çok tercih etmiyor 5-10 dk emip uyuyor yada ağlıyor. Sağıp biberonla verince içiyor ama. Bunları da halledersem sanırım bişey kalmayacak artık kiloya takılma boşver gider. Daha 2 aylık bebişler. Benim kilom kalmıştı baya ama mastit oldugumdan beri hiç bişey yiyesim yok. Hamile kaldıgım kiloya inmişim 1 ayda hiç farketmeden.

Iste sagmiyorum.Bebe zaten onu emene kadar bogusup yoruluyo birakiyo.Bundan boyle once sagayim ,emzirirken de makas yapayim.
Benim ki doğduğundan beri genzine kaçırıyor sütü. Sürekli boğulacak gibi oluyor. Hatta doktor gırtlak yapısında anomali mi var diye bile baktı. Çok şükür yokmuş. İlk Sütünü sağ buzluğa koy dedi bana. Ama daha hiç yapamadım. Yavaş yavaş tazyiğimde azalmaya başladı

Fileyle denedim üşüdü sonra hep kıyafetlerini seriyorum küvete onun üstüne koyuyorum öyle yıkıyorum hem üşümüyor hem de kıyafetlerinin kiri gitmiş oluyor
Bebekleriniz emerken süt hızlı hızlı mı gidiyor yoksa 2 çekip bir mi yutkunuyo
Doluluğuna bağlı mesela gece emmek icin kalkmadıysa sabah çok hızlı geliyor sürekli yutkunuyir gün içindeyse daha yavaş emiyor

3 4 gundur benim bebegim de ayni. Memeyi azicik cekip birakiyor. Meme tam sagilmadigi için sürekli taş gibi duruyor agriyor dun gece dayanamadim artık sagdim. Biberonla ayila bayila iciyor ama memeyi kisa sure tutuyor. Bu arada doyuyor diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Cisi kakasi normal. Gittikce de kilo aliyor ama memeler sonuna kadar sagilmiyor

Dahiliyeye randeu aldim kilom icin diyetisyene yonlendirir herhalde. Bir de spor salonunda spora baslasam kendimi daha iyi hissederdim

4 tane sütüm var sadece nolur bolmaz diye koydm. bakalm is gorecekmi:). daha oyle pizza hamburger faln bilmiyor . dışarı çıkınca dondurma istiyor ki buranın heryeri dondurmacı. k.marasta yaşıyorum resmen imtihanimiz zorda olsa eğlenceli ve guzel dimi kalabalık kalabalık gezmek :)

Atak döneminin ortasındayız az kaldı geçecek o meme kavgaları inşallah göğsüne dikkat et kontrol et sürekli kızarıklık kitle vs. Oluşmasın. Ben dikkat etmedim antibiyotiğe ragmen iyileşmeyen bir mastitim var. Cerrahi işleme dogru gidiyorum.

İlkokul ikinci sınıfı maraşta okumuştum, k.maraş ilkokulunda, adnan menderes bulvarı diye bi yerde oturuyoduk, bir sene yaşayıp çok sevmiştik ailecek orayı. Duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…