Gazını alırken omzumda öyle bir uyudu ki saldı kendini iyice ağız bi tarafa yüz bi tarafa kaydı kendinden geçti yatırdım. Tuvalete gittim geldim sonuç böylr bakan gözler. Ben de yatacaktım çocuğum diyorum sırıtıyor
bn biraz alışkınım canm kizimdan. onun ilk banyosun annem yaptırdı ondan sonra hep ben yaptırdım . oğlanı da ilk banyosu da dahil hep bn yaptırdım. artik da br aylik oldu zayıf ama ele geliyor genede
Tecrübelisin canım dicem ama ben ikinciyide Allah nasip ederse tabi onuda yıkayamam tek biraz cesaret lazım galiba ben hala çıplak olarak elime alamadım kızımı
yaza normale döneriz o zaman zaten bn doğurdum dogurali bahar gelsin bir an once diyorum oğlan az büyür kizda sakinler boyuna gezeriz kafasındaymhayallerim.yikilmaz umarim bu aralar o kadr bi yerlere gidipkafa dağıtmak istiyorum ki rüyalarımda bile 3 4 oldu bavulları topluyorum
Haha aynı durumdayız desem hep yazın hayalini kuruyorum umarım planladığımız gibi olur yaz hem hamilelik doğum bebek yıprandık baya yaza iyi tatili hak ediyoruz
İlkokul ikinci sınıfı maraşta okumuştum, k.maraş ilkokulunda, adnan menderes bulvarı diye bi yerde oturuyoduk, bir sene yaşayıp çok sevmiştik ailecek orayı. Duygulandım
Tecrübelisin canım dicem ama ben ikinciyide Allah nasip ederse tabi onuda yıkayamam tek biraz cesaret lazım galiba ben hala çıplak olarak elime alamadım kızımı
küçüklüğümden beri başarabileyim veya başaramayim herseye atlayan bi yapım var annem bunu herseye burnunu sokmak olarak adlandiriyor sanırım ondan olsa gerek cesaretliym herkonuda
Haha aynı durumdayız desem hep yazın hayalini kuruyorum umarım planladığımız gibi olur yaz hem hamilelik doğum bebek yıprandık baya yaza iyi tatili hak ediyoruz
İki çocuklu anneler ikisiyle aynı anda dışarı çıkan oldu mu.benim ödüm patlio hadi bebek arabasini surcem ben büyük oğlan yola falan kaça diye ödüm patlio.
Ben 1 kere avm ye gittim büyük derdim yok koluma giriyor geziyoruz ama oglan ışıklardan rahatsız oldu hiç durmadi hep ağladı 3 saatin 2 saatini emzirme odasinda gecirdik.en temizi anneme birakip çıkmak dahada cikmam beraber
Gazını alırken omzumda öyle bir uyudu ki saldı kendini iyice ağız bi tarafa yüz bi tarafa kaydı kendinden geçti yatırdım. Tuvalete gittim geldim sonuç böylr bakan gözler. Ben de yatacaktım çocuğum diyorum sırıtıyor
4 tane sütüm var sadece nolur bolmaz diye koydm. bakalm is gorecekmi:). daha oyle pizza hamburger faln bilmiyor . dışarı çıkınca dondurma istiyor ki buranın heryeri dondurmacı. k.marasta yaşıyorum resmen imtihanimiz zorda olsa eğlenceli ve guzel dimi kalabalık kalabalık gezmek :)
Cikmazsam patlarim ben yaaa Maraş mi bu mevsimde dondurma satılır mı yaa ben olsam dayanamam alırım. Dört yaşını bitirdi bizim oğlan reklamda görse bile bile bunu alın dio.
Ben 1 kere avm ye gittim büyük derdim yok koluma giriyor geziyoruz ama oglan ışıklardan rahatsız oldu hiç durmadi hep ağladı 3 saatin 2 saatini emzirme odasinda gecirdik.en temizi anneme birakip çıkmak dahada cikmam beraber
Bebeği bırakamam ben odadan çıksam anlio resmen. Uyutup yatağına yatiriom mutfağa gidiom hemen aglio. Ben mutfaktayken hep pusette yanımda duruo. Evde bıraksam hiç durmaz gibime gelio
Daha sik emzirip mama destegi yapsin oyleyse ama dr u yanlis anlamis olabilir misin LLeiyla
daha once de kilo konusunda hamileyken sikinti yasamistin. Dilin cok iyi olmadigindan yanlis anlasilmis olabbilir mi?
Evet canım arkadaşım yazdığı gibi yok bu sefer eve gelen ebem dedi az almis diye doktor normal diyo ama burda kilo vermediği sürece az demiyo doktorlar eşimde hep iyi diyodu ebe deyince anladi
Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Salı gününe sünnet randevusu almıştım. Bugün gelen misafirler üstüme çok geldi ufacık bebeğe nasıl kıyarsın sende vicdan yokmu altı bezli bebek ne acelen var kaka yapar enfeksiyon kapar aglamasina nasıl dayanacaksın dediler .Çok kötü oldum . Ben bebekken olsun bitsin diye düşünmüştüm şuan ikilemde kaldım bebegime eziyet mı ediyor olacağım ...
Atak döneminin ortasındayız az kaldı geçecek o meme kavgaları inşallah göğsüne dikkat et kontrol et sürekli kızarıklık kitle vs. Oluşmasın. Ben dikkat etmedim antibiyotiğe ragmen iyileşmeyen bir mastitim var. Cerrahi işleme dogru gidiyorum.