2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bn biraz alışkınım canm kizimdan. onun ilk banyosun annem yaptırdı ondan sonra hep ben yaptırdım . oğlanı da ilk banyosu da dahil hep bn yaptırdım. artik da br aylik oldu zayıf ama ele geliyor genede
Tecrübelisin canım dicem ama ben ikinciyide Allah nasip ederse tabi onuda yıkayamam tek biraz cesaret lazım galiba ben hala çıplak olarak elime alamadım kızımı

Haha aynı durumdayız desem hep yazın hayalini kuruyorum umarım planladığımız gibi olur yaz hem hamilelik doğum bebek yıprandık baya yaza iyi tatili hak ediyoruz

İlkokul ikinci sınıfı maraşta okumuştum, k.maraş ilkokulunda, adnan menderes bulvarı diye bi yerde oturuyoduk, bir sene yaşayıp çok sevmiştik ailecek orayı. Duygulandım
:)) Bende yakınım o bulvara :) karmasik bi sehir degil oyle sakin bi yer sevilir genelde

Tecrübelisin canım dicem ama ben ikinciyide Allah nasip ederse tabi onuda yıkayamam tek biraz cesaret lazım galiba ben hala çıplak olarak elime alamadım kızımı
küçüklüğümden beri başarabileyim veya başaramayim herseye atlayan bi yapım var annem bunu herseye burnunu sokmak olarak adlandiriyor sanırım ondan olsa gerek cesaretliym herkonuda

Haha aynı durumdayız desem hep yazın hayalini kuruyorum umarım planladığımız gibi olur yaz hem hamilelik doğum bebek yıprandık baya yaza iyi tatili hak ediyoruz
kesinlikle hava güzel olsa içeri girmem sıkıldım ev işinden üstüme geliyor ev

Kizlar merhaba bebeklerim 25 günlük oldu ve aşırı ıkinmalari ve gaz çıkartıyorlar ama sürekli huzursuzlar rahatlamalar için ne yapabilirim

İki çocuklu anneler ikisiyle aynı anda dışarı çıkan oldu mu.benim ödüm patlio hadi bebek arabasini surcem ben büyük oğlan yola falan kaça diye ödüm patlio.
Ben 1 kere avm ye gittim büyük derdim yok koluma giriyor geziyoruz ama oglan ışıklardan rahatsız oldu hiç durmadi hep ağladı 3 saatin 2 saatini emzirme odasinda gecirdik.en temizi anneme birakip çıkmak dahada cikmam beraber

Su an o kadar uykum var ki...ayagimda salliyorum bazen daliyor tam yerine koycam cin gibi bakiyor...cok zor daliyor uykuya

Iste sagmiyorum.Bebe zaten onu emene kadar bogusup yoruluyo birakiyo.Bundan boyle once sagayim ,emzirirken de makas yapayim.
Saginca zaten tazyik azalıyo birde on sütü almış oluyosun bebek direk orta sütü yağlı kısmı içmeye baslio boylece kilo alımı da artiyo.

Cikmazsam patlarim ben yaaa Maraş mi bu mevsimde dondurma satılır mı yaa ben olsam dayanamam alırım. Dört yaşını bitirdi bizim oğlan reklamda görse bile bile bunu alın dio.

Bebeği bırakamam ben odadan çıksam anlio resmen. Uyutup yatağına yatiriom mutfağa gidiom hemen aglio. Ben mutfaktayken hep pusette yanımda duruo. Evde bıraksam hiç durmaz gibime gelio

Daha sik emzirip mama destegi yapsin oyleyse ama dr u yanlis anlamis olabilir misin L Leiyla daha once de kilo konusunda hamileyken sikinti yasamistin. Dilin cok iyi olmadigindan yanlis anlasilmis olabbilir mi?
Evet canım arkadaşım yazdığı gibi yok bu sefer eve gelen ebem dedi az almis diye doktor normal diyo ama burda kilo vermediği sürece az demiyo doktorlar eşimde hep iyi diyodu ebe deyince anladi

Aynen kaynanamgilde aynısını bana yaptı ana 2 aylık olsun inşallah yaptrcam şimdi sorunları var yazik

Benimde antubiytge rağmen göğüs ucum iyilesnediu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…