2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Cok gecmis olsun..inşallah kısa sürede iyileşir

Ben bebeği hemen hemen her gün yıkıyorum ama kendim kaç gün arayla girebiliyorum banyoya hiç farkında değilim

Büyük oğlan saçı yikanirken kıyamet kopuo kocaman oldu bide iki kişi anca zaptediyoruz.
Benimkinde bir ara oyleydi. Hatta hala ara ara öyle olur ama prim vermiyorum bu kafa yıkanacak diyorum. Bir defa köpüklü bıraktım tamam yikamiyorum madem isyemiyorsun dedim. Bu defa ağlama bitti. Sakinleşti anne nolur yıka diye başladı.

Kizlar merhaba bebeklerim 25 günlük oldu ve aşırı ıkinmalari ve gaz çıkartıyorlar ama sürekli huzursuzlar rahatlamalar için ne yapabilirim
Rezene Çayı içebilirsin iyi geliyo
Yuzustu uykuya daha kolay geciyorlar. Ben oyle yapiyorum yuzustu yatirip dalinca cevriiyorum.
Benimki yüzüstü 2 dk anca duruyor sonra basıyor yaygarayı

Evet kızlar pişik için tavsiye alayım :))
Popo pişti ve ufaktan kanamalar başladı. Bugün çok ilerledi.
Pamuk +şu kullaniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri neredeyse her ciste bez desgistiriyorum.
Gazla kaka pirtlatirsa hemen değiştiriyorum. Ama pişik oldu.
Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum.
Dünden önceki gün sleepy bulamadık bir iki tane Prima bağladım.

Prima yapmış olabilir mi ? Ben bepantol sürdüm geçti

Sleppy kullaniyordum primaya gectim
Temizliginde pamuk kullaniyorum
Kaka yaparsa aninda değiştiriyorum
Travazol.krem sürdüm her alt degismede.
Simdi.duzeldi farkli olarak sabah aksam mor desitin suruyorum

Sleppy kullaniyordum primaya gectim
Temizliginde pamuk kullaniyorum
Kaka yaparsa aninda değiştiriyorum
Travazol.krem sürdüm her alt degismede.
Simdi.duzeldi farkli olarak sabah aksam mor desitin suruyorum
Eşim eczaneye gitti. Mor desitin vermiş eczacı. Şimdilik başka şey kullanma demiş. İlerlerse travazol aklımda olsun.

Hametan Tedavi konusunda favorim. Hemde içerik olarak temiz

Pamuk +su yapmis olabilir nemli kaldiysa. Ben deditin kullaniyorum bir de dr receteli krem yazdi aninda gecirdi. Ama isim vermeyeyim receteli oldugu icin. Dr a sor istersen

Hametan Tedavi konusunda favorim. Hemde içerik olarak temiz
Benim de öyleydi. Büyük oğlumda sadece o çözüm olmuştu. Ama bu sipada birkaç gündür kullanıyorum ise yaramadı.
Lansinoh lanolin de denedim vazelin de
Bu üçü çok etkiliydi. Şimdi susam yağı sürdüm sarı kantaron yağı da var. Off zaten pipi açıyor bir de popo başladı.

Üç gün olunca kokuo zaten süt yüzünden oluo zaten emerken ağzından tasio yada kusuo . Sonra ekşi ekşi kokuo alerjik bebek olmasa bebek kolonyasi alıp kullancam
Hergün banyo yaptırmak da doğru değil bana görene kadar olursa olsun şampuan da kimyasal var.
Birde vücudun mikroba da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…