2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Fiyat aldim bile brn.Seansi 150ymis.Bebek masaji be anneye masaj da dahilmis yaza denize sokucam insallah bebelerimi.Onu sabirsizlikla bekliyorum.

Maltepede bi yer acilio.. 125 dedi bana..seans arttikca azaliyi saatlik ucreti.. Indirimleri yakalarsam oraya giderim.. Yoksa ornek mahallesi mi ne o civarda bi yer daha var yakin bana oraya götürürüm.

Geçmiş olsun.. Allahim yavrularımzı hastaliklardan koru.. Hicbi bebise hastalik ugramasin ugrayanlar da cabuk atlatsin.. Rintin bebegi de iyilessin cabucak

Galiba böyle bişey.. Eymen biberondaki gibi surekli aksin istio.. Hemen bitince sinirlenio.. Ben dun bugun iyice baktim gozlemledigim bu... Bu yuzden de meme emmek istemiyo.. Cocugum memeyi cok severdi ne hale geldi simdi mamasz öğün kalmadı..

Benimki de su gibi yaa chelzy diyince farkettim.. Ondan da mi doymuyo eymen acaba gerci miktari da az.. Ama @chelzoyle olsa sagdgmz süt buzluga atinca su ve yagi ayrismaz ki

Hepimizin ortak sorunu bu bence.Eskiden emzirmek ne kolay mama hazirlama derdi yok daya memeyi agzina besle diye dusunurdum.Su 2 aylik surecte beni en cok zorlayan emzirmek oldu.

Huy meselesi dedi doktor kimi sever kimi sevmez benimkide altını kapatınca ağlamaktan kıpkımızı oluyor

Benim ki rahatina düşkün olcak.. Anliyorum da zaten tavirlarndan.. Kafasi sekillensin yamuklugu gitsin diye sabitliyorm nasil sinirlenio ille rahat etcek

Benim şaftım kayiyo hastane isimiz olunca vallahi.. Eymenin herseyi degisio huysuzlanio o yuzden

Gunasiri yaptiriyorum ama o gun pertim çıkıyor yeminle.. Evin heryer dagilio cabucak banyo yapcak diye.. Ben bildigin tisortun heryeri ipislak oluyo.. Eymeni halledince etrafi topla evi supur sonra ben dusa giriyorum oluyo sana saat 5

İki bebisle zor.. Sen daha dikkat et cidden.. Evin isisi yuksek bebekler ince giyinsin bence.. Bi de kusmadan önce hep boyun kismina agiz mendillerinden koy.. Kusunca islanio kiyafet ben yeri gelio hemen degistiremiorm kiyafetlerini.. Agiz mendilleri kurtario.. Gogus kismina koyuyorum islak kiyafetler temas etmio tenine.. Sende koy boynunun önüne mendil işe yariyo.

13 kilo veren ben demin tartildim 4 kilo aldim tekrar

Mendiller Geçen gün annemlerdeydik dediler ki Hüma kusuyo anında koştum cebimden mendil çıkarıp ağzına tuttum, babam diyo olmuş bu

Bayağı ilerlemiş demekki. Prima bizimkinde de pişik yaptı. İki oğlumda da.

Kanguru siparis verdim bakalim yenidogan aparatli.Instagramdan bi sayfadan.Iade varmis.Olmadi iade ederim

Ben simdilik askıya aldm.. Mevlut paralarıyla ne kadar olur bilmiorm.. Spa ve kanguru alcam.. Geri para kalirsa profesore goturmeyi dusunuyorum eymeni.. Hatta belki ikisini de babasina yıkarm acimam profesor ucreti anneden olur

Geçmiş olsun.. Allahim yavrularımzı hastaliklardan koru.. Hicbi bebise hastalik ugramasin ugrayanlar da cabuk atlatsin.. Rintin bebegi de iyilessin cabucak
Allah'ım bu ne güzel dua... Cümlemizin yavrusu hep iyi olsun inşallah
Benimki de su gibi yaa chelzy diyince farkettim.. Ondan da mi doymuyo eymen acaba gerci miktari da az.. Ama @chelzoyle olsa sagdgmz süt buzluga atinca su ve yagi ayrismaz ki
Canım sütün yağı suyu şunu bunu sana bana göre öyle de bebeğe göre bu süt. Onun neye ihtiyacı varsa artık...
Ben simdilik askıya aldm.. Mevlut paralarıyla ne kadar olur bilmiorm.. Spa ve kanguru alcam.. Geri para kalirsa profesore goturmeyi dusunuyorum eymeni.. Hatta belki ikisini de babasina yıkarm acimam profesor ucreti anneden olur
Özel bulduğun bir doktor mu var?
üniversite hastanelerinde proflar özel muayene yapıyor. Tabii hepsi değil. 102 ₺

Nasil nazik kovaladn kiz aslnda iyice bi sarsmak lazimdi da bebekli eve kalmaya mi gelinirmis ya.
Dün gece hiç uyumadı öğlen de uyumadı ne olacak bu çocuğun hali dedim ses çıkınca uyuyamıyor gözleri kan çanağı oldu yazık kuzuma benim falan dedim onlarda 1 saat sonra falan biz gidelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…