5 buçuk falan kilosu. Evet fileyle yıkıyorum. Benim ki çok sıkı bir file. Gram sarkmıyor
Fiyat aldim bile brn.Seansi 150ymis.Bebek masaji be anneye masaj da dahilmisyaza denize sokucam insallah bebelerimi.Onu sabirsizlikla bekliyorum.
İkinci çocuk olunca ben buna hiç fırsat bulamıyorum yıkamaya. Ötekini de yikayamiyorum. Çocuk alışık. Kaşınıyor. Annem varken rahattı da
Gözün içinde önce bir katman varmış. Ora mokrop kapıp enfeksiyon oluyormuş.
Benim kızım da öyle. 5 dk emiyo ama güçlü çekmiyor. Tam doymadan uyuyor. Bir iki defa uyandırıyorum devam ediyor sonra öyle bi tepkisiz uyuyo ki asla uyandıramıyorum. Kucak pozisyonunda emmiyor ancak ters tutuş yaparsam emiyor o 5dk yı da. Meme reddi böyle bişey mi acaba
Sütün durumu senin eline değil ki bebeğin neye ihtiyacı varsa ona göre oluyor süt. Ha tahin yaglandiriyor ama şu an mesela benim bebeğin su içmeye ihtiyacı var. Bol çiş. Benim süt su gibi.
Büyük bebe 3 aylıkken bronsiyolit olmuştu. O dönem sütüm o kadar değişmişti ki rengi kıvamı, iyileşince süt normale dönmüştü. Sen takma kafana. Emzir gitsin. Eğer içinde bir şüphe varsa emzirme danışmanından destek al.
Galiba böyle bişey.. Eymen biberondaki gibi surekli aksin istio.. Hemen bitince sinirlenio.. Ben dun bugun iyice baktim gozlemledigim bu... Bu yuzden de meme emmek istemiyo.. Cocugum memeyi cok severdi ne hale geldisimdi mamasz öğün kalmadı..
Huy meselesi dedi doktor kimi sever kimi sevmez benimkide altını kapatınca ağlamaktan kıpkımızı oluyor
bu bebelerde doğuyorlar ama ilk ayları yok su muayene bu muayene asilar kontrollerdoğrularına pişman oluyorlardir he dun ekg çekildi o yapıştırdıklari kablolarıçıkarana kadr ağladı cocuk ya aşırı derece de kızardı vucudu
günlük veya gun aşırı yaptırana helal olsun . 4 güne bir anca daha uzun surdugu de oldu . cunku kizim uyumadan yaptiramiyorm bnde yapicam banyo, bebege su dökeyim su bu kargaşa oluyor e gündüz uykusu 1 buçuk saat o anda bisi cikiyor banyo iptalaksamda 10da yatağa sok kizi anca 11 de uyuyor bazen 11.30
Valla bizde de evin isisi hep sabit ama doktor her defasinda aman usutmeyin dedigi icin korkuyoruz.Gerci gunasiri banyo yaptirin diyor ama sanki usutucez gibimr geliyo.Hele 4 5 defa ust ustr hapsuirdiklarinda aklim cikiyor.Siliyorum boyunlarini,kulaklarini bende
57 günlük olduk
Iki gun once kuru fasulye yedim. Onceki günlerden bir farki olmadi
Mandalina yedim. Yine gaz olmadi.
Patlicsn da yapmadi
Artik büyüdüğü icin mi yoksa normalde de yapmiyor muydu gaz
Oyle boyle bebekle yasamaya alistim galiba artik telaslanmiyorum elim ayagima dolanmiyor
Tek basima banyo da yaptiriyorum
Uykusuzluga ve fazla kiloma cozum bulamadim henüz
Mendillerİki bebisle zor.. Sen daha dikkat et cidden.. Evin isisi yuksek bebekler ince giyinsin bence.. Bi de kusmadan önce hep boyun kismina agiz mendillerinden koy.. Kusunca islanio kiyafet ben yeri gelio hemen degistiremiorm kiyafetlerini.. Agiz mendilleri kurtario.. Gogus kismina koyuyorum islak kiyafetler temas etmio tenine.. Sende koy boynunun önüne mendil işe yariyo.
Bayağı ilerlemiş demekki. Prima bizimkinde de pişik yaptı. İki oğlumda da.Benim de öyleydi. Büyük oğlumda sadece o çözüm olmuştu. Ama bu sipada birkaç gündür kullanıyorum ise yaramadı.
Lansinoh lanolin de denedim vazelin de
Bu üçü çok etkiliydi. Şimdi susam yağı sürdüm sarı kantaron yağı da var. Off zaten pipi açıyor bir de popo başladı.
Büyük oğlumda marketten almıştım canım. Markasımı bilmiyorum hiçHangisi cnm.. Bende oyle bisey ariyorum... Eymende 4u geciyordur heralde.. Git gide agirlasiyo çünkü
Hamileyken aşı oldunuzmuBayağı ilerlemiş demekki. Prima bizimkinde de pişik yaptı. İki oğlumda da.
Kanguru siparis verdim bakalim yenidogan aparatli.Instagramdan bi sayfadan.Iade varmis.Olmadi iade ederim
Nazik bir biçimde misafirleri kovaladımne gece ne gündüz uyumadı kuzum az önce yıkadım iki salladım uyudu hemen
Allah'ım bu ne güzel dua... Cümlemizin yavrusu hep iyi olsun inşallahGeçmiş olsun.. Allahim yavrularımzı hastaliklardan koru.. Hicbi bebise hastalik ugramasinugrayanlar da cabuk atlatsin.. Rintin bebegi de iyilessin cabucak
Canım sütün yağı suyu şunu bunu sana bana göre öyle de bebeğe göre bu süt. Onun neye ihtiyacı varsa artık...Benimki de su gibi yaa chelzy diyince farkettim.. Ondan da mi doymuyo eymen acaba gerci miktari da az.. Ama @chelzoyle olsa sagdgmz süt buzluga atinca su ve yagi ayrismaz ki
Özel bulduğun bir doktor mu var?Ben simdilik askıya aldm.. Mevlut paralarıyla ne kadar olur bilmiorm.. Spa ve kanguru alcam.. Geri para kalirsa profesore goturmeyi dusunuyorum eymeni.. Hatta belki ikisini de babasina yıkarm acimamprofesor ucreti anneden olur
Mendiller❤ Geçen gün annemlerdeydik dediler ki Hüma kusuyo anında koştum cebimden mendil çıkarıp ağzına tuttum, babam diyo olmuş bu
Dün gece hiç uyumadı öğlen de uyumadı ne olacak bu çocuğun hali dedim ses çıkınca uyuyamıyor gözleri kan çanağı oldu yazık kuzuma benim falan dedim onlarda 1 saat sonra falan biz gidelim dedilerNasil nazik kovaladn kizaslnda iyice bi sarsmak lazimdi da bebekli eve kalmaya mi gelinirmis ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?