Allah'ım bu ne güzel dua... Cümlemizin yavrusu hep iyi olsun inşallah
Canım sütün yağı suyu şunu bunu sana bana göre öyle de bebeğe göre bu süt. Onun neye ihtiyacı varsa artık...
Özel bulduğun bir doktor mu var?
üniversite hastanelerinde proflar özel muayene yapıyor. Tabii hepsi değil. 102 ₺
Dün gece hiç uyumadı öğlen de uyumadı ne olacak bu çocuğun hali dedim ses çıkınca uyuyamıyor gözleri kan çanağı oldu yazık kuzuma benim falan dedim onlarda 1 saat sonra falan biz gidelim dediler
Ben simdilik askıya aldm.. Mevlut paralarıyla ne kadar olur bilmiorm.. Spa ve kanguru alcam.. Geri para kalirsa profesore goturmeyi dusunuyorum eymeni.. Hatta belki ikisini de babasina yıkarm acimamprofesor ucreti anneden olur
Diyorum ki başını geriye doğru eğ yüzüne su gelmeyecek yok mümkün değil kafasını ordan oraya savuruyo hep şu yutuo ağlamaya baslio her banyo eziyetBenimkinde bir ara oyleydi. Hatta hala ara ara öyle olur ama prim vermiyorum bu kafa yıkanacak diyorum. Bir defa köpüklü bıraktım tamam yikamiyorum madem isyemiyorsun dedim.Bu defa ağlama bitti. Sakinleşti anne nolur yıka diye başladı.
Uyumayi sevmeyen çocuk sevmio yapicak bisey yok benm de büyük oğlum çok cektirdi uyku konusunda ama benm hatam daha iki günlükken sallamaya başladım ayakta üç sene salladım tamBen buyukte hep yaptırdım uykuya bir faydası olmadı. Uyku rutini de yaptım uyku saatine hep riayet ettim. Ama uyku.... Yok ki :))
Doktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para veriozHergün banyo yaptırmak da doğru değil bana görene kadar olursa olsun şampuan da kimyasal var.
Birde vücudun mikroba da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
dimi dayanamiyor insan cocuk nasil istemesinCikmazsam patlarim ben yaaaMaraş mi bu mevsimde dondurma satılır mı yaa ben olsam dayanamam alırım. Dört yaşını bitirdi bizim oğlan reklamda görse bile bile bunu alın dio.
ah ilk cocuk oyle ballı oluyor her konuda :) oglan suan resmen eziliyor büyük tarafından. o değil cocugu kucağımacok almadığım.halde alışmış ver beşiğe bırakınca agliyorBen bebeği hemen hemen her gün yıkıyorum ama kendim kaç gün arayla girebiliyorum banyoya hiç farkında değilim
2 gun oğlanı götürdük hastaneye bu kez kızı hasta ettik ateş-i var iki gündürBenim şaftım kayiyo hastane isimiz olunca vallahi.. Eymenin herseyi degisio huysuzlanio o yuzden
bizimki sadece kucakta mutluYa kizlar sizinde bebeler benimkiler gibi mutsuz mu ? Ya bunlar uyanik olduklari anlarin %80 ini aglayarak geciriyolar.Napsak memnun edemiyorz bu cocuklari biz.
bizimki sadece kucakta mutlu
Geçmiş olsun cnm. İlaçlarını ihmal etme bebeğe geçmesin. Bizim büyük oğlan hasta oldu küçüğe geçti küçüğün ağır oldu beş tane antibiyotik iğne artı antibiyotik şurup kullanmamiza rağmen üç haftada anca iylesti. Allah şifa versin2 gun oğlanı götürdük hastaneye bu kez kızı hasta ettik ateş-i var iki gündürboğazını üşütmüş antibiyotik vermiş doktor hc istemiyorum ama kullanicam cunku daha boyle hastalandığını hatırlamıyorum surekli kucağına gelicem diyor burnum agriyo ağzım agriyo alnını gösteriyor ağrıyor diyo mirin kirin hep dün den beri bekledim de agirlasior kullanıcam antibiyotiği bide bebek var evde
olabilir bu hic aklıma gelmemişti valahi.Biliyorum ama arabayi agirlastirmaz mi
İkisini de hiç sallamadim. Annem de sallasan uyurdu çocuk diyor hep.Uyumayi sevmeyen çocuk sevmio yapicak bisey yok benm de büyük oğlum çok cektirdi uyku konusunda ama benm hatam daha iki günlükken sallamaya başladım ayakta üç sene salladım tamçok zor uykuya dalardi benm bacaklar pert. Hamileyken 18 kilo almıştım çocuğu sallamaktan sene dolmadan 23 kilo verdim, bebeği çok zorda kalmazsam sallamiyorum.
Dalin sadece elime sabun niyetine kullandımDoktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
İki gün önce verem aşısı olduk o günden beri huysuz bebek bugün evde kanguruya koydum biraz evde öyle dolaştım çok hoşuna gittiKucakta da agliyolar ya.Valla elimizi kolumuzu bagliyolar resmen
Yok valla uyumayan yine uyumuyor cnm. Ben salladim da ne oldu bazen bi saat sürerdi dalması . Hele hasta olunca. Bı gece tam altı saat araliksiz salladım bacaklarima kramp girdi açıdan agladim yine birakamadim ayağımdan . Benden başka birisi sallasa yine anlardi istemezdi başkasınıolabilir bu hic aklıma gelmemişti valahi.
İkisini de hiç sallamadim. Annem de sallasan uyurdu çocuk diyor hep.
Dalin sadece elime sabun niyetine kullandım
Mustela kullanıyorum ben. Stelatopia.
Kokusuz krem şampuan. En başta da eczacı arkadaşımız biobaby önermişti onu kullanmistim.
Şimdi ikisine de stelatopia kullanıyorum arada yüzümü de onunla yıkıyorum, ben de memnunum vallahi. Ama Bioderma atoderm de deneyesim var. Ben kokusuz olmasını tercih ediyorum.
Pazrtesi gelir kanguru.Insallah bizde de ise yarar 5 dk etrafi izlerlerİki gün önce verem aşısı olduk o günden beri huysuz bebek bugün evde kanguruya koydum biraz evde öyle dolaştım çok hoşuna gitti
Bizim bebişe alerjik deyince doktorumuz sonrasında öyle dalinmiş johnsonmış kullanmayın dedi. Uni babynin bitkiselini kullanıyorum dedim, bir ay daha takip edelim dedi duruma göre değiştircez, baya katıp karıştırılıyor onlara yani.. sleepy natural ıslak havludan çok memnunum indirime girince biraz stokladık çağrı marketlerde indirimdeydi bu haftaDoktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?