2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Simdilik pek arastrmadm ama teyzemin kizi bi profa götürüyomus onunkilerde erken doğumdu hep.. Ona gitmeyi düşünüyorum.. Ama univ hastanelerinde profa muayene nasil olunuyo ki? Nerden randevu aliniyo? Eger oyle oluyosa onu yaparm.

Dün gece hiç uyumadı öğlen de uyumadı ne olacak bu çocuğun hali dedim ses çıkınca uyuyamıyor gözleri kan çanağı oldu yazık kuzuma benim falan dedim onlarda 1 saat sonra falan biz gidelim dediler

İyi gene anlamislar.. Bi de yuzsuz olup yapisanlar oluyo nefret ediyorum oylelerinden.. Ince dusunceli olmayan insanlarla anlasamiyorum zaten.. Benim.icin bana gelirken pasta almasi değil.. Benim duygularimi anlayip ona gore davranmasi lazim.. Çünkü ayni empatiyle bende yaklaşıyorum yada en azndn elimden geldigi kadaryla yapiorm

Ben simdilik askıya aldm.. Mevlut paralarıyla ne kadar olur bilmiorm.. Spa ve kanguru alcam.. Geri para kalirsa profesore goturmeyi dusunuyorum eymeni.. Hatta belki ikisini de babasina yıkarm acimam profesor ucreti anneden olur

145 liraya buldum bi tane.Bakalim emre sigarsa icine eymen hayli hayli sigar malum aralarinda 1 ay var eymen daha buyuk neden profa gidicrksin ? Fakultelerin mesai disi ucretleri ucuz oluyor.Biz emreyi oyle goturduk topuk kanindaki deger dusuk cikinca.Makul ucretle gormus oldu prof ta docentte.

Diyorum ki başını geriye doğru eğ yüzüne su gelmeyecek yok mümkün değil kafasını ordan oraya savuruyo hep şu yutuo ağlamaya baslio her banyo eziyet

Ben buyukte hep yaptırdım uykuya bir faydası olmadı. Uyku rutini de yaptım uyku saatine hep riayet ettim. Ama uyku.... Yok ki :))
Uyumayi sevmeyen çocuk sevmio yapicak bisey yok benm de büyük oğlum çok cektirdi uyku konusunda ama benm hatam daha iki günlükken sallamaya başladım ayakta üç sene salladım tam çok zor uykuya dalardi benm bacaklar pert. Hamileyken 18 kilo almıştım çocuğu sallamaktan sene dolmadan 23 kilo verdim, bebeği çok zorda kalmazsam sallamiyorum.

Hergün banyo yaptırmak da doğru değil bana görene kadar olursa olsun şampuan da kimyasal var.
Birde vücudun mikroba da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Doktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz

Ben bebeği hemen hemen her gün yıkıyorum ama kendim kaç gün arayla girebiliyorum banyoya hiç farkında değilim
ah ilk cocuk oyle ballı oluyor her konuda :) oglan suan resmen eziliyor büyük tarafından. o değil cocugu kucağımacok almadığım.halde alışmış ver beşiğe bırakınca agliyor

Benim şaftım kayiyo hastane isimiz olunca vallahi.. Eymenin herseyi degisio huysuzlanio o yuzden
2 gun oğlanı götürdük hastaneye bu kez kızı hasta ettik ateş-i var iki gündür boğazını üşütmüş antibiyotik vermiş doktor hc istemiyorum ama kullanicam cunku daha boyle hastalandığını hatırlamıyorum surekli kucağına gelicem diyor burnum agriyo ağzım agriyo alnını gösteriyor ağrıyor diyo mirin kirin hep dün den beri bekledim de agirlasior kullanıcam antibiyotiği bide bebek var evde

Geçmiş olsun cnm. İlaçlarını ihmal etme bebeğe geçmesin. Bizim büyük oğlan hasta oldu küçüğe geçti küçüğün ağır oldu beş tane antibiyotik iğne artı antibiyotik şurup kullanmamiza rağmen üç haftada anca iylesti. Allah şifa versin

Biliyorum ama arabayi agirlastirmaz mi
olabilir bu hic aklıma gelmemişti valahi.
İkisini de hiç sallamadim. Annem de sallasan uyurdu çocuk diyor hep.
Doktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
Dalin sadece elime sabun niyetine kullandım
Mustela kullanıyorum ben. Stelatopia.
Kokusuz krem şampuan. En başta da eczacı arkadaşımız biobaby önermişti onu kullanmistim.
Şimdi ikisine de stelatopia kullanıyorum arada yüzümü de onunla yıkıyorum, ben de memnunum vallahi. Ama Bioderma atoderm de deneyesim var. Ben kokusuz olmasını tercih ediyorum.

Yok valla uyumayan yine uyumuyor cnm. Ben salladim da ne oldu bazen bi saat sürerdi dalması . Hele hasta olunca. Bı gece tam altı saat araliksiz salladım bacaklarima kramp girdi açıdan agladim yine birakamadim ayağımdan . Benden başka birisi sallasa yine anlardi istemezdi başkasını üç sene pertim çıktı sonra küçüğe hamile kalıp kanama olunca dedimki aglasanda yalvarsanda bitti artık sallama aldım bazasini yatağını yattık beraber dünya varmış dedim.

Bizim bebişe alerjik deyince doktorumuz sonrasında öyle dalinmiş johnsonmış kullanmayın dedi. Uni babynin bitkiselini kullanıyorum dedim, bir ay daha takip edelim dedi duruma göre değiştircez, baya katıp karıştırılıyor onlara yani.. sleepy natural ıslak havludan çok memnunum indirime girince biraz stokladık çağrı marketlerde indirimdeydi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…