- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Büyük Oğlum dalinden saçı sivilce gibi olmuştu. Bu sefer buna mustela aldım onu kullanıyorum. Şükür sıkıntı yok şu andaDoktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
Biz ilk koyduğumuzda çok tedirgin olduk bebek te hiç sevmedi. Küçüktü o zaman. Bu sefer hoşuna gitti etrafı izlerken uyuyakaldiPazrtesi gelir kanguru.Insallah bizde de ise yarar 5 dk etrafi izlerler
Bizim bebiş te alerjik ilk günden pıtır pıtır döküntüler başladı hemen abisi de öyleydi. Dalin ıslak havlu yenidoğan koliyle alıyorum ben indirimden aldik zaten en az üç aylık var evdeBizim bebişe alerjik deyince doktorumuz sonrasında öyle dalinmiş johnsonmış kullanmayın dedi. Uni babynin bitkiselini kullanıyorum dedim, bir ay daha takip edelim dedi duruma göre değiştircez, baya katıp karıştırılıyor onlara yani.. sleepy natural ıslak havludan çok memnunum indirime girince biraz stokladık çağrı marketlerde indirimdeydi bu hafta
34 haftalik dogdu çok küçük birşey vermeyede korkuyorum ama çaresiz deniyecezRezene Çayı içebilirsin iyi geliyo
Benimki yüzüstü 2 dk anca duruyor sonra basıyor yaygarayı
Bizde hiç öyle bişey olmadı genelde Dalin yada unibaby kullandık.Büyük Oğlum dalinden saçı sivilce gibi olmuştu. Bu sefer buna mustela aldım onu kullanıyorum. Şükür sıkıntı yok şu anda
Rezeneyi sen iç canım bebeğe verme simdilik daha küçükmüş.gaz için sorduysan tane kimyon suyu 3-4 kaşık bebege verilir ama rezene için erken bebeğe arkadaşta sen iç demiş .34 haftalik dogdu çok küçük birşey vermeyede korkuyorum ama çaresiz deniyecez
145 liraya buldum bi tane.Bakalim emre sigarsa icine eymen hayli hayli sigar malum aralarinda 1 ay var eymen daha buyukneden profa gidicrksin ? Fakultelerin mesai disi ucretleri ucuz oluyor.Biz emreyi oyle goturduk topuk kanindaki deger dusuk cikinca.Makul ucretle gormus oldu prof ta docentte.
Yaaa benim bebe antibiyotik kullanıyor ya pişik ondan muhtemelen
Dogumdan beri hergun 2 bardak içiyorum kuru kayısı kaynatip iciyrm ama.bebeklerim çok ikiniyor gaz çıkartıyor ama gene ikiniyor kızımın kakasi kaskati oğlum kıvranıyor nabcami sasirdimRezeneyi sen iç canım bebeğe verme simdilik daha küçükmüş.gaz için sorduysan tane kimyon suyu 3-4 kaşık bebege verilir ama rezene için erken bebeğe arkadaşta sen iç demiş .
Bezmialem Dragosta mesai dışı doç ve prof var diye biliyorum bi sor istersen.kendi web sitesinden randevusu vardi bi ara.Nereye goturdunuz? Nasil muayene icin randevu aliniyor ki?
Dogumdan beri hergun 2 bardak içiyorum kuru kayısı kaynatip iciyrm ama.bebeklerim çok ikiniyor gaz çıkartıyor ama gene ikiniyor kızımın kakasi kaskati oğlum kıvranıyor nabcami sasirdimgaz damlası zeytinyağı masaj hiç birşey sonuç vermedi artık mamaya bağlıyorum çünkü icirirken diliyle ittiriyor istemiyor oğlum bugün mamadan sonra baya kustu ikincam diye kıpkırmızı oluyor yavrum
Sudokrem gecınce zeytinyağı na devam edebilirsin bizi de prima pişik yaptıEvet kızlar pişik için tavsiye alayım :))
Popo pişti ve ufaktan kanamalar başladı. Bugün çok ilerledi.
Pamuk +şu kullaniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri neredeyse her ciste bez desgistiriyorum.
Gazla kaka pirtlatirsa hemen değiştiriyorum. Ama pişik oldu.
Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum.
Dünden önceki gün sleepy bulamadık bir iki tane Prima bağladım.
Bizim bi ikizimiz daha var onlar 2 damla kullanıyor belki sanada fikir olurDogumdan beri hergun 2 bardak içiyorum kuru kayısı kaynatip iciyrm ama.bebeklerim çok ikiniyor gaz çıkartıyor ama gene ikiniyor kızımın kakasi kaskati oğlum kıvranıyor nabcami sasirdimgaz damlası zeytinyağı masaj hiç birşey sonuç vermedi artık mamaya bağlıyorum çünkü icirirken diliyle ittiriyor istemiyor oğlum bugün mamadan sonra baya kustu ikincam diye kıpkırmızı oluyor yavrum
Aptamil pramature kullanıyorum hiç memnun değilim normal mamaya geçmeye az kaldı değiştirecegim çok kopuruyiBezmialem Dragosta mesai dışı doç ve prof var diye biliyorum bi sor istersen.kendi web sitesinden randevusu vardi bi ara.
Mama ne kullanıyorsun mamada yapiyor olabilir.
Ben sadece aksam 9-10 gibi 60 cc mama veriyorum tek dışardan su alımı o olduğu için 1cay bardağı suya yarım cay kaşığı tane kimyon atip 3-4 dk kaynatiyorum. süzüp soguttugum kimyon suyuna mama yapiyorum.cok şükür ben ciddi gaz yapan birşey yemediysem sıkıntımız olmuyor.mamamiz hipp combiotic mamayi kullananlarda gazi rahat çıkarttığını yazmış bi araştır istersen
Biogia damla kullanıyorum ben ama bir ise yaramıyorBizim bi ikizimiz daha var onlar 2 damla kullanıyor belki sanada fikir olurChelzy
Biogia damla kullanıyorum ben ama bir ise yaramıyor
Fazla değilmi 2 damla birdenBen 2 tane damla kullaniyorum.Biogaia aksamlari sabah ta nurse harvey 10 damla.Bir nebze rahatiz.
sagol canm kullanıyorum daha iyi suan bebege gecmez umarm . eşime de geçmiş bnde kendimi iyi hissetmiyorum dogurdugumdan beri hep hastayım nezle oldum once o geçti agir bi grip atlattım ki hala sesim kendine gelmedi . bide kizim oldu smdi oda bulaştı sanirmGeçmiş olsun cnm. İlaçlarını ihmal etme bebeğe geçmesin. Bizim büyük oğlan hasta oldu küçüğe geçti küçüğün ağır oldu beş tane antibiyotik iğne artı antibiyotik şurup kullanmamiza rağmen üç haftada anca iylesti. Allah şifa versin
Fazla değilmi 2 damla birden
Benim doktor hiçbirşey vermiyor alisicaklar diyip duruyor sinir oluyorumDoktor sorun olmayacagini soyledi.Anca rahatliyolar bebelerim.
Ben rezene komyon tohumu demleyip iciyorum cok faydasi oluyor. Gaz damlasina tercih edebilirsin.Benim doktor hiçbirşey vermiyor alisicaklar diyip duruyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?