2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
Büyük Oğlum dalinden saçı sivilce gibi olmuştu. Bu sefer buna mustela aldım onu kullanıyorum. Şükür sıkıntı yok şu anda

Bizim bebiş te alerjik ilk günden pıtır pıtır döküntüler başladı hemen abisi de öyleydi. Dalin ıslak havlu yenidoğan koliyle alıyorum ben indirimden aldik zaten en az üç aylık var evde şampuan için elindekini bitir para vermişsin dedi sonra iyi bı şampuan yazcakmis

34 haftalik dogdu çok küçük birşey vermeyede korkuyorum ama çaresiz deniyecez
Rezeneyi sen iç canım bebeğe verme simdilik daha küçükmüş.gaz için sorduysan tane kimyon suyu 3-4 kaşık bebege verilir ama rezene için erken bebeğe arkadaşta sen iç demiş .

Nereye goturdunuz? Nasil muayene icin randevu aliniyor ki?

Rezeneyi sen iç canım bebeğe verme simdilik daha küçükmüş.gaz için sorduysan tane kimyon suyu 3-4 kaşık bebege verilir ama rezene için erken bebeğe arkadaşta sen iç demiş .
Dogumdan beri hergun 2 bardak içiyorum kuru kayısı kaynatip iciyrm ama.bebeklerim çok ikiniyor gaz çıkartıyor ama gene ikiniyor kızımın kakasi kaskati oğlum kıvranıyor nabcami sasirdimgaz damlası zeytinyağı masaj hiç birşey sonuç vermedi artık mamaya bağlıyorum çünkü icirirken diliyle ittiriyor istemiyor oğlum bugün mamadan sonra baya kustu ikincam diye kıpkırmızı oluyor yavrum

Nereye goturdunuz? Nasil muayene icin randevu aliniyor ki?
Bezmialem Dragosta mesai dışı doç ve prof var diye biliyorum bi sor istersen.kendi web sitesinden randevusu vardi bi ara.

Mama ne kullanıyorsun mamada yapiyor olabilir.
Ben sadece aksam 9-10 gibi 60 cc mama veriyorum tek dışardan su alımı o olduğu için 1cay bardağı suya yarım cay kaşığı tane kimyon atip 3-4 dk kaynatiyorum. süzüp soguttugum kimyon suyuna mama yapiyorum.cok şükür ben ciddi gaz yapan birşey yemediysem sıkıntımız olmuyor.mamamiz hipp combiotic mamayi kullananlarda gazi rahat çıkarttığını yazmış bi araştır istersen

Sudokrem gecınce zeytinyağı na devam edebilirsin bizi de prima pişik yaptı

Bizim bi ikizimiz daha var onlar 2 damla kullanıyor belki sanada fikir olur Chelzy

Aptamil pramature kullanıyorum hiç memnun değilim normal mamaya geçmeye az kaldı değiştirecegim çok kopuruyi

sagol canm kullanıyorum daha iyi suan bebege gecmez umarm . eşime de geçmiş bnde kendimi iyi hissetmiyorum dogurdugumdan beri hep hastayım nezle oldum once o geçti agir bi grip atlattım ki hala sesim kendine gelmedi . bide kizim oldu smdi oda bulaştı sanirm ne zamn geçecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…