Ben vermek istemedim de cocuklara iskence cektirme dedi ki bir tanesinin gobek fitigi cikti ikinmaktan gazdan.O yuzden baska carem yok ki bizimkiler erken dogdugu icin 4 -5 ay surebilir dedi.
Bana doktor hergun yıka deyince ben sandım ki bitek benim haftada iki kere yıkayan benim yengemler hergun yikardi bebeklerini . Benmi tembelim derdim. Biz bebeği banyo yaparken büyük oglandan gizli yapioz yoksa bende banyo olcam diye tutturuo . Bı girerse yarım saat cikmio
Ben de doktorun hergün yıka demesine şaştım:d doğru düzgün doktor hizmeti almadığım için tuhafıma gitti, burdakiler ateşli, öksüren çocuğa bile şimdi git 2 gün sonra gel bakalım, duruma göre ilaç veririz diyorlar. Ordaki doktorlar bayağı detaylı bilgilendiriyorlar, ne güzel. Büyükten gizli küçüğü yıkayabiliyorsanız bravo walla
Asıl mesele büyükler zaten:///bizimki de S.O.S veriyor çok fena
Yok valla uyumayan yine uyumuyor cnm. Ben salladim da ne oldu bazen bi saat sürerdi dalması . Hele hasta olunca. Bı gece tam altı saat araliksiz salladım bacaklarima kramp girdi açıdan agladim yine birakamadim ayağımdan . Benden başka birisi sallasa yine anlardi istemezdi başkasını üç sene pertim çıktı sonra küçüğe hamile kalıp kanama olunca dedimki aglasanda yalvarsanda bitti artık sallama aldım bazasini yatağını yattık beraber dünya varmış dedim.
Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Bugün travazol aldık ikidir onu sürüyorum inşallah o etki eder.
Ben vermek istemedim de cocuklara iskence cektirme dedi ki bir tanesinin gobek fitigi cikti ikinmaktan gazdan.O yuzden baska carem yok ki bizimkiler erken dogdugu icin 4 -5 ay surebilir dedi.
Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Aa sudokrem bize çok iyi gelmişti.
ama bizim kanayacak kadar pişik olmadı açıkcası beşkide ondan işe yaramadı . Çok geçmiş olsun inşallah bu krem fayda eder .
Kizlar gazimiz son gaz devam dr zinco yazdi onu kullaniyorum nurse kullananlar faydasini gordunuzmu o surup seklinde olanini mi yoksa damla seklinde olaninimi kullaniyorsunuz
Kizlar gazimiz son gaz devam dr zinco yazdi onu kullaniyorum nurse kullananlar faydasini gordunuzmu o surup seklinde olanini mi yoksa damla seklinde olaninimi kullaniyorsunuz
Evet kızlar pişik için tavsiye alayım :))
Popo pişti ve ufaktan kanamalar başladı. Bugün çok ilerledi.
Pamuk +şu kullaniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri neredeyse her ciste bez desgistiriyorum.
Gazla kaka pirtlatirsa hemen değiştiriyorum. Ama pişik oldu.
Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum.
Dünden önceki gün sleepy bulamadık bir iki tane Prima bağladım.
Babalar zaten uyumaya fırsat kolluyor geçen bizde açtık TV den. Bebeği ayağımda sallıyorum, baktım ben uyukluyorum, eşim uyumuş, bizim bebek gözler kocaman açık
Ben gunde 3 defa 10 damla nurse harvey veriyorum.. Doktor bisey demedi bana çok mu acaba.. Biogaia da bi kere veriyorum.. Ama eymen acayip rahatladı.. Oyle boyle değil.. Gaz cikarirken acayip rahat şu an.. Bende işkence cektirmisim diyorum simdi
Bende hastaneden gelince eymen memeyi tutunca öyle olmuştum.. İnsan yipraniyo gerçekten.. Ama o duygu tarifi yok.. O kadar uğraş ver eve gelsin direkt tutsun hemi.. Annemin ağzı açık kalmıştı.. @biks. Bunu kutluyoruz
Babalar zaten uyumaya fırsat kolluyor geçen bizde açtık TV den. Bebeği ayağımda sallıyorum, baktım ben uyukluyorum, eşim uyumuş, bizim bebek gözler kocaman açık