Travazol hemen geçirdi bizdeEvet kızlar pişik için tavsiye alayım :))
Popo pişti ve ufaktan kanamalar başladı. Bugün çok ilerledi.
Pamuk +şu kullaniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri neredeyse her ciste bez desgistiriyorum.
Gazla kaka pirtlatirsa hemen değiştiriyorum. Ama pişik oldu.
Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum.
Dünden önceki gün sleepy bulamadık bir iki tane Prima bağladım.
Biri bana nasılsın demeye görsün. Hemen gözlerimden yaşlar süzülüyor ve iyiyim diyorum. Sahi ne zaman gerçekten iyi olucazMuhteşem.. Gözlerim doldu yaa.. Herseye aglama modum dogumdan sonra devam ediyo
Ben sut birakip cikiyorum bazen. Sinemaya gitmryi planliyorum meselaBebegi anneme birakip 20 dakika disari cikip yuruyup geldim. Fazla uzaklasamazdimama o kadar ihtiyacim varmis ki bundan birkac ay once ki gibi tek basima olmaya. Bebegimi dunyalara degismem ama anne olarak boyle anlara ihtiyacimiz var. Meger ne kadar basit seylere insan ihtiyac duyabiliyormus.
Ben gunde 3 defa 10 damla nurse harvey veriyorum.. Doktor bisey demedi bana çok mu acaba.. Biogaia da bi kere veriyorum.. Ama eymen acayip rahatladı.. Oyle boyle değil.. Gaz cikarirken acayip rahat şu an.. Bende işkence cektirmisim diyorum simdi
Ben sut birakip cikiyorum bazen. Sinemaya gitmryi planliyorum mesela
bunu hic düşünmemiştim bn kizimda ve hamile kalana kadar ondan ayrı bi yürüyüşe bile çıkmamışım 10 dk da olsa . ve sonuç 3 4 aylik hamileyken tek basima gittim kontrole ve gidip gelirken tek basima yürümek oyle iyi gelmişti ki eve çok mutlu dönmüştüm. elbette dünyaları verseler değişmeyiz ama cidden cok ihtiyacımız oluyormus. tek cocuk varken bile tek basima bisi yapamamışım 2 cocukla artk cok cok zorBebegi anneme birakip 20 dakika disari cikip yuruyup geldim. Fazla uzaklasamazdimama o kadar ihtiyacim varmis ki bundan birkac ay once ki gibi tek basima olmaya. Bebegimi dunyalara degismem ama anne olarak boyle anlara ihtiyacimiz var. Meger ne kadar basit seylere insan ihtiyac duyabiliyormus.
hametan fucıdın trosyd 3unu karıstırıyorum oyle suruyorum sut alerjısınden dolayı cok sık kaka yapıyordu poposu bılgın etı kanıyordu doktor bunu verdı sukur daha ıyıEvet kızlar pişik için tavsiye alayım :))
Popo pişti ve ufaktan kanamalar başladı. Bugün çok ilerledi.
Pamuk +şu kullaniyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri neredeyse her ciste bez desgistiriyorum.
Gazla kaka pirtlatirsa hemen değiştiriyorum. Ama pişik oldu.
Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum.
Dünden önceki gün sleepy bulamadık bir iki tane Prima bağladım.
esim aldı onu çoktan canm yanılmıyorsam 15 gün ooluncaalmisti ama bi yere mi başvurması gerekiyor bilmiorum hic bndogum parasi 2 ay sonra yatıyormuşkızlar sut paranızı nezaman aldınız 39 oldu dogum yapalı esımede bana para yatmadı
sagol cnm benım esımede yatmadı acaba basvurumu yapcaz dun esımde sordu banaesim aldı onu çoktan canm yanılmıyorsam 15 gün ooluncaalmisti ama bi yere mi başvurması gerekiyor bilmiorum hic bndogum parasi 2 ay sonra yatıyormuş
Valla bilmiyorum doktor damla verdi ona basladim bugun.Üşütme göze çapak yapar mi ki ? Yine ayni yöntemle temizlesen.
Benimki de omuza gaz çıkartmaya alinca kafa atıyor ben bi elimle tutuyordum ama geçen gün babasına dün de teyzesine kafa atinca hemen göz bebeği kanlandi ,ufaktan çapak ta var bu sefer.2 güne geçmezse çocuk dr na goturucem yok gecerse bu aylik kontrolü sağlık ocağı ile halledicem.
Aşılar saglik ocaginda , dr da boy kilo kafa çapı bakıyor yaptığı birşey yok o yüzden aile hekimi ile cikarticam aradan.
Neden yapıyor onuAynen tek tuttu onu da beceremedibirde strese soktu.
Kv ile ilk çocuğu yıkarken çok telaşlanırdım. O yıkama bitince bebeği ayağından tutup saniyelik baş aşağı çevirip ayağının ordan su döküyor birde
Duruyorsa iyi. Gecen gun esimle bankamatige kadar gittim. Yıkmış ortalığı annem mama verdiği halde susturamamış. Toplasam 15-20dk bıraktım. Benim oglum olmadan bir yere gitmem imkansız.Ben sut birakip cikiyorum bazen. Sinemaya gitmryi planliyorum mesela
Her gün denedim ve gerçekten göz göze bakarak emiştik çok şükürMuthis bir duygu biliyorum aynisini yasadim 2 numarada
Çok denedim her gün denedim, ilk haftalar farkında olmamışım ama çok içimde kalmış.. hastanede her ebe gelip beni de hümayı da çekiştire çekiştire o kadar zorladılar ki sanırım onun psikolojisini yeni atlatıp anca uyum sağladık emişme konusunda çok şükürBende hastaneden gelince eymen memeyi tutunca öyle olmuştum.. İnsan yipraniyo gerçekten.. Ama o duygu tarifi yok.. O kadar uğraş ver eve gelsin direkt tutsun hemi.. Annemin ağzı açık kalmıştı.. @biks. Bunu kutluyoruz
ssk ya başvuruyormuşsun canm özelde dogum yaptıysan. bnm doğum devlette olduğundan hastanede çıkış işlemleri yapılırken yapılmış orda oyle dedi esim.sagol cnm benım esımede yatmadı acaba basvurumu yapcaz dun esımde sordu bana
ozelde oldu cnm dogumum sagolasınssk ya başvuruyormuşsun canm özelde dogum yaptıysan. bnm doğum devlette olduğundan hastanede çıkış işlemleri yapılırken yapılmış orda oyle dedi esim.
Travazol etki eder ama pişik geçince hemen birakmak lazım kortizonlu krem cokta alışmasını teni.Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Bugün travazol aldık ikidir onu sürüyorum inşallah o etki eder.
Hadi gözün aydın bol bol emişin şimdi.Bugün 49 günlük ve ilk defa silikon uç olmadan göğsümü tuttu sırıtarak emziriyorum
180 tl süt parasi 15-20 gun sonra yatiyor ama 300-400 tl olan çocuk yardım parasi 50-60 günü buluyor.aile sosyal bakanlık birimlerinde başvurmak lazım ödenek için.kızlar sut paranızı nezaman aldınız 39 oldu dogum yapalı esımede bana para yatmadı
Ay inşallah çok teşekkür ederimTravazol etki eder ama pişik geçince hemen birakmak lazım kortizonlu krem cokta alışmasını teni.
Hadi gözün aydın bol bol emişin şimdi.
180 tl süt parasi 15-20 gun sonra yatiyor ama 300-400 tl olan çocuk yardım parasi 50-60 günü buluyor.aile sosyal bakanlık birimlerinde başvurmak lazım ödenek için.
Sizin yattı mı aile ve sosyal pol. Yatırdığı. 70 gün oldu henüz yok ödeme. Ödeme aşamasında yazıyor e devlet ten baktığım daTravazol etki eder ama pişik geçince hemen birakmak lazım kortizonlu krem cokta alışmasını teni.
Hadi gözün aydın bol bol emişin şimdi.
180 tl süt parasi 15-20 gun sonra yatiyor ama 300-400 tl olan çocuk yardım parasi 50-60 günü buluyor.aile sosyal bakanlık birimlerinde başvurmak lazım ödenek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?