2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Travazol hemen geçirdi bizde
Muhteşem.. Gözlerim doldu yaa.. Herseye aglama modum dogumdan sonra devam ediyo
Biri bana nasılsın demeye görsün. Hemen gözlerimden yaşlar süzülüyor ve iyiyim diyorum. Sahi ne zaman gerçekten iyi olucaz

Bebegi anneme birakip 20 dakika disari cikip yuruyup geldim. Fazla uzaklasamazdim ama o kadar ihtiyacim varmis ki bundan birkac ay once ki gibi tek basima olmaya. Bebegimi dunyalara degismem ama anne olarak boyle anlara ihtiyacimiz var. Meger ne kadar basit seylere insan ihtiyac duyabiliyormus.

Ben sut birakip cikiyorum bazen. Sinemaya gitmryi planliyorum mesela

Bak ne rahat ettin dimi.Valla bebegin kivranmasindan iyidir kar zarar hesabini dusununce.Sevindim iyi olmasina eymenin❣

bunu hic düşünmemiştim bn kizimda ve hamile kalana kadar ondan ayrı bi yürüyüşe bile çıkmamışım 10 dk da olsa . ve sonuç 3 4 aylik hamileyken tek basima gittim kontrole ve gidip gelirken tek basima yürümek oyle iyi gelmişti ki eve çok mutlu dönmüştüm. elbette dünyaları verseler değişmeyiz ama cidden cok ihtiyacımız oluyormus. tek cocuk varken bile tek basima bisi yapamamışım 2 cocukla artk cok cok zor

hametan fucıdın trosyd 3unu karıstırıyorum oyle suruyorum sut alerjısınden dolayı cok sık kaka yapıyordu poposu bılgın etı kanıyordu doktor bunu verdı sukur daha ıyı

Valla bilmiyorum doktor damla verdi ona basladim bugun.
Neden yapıyor onu
Ben sut birakip cikiyorum bazen. Sinemaya gitmryi planliyorum mesela
Duruyorsa iyi. Gecen gun esimle bankamatige kadar gittim. Yıkmış ortalığı annem mama verdiği halde susturamamış. Toplasam 15-20dk bıraktım. Benim oglum olmadan bir yere gitmem imkansız.

Çok denedim her gün denedim, ilk haftalar farkında olmamışım ama çok içimde kalmış.. hastanede her ebe gelip beni de hümayı da çekiştire çekiştire o kadar zorladılar ki sanırım onun psikolojisini yeni atlatıp anca uyum sağladık emişme konusunda çok şükür

Biks Trendyoldan siparişi sen mi vermiştin? Bugün benim sipariş geldi ama çok umduğum gibi bise çıkmadı o kürklü şey tüy döküyor gibi bi de simli acaba yanlış mı gönderdiler

sagol cnm benım esımede yatmadı acaba basvurumu yapcaz dun esımde sordu bana
ssk ya başvuruyormuşsun canm özelde dogum yaptıysan. bnm doğum devlette olduğundan hastanede çıkış işlemleri yapılırken yapılmış orda oyle dedi esim.

Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Bugün travazol aldık ikidir onu sürüyorum inşallah o etki eder.
Travazol etki eder ama pişik geçince hemen birakmak lazım kortizonlu krem cokta alışmasını teni.
Bugün 49 günlük ve ilk defa silikon uç olmadan göğsümü tuttu sırıtarak emziriyorum
Hadi gözün aydın bol bol emişin şimdi.
kızlar sut paranızı nezaman aldınız 39 oldu dogum yapalı esımede bana para yatmadı
180 tl süt parasi 15-20 gun sonra yatiyor ama 300-400 tl olan çocuk yardım parasi 50-60 günü buluyor.aile sosyal bakanlık birimlerinde başvurmak lazım ödenek için.

Ay inşallah çok teşekkür ederim

Sizin yattı mı aile ve sosyal pol. Yatırdığı. 70 gün oldu henüz yok ödeme. Ödeme aşamasında yazıyor e devlet ten baktığım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…