2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Öyle mi oluyomus.. Nedenki?
Antibiyotik maalesef yan etki yapabiliyor. Pişik döküntü vs . Belki iğne olsa daha iyi olurdu bilemedim vallahi.

Aa sudokrem bize çok iyi gelmişti.
ama bizim kanayacak kadar pişik olmadı açıkcası beşkide ondan işe yaramadı . Çok geçmiş olsun inşallah bu krem fayda eder .
Maalesef kanıyor bile. Travazol iyi geldi gibi.
Ya bide bezi değiştirdin mi ? Marketten prims aldık demiştin ?
Bezi değiştirdim ama onu salı günü sanırım üç tane kullandim bıraktım.
Naturalive pişik kremini öneriyorum
sağ olasın alayım onu da

Ay hepimiz öyleyiz sanırım gaz kaka kusma meme çiş hayat böyle geçiyor vallahi şükür

Aslında ihmal etmememiz gereken bişey; kendi başımıza dışarı çıkıp bi 10-15 dakikalığına da olsa hava almak. İlk bebekte insan o kadar telaş oluyor, öyle vicdan yapıyor ki bırakıp gitmeyi..ikincide de zaten büyüğün insanın elini ayağına dolaştırma olayı söz konusu:/
Ben hemen hemen hergün çıkıyorum ama, eşim gelince küçüğü uyutup, büyüğü alıp çıkıyorum çoğunlukla..bazen hep beraber çıkıyoruz..çok zaruri bi ihtiyaç gerçekten dışarı çıkmak.
Devamını getir bence autumn

Ay inşallah çok teşekkür ederim
İlk oğlum 4 ay almadı. Hiç birakamayacagiz sanmıştım. Zaten başta emmeye gönlü yoktu. Birgün kafam atti. Bıraktım silikonu. Zor da olsa alıştı. Bir iki gün aç kalmış olabilir
Bu bebe ise yine silikon kullanıyorum ama mutlaka silikonsuz da verdim günde bir kere.

Yaaa iyi ki dedin. Kortizonlu olduğunu bilmiyorduk. Eczaci hiçbir zararı yok kullanın demiş. Ben de her alt değişiminde bol bol kullanıyordum. Günde bir ikiyi gecmeyeyim iyileşene kadar.

Firsat buldukca cikicam bir sonraki hedefim sutleri birakip masaja ya da cilt bakimina gitmek kendimizi de simartmamiz lazim dimi ama

Hastanede iki gün kaldık, her gelen ebe diyo bi de ben deneyeyim sıkıyolar memeyi çekiştirip çocuğun ağzına tıkıyolar o da deliler gibi ağlıyo iyice çekti kendini çocuğum, sakinken ben de her gün denedim tutar gibi yapıp bırakıyodu, bugün saat tuttum 18 dakika emikledi ilk tutunca, sonraki emişte biraz emdi yine sinirlendi taktım yine ucu mecbur ama ilk defa böyle uzun uzun aldı ya çok şükür tabi bu silikon ucu icat edenin de burdan kulağı çınlasın sağolsun yani öyle böyle sütü verdik bebelere

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi

Ben ilk doğumdan sonra bünyem acayip düştü sende iki üç kere bronşit olmaya başladım alerjim çok yükseldi. Tam duzeldim derken yine dogumt yapınca başladı tekrar benm sıkıntı öksürük. Tüm kokular nefes darlığı yapiyo tikanircasina öksürtuyor mandalina kokusu bile tıkıyor düşün. İyi beslenmek bol sıvı almak lazım. Geçer inşallah

Antibiyotik büyük oğlumda hemen ishal ve pişik yapardı her defasında mahvolurdu çocuk. Onca krem kullandım bı kere ablam hacı şakir sabunla poposunu yıka dedi önce kıyamadım yakar falan diye sonra. Gecmeyince denedim gerçekten işe yaradı.

Sizin yattı mı aile ve sosyal pol. Yatırdığı. 70 gün oldu henüz yok ödeme. Ödeme aşamasında yazıyor e devlet ten baktığım da
10 Ekim'de başvuru yapmıştık 25 kasim gibi aldım 400 olani.seninki yatmadi ise ay sonlari yatıyor Aralık sonu demekki yatacak.144 ten sorabilirsin bazen bozuk gibi hat düşüyor tekrar ararsan çalıyor

10 Ekim'de başvuru yapmıştık 25 kasim gibi aldım 400 olani.seninki yatmadi ise ay sonlari yatıyor Aralık sonu demekki yatacak.144 ten sorabilirsin bazen bozuk gibi hat düşüyor tekrar ararsan çalıyor
Biz 26 Eylül de başvurduk. Henüz yok yatan birşey. Eşim başvurmuştu benim adıma. Bir arayım sağol

dinlenmem hayal :) tam aksine bnmde ilk dogumdan sonra bunyem kuvvetlenmisti bu kez hala düzelmedim ya gerçekten dikkat etmiyorum yada bni de bu dogum hassas yaptı

Kızlar kanama ne zaman bitecek 40 gün mü sürecek benim daha devam ediyor bebeğim 1aylik oldu ne kadar çabuk geçti uykusuz bir ay huzunkeniyirum boynu düzelmedi henüz fizik tedavi yok dua redinminigime insallah kendiliğinden duzelsin domtor yapacak bişey yok dedi kaldı yavrum bende evde bisey yapamıyorum biraz zorlayınca ağlıyor kıyamıyorum masajda isilik yapmış hep biraktim yapmıyorum hiç fırsat vermiyor memede uyuyor 5 dakika emiyor uyuyor bu arada göğüs ucumda iyileşmedi:/ sağmak geceleri çok zor oluyor bazen üşeniyorum gogsum çok ağrıyor bebek kucaktan inmiyor eşim gecelere kadar çalışıyor kaynanamgilede ben ambargo koydum yavrumla konuşa konusa zaman geçiyor bende de durumlar böyle fırsat bulmuşken topluca yazdim

dinlenmem hayal :) tam aksine bnmde ilk dogumdan sonra bunyem kuvvetlenmisti bu kez hala düzelmedim ya gerçekten dikkat etmiyorum yada bni de bu dogum hassas yaptı
Doktor bana d vitamini ve balık yağı verdi . Çok halsizim gücüm kuvvetin kalmadi diyince . Kilo yapmaz dedi ama bu ara iştahım çok açıldı ara verdim . Balık yağı kapsülünü içince sütüm çok artio onu farkettim bugün yine ictim

Türkiye’ye gelmeyi bi ara düşünüyor musunuz? Bir arkadaşımın yeğeninde de farkedildi hem de sizin gibi çabuk da değil iki yaşında ve hemen fizik tedaviye başladılar. Sizin çok erken olduğu için belki doğru masajla bile geçebilecek bişeydir

L Leiyla tortikolis deniyormuş bu duruma biraz bakındım youtubeda vidyolar falan da var, ama herkesin dediği mutlaka bir ortopedi ve travmatoloji doktorunun görmesi gerektiğiymiş, istersen bi izle onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…