2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
L Leiyla tortikolis deniyormuş bu duruma biraz bakındım youtubeda vidyolar falan da var, ama herkesin dediği mutlaka bir ortopedi ve travmatoloji doktorunun görmesi gerektiğiymiş, istersen bi izle onları
Evet Türkiye de fizik tedavi uygulanıyor. Bir tanıdığın bebeği fizik tedavi görmüştü. O da doğumda zedelenmişti.sıcak uygulama falan yapılıyorlardı hatırladığım kadarıyla.

Hangi ülke de acaba Leiyla

Kakasi cisi iyi, doyuyor diyorum ama cok cokelek cikariyor. Ve bu da sutun fazlasi demek ama benimki maksimum 5 dk emip birakiyor. Bana gore doymus olamaz. Anlayamiyorum. Bir de gaz sancisi cok. Kafamda deli sorular.
Biraz araştırdım da. Doktora sormuşlar peynir gibi kusuyor diye normal demiş.
Benim ki uzun emiyor. Önceden yoktu bir kaç gündür var

Biraz araştırdım da. Doktora sormuşlar peynir gibi kusuyor diye normal demiş.
Benim ki uzun emiyor. Önceden yoktu bir kaç gündür var
Sutumun hizli ve cok gelmesinden supheleniyorum ben. Dr a soracagim bende. Her emisi yutkunma cunku. Bazen nefes aliyor arada hizli hizli oyle devam ediyor. Baslarda boyle degildi. Onsutu sagip deneyecegim olmazsa sonrasinda

Sutumun hizli ve cok gelmesinden supheleniyorum ben. Dr a soracagim bende. Her emisi yutkunma cunku. Bazen nefes aliyor arada hizli hizli oyle devam ediyor. Baslarda boyle degildi. Onsutu sagip deneyecegim olmazsa sonrasinda
Gün geçtikçe daha kısa sürede emiyorlar daha fazla sütü axel, emiş güçleri artıyor yani. Bezleri dolu doluysa doyuyordur demek ki
Bir de her zaman aynı şekilde gitmez ki, sanırım 1-3 ay arası süt beslenme ve dinlenmenin de yeterli olmasıyla tabi, fazlalaştığı için de yaşanıyor olabilir bu durum. Bir bilene danışalım
rint senin fikrin nedir bu konuda

Benim sütüm de çok hızlı bak. Sürekli genzine kaçıyor. Dik emzir ve ön sütü sağ dedi bana.

Benim sütüm de çok hızlı bak. Sürekli genzine kaçıyor. Dik emzir ve ön sütü sağ dedi bana.
Kilo alimi iyi. Hatta cok fazla. Obez olacak diye baslarda korktum ama icini rahatlatmistiniz anne sutu obez yapmaz diye. Fakat iki gundur cokelek cok fazla ve inanilmaz gaz acisi cekiyor memedeyken aglayip kizariyor terlyor kendini geri cekiyor. Gazini cikariyorum kocaman bir agzindan gaz cikariyor. Sonra cokelek. Emzirmeye devam ediyorum yine ayni ama uzun sureler degil. 2 dk da bir gibi. Bana da cocuga da fenalik geliyor. Yazik kiyamiyorum hic. Sicak havlu yaptik rahatladi biraz.
Biogaia hic ise yaramadi bizde. Neyi yanlis yapiyoruz bilmiyorum.

rint varsa fikrin bende dinlemekten memnuniyet duyarim. Kafam karisiyor internetteki bilgilerden.

Bende silikonla emziriyorum inşallah bizde bırakırız Normal verdiğim de dilini yalıyo tutmuyo sinirleniyo, silikona bile zor alıştık oyuzden çok zorlamıyorum iyice reddetmesin diye ..

Daha iki ayı dolmamış bebekle bir daha büyük müyük kimseyi ziyaret etmem.gitti güzelim çocuğumun düzeni.eve gitmek istiyorum diye ağladım şu saatte.ve o kadar kalabalık,insanların bebek sevicez bencilliği..daha da kötüsü bunu yapanın benim tarafımdan olmaları..sabir..siz siz olun yapmayın yaptığımı

L Leiyla tortikolis deniyormuş bu duruma biraz bakındım youtubeda vidyolar falan da var, ama herkesin dediği mutlaka bir ortopedi ve travmatoloji doktorunun görmesi gerektiğiymiş, istersen bi izle onları
Özledim canım baktım evde ne yapablrm diye ama pek verim alamadim baba söylenilen bekle ama ne zamana kadar bekliycem yaza ancak gideriz

Frabsda canm keşke turkiyede olsam direk götürürüm

Emzirme cidden öyle.. Anne bebek uyumu.. Hastanede bnmde psikolojim bozuluyodu.. Ceneyi actiramiodm eymene.. Eve gelince öyle mutlu oldum ki belki de ondan bilemiyorum aninda yapıştı memeye.. Iki saat emzirdigimi hatirliyorm o an aglicaktm nerdeyse.. Annelik pes etmemekmis işte.. Ve bunlari yazarken bile yine aglamam

Kanama degisiyo.. 40gunde olabiliomus dahada az.. Dua edicem bebisine.. İns duzelir.. Sen ilgilen hep onunla ihmal etme.. Sute de dikkat et.. Sonra azalır ilerleyen zmnlarda.. Simdi gece gunduz surekli emzir sen.. Hep meme ver

Bn d vitamini bastan beri aliorm.. Demirim cok dusmus benimde.. Evden topak topak sac topluyorum.. Elim kolum kalkmio.. Demiri ihmal etmeyin kizlar.

Valla bnde iki uc yere gittm ama ertesi gun duzeni oturtana kadar canim çıkıyor.. En son gittgmz yerde rahattı bi okadar.. Alisti belkide disariya bilemiyorm

Bende silikonla emziriyorum inşallah bizde bırakırız Normal verdiğim de dilini yalıyo tutmuyo sinirleniyo, silikona bile zor alıştık oyuzden çok zorlamıyorum iyice reddetmesin diye ..
Dediğin gibi ben de hiç zorlamadım gün içinde sakin olduğu anları takip edip hep deniyodum yalıyodu sadece tutmuyodu. Meme ucunun çevresine de süt sürüp dört parmak alttan baş parmak üstten C şeklinde tutarak memeyi aşağıdan getirip alt dudağından ağzına sokturarak denedim hep çok şükür bugün öyle sonunda tuttu. İnşallah zaman içinde siz de tutunun birbirinize ara ara dene bence, mesela bi göğsü emip gazını alıp diğerine geçtiğimizde benimki sakinleşiyo ağzını açıp bekliyo memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…