2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Travazol hemen geçirdi bizde

Biri bana nasılsın demeye görsün. Hemen gözlerimden yaşlar süzülüyor ve iyiyim diyorum. Sahi ne zaman gerçekten iyi olucaz

Travazol bile geçirmedi. Bir kısmı geçmişti ama geneli duruyordu. E kortizon varmış kremde. Ne kadar süre kullanacağım ki hametana döndüm.

Benim ilk bebedeki hikayeye çok benziyor. Ben sağma makinası alacaktım emziremiyorum çünkü, arkadaşım dedi saçmalama git silikon uç al.
Sabah da onu deneyeyim.

Bebegim cok fazla cokelek gibi kusuyor. Sizinde boyle mi?
Anne ya da bebek üsütünde bir de midedeki süt hazmedilmeden yeni süt gelince öyle kusuyor annemin ve benim gozlemim bu yönde. Ama benim bebe ne zaman öyle kussa annem bebek usutmese de sen üsütünce de olur diyor özellikle mideyi. Başta garip gelse de ben kabizken bebe kabız ben ishalken bebe de ishal. Pek mantıksız gelmedi.

Ben pişik olunca zeytinyağı sürüp üzerine mor desitin sürmüştüm, bir de öyle dene istersen.Desitin katman yapıp koruyor. Ama benim kanamalı pişik değildi.

Gunaydın arkadaşlar bebeğinde süt alerjisi olan var mı.ben bebeğim de süt alerjisi olmasından supheleniyorum tam olarak.ne yapacağımı da bilmiyorum.yasadigim şehir de alerji ile ilgili bolum de yok.cocuk doktorları anlar mı bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim

Budizzz uyku arkadaşı almıştık, resmen hayatımı ve memelerimi kurtardı İki gecedir uyku rutini oluşturdum, az biraz emziği de tuttu. Biraz önce hadi uyku vakti bebeğim diye yatağına yatırdım, emziği verdim, ayıcıktan da beyaz gürültüyü açtım, başını oksarken oksarken 5 dk da daldı, emziği de çektim, ses ile uyuyor. Az sonra onu da kapatacağım. Çok şaşkınım gerçekten memede uyuyup zar zor yatağına koyuyordum, gazı birikiyordu, memeden koptum diye uyanıyordu. Böyle deliksiz uyudu bugün. Bir önceki uykusuna 11 de yatırmıştım, 3 buçuğa kadar full uyudu. Hiç ağlama zırlamasız bir gece

masallah diyelim. daim olsun ne kadarlik senin bebegin pandora?

Budizzz den bizde de var. Hamilelikte almistim. Cok kullandim isimize bizim de yariyor.

Ben de ablamdaki meme yarılmasını kanamasını gördüğümden ay bana da olur korkusuyla ilk alışverişte silikon uç aldım önce emzirebilmek lazımmış meğer ama sağolsun gerçekten hiç yara olmadı memintolar

Neymiss bu budizz ? Allah rizasi icin bize de yardimci olun.Emre gece bile ayaklarimda ya da gogsumde uyuyo

Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Bugün travazol aldık ikidir onu sürüyorum inşallah o etki eder.

Bebegimin poposu kanayacak kadar pisik oldu. Travazol en iyi gelen kremdi. Ona ragmen tamamen iyilesmesi bir haftadan fazla sürdü

Bebegimin poposu kanayacak kadar pisik oldu. Travazol en iyi gelen kremdi. Ona ragmen tamamen iyilesmesi bir haftadan fazla sürdü
Bebanten baby deneyin bizimkilere çok iyi geldi 40 50 lira falan ama çok etkili birde kanamamasi için pudra kullanabilirsiniz biraz acıyı alır zeytinyağı varsa hakiki onuda deneyin cildi besler iyi gelir bide pislik geçene kadar sık sık bezini değiştirin

Kakasi cisi iyi, doyuyor diyorum ama cok cokelek cikariyor. Ve bu da sutun fazlasi demek ama benimki maksimum 5 dk emip birakiyor. Bana gore doymus olamaz. Anlayamiyorum. Bir de gaz sancisi cok. Kafamda deli sorular.
Benimki de bazi gunler cok kusuyor bazi gunler ikiyi ucu gecmiyor
Hickirik gelmeden once ya da gazdan cok ikinirsa kusuyor cogu zaman

d vit. bende kullanıyorum hamilelikte verileni bide decavit kullaniyorm ama hala aynı doğal şeyle rbakicam zencefil vs.

Neymiss bu budizz ? Allah rizasi icin bize de yardimci olun.Emre gece bile ayaklarimda ya da gogsumde uyuyo
Canım seninkiler emzik tutuyor mu?
Benimki daha tam tutmuyor, uyku sersemi ise elimle tutuyorum emiyor.Uyku için İlk denememde tatlı tatlı anlattım, bak şöyle uyuyacağız, burası senin yatağın falan diye. Sakinleştirip yatırdım, tabiki ağladı, yine kucak sakinleştirme derken defalarca tekrar etti bu. Sonra beşikteyken saçını sevdim, okşadım falan emziği de emince ayıcığın sesi de yardımcı oldu, gözler kaydı. İyice dalana kadar sevdim, yanında durdum. Bir sonraki uyanmasında emzirdim, gaz, alt değişme sonra yine beşikte epey uğraştım. İnan ikinci gece daha kolay oldu. Bu bebekler şu an tam öğrenmeye açık, biz neyi öğretirsek onu anında alışkanlık ediyorlar. Doktor her iki memeyi de versen toplam 15-20dk memede dursun dedi. Sonra en az 2 saat vermemek lazım. Meme yerine sarılıyorum, saçını okşuyorum. Hatta bir kıyafetimi iyice giyip beşiğine koyacağım.

Ben böyle yaptım, gece tamam ama gündüz uykusu hala bozuk. Seninkiler ikiz nasıl olur bilmiyorum. Biri uyanıp ağlayınca diğerini de uyandırıyor mu? nasıl oluyor o işler sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…