Travazol hemen geçirdi bizde
Biri bana nasılsın demeye görsün. Hemen gözlerimden yaşlar süzülüyor ve iyiyim diyorum. Sahi ne zaman gerçekten iyi olucaz
Benim ilk bebedeki hikayeye çok benziyor. Ben sağma makinası alacaktım emziremiyorum çünkü, arkadaşım dedi saçmalama git silikon uç al.Hastanede iki gün kaldık, her gelen ebe diyo bi de ben deneyeyim sıkıyolar memeyi çekiştirip çocuğun ağzına tıkıyolar o da deliler gibi ağlıyo iyice çekti kendini çocuğum, sakinken ben de her gün denedim tutar gibi yapıp bırakıyodu, bugün saat tuttum 18 dakika emikledi ilk tutunca, sonraki emişte biraz emdi yine sinirlendi taktım yine ucu mecbur ama ilk defa böyle uzun uzun aldı ya çok şükürtabi bu silikon ucu icat edenin de burdan kulağı çınlasın sağolsun yani öyle böyle sütü verdik bebelere
Sabah da onu deneyeyim.Antibiyotik büyük oğlumda hemen ishal ve pişik yapardı her defasında mahvolurdu çocuk. Onca krem kullandım bı kere ablam hacı şakir sabunla poposunu yıka dedi önce kıyamadım yakar falan diye sonra. Gecmeyince denedim gerçekten işe yaradı.
Bebegim cok fazla cokelek gibi kusuyor. Sizinde boyle mi?
Anne ya da bebek üsütünde bir de midedeki süt hazmedilmeden yeni süt gelince öyle kusuyor annemin ve benim gozlemim bu yönde. Ama benim bebe ne zaman öyle kussa annem bebek usutmese de sen üsütünce de olur diyor özellikle mideyi. Başta garip gelse de ben kabizken bebe kabız ben ishalken bebe de ishal. Pek mantıksız gelmedi.Gün geçtikçe daha kısa sürede emiyorlar daha fazla sütü axel, emiş güçleri artıyor yani. Bezleri dolu doluysa doyuyordur demek ki
Bir de her zaman aynı şekilde gitmez ki, sanırım 1-3 ay arası süt beslenme ve dinlenmenin de yeterli olmasıyla tabi, fazlalaştığı için de yaşanıyor olabilir bu durum. Bir bilene danışalım
rint senin fikrin nedir bu konuda
Ben pişik olunca zeytinyağı sürüp üzerine mor desitin sürmüştüm, bir de öyle dene istersen.Desitin katman yapıp koruyor. Ama benim kanamalı pişik değildi.Travazol bile geçirmedi. Bir kısmı geçmişti ama geneli duruyordu. E kortizon varmış kremde. Ne kadar süre kullanacağım ki hametana döndüm.
Benim ilk bebedeki hikayeye çok benziyor. Ben sağma makinası alacaktım emziremiyorum çünkü, arkadaşım dedi saçmalama git silikon uç al.
Sabah da onu deneyeyim.
Anne ya da bebek üsütünde bir de midedeki süt hazmedilmeden yeni süt gelince öyle kusuyor annemin ve benim gozlemim bu yönde. Ama benim bebe ne zaman öyle kussa annem bebek usutmese de sen üsütünce de olur diyor özellikle mideyi. Başta garip gelse de ben kabizken bebe kabız ben ishalken bebe de ishal. Pek mantıksız gelmedi.
masallah diyelim. daim olsunBudizzz uyku arkadaşı almıştık, resmen hayatımı ve memelerimi kurtardıİki gecedir uyku rutini oluşturdum, az biraz emziği de tuttu. Biraz önce hadi uyku vakti bebeğim diye yatağına yatırdım, emziği verdim, ayıcıktan da beyaz gürültüyü açtım, başını oksarken oksarken 5 dk da daldı, emziği de çektim, ses ile uyuyor. Az sonra onu da kapatacağım. Çok şaşkınım gerçekten memede uyuyup zar zor yatağına koyuyordum, gazı birikiyordu, memeden koptum diye uyanıyordu. Böyle deliksiz uyudu bugün. Bir önceki uykusuna 11 de yatırmıştım, 3 buçuğa kadar full uyudu. Hiç ağlama zırlamasız bir gece
Budizzz uyku arkadaşı almıştık, resmen hayatımı ve memelerimi kurtardıİki gecedir uyku rutini oluşturdum, az biraz emziği de tuttu. Biraz önce hadi uyku vakti bebeğim diye yatağına yatırdım, emziği verdim, ayıcıktan da beyaz gürültüyü açtım, başını oksarken oksarken 5 dk da daldı, emziği de çektim, ses ile uyuyor. Az sonra onu da kapatacağım. Çok şaşkınım gerçekten memede uyuyup zar zor yatağına koyuyordum, gazı birikiyordu, memeden koptum diye uyanıyordu. Böyle deliksiz uyudu bugün. Bir önceki uykusuna 11 de yatırmıştım, 3 buçuğa kadar full uyudu. Hiç ağlama zırlamasız bir gece
Ben de ablamdaki meme yarılmasını kanamasını gördüğümden ay bana da olur korkusuyla ilk alışverişte silikon uç aldımTravazol bile geçirmedi. Bir kısmı geçmişti ama geneli duruyordu. E kortizon varmış kremde. Ne kadar süre kullanacağım ki hametana döndüm.
Benim ilk bebedeki hikayeye çok benziyor. Ben sağma makinası alacaktım emziremiyorum çünkü, arkadaşım dedi saçmalama git silikon uç al.
Sabah da onu deneyeyim.
Anne ya da bebek üsütünde bir de midedeki süt hazmedilmeden yeni süt gelince öyle kusuyor annemin ve benim gozlemim bu yönde. Ama benim bebe ne zaman öyle kussa annem bebek usutmese de sen üsütünce de olur diyor özellikle mideyi. Başta garip gelse de ben kabizken bebe kabız ben ishalken bebe de ishal. Pek mantıksız gelmedi.
Teşekkür ederim ☺ 47 günlük.masallah diyelim. daim olsunne kadarlik senin bebegin pandora?
e devleten baktık yok cnm yatmamısŞimdiye yatmasi lazim.. Ben bi bucuk ay olunca gidio cektim esimde çekti.
Budizzz uyku arkadaşı almıştık, resmen hayatımı ve memelerimi kurtardıİki gecedir uyku rutini oluşturdum, az biraz emziği de tuttu. Biraz önce hadi uyku vakti bebeğim diye yatağına yatırdım, emziği verdim, ayıcıktan da beyaz gürültüyü açtım, başını oksarken oksarken 5 dk da daldı, emziği de çektim, ses ile uyuyor. Az sonra onu da kapatacağım. Çok şaşkınım gerçekten memede uyuyup zar zor yatağına koyuyordum, gazı birikiyordu, memeden koptum diye uyanıyordu. Böyle deliksiz uyudu bugün. Bir önceki uykusuna 11 de yatırmıştım, 3 buçuğa kadar full uyudu. Hiç ağlama zırlamasız bir gece
Dogum yardimiyla ayni sey mi bu ?kızlar sut paranızı nezaman aldınız 39 oldu dogum yapalı esımede bana para yatmadı
Sudokrem hametan zeytinyağı susam yağı desitin hiç fayda etmedi ilerlemeyi bile engellemedi
Bugün travazol aldık ikidir onu sürüyorum inşallah o etki eder.
Ben hemen 1 hafta sonra aldım hastaneden süt kaydiniz yapildimi kontrol ettirin bizim mesela süt kaydı yapılmamıştı geç aldım ama 1 hafta sürdü sizin bir pürüz olabilir sigortayi arasanizakızlar sut paranızı nezaman aldınız 39 oldu dogum yapalı esımede bana para yatmadı
Bebanten baby deneyin bizimkilere çok iyi geldi 40 50 lira falan ama çok etkili birde kanamamasi için pudra kullanabilirsiniz biraz acıyı alır zeytinyağı varsa hakiki onuda deneyin cildi besler iyi gelir bide pislik geçene kadar sık sık bezini değiştirinBebegimin poposu kanayacak kadar pisik oldu. Travazol en iyi gelen kremdi. Ona ragmen tamamen iyilesmesi bir haftadan fazla sürdü
Benimki de bazi gunler cok kusuyor bazi gunler ikiyi ucu gecmiyorKakasi cisi iyi, doyuyor diyorum ama cok cokelek cikariyor. Ve bu da sutun fazlasi demek ama benimki maksimum 5 dk emip birakiyor. Bana gore doymus olamaz. Anlayamiyorum. Bir de gaz sancisi cok. Kafamda deli sorular.
d vit. bende kullanıyorum hamilelikte verileni bide decavit kullaniyorm ama hala aynı doğal şeyle rbakicam zencefil vs.Doktor bana d vitamini ve balık yağı verdi . Çok halsizim gücüm kuvvetin kalmadi diyince . Kilo yapmaz dedi ama bu ara iştahım çok açıldı ara verdim . Balık yağı kapsülünü içince sütüm çok artio onu farkettim bugün yine ictim
Canım seninkiler emzik tutuyor mu?Neymiss bu budizz ? Allah rizasi icin bize de yardimci olun.Emre gece bile ayaklarimda ya da gogsumde uyuyo
Benm değerler en son normaldi doğumdan sonra bakilmadi ama.Bn d vitamini bastan beri aliorm.. Demirim cok dusmus benimde.. Evden topak topak sac topluyorum.. Elim kolum kalkmio.. Demiri ihmal etmeyin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?