2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canim yaa

Git gide duzeliyorlar sanrm

Sabaha ksrsi 5 te esimle kavga edicektik sirf bu yuzden.Uykusuzluga gelemiyor.Emre geceleri bende,ugur esimde.Uyutmus.Emre basladi aglamaya uyandirdi tabi.Kizdi etti bana.Sabah hatirlamiyorum laf ettiysemde diyor yani birbitlerini malesef uyandiriyolar.Ev 2+1.Bakalim nasil halledicez bu durumu.Sinirlerim harap.

Kızlar süt birikmesi sorunu yaşayan oldumu? Sağ mememde kitleler oldu açamıyorum. Agriyo sizliyo. Ne yapmam gerek. Bir sonra ki aşaması mastit mis sanirim. Bu sorunu aşan varsa yardımcı olabilir mi lütfen genel cerraha da randevu aldım ayrıca korkuma

Sicak kompres sicak dus sonra emzirme kalani sagma en son soguk kompres.
Bende su an ayni sorunu yasiyorum. Bu yontem rahatlatiyor. Her emzirmede yapmak lazim. 2 gun yaptim 4. Gun yine ayni oldu. Tamamen gecene kadar usenmemek lazim.

Sen bik bik biksliyon hüma zaten cennet kuşu.. Beraber senkronize ötersiniz işte
Huma ismini çok beğeniyorum yaa.. Ilerde kizim olursa koysam mi
Aynen beraber cikleyip bikleyip uçuyoruz biz çok severek koyduk ismini.. bi kısım çok seviyor ismi, bi kısım hala garipsiyor duymamışlarmış hiç bundan banane yani anasıyım sevmişim koymuşum

Niye almadn kucagina ki

Kucakta uyumaya degil yatakta uyumaya alissin deyü

Mastit ates falan yapiyormus. Bana olmadi ama tam emmedigi icin sertlesip agirdigi cok oldu. Masaj yapip sut pompasiyla sagiyorum yumusuyor.

Canım süt vermek bizi yine bir nebze dinlendiriyor, prolaktinin öyle bir özelliği var. Ben eşimi işe gidiyor diye pek uyandırmamaya çalışıyorum, ona rağmen gece 1 kere uyandırsam bile ertesi gün çok yorgun oluyor. Bu günler geçici diye düşün, birkaç aya biraz daha ele avuca gelecekler, herşey biraz daha kolaylaşacak, zor ama birbirinizi yıpratmamaya çalışın.

Aynen beraber cikleyip bikleyip uçuyoruz biz çok severek koyduk ismini.. bi kısım çok seviyor ismi, bi kısım hala garipsiyor duymamışlarmış hiç bundan banane yani anasıyım sevmişim koymuşum
Biz ikinci isim olarak Aslan (babasi koydu) koyduk. Herkes ne o hayvan ismi falan yok gayler kendi arasinda aslan der birbirine falan dediler ama biz yinr de koyduk sonucta bazen insanlardan soguyorum gercekten.

Ya moralim cok bozuk bebegim meme reddi yasiyor galiba ne zaman kucagima alip emzircek olsam basiyor cigligi bundan once hep meme isteyen bebek gitti resmen ne yapabilirim biberon mamada hic vermiyorum yalniz sutum tanzikli geldigi icin genzine gidiuordu acaba ondan dolayimi oldu ki duzelirmi ki bi arada 2 aylik olcaz

Öncelikle moralini bozma, yoksa sütün de etkilenir. Emzirmeleri hep etrafta pek uyaran olmayan aynı yerde emzir. Ona anlat, sevgi dolu ol, emerken başını sev. Memelere farklı bir koku sinmesin (parfüm, duş jeli, şampuan gibi) Emzirme sütyeni yarısını kapatıyorsa falan memeyi tamamen aç.

Gazi olabilir mi?

Donemsel bisey mi anlamadi gitti.Memeye doyamayan minik olan su anda emerken agliyo,birakip memeyi agliyo.2 aydir memeye deliren bebek yok resmeb savasiyor memeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…