2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de geçen yanlışlıkla kesip çok az bişey kanamasına sebep oldum, hemen batikon sürdüm, belki işe yarar

Kızlar yine ben mastit te antibiyotik iltihabı dağıtır mı ? Yani bu kanallar açılır mı sıcak suya günde bi defa girip emzirebildim. yatarak dokunduğum da çok sert bi kitle geliyor elime ama oturur pozisyonda o kadar değil. 2 gündür kullanıyorum gerçi ilacı. Moralim çok bozuk sütüm de bi garipleşti o göğsümde zaten az diğeri çok döküyordu bu defa akşam saatlerinde o da azaldı

Bol bol sıcak suyun altında ucuna doğru sabun ile masaj yap, köpürtüp tarak ile tara. Bol bol da emzir

Regl kervanına katıldım, ablam iki hamileliğinde de sezaryen sonrası sekiz ay geçtiğinde regl olmuştu ona çekerim belki bi müddet daha hayatımda ped olmaz diye düşünmüştüm. Anneme çekip anında oldum

Ben de anneme çeker olmam diyodum hemen oldum ve kime çektiğimi bilmiyorum

Kizlar geçmiş sayfalarda konuşulmuştu ama bulamadım.en iyi pişik kremi hangisi? Neyi tavsiye edersiniz?
Nasıl bir pişik? Benim oğlanın popo kanıyordu artik. Travazol kullanma kortizonlu.
Ben P Platinus un tavsiyesi ile trosyd ve hametan karıştırdım. Her alt değişiminde beyaz sabun ile yıkadım. Sonra kuruladim havalandirdim. Krem sürdüm. Ertesi gün sabah akşam bu karışım diğer alt değişimlerinde de sadece hametan sürdüm.
Beyaz sabun ile yıkamak iyi geldi cidden. Z zeraseba 'nin tavsiyesiydi. Sonra annem de dedi biz hep böyle yapardık diye.

Sizede hayırlı olsun zera, nerde yaptırdınız Bazı yer genel anestezi yapıyormuş sizinki nasıl oldu.
İstanbul Medipol Esenler üniversite hastanesi nde yaptırdık cnm. Odada pipi ve etrafına bı tüp krem boca ettiler yarm saate tamamen uyuscak dediler. Sonra aldılar . Çok kolay oldu çok şükür

Ben üç yıldır 1 saatlik programda yıkarım. Çocuk kıyafetinde bir şey olmuyor çünkü. 60 derece mikrop ve mitelerin ölmesi için yeterli. Bir ya da iki tatlı kaşığı sıvı deterjan. Ayrıca mutlaka çift durulama yaparım. Ben yıkanabilir bebek bezi kullandım.
Sabun tozu ne yaparsan yap arindiramiyor insan.
Kakali bezler dahi 60 derecede yıkanır. Ütü yapıyorum ben küçüğe. Ha büyük hastaysa ya da kilosu varsa kaka bulasmissa popodan onun çamaşırları 60 derece 2 saatte yıkarım.
Sabun tozu rezistansi da bozuyor.

Mastır enfeksiyonunu antibiyotik atar ama tıkanıklığı dagitmaz.
Sıcak kompres yap sonra masaj sonra bebeği emzir ters emzir. Bazen de önce sağ boş memeyi bebeğe emzir. Evet canın yanar ama en iyi yöntem budur.

Ben de bekliyorum artik olayim diye. Olursam her sey tamamen yoluna girmis gibi hissedicem sanirim

Adimlama refleksi 3. aydan sonra kayboluyor canım.
Evet kayboluyor yrine emekleme sonra tekrar adim atma ogreniliyormus
O zamana kadar cektiricek su an ciglik atiyor gezmek icin

Muhtemelen sumugu varmış onu yutmuş :)) kakada mukus arada olur. Hemen endişelenme. Ön süt fazla alınca da olur.

Icime su serptiniz valla cok tesekkur ederim. Belki de hep oyleyfi de bez emiyordu anlamiyirdum. Dun gozumun onunde yapinca farkettim mukuslu olduğunu

Uyumama konusunu doktora sorduk sabah 7 de 8 de kalkıp akşam 10a kadar hiç uyumuyor bazen, sürekli meme uyku yok. Ve buna normal dedi. Bebekler uyumak isterse uyur dedi. Bazı günler böyle olur sonra bazı günler uyur merak etme, Çok huysuzlanırsa dışarı çıkarın temiz havayı içine çeksin kapatır gözleri uyur dedii. Kendi oğlu da bebekken öyleymiş, daha sonra düzelir mi bilmem bizim ki öyle devam etti dedi

Artık bende 3. Ay kontrolunde yaptırırım göz testini. Çok şükür sizin iyi çıkmış inşallah bizimkinde de bir sorun çıkmaz Çok ağlıyorlar mı bebekler?
Valla gozunu eliyle tutup acip isik tutunca yeri gogu ykti sakinleştirmek zor oldu benimki cok agladi
Malesef cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…