1 ay önce el tırnağını keserken baş parmağının etini kestim ,agladi ama cabuk sustu.kontrol ediyorum az bi sari kabuk bagladi banyo sonrası düşüyor.bugun etrafı biraz kızarmış.enfeksiyon mu oldu acaba.sali gününe randevu aldim ama varmi bilginiz o arada ne sürsem kim
Kızlar yine ben mastit te antibiyotik iltihabı dağıtır mı ? Yani bu kanallar açılır mı sıcak suya günde bi defa girip emzirebildim. yatarak dokunduğum da çok sert bi kitle geliyor elime ama oturur pozisyonda o kadar değil. 2 gündür kullanıyorum gerçi ilacı. Moralim çok bozuk sütüm de bi garipleşti o göğsümde zaten az diğeri çok döküyordu bu defa akşam saatlerinde o da azaldı
Kızlar yine ben mastit te antibiyotik iltihabı dağıtır mı ? Yani bu kanallar açılır mı sıcak suya günde bi defa girip emzirebildim. yatarak dokunduğum da çok sert bi kitle geliyor elime ama oturur pozisyonda o kadar değil. 2 gündür kullanıyorum gerçi ilacı. Moralim çok bozuk sütüm de bi garipleşti o göğsümde zaten az diğeri çok döküyordu bu defa akşam saatlerinde o da azaldı
Migdeleri cok hassas zehirlenme olsa 1saat olmadan peynir gibi kusar hepsini.bence sonraki beslenmeye kadar takip et.uyusada uyandirma ama yaklasip bakabilisin.
Regl kervanına katıldım, ablam iki hamileliğinde de sezaryen sonrası sekiz ay geçtiğinde regl olmuştu ona çekerim belki bi müddet daha hayatımda ped olmaz diye düşünmüştüm. Anneme çekip anında oldum
Regl kervanına katıldım, ablam iki hamileliğinde de sezaryen sonrası sekiz ay geçtiğinde regl olmuştu ona çekerim belki bi müddet daha hayatımda ped olmaz diye düşünmüştüm. Anneme çekip anında oldum
Nasıl bir pişik? Benim oğlanın popo kanıyordu artik. Travazol kullanma kortizonlu.
Ben PPlatinus
un tavsiyesi ile trosyd ve hametan karıştırdım. Her alt değişiminde beyaz sabun ile yıkadım. Sonra kuruladim havalandirdim. Krem sürdüm. Ertesi gün sabah akşam bu karışım diğer alt değişimlerinde de sadece hametan sürdüm.
Beyaz sabun ile yıkamak iyi geldi cidden. Zzeraseba
'nin tavsiyesiydi. Sonra annem de dedi biz hep böyle yapardık diye.
İstanbul Medipol Esenler üniversite hastanesi nde yaptırdık cnm. Odada pipi ve etrafına bı tüp krem boca ettiler yarm saate tamamen uyuscak dediler. Sonra aldılar . Çok kolay oldu çok şükür
Uc gündür oglum o kadar huysuz ki..
Yatmak istemiyor. Kucakta gezmek ya da ayklarnin üstüne bastıralim yürütelim istiyor.
Üst vücudunu ileri dogru atabiliyor artik. Kalkmaya calisiyor
Ben nasil zapdeticem bu cocugu
Herkesi etiketleyemedim direkt senin yorum uzerindrn gideyim.Granul sabunlarda kisa progran yikanmazmis cunku kiyafetler her ne kadar durulanmis gorunsede durulanmazmis. Bana 2bucuk saatlik progranda yikayacaksin dedi de bizde hergun camasir cikiyo bebelerin.Hergun hergun uzun prog.mi calistiricam
Ben üç yıldır 1 saatlik programda yıkarım. Çocuk kıyafetinde bir şey olmuyor çünkü. 60 derece mikrop ve mitelerin ölmesi için yeterli. Bir ya da iki tatlı kaşığı sıvı deterjan. Ayrıca mutlaka çift durulama yaparım. Ben yıkanabilir bebek bezi kullandım.
Sabun tozu ne yaparsan yap arindiramiyor insan.
Kakali bezler dahi 60 derecede yıkanır. Ütü yapıyorum ben küçüğe. Ha büyük hastaysa ya da kilosu varsa kaka bulasmissa popodan onun çamaşırları 60 derece 2 saatte yıkarım.
Sabun tozu rezistansi da bozuyor.
Mastır enfeksiyonunu antibiyotik atar ama tıkanıklığı dagitmaz.
Sıcak kompres yap sonra masaj sonra bebeği emzir ters emzir. Bazen de önce sağ boş memeyi bebeğe emzir. Evet canın yanar ama en iyi yöntem budur.
Uyumama konusunu doktora sorduk sabah 7 de 8 de kalkıp akşam 10a kadar hiç uyumuyor bazen, sürekli meme uyku yok. Ve buna normal dedi. Bebekler uyumak isterse uyur dedi. Bazı günler böyle olur sonra bazı günler uyur merak etme, Çok huysuzlanırsa dışarı çıkarın temiz havayı içine çeksin kapatır gözleri uyur dedii. Kendi oğlu da bebekken öyleymiş, daha sonra düzelir mi bilmem bizim ki öyle devam etti dedi