2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar ben yine yine yeniden mastit oldum illallah diyorum artk. Butun vucudum tum eklemlerim parmak uclarm hatta gozlerim bile agryor. Antibiyotik tedavisine basladk dun insallah gecer hemen. Bebegim de vücudun da biseyler ckyo alerji gbi nedir bu napmam lazm

Eklentiler

• EA4A6604-3BA5-4A63-ABAD-CD3F2B8928A0.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 1DA7C6AF-68FE-47A6-89FE-64491D65EC81.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 64
Bence senin içtiğin antibiyotik den ötürü alerji olmuştur. Bende dişimde ki apse nedeniyle antibiyotik içerken bebeğimde vücudunda çok olmasa bile yüzü ve boynunda döküntü olmuştu. Zaten içinde de emziren annelerde bebekte mantar veya ishal, pişik olabilir tarzı birşey yazıyordu. İlacının prospektüsünü oku bir istersen

Bebeğin ulaşabileceğiniz bir doktoru varsa bilgilendir. Bir şey olacağını sanmıyorum. Benim oğlumda da ben antibiyotik kullanırken olmuştu.
Bu demek oluyor ki çocuğun o grup antibiyotige alerjisi olabilir. Bunu mutlaka her antibiyotik tedavisi öncesi doktora soylemelisin. Çocuğun kullanarak ciddi tepki ile ogrenilmesindense anne sütüyle tepki vermesi iyidir. Muhtemelen augmentin tarzı bir ilaç kullaniyorsundur. Bebeğinin amoksilavin grubu antibiyotige hassasiyeti varsa tepki verir. Bu gruba tepki veren insanların büyük ihtimalle penisilin alerjisi de oluyor. O yüzden çocuğa her ilaç yazıldığında mutlaka şu kadar aylıkken ben kendime şu ilacı kullandım ve anne sütüyle besleniyirdu bebeğimde kızarıklıklar oluştu, demelisin.

Incredible incredible

İsilik gibi geldi bana büyük oğlumda hala cikio sıcaktan olur genelde. Sık banyo yapınca azalmasi lazım

Benm amiksilav ve türevlerine alerjim var oyuzden enfexia yazdi dr dun basladm bugun hemen yapar mi alerji? Gerci sezaryen sonrasida bunu yazmislardi. Yarin gorurcem doktoruna. Msj attm isilige benziyor dedi. Gogsunde kuruluk vardi nemlendirme icin uni baby kullandim bikac gundur ondan olabilir mi?

İsilik gibi geldi bana büyük oğlumda hala cikio sıcaktan olur genelde. Sık banyo yapınca azalmasi lazım
Dr a foto attm oda isilige benzetti yarin goturcem. Ya evde kalorifer aksam ve sabah aciyorm sicaklik 23-24 arasi ama kafasi çok terliyo uzun saçlarivar. Zibin ustune takm yada tulum giydiriyorum uykudan uyaninca da penye yelek tek kat çorap ama yinede terliyo kafasi boynu

20 günlük kontrolde dr. Biraz uzun sürebilir bitince gel demişti, hala bekliyorum bakalım umarım sorun yoktur.. sen 40 kontrolüne gittin mi? Bişey demiş miydi?

Benim doktor ne 40 ne 80 kontrolu diye biseye cagirmadi.6 ay sonra gel dedi ama istedigim zaman mesaj atiyorum.En son dayanamadim yazdim normal oldugunu,dayanilmaz agri hissedersen gel dedi

Bizim
Regl olanlar var aramızda benim doğum kanamam hala bitmedi artık endişelenmeye başlıyorum Kızlar, sizde devam eden var mı? Damla damla arada geliyor 55 gün olduk
64 gunden selan bendede damla damla olsada hala devam

Benim bebegimde saçlı terlemiyo sanki ama benm farkettigim banyosu gecikince hemen pıtır pıtır döküntüler baslio. Kaç günde bı banyo oluo. Bide teni beyaz olan bebisler alerjik oluo genelde

Doğumdan beri tuvalete çıkarken çok zorlanıyorum ve azıcık da olsa kan geliyor makattan. Her tuvalete çıkma zamanı zorlanıyorum. Kabızlık yok ama tuvaleti yaparken sanki kesiliyo gibi hissediyorum.
(( doktora gidicem en kısa zamanda.

Kızlar mantar çorbası acayip süt yapıyor. Kendim yaptım ama hazır olandan değildi

Aaaa aaaaa mantarın öyle bir özelliği mi varmış acaba. Sıvı tüketmek çok süt yapıyor zaten. Geçen gün hep dışardaydık su içemedim doğru dürüst akşam göğüslerim de hiç sertleşme olmadı. Gece uyanınca göğüslerim taş gibi süt dolu, ya da sabah.
Ama gün içerisinde hiç öyle olmuyor.
Sizde de öyle mi? Gündüz taş gibii göğüsleee emziren var mı

Benim bebegimde saçlı terlemiyo sanki ama benm farkettigim banyosu gecikince hemen pıtır pıtır döküntüler baslio. Kaç günde bı banyo oluo. Bide teni beyaz olan bebisler alerjik oluo genelde
Genelde 2 gunde bir yıkıyorum bazen esim nobette oluyo gorevde oluyo 3-4 gunu buluyo ama cok geciktirmemeye calisiyorum. Eli yuzu vucudu bembeyaz dediğin gbi insallah alerjik bunyeye sahip değildir. Dun disari ckmstk kalin giydirdim ondan mi oldu acaba yada unibaby losyondan diye düşünüyorum bilemedim valla insallah gecer gecmezse yarin gidicez

İçine süt koymuştum krema yerine, hangisi artırdı bilmiyorum hiç

Kızlar mantar çorbası acayip süt yapıyor. Kendim yaptım ama hazır olandan değildi
Normal mantar yemeği de yapar mı acaba
Ay yok ya en azından benim sadece sabahları sert oluyor yoksa gün içinde hep yumuşak

Malesef bende öyleyim canm Nasıl geçicek bilmiyorum

Kizlarrr size ilginç bişey sorcam benim bebeğimin gelişimi cok şükür gayet güzel. 2 bucuk ayligiz ama nette 4 5 aylik bebeklerin kilo ve boylarını yaziyolarya o kadar var maşallah. O bebekler ayları ilerlediği icin oturabiliyor ama benim bebegimde gelisim olarak onlar gibi acaba oturma ihtimali varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…