2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de oyleyim ya. Doktora gitmeye firsatim olmadi.

66.gunden selam herkese kizlar

Benim de oyle ya. Boy pos masallahimiz var :)) erkekler biraz iri olurmus ondan. Sizinki de erkek mi.

Süt yapan gidalari soyluyorum
Kuru kayisi, kuru incir ve boza

Benim de goguslerim gun icinde tas gibi sert olmuyor (geceleri sadece oluyor) ama yine bunlari tuketince normale gore daha bir sert oluyor ve süt salinimi kesinlikle farkettiriyor. Hele ki bozayi kesinlikle gunde 2 bardak sabah aksam mutlaka için. Faydasini goreceksiniz

Ben basima oyle. İr dert actim maalesef.

Benm iki çocuğum da alerjik . Bana çekmişler bu konuda. Bende şampuan degistircem . Ben tek yikayabiliyorum bebeği ama günlerim o kadar yoğun gecio ki bebeğin banyosu aksio malesef. Büyük oğlumu anaokuluna verdik. Bı haftadir günde iki saat beraber gittik ortama alışsın diye. Yarn ilk defa tek başına gitcek dua edin kızlar problem çıkmaz inşallah

Benim bebegimdede cıktı böyle yüzünden falan boyum altu doktoru bu dönemde olabilir dedi sizinki farkımı yinede doktoruna sor tabi

Gündüz bebeği geçirdik bizde biraz avm biraz dışarı eve geldik memede ağlıyor iki alıp bırakıyor gaz damladı verdik ayakta gezdirdim sırtını övdüm yine yok memede ağlıyor tek gogus veriyorum diğerinide sagiyirn ama az çıkıyor 30 anca biberonu içerken ağlamıyor biyuncevagkiyir memeye gelip iki çekip kendini geri atiyor bu nedir acaba ya

Canım benim kızım da aynı. Bir emzirme danışmanıyla görüştüm. Çok uykusu olunca yada gazı varsa yaparmış. Denedim gazını çıkardım uykudan kalkınca memeye aldım yine aynı oldu. Acilen emzik ve biberonu bırak meme reddi başlangıcı dedi bana danışman. Şu an mastit ameliyatından dolayı antibiyotik kullandıgım için 7 gün daha emziremeyeceğim. Ama emzirmeye başladıgım ilk gün dediğini yapıp emzik ve biberon vermeyeceğim bakalım neler olacak.

Kızlar oğlan sabahtan beri toplasam yarım saat anca uyudu
24 saattir bebegim 5 dk uyumadi. Gaz sancisi disinda keyfi de yerinde gulucukler atiyor. Ama hic uyumak istemiyor. Saskinim
Benimki de aynıüstümden kamyon geçmiş gibi. Memede uyuyor yerine koyunca basıyor yaygarayı. Korktum bişeyi mi var diye ama gazını yaptı, karnı tok, altı temiz hala aynı. Sonra aklıma şu atak meselesi geldi, inşallah 8. Hafta atağındandır

Biberonu bırakamam bende göğüs ucum koptu iyileşmedi hiçte iyileşecek gibi değil gazini bende çıkarıyorum yine aynı memede ağlıyor biberonu vermeyincedekilo alamıyor bende şaştımkaldim cnn ya sagolasin bilgi oldu banada

[/QUOTE]
Eklemlerin sertleşmesi uzun sürermis bu yüzden bebekler oturtulmaz denir. bence oturtmaya çalışma hafif eğimli ana kucaginada falan sorun yokta kalça ile bel kemiği eklemi için daha erken . geç olsun temiz olsun.

İnatla göğüs ucu kremlerini sürmelisi bi iyilesse sonra birdaha yara olmayacak.bu sefer benimde 1 aydan fazla sürdü ama bir kere iyilesince sonrası yanlış emzirme yapmazsan birdaha yara olmaz.

Regl olanlar var aramızda benim doğum kanamam hala bitmedi artık endişelenmeye başlıyorum Kızlar, sizde devam eden var mı? Damla damla arada geliyor 55 gün olduk
Benim yarın bebeğim iki aylık olacak. 40 günden sonra bir hafta kanamam kesildi sonra yine başladı. Adet gibi değil 10 gündür devam ediyor. Yarın dr a gitcem bakalım ne dicek.

Kaç günlük bebeğiniz ve kaç kilo merak ettim doğrusu ama bence yine de kiloya göre değerlendirip oturtmayın biraz daha bekleyin kemikleri tam gelişsin.

Kesinlikle hayır. Deneme lütfen.

Yorgunluk. Bebek her zamankinden farklı uyaranlara ve çok uyarana maruz kalırsa böyle yapar.

Kusburnu cayi yada kusburnu receli ye canim faydasini goreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…