,
Valla ben artık uyutmak için uğraşmıyorum .önceden saate bakiyodum "ooo çok ayakta kaldın artık uyku vakti diye " başlıyordum uyutma çalışmalarına. Şimdi keyfini bekliyorumbazen gelmiyo keyfi perişan ediyo beni ama yapcak bişey yok
Canım benim bebeğim son zamanlar çiş yapar gibi kaka yapmaya başladı. Hiç bekletmesem de baktım pişik oldu. Eğitimde ebe de söylemişti ama hiç yapmamıştım. Islak mendil paketinden çıkarın suyla bi kaç kere sıkın sonra siz suya koyup onu kullanın demişti. Ben şimdi her mendili suyla elimde iki sıktırıp öyle siliyorum. Onun için ayrı bi kap almak lazım ben sadece pişik dönemlerinde yapıcam galiba. Kaynamış soğumuş su her zaman odada. İlk silmede bile fark etti . Kremler falan hikayeymis. Ben sabun da sürmedim sadece su harikalar yarattı. Annem hep derdi ben sizi hiç pişik etmedim diye. Ben de en azından evdeyken hep böyle yapıcam.
Cis yapar gibi kaka derken çok sulu dimi? Bizim kızda öyle şuan bezde yüzüyor resmen.Bazen de kuru oluyor.Neye göre acaba?Ben de uyandikca degisiyorum ya da sesini duydukça o nokta nokta hali gitti ama var kızarıklığı.Dertlerini anlatabilecek kadar buyutebilsek bi.,
Valla ben artık uyutmak için uğraşmıyorum .önceden saate bakiyodum "ooo çok ayakta kaldın artık uyku vakti diye " başlıyordum uyutma çalışmalarına. Şimdi keyfini bekliyorumbazen gelmiyo keyfi perişan ediyo beni ama yapcak bişey yok
Canım benim bebeğim son zamanlar çiş yapar gibi kaka yapmaya başladı. Hiç bekletmesem de baktım pişik oldu. Eğitimde ebe de söylemişti ama hiç yapmamıştım. Islak mendil paketinden çıkarın suyla bi kaç kere sıkın sonra siz suya koyup onu kullanın demişti. Ben şimdi her mendili suyla elimde iki sıktırıp öyle siliyorum. Onun için ayrı bi kap almak lazım ben sadece pişik dönemlerinde yapıcam galiba. Kaynamış soğumuş su her zaman odada. İlk silmede bile fark etti . Kremler falan hikayeymis. Ben sabun da sürmedim sadece su harikalar yarattı. Annem hep derdi ben sizi hiç pişik etmedim diye. Ben de en azından evdeyken hep böyle yapıcam.
Mustelanin konak kremini aldım.Ama gereksizdi sanırım.Zeytinnyagi ya da bebek yaginin da iş gordugunu okudum.Bebe yağıyla bir kere deneyip pes ettim hemen.Oysaki yumusatmisti.Mustelanin kremi gibi geceden sürülüp sabaha banyo yapilsa eminim daha çok yumuşar geçirirdi.Kizlar konak nasil temizlenir
Banyo oncesi zeytinyag surduk fircaladim sonra ,banyo yaptirdim.Gecmedi.Kabardi
Tek sefer de geçmiyor zaten, her banyo öncesi uygula sen geçene kadarKizlar konak nasil temizlenir
Mustelanin konak kremini aldım.Ama gereksizdi sanırım.Zeytinnyagi ya da bebek yaginin da iş gordugunu okudum.Bebe yağıyla bir kere deneyip pes ettim hemen.Oysaki yumusatmisti.Mustelanin kremi gibi geceden sürülüp sabaha banyo yapilsa eminim daha çok yumuşar geçirirdi.
Tek sefer de geçmiyor zaten, her banyo öncesi uygula sen geçene kadar
O nokta nokta durumu bebeği fazla sıcak tutuyosaniz da olur. .Cis yapar gibi kaka derken çok sulu dimi? Bizim kızda öyle şuan bezde yüzüyor resmen.Bazen de kuru oluyor.Neye göre acaba?Ben de uyandikca degisiyorum ya da sesini duydukça o nokta nokta hali gitti ama var kızarıklığı.Dertlerini anlatabilecek kadar buyutebilsek bi.teşekkürler canım
Bizim kızın burnu tahriş oldu galibaNezle diye doktor sık sık burnunu temizleyin dedi.Kanli sümük geldi,çekmek istemiyorum
Her seferinde tekrarla. Zaten tehlikeli bişey değil benim oğlumda da var çok takılmıyorum. Bazen temizliyorum zeytinyağı yla bazen unutuyorumKizlar konak nasil temizlenir
Ya bende alerjik bunyeye sahibim malesef umarm bana cekmez bebegim. Dun evin ısısını düşürdüm kiyafetlerini de incelttim banyo yaptırdım bugun o vucudundaki seyler baya bi azalmis nerdeyse kaybolmus. Heralde sicaktan isilik oldu yavrucak. Ama yinede bende sampuan degistircem(dalin kullaniyordum) ve vucudu biraz kuru bioderma alcam(uni baby losyon kullaniyodum) tedbir almakta fayda var gbi. Doktor nemlendir vucudunu diyo. Yag gozenekleri tıkıyor diyorlar ayrica tuylenme yapiyormus. En iyisi iyi biseyler alp kullanaymBenm iki çocuğum da alerjik . Bana çekmişler bu konuda. Bende şampuan degistircem . Ben tek yikayabiliyorum bebeği ama günlerim o kadar yoğun gecio ki bebeğin banyosu aksio malesef. Büyük oğlumu anaokuluna verdik. Bı haftadir günde iki saat beraber gittik ortama alışsın diye. Yarn ilk defa tek başına gitcek dua edin kızlar problem çıkmaz inşallah
Bu arada büyük oglun geldi mi okuldan nasl gecti ilk gun yalniz gitmesi? Merak ettm :) insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemiBenm iki çocuğum da alerjik . Bana çekmişler bu konuda. Bende şampuan degistircem . Ben tek yikayabiliyorum bebeği ama günlerim o kadar yoğun gecio ki bebeğin banyosu aksio malesef. Büyük oğlumu anaokuluna verdik. Bı haftadir günde iki saat beraber gittik ortama alışsın diye. Yarn ilk defa tek başına gitcek dua edin kızlar problem çıkmaz inşallah
Gündüz bebisleri nasıl uyutuyorsunuz ya benim ki sabahtan beri 1 saat uyumadı bırakıp bi işimi göremedim hemen ağlıyor tek kalınca
Geceleri memede uyutup yatırıyorum ama gündüz uykuları çok sıkıntı bizim de. İnternetten paşa hamak beşik aldım emzirip onda uyutuyorum gündüzleri. Onda bile 10-15 dk uyku süresiGündüz bebisleri nasıl uyutuyorsunuz ya benim ki sabahtan beri 1 saat uyumadı bırakıp bi işimi göremedim hemen ağlıyor tek kalınca
Maşallah canım, kaç günlüksünüzBugun saglik ocagina gittik. Oglum 59cm 6.350 kg olmus
Haftaya pazartesi aşılarını olacak
Kalca ultrasonuna girmesi lazim
Göz muayenesi olmasi lazim
atak haftasi disinda emziriyorum uyuyor yatiriyorum oyle. Oglen 12 de uykusu geliyor mizildaniyor 4 e kadar uyumuyor. 4 de bayiliyor artik.
Galiba bizde atak haftasindaydik . Otur akşama kadar sohbet et öyle dinler tipteGeceleri memede uyutup yatırıyorum ama gündüz uykuları çok sıkıntı bizim de. İnternetten paşa hamak beşik aldım emzirip onda uyutuyorum gündüzleri. Onda bile 10-15 dk uyku süresi
gecmıs olsun cnm kac gunluk genelde 1hafta kalıp cıkıyorlar bol bol emzır evdede sutunu 2saatde bır sag cnmKızlar biiey sorcam size benim bebegim grip oldu hırıltı burun tıkanıklıgı vardı bi.kaç kez de öksürünce doktora getirdik doktor kücük oldugu icin yatırmamız lazım yenidogan da ayakta tedavi veremeyiz dedi cumartesi günü yatırdılar ikş gündür yatıyo kuzum ağlamaktan yoruldum artık cok şükür önemli bişey değil grip ama.insanjn cok zoruna gidiyo burda bırakmak gerçi sabahtan geceye kadar hastanede bekliyorum 3 saatte bir emziriyorum gece de sağdıgım sütü veriyorlar. Var mı aranızda böyle kücükken grip olan ya da duydunuz mu hiç cok üzülüyorum kuzum daha cok kücük
Duzeltilmis yasa gore bakiliyor canim. Beklenen dogum tarihleri neydiBu atak haftasi nasil belirleniyo.Ugurda atak matak.yok ama Emre susmamacasina agliyor.Sesi kisildi resmen Tahammulum kalmiyor bazen al bir sure deyip esime veriyorum.Tabi bos durmuyorum digeri kucagimda oluyor yine
Ateşi kaça kadar çıktı? Bir de tanıyı grip diye koymak için inflüenza testi mi yapıldı?Kızlar biiey sorcam size benim bebegim grip oldu hırıltı burun tıkanıklıgı vardı bi.kaç kez de öksürünce doktora getirdik doktor kücük oldugu icin yatırmamız lazım yenidogan da ayakta tedavi veremeyiz dedi cumartesi günü yatırdılar ikş gündür yatıyo kuzum ağlamaktan yoruldum artık cok şükür önemli bişey değil grip ama.insanjn cok zoruna gidiyo burda bırakmak gerçi sabahtan geceye kadar hastanede bekliyorum 3 saatte bir emziriyorum gece de sağdıgım sütü veriyorlar. Var mı aranızda böyle kücükken grip olan ya da duydunuz mu hiç cok üzülüyorum kuzum daha cok kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?