2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hangi bölüme göründünüz? Bende de aynı problem var sütüm azaldı

Dün oğlum lambayı söndürdü. TV açıktı, telefonun da ışığını halıdan tavana tuttuk. Oğlum kardeşine gölge den şekiller yaptı eliyle. O kadar ilgisini çekti heyecanlandı ki
Evet gölge çok ilgilerini çekiyor, benim boncuğum ağzına kocaman açarak gülüyor gölgelere:)

D dgdln nerelerdesin, oldunuz mu aşı?? Sanırım senle konuşmuştuk magnezyum kullanılır mı diye, bugün doktoruma sordum benim eklemlerim heryerlerim ağrıyor diye vitaminlerini ve özellikle magnezyumunu ihmal etme dedi, magnorm yazdı yine haberin olsun canım, iyisinizdir inşallah

Ah canım çok geçmiş olsun ama kendini öyle üzme . Ben emziriyorum amanpasa bi tek benim kucağımda huysuzluk yapıyo . Sanırım emdiği memelerin bende olduğunun farkında kokumdan tanıyor ve emmek istiyo. Benim dışında kim alırsa alsın ağlarken susuyo. Hiç üzülme. Bu bebelerin nazi bize geçiyo
Canım pes etme memeyi elinle c şeklinde tutarak bebeğe destek ol. Benim sol mememi emmek istemiyodu o kadar çok pozisyon denedim ki . En iyisi c şeklinde tutmak oldu. Şuan sorun çözüldü. Ayrıca bebek emmeyi bıraksa sütün tamamen gitse bile yeniden emzirmeye başlamak mümkün . Relaktasyon diye bişey var.
2 ayrı doktor da erkek bebeklere önermiyoruz dedi. Çok istiyodmm kullanmak vazgeçtik....
Ben de çok istiyodum şimdi tereddüt ettim.
Valla yazını okurken annemi gördüm biraz sende. Canım temizlik mevlüt boşver. En önemli sen ve bebeginsiniz.
Ayrıca süt konusunda hiç korkma ben bi ara sütümü sağıp gece sadece bir kere onu veriyoduk diğer gece beslenmelerine ben kalkiyodum çünkü lohusayken toparlanamadim bir türlü. Sonra baktım bebeğim eskisi gibi cekmiyo. Hemen bıraktım arttı.
Valla şu aile büyükleri beni artık çok rahatsız ediyo. Ne zaman arkamı donsem bişey yapıyorlar.
Kizlar bebislerinoz gunde kac kere kaka yapiyor benim ki 4 5 kere yapiyor sizce normal mi mama vermiyorum
Canım bizim eskiden bu kadar değildi ama 7. Haftaya girmemizle kaka sayısı bi anda arttı. 24 saatte bazen 8-9 bez bile değiştirdim şuan 9 haftalık olduk 5-6-7 kakali bez oluyo şuan.
Canım aşı günümüzü yine erteledik haftaya cuma . Pazartesi günü de dr kontrolümüz var kendim için de o gün randevu aldım. Bilgilendirdigin için çok teşekkürler

İkinciden sonra rutine biner bence
Arkadasimin iki çocuğu var, geçen sene bana diyor ki tek çocuk yok çocuk, ikinciyi doğur da bir gör.
Öteki arkadaş da ona diyor iki ile hiç şikayet etme ucu yaşamadan bilemezsin. İki çocuk buyutmekte ne var ki...
Vallahi şaka gibi. Hurda indiriminden yararlanacaklar neredeyse
Çocuk anal döneme dönüyor olabilir. Kaka tutma vs. tepkisel şeyler bunlar.
Benimki oral döneme döndü resmen. Sürekli eli ağzında. Bir şeyleri yalıyor, kumaşları falan ısırma girişiminde bulunuyor. Kardeş emiyor ya bence bizim büyük de o yüzden o doneme döndü.
Oysa 25 ay doya doya emdi benim sıpam. Şimdiye kadar da elini oyuncağını ya da herhangi bir şeyi ağzına götürmezdi, tiksinirdi her şeyden önce.

Yaş şu bıngıldak olayı çok korkutuyor beni.
Bugün slinge koyarken kafasını tutup düzelttim. Birden parmağım bingildaga denk geldi. O kadar korktum ki.
Sen genel itibari ile daha bilgilisin ama bingildak meselesini bizde biraz abartiyor olabiliriz bence. Cok ciddi bir darbe olmasa gerek seninkisi. Hatta gecen okumustum bazi bebeklerin bilgildak bolgesinde ameliyat dahi gerektiginde delmek icin aletler kullaniliyomus allah göstermesin demek istedigim aman üzme kendini. Herseye dikkat etmeye calismaktan cok yipraniyoruz

Bu arada buda kim nerden cikti diyebilirsiniz. Aslinda bende ekim annesi olacakken 36+6da dogum yaparak eylul annesi olmus oldum cok uzun zamandir da takip ediyorum sizi. Cogu konu ben bakip cevaplayana kadar biri tarafindan cevaplanmis oldugundan ya da bilmedigimden sessiz kalmistim genelde ama. Denk gelince yazayim dedim. Yani sizi.bildiginizden cok daha iyi taniyorum :)

Gündüzleri ortalama 3, geceleride 3 - 3.5 saatte 1 acikiyor ama Mete bugün 3 ayini doldurdu. Son 1 haftafir geceleri 4 bazen 4.5 saat uyuyo, o zaman tadindan yenmiyo :)
Bebeğin keyfine göre bazen 3-4-5 değişiyo

Araliksiz 2.5 3 saat uykuya hasretim biz saat basi ayaktayiz en gec 1.5 saat. Nerde oyle 3 4 saatlik uykular. Hayal gibi...

Ben de ilerde neler olacak diye gebelikten beri ara ara eylül annelerini okurum. Sen gibi hepsini tanıdım nerdeyse. Hadi bakalım hepimizi az çok tanıyorsan kim nasıl bir karakter senin için ? Bebek uyumadı da onu uyuturken kendime eğlence arıyorum.

Hangimizinki uyudu çılgınlar gibi. Uyusa bile mıkır mıkır sesler beni tetikte bırakıyor ben ilerde yapmaz mıyım saat on bir oldu evladım diye sabahın sekizinde kandırmacalar

Birde ilk zamanlar benim ki de okul da wc ye gitmedi günlerce. Bayağı uzun sürdü bu dönem. Farklı ortam gitmek istemeyebiliyorlar. Şimdi kendi gidiyormuş gelince. Güven duyup alışınca gitmeye de başlar
Kesinlikle güven meselesi . Dün çok larn ağrısı çekti sıtma landı. Ateşi çıktı akşam doktor a götürdük. Boğazları şişmiş.

Bizimkide parmağını emio arada. Hatta gelip arada benm kolumu emio oğlum napiosun diom anne sütünü içiyorum diyo bizimkide 23 ay emmisti ama az gelmiş demek

Ben de ilerde neler olacak diye gebelikten beri ara ara eylül annelerini okurum. Sen gibi hepsini tanıdım nerdeyse. Hadi bakalım hepimizi az çok tanıyorsan kim nasıl bir karakter senin için ? Bebek uyumadı
hic bisey bilmesem bile soyle soyleyebilirim ki burasi sirinler köyü olsa rint şirin baba olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…