2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hangimizinki uyudu çılgınlar gibi. Uyusa bile mıkır mıkır sesler beni tetikte bırakıyor ben ilerde yapmaz mıyım saat on bir oldu evladım diye sabahın sekizinde kandırmacalar
Mıkırdama bizde de oluyo canım. Olmasa da bu sefer niye mıkırdamıyor diye kontroller başlıyo

Bizimkide parmağını emio arada. Hatta gelip arada benm kolumu emio oğlum napiosun diom anne sütünü içiyorum diyo bizimkide 23 ay emmisti ama az gelmiş demek
Senin bebiş de hasta olmuştu demi. Dünden beri çok kötü öksürüyor bebiş. Pazar gününe denk geldi şansıma. Yarına randevu aldım ama ilaç falan kullanabiliyorlar mı

Araliksiz 2.5 3 saat uykuya hasretim biz saat basi ayaktayiz en gec 1.5 saat. Nerde oyle 3 4 saatlik uykular. Hayal gibi...
Bizde de yok valla o kaka yapma sayisiydi . O kadar uyku sadece hayallerimde. Az önce tuvalete gittim tam işin ortasındayım bebekden mık mık sesler geliyo ben beyin fırtınası yapıyorum yarıda bırakmalı mıyım, tamamlarsam ne kadar zaman gider yani perişan durumdayım. 5 gün oldu banyo yqpmayalı. Şöyle 2 saatlik uyusa da yeter. Deliksiz bir saatte yeter. Huzurla banyo yapsam , tuvalete tedirgin olmasam
Hangimizinki uyudu çılgınlar gibi. Uyusa bile mıkır mıkır sesler beni tetikte bırakıyor ben ilerde yapmaz mıyım saat on bir oldu evladım diye sabahın sekizinde kandırmacalar
O günler gelicek mi

Hem de öyle hızlı gelicek ki noldğumuzu anlamıcaz

Pek de olmuyor 5 yaşına girecek nerdeyse oğlum hala deliksiz uyumadım

Canim annenler yok muydu yaninda? Dus onemli sutunu arttirir. Hem de bizim kendimize yaptigimiz en buyuk luksumuz dus su aralar birak annenlere ya da babasina dusunu al.

Yaş şu bıngıldak olayı çok korkutuyor beni.
Bugün slinge koyarken kafasını tutup düzelttim. Birden parmağım bingildaga denk geldi. O kadar korktum ki.
korkma cnm bızım hemsıremız var bıngıldaga bır bastırıyorkı aklım cıkıyor bu kadar sert olmaz bır ınsan ısını sevmıyor delının bırı mecburuz ona gıtmeye baska hemsıre yok

Senin bebiş de hasta olmuştu demi. Dünden beri çok kötü öksürüyor bebiş. Pazar gününe denk geldi şansıma. Yarına randevu aldım ama ilaç falan kullanabiliyorlar mı
İlk iki aylıkken hasta oldu bebek. Bitkisel öksürük şurubu. Balgam söktürücü şurup. Antibiyotik iğne. Makina ile hava kullandık. Tam bı ay bile olmadan şimdi tekrar hasta. Ciğerler iyi dedi doktor. Sabah akşam makina ile hava veriyoz ventolin budecort. Peditus şurup veriyoz oda balgam söktürücü agri kesici ateş düşürücü alerjik hastalığın tedavisini iylestirici icerik var. Şuan antibiyotik baslamadik doktor takip edelm dedi. Benim iki çocuğum da alerjik bünyeli olduğu için öksürük başlayınca hemen nebulizator ile hava tedavisi baslatiyolar. . Sizede geçmiş olsun tez zamanda sifa versin rabbim hepsine. Amin

Pek de olmuyor 5 yaşına girecek nerdeyse oğlum hala deliksiz uyumadım
Hala uyaniyor mu oğlun. Bizimki cisi gelirse uykusunda feryat figan aglio . Bide çok deli yatar o utanmasa bile ben gece kaç kere gider duzeltirim üstünü orterim bazen yerlerden topluyom çocuğu

Sağol canım, dün ciğerine kusmuğu kaçtı diye şüphelendim ama doktor dinledi temiz dedi. Akşam öksürüğü şiddetlendi, kakasından ve kusarken balgam kusuyor. Geniz akıntısı var sanırım o da öksürük yapıyor. Üst solunum yolu enfeksiyonu... Benim de büyük alerjik, bir aydır bademcikleri şiş, alerji şurubu başlattı doktor. Yoğun geniz akıntısı vardı onunda, kardeşine bulaştı sonunda...
İki çocuk olunca hastalıklar da erkenden başlıyor bebeklere yazık.

Hala uyaniyor mu oğlun. Bizimki cisi gelirse uykusunda feryat figan aglio . Bide çok deli yatar o utanmasa bile ben gece kaç kere gider duzeltirim üstünü orterim bazen yerlerden topluyom çocuğu
Benim ki de bu ara korkuyor gece uyanınca. Önceden kalkıp yanı a gelir ya da beni çağırır dı.şimdi bildiğin ağlıyor.
Zaten düzeltmeyi bıraktım artık saniyesinde kafası ayak ucu tarafında. Uyku tulumu giydiriyorum artık. Üstünü çok açıyor yoksa.

Deliksiz uyuması yok ama

Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Yenidoğan kullanmaya devam mi? Ben Üni beybi yenidoğan almıştım 2 aylık olduk, normale geçsem mi?

Canim annenler yok muydu yaninda? Dus onemli sutunu arttirir. Hem de bizim kendimize yaptigimiz en buyuk luksumuz dus su aralar birak annenlere ya da babasina dusunu al.
Canım annem yanımda ama malum yaşı ileri çok çabuk yoruluyo bütün gün helak ediyo kendini . Bazen gece kalkıp geliyo falan. Gündüz de ara ara uyuyo o yüzden. Babası hiç yanımızda olamadı her gün video gönderiyoruz şuan görevde.
annem grip. Beni sardi bir korku
Valla doğumdan önce beni gereseler hadi evinize gidin artık derim diye dusunuyodum ama diyemedim de hastalık öyle değil. İkisine de dedim kendinize iyi bakın yoksa hemen biletinizi alır gönderirim .
Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Yenidoğan kullanmaya devam mi? Ben Üni beybi yenidoğan almıştım 2 aylık olduk, normale geçsem mi?
Canım ben yeni doğan promumun kini kullanıyorum onu beğendim sonra molfiks izotonikli aldık yenidoganmj bilmiyorum o ve indirimden eşim sleepynin ıslak mendillerini almış yani karışık kullanıyorum hiç alerjik bi durumla karşılaşmadım. Son iki haftadır da sürekli sudan geçirip kullanıyorum kesinlikle daha iyi oldu.

Aynen bugün boğazları şiş . Bebeğe geçti. Yoksa sicacik evde bebek durduk yere nasıl ye hasta olsun. Alerji şurubu zaditen veriyoz biz. Balgam cocuklari mahvediyor. Atmayı bilmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…