Allerset verdi bize de. Alerjik rinit zaten. Yazın bilmediğimiz birşeye daha alerjisi oluştu. Neye olduğunu çözemedik. Çabuk geçti Allahtan. En son da odasında ki halı dan kaynaklı ürtiker oldu yüzü, halıyı da değiştik....Aynen bugün boğazları şiş . Bebeğe geçti. Yoksa sicacik evde bebek durduk yere nasıl ye hasta olsun. Alerji şurubu zaditen veriyoz biz. Balgam cocuklari mahvediyor. Atmayı bilmiyolar
Bingildaktan bende çok korkuyorum acaba ne zaman sertleşecek?Yaş şu bıngıldak olayı çok korkutuyor beni.
Bugün slinge koyarken kafasını tutup düzelttim. Birden parmağım bingildaga denk geldi. O kadar korktum ki.
Gece hiç uyanmıyor 12 de uyutuyorum7 gibi uyanıp emiyor geri uyuyor 10 a kadar yatak da debeleniyoruzArkadaslar bebeklerinizi gece ne sıklıkla besliyorsunuz?
Ben şanslı annelerdenimHangimizinki uyudu çılgınlar gibi. Uyusa bile mıkır mıkır sesler beni tetikte bırakıyorben ilerde yapmaz mıyım saat on bir oldu evladım diye sabahın sekizinde kandırmacalar
Dalin kullanıyorum bazende üni baby bence geçebiliriz artıkKızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Yenidoğan kullanmaya devam mi? Ben Üni beybi yenidoğan almıştım 2 aylık olduk, normale geçsem mi?
Bingildaktan bende çok korkuyorum acaba ne zaman sertleşecek?
Gece hiç uyanmıyor 12 de uyutuyorum7 gibi uyanıp emiyor geri uyuyor 10 a kadar yatak da debeleniyoruz
Ben şanslı annelerdenimuyuyorum o da uyuyo
Dalin kullanıyorum bazende üni baby bence geçebiliriz artık
Annenden rica et, pek yaklaşmasın. Alınmaz sanırım
Canım annem yanımda ama malum yaşı ileri çok çabuk yoruluyo bütün gün helak ediyo kendini . Bazen gece kalkıp geliyo falan. Gündüz de ara ara uyuyo o yüzden.Babası hiç yanımızda olamadı her gün video gönderiyoruz şuan görevde.
Valla doğumdan önce beni gereseler hadi evinize gidin artık derim diye dusunuyodum ama diyemedim de hastalık öyle değil. İkisine de dedim kendinize iyi bakın yoksa hemen biletinizi alır gönderirim.
Canım ben yeni doğan promumun kini kullanıyorum onu beğendim sonra molfiks izotonikli aldık yenidoganmj bilmiyorum o ve indirimden eşim sleepynin ıslak mendillerini almış yani karışık kullanıyorum hiç alerjik bi durumla karşılaşmadım. Son iki haftadır da sürekli sudan geçirip kullanıyorum kesinlikle daha iyi oldu.
Bingildaktan bende çok korkuyorum acaba ne zaman sertleşecek?
Gece hiç uyanmıyor 12 de uyutuyorum7 gibi uyanıp emiyor geri uyuyor 10 a kadar yatak da debeleniyoruz
Ben şanslı annelerdenimuyuyorum o da uyuyo
Dalin kullanıyorum bazende üni baby bence geçebiliriz artık
Biz de uni baby yenidogan kullaniyoruz. Basta baby me yenidogan kullandik.Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Yenidoğan kullanmaya devam mi? Ben Üni beybi yenidoğan almıştım 2 aylık olduk, normale geçsem mi?
Öyle bir kiyiliyor ki... Benim oğlum öğlen 45 dkdan fazla uyursa gece 1'den önce uyumazdı.8 yine insafli 6-7 gibi kaldir. Ama ben kiyamam ya uyusun
Estağfurullah. Ahhhh ahhhh ana olmak kolay değil. Her şeye ayrı üzül düşün of ki ne offff.Sen genel itibari ile daha bilgilisin ama bingildak meselesini bizde biraz abartiyor olabiliriz bence. Cok ciddi bir darbe olmasa gerek seninkisi. Hatta gecen okumustum bazi bebeklerin bilgildak bolgesinde ameliyat dahi gerektiginde delmek icin aletler kullaniliyomus allah göstermesin demek istedigim aman üzme kendini. Herseye dikkat etmeye calismaktan cok yipraniyoruz
Aman ya Rabbi biri bizi gözetliyor :))Bu arada buda kim nerden cikti diyebilirsiniz. Aslinda bende ekim annesi olacakken 36+6da dogum yaparak eylul annesi olmus oldum cok uzun zamandir da takip ediyorum sizi. Cogu konu ben bakip cevaplayana kadar biri tarafindan cevaplanmis oldugundan ya da bilmedigimden sessiz kalmistim genelde ama. Denk gelince yazayim dedim. Yani sizi.bildiginizden cok daha iyi taniyorum :)
Yok anam yok bu bebeler doymuyor bize.Bizimkide parmağını emio arada. Hatta gelip arada benm kolumu emio oğlum napiosun diom anne sütünü içiyorum diyo bizimkide 23 ay emmisti ama az gelmiş demek
Vallahi çok güldürdün beni. Çok teşekkür ederim
Dur canım daha sen tuvalete girince kendini yere atıp kapının önünde tepine tepine ağlamalar başlayacak...Bizde de yok valla o kaka yapma sayisiydi. O kadar uyku sadece hayallerimde. Az önce tuvalete gittim tam işin ortasındayım bebekden mık mık sesler geliyo ben beyin fırtınası yapıyorum yarıda bırakmalı mıyım, tamamlarsam ne kadar zaman gider yani perişan durumdayım. 5 gün oldu banyo yqpmayalı. Şöyle 2 saatlik uyusa da yeter. Deliksiz bir saatte yeter. Huzurla banyo yapsam , tuvalete tedirgin olmasam
O günler gelicek mi
Çok haklısın. Şu an bile inanamıyorum zamana... O baygın bakışlar gitti takip başladı. Agular başladı. Şaka gibi. Ama ikinci çocukta insan çok şeyi kaçırıyor, tadını ala ala buyutemiyorHem de öyle hızlı gelicek ki noldğumuzu anlamıcaz☹
Canım memeyi sen mi çıkarıyorsunKizlar nasılsınz? Umarım hersey yolundadir hasta bebisler var okudugum hepsine sifa diliyorum Safi sıfatıyla Rabbimin ins. Hic bi cocuk hasta olmasn
Gelelim cinar bebege :) bizimki resmen meme bağımlisi oldu bu ara surekli uykusu var surekli uyumak istiyor ama dalamiyor nezaman memeyi agzina versem hemen gözler kayiyo uyuyo ama meme cknca geri uyaniyo ve uykusunu alamadigi için surekli miz miz oluyo gozleri kpkrmzi agzi ayriliyo esnemekten ama uyuyamiyo emmeyince. Bu arada biberon reddi basladi bizde diliyle itiyo tükürüyor istemiyor kesinlikle. Emzik en başından beri istemiyordu zaten. Haftaya 3.ay kontrolumuz ve rota asimiz var.
Buarada dun bebek sıpasına goturduk muhtesem bi deneyimdi :) cok guzel vakit gecirdi baya baya yuzdu eglendi sonrasinda bebek masaji en sonunda da hamak keyfi yaparken bayildi bizimki 3 saat filan uyudu:) dun resmen 6 saat kadar dışarıdaydık ilkk defa emzirme odasinda emzirdim korktugum gbi olmadi cinarda akıllıydı. 4 seanslik spa satin aldm cok begenince. Gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum
Kızlar merhaba..
Kaka sıktınız var mı sizinde ya.
Masaj yapıyorum, zeytinyağı ile uyardım popişi.. Yine yok.. Doktor lavman verdi yapmak istemiyorum..
Sizin var mı deneyip sonuç aldığınız yöntem?
Sabah 10 da yataktan çıkıyoruz emzirme alt değiştirme biraz oyun derken 12 de geri uyuyor saat 1.30 gibi uyanıyor yine emzirme alt değiştirme oyun 4 gibi uyuyor 6 da uyanıyor aynı şeyler 9 da uyuyor 10 da geri kalkıyor sonra 12 de uyuyup 7 de uyanıyorCanim gece 12 ye kadar napiyor? Yani aksam saatlerinde napiyor daha dogrusu
80 günlük oldu bugün canım benim bebiş bi yeri agrimadigi sürece doğduğundan beri bu şekilde uyumasına uyanmasına hiç karışmadım besleme konusunda acıkınca uyanıp emiyorGercekten 7 saat uyuyo mu? Kac gunluk bebisin?
Bizimki 2 haftadir 3-4 saat uyuyor bi kere gece. O bile cok mutlu etti benisonun disinda 1.5 saatte bir emziriyorum. Bunu aliskanlik yaptigini dusunuyorum.
Sabah 10 da yataktan çıkıyoruz emzirme alt değiştirme biraz oyun derken 12 de geri uyuyor saat 1.30 gibi uyanıyor yine emzirme alt değiştirme oyun 4 gibi uyuyor 6 da uyanıyor aynı şeyler 9 da uyuyor 10 da geri kalkıyor sonra 12 de uyuyup 7 de uyanıyoraşağı yukarı rutinimiz bu
80 günlük oldu bugün canım benim bebiş bi yeri agrimadigi sürece doğduğundan beri bu şekilde uyumasına uyanmasına hiç karışmadım besleme konusunda acıkınca uyanıp emiyor
Simdilik arya ya bıraktım uyku düzenini o ayarlıyor ama dediğin gibi 4. Ayda saat düzenlemesi yapacağımMasallah canim uyku saatleri cok uykuyu seven bir bebek. Ama nacizane gece uykusuna 12 de yatmasina izin verme bence. Zamanla diger aksam uzeri/aksam uykulari ortadan kalkinca 12 lere kadar ayakta duran bir cocuk olmasin. Her kitapta yazan ve bizzat yakinlarimin tecrubeleriyle dediklerine gore nasil alistirirsan uyku konusunda oyle gidiyor. Ve bebek/cocuklarin erken uyumaya ihtiyaci var aslinda.
Bu arada bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz kizlar? Uyku konusunda uzmanlar 4 aydan once cok mudahale edilmemesi gerektigini soyluyor ben de dokunmuyorum. Guvenli baglansin bakalim diyerek memede uyuyoruz maalesefkucaga da inanilmaz alisti. Gunduz gogsumde cogunluk yataga koydugum an gozler fal tasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?