Bugün 4.gün..Ne kadar suredir yapmiyor? Benim de 1 2 gun yapmadigi oluyor. Ya da gunde sadece bir kere. Doktor 3 gune kadar yapmamasi normal diyor.
Bugün 4.gün..
Gaz çıkarıyor ıkınma da var ama kaka yok. Bu 2. Böyle oluşu geçen sen 4.gün doktora gittik lavman verdi yapmadım akşamüstü kendi yaptı inşallah bugünde öyle kendi yapar
Aynen niye yapmadı diye stres oluyorum afedersin gazı da kak giib kokuyor bi ümit bakıyorum beze ofsayfInsan kaka temizlemek bu kadar ister mi? Istiyormussıkıntı yapma canim bazi doktorlar 5 gun de normal diyor. Ama biliyorum insan takiyor kafasina.
Teknolojiyi ben de kullanırım o zamanDur canım daha sen tuvalete girince kendini yere atıp kapının önünde tepine tepine ağlamalar başlayacak...
Ben bir keresinde annemi görüntülü arayıp anne Ediz'e azıcık bak da ben bir tuvalete gireyim 30 saniyeye gelirim dedim
Benim bebeğim en fazla 4 gün yapmadı ama ben normal olduğunu bildiğim için tedirgin olmadım. Sık t banyo yaptırdım karın masajı,bacak masajı ve yesikleeimi ona göre düzenledim. Erik suyu içtim falan. Anne sütü aldığı için kabız olmadığından eminim o yüzden lavman falan yapmadım .Kızlar merhaba..
Kaka sıktınız var mı sizinde ya.
Masaj yapıyorum, zeytinyağı ile uyardım popişi.. Yine yok.. Doktor lavman verdi yapmak istemiyorum..
Sizin var mı deneyip sonuç aldığınız yöntem?
Ben araba koltuğunu hümaya tuvalet olarak kullanıyorumAynen niye yapmadı diye stres oluyorum afedersin gazı da kak giib kokuyor bi ümit bakıyorum beze ofsayfyapar inşallah bakalım 10gün normal diyorlar
Şimdi iyi ama dimi, Allah korusunKızlar, bugün küçük bebek arabasında büyük yürüyerek parka gitmiştik. Ben kızları eşime bırakıp parkın etrafında turlayayım dedim, küçük arabada uyuyordu. Birden kusmuş, kötü olmuş:/ uyarayım dedim özellikle iki çocukluları, dışarda cadde gürültüsünde,büyüğün mızmızlığıyla falan uğraşırken böyle bişey olur diye gözümüzü,kulağımızı bi saniye ayırmamak lazım demek ki.
Cogu zaman kendi çıkarıyor bazen de artk dayanamayip ben cikariyorm mesela az evvel 50 dakika kucagimda uyudu agzindaydi meme cekiyo ama oyle etkin yutkunmada yoktu yani emzik gbi sonra meme ckti agzindan yerine koydum hemen acti gozlerini suan kucakta geziyo ve yine mizmizlaniyo. Ondan once de 1.5 saat yine memedeydi ben bıraktırdım kapi caldi yerine yatirdim 25 dakika filan uyudu uyumadi kalkti. Surekli memede uyudugu icinde nekadari karnina gitti doydu mu ac mi anlamıyorumCanım memeyi sen mi çıkarıyorsun
Aynen canım ben de baktım kaka sıkıntısı var hemen puset’e koyuyorum gazlar kakalar çıkıyorBen araba koltuğunu hümaya tuvalet olarak kullanıyorumkavisli duruşu mu ne tetikliyor bilmiyorum, koltuk evde değilse de sırtı benim göğsüme denk gelecek şekilde sanki koltuktaymış gibi biraz yatırıyorum yardımcı oluyor, günde 4-5 yapıyorsa birini bu şekilde atlatıyoruz
Hmm benim kızımı da ben memede uyutuyorum. Kendi bırakana kadar çekmiyorum öyle yapınca uykusu açılıyor iyice dalınca ağzından kayıyor zaten meme. O şekilde uykuya geçiyo. Dedim kendisi bırakmıyorsa ondan belki uykusu açılıyordur. Bir de şu var sürekli mi böyle bebeğin. Bizim bi ara bu durum çook arttı. Memeden inince asla uyumuyordu hiç uykusu yok gibi gözlerinş açıp kalıyodu uykusu olmasına rağmen. Memede uyuyodu ama. Ben de biraz kızıma ayak uydurayım dedim. O ara meme ağzından çıksa bile uyanana kadar kucağımda uyutmaya devam ettim. Bi iki hafta böyle gitti sonrası daha iyi oldu. Dönem dönem bize yapışık kalmak istiyorlar sanırımCogu zaman kendi çıkarıyor bazen de artk dayanamayip ben cikariyorm mesela az evvel 50 dakika kucagimda uyudu agzindaydi meme cekiyo ama oyle etkin yutkunmada yoktu yani emzik gbi sonra meme ckti agzindan yerine koydum hemen acti gozlerini suan kucakta geziyo ve yine mizmizlaniyo. Ondan once de 1.5 saat yine memedeydi ben bıraktırdım kapi caldi yerine yatirdim 25 dakika filan uyudu uyumadi kalkti. Surekli memede uyudugu icinde nekadari karnina gitti doydu mu ac mi anlamıyorum
Genelde kendi bırakana kadar çıkarmamaya calisiyorm dalsın diye iyice uykuya gecsin diye oda cok uzun sürüyor malesef yaHmm benim kızımı da ben memede uyutuyorum. Kendi bırakana kadar çekmiyorum öyle yapınca uykusu açılıyor iyice dalınca ağzından kayıyor zaten meme. O şekilde uykuya geçiyo. Dedim kendisi bırakmıyorsa ondan belki uykusu açılıyordur. Bir de şu var sürekli mi böyle bebeğin. Bizim bi ara bu durum çook arttı. Memeden inince asla uyumuyordu hiç uykusu yok gibi gözlerinş açıp kalıyodu uykusu olmasına rağmen. Memede uyuyodu ama. Ben de biraz kızıma ayak uydurayım dedim. O ara meme ağzından çıksa bile uyanana kadar kucağımda uyutmaya devam ettim. Bi iki hafta böyle gitti sonrası daha iyi oldu. Dönem dönem bize yapışık kalmak istiyorlar sanırım
Aynılarını bende yapıyorumTeknolojiyi ben de kullanırım o zaman.
Benim bebeğim en fazla 4 gün yapmadı ama ben normal olduğunu bildiğim için tedirgin olmadım. Sık t banyo yaptırdım karın masajı,bacak masajı ve yesikleeimi ona göre düzenledim. Erik suyu içtim falan. Anne sütü aldığı için kabız olmadığından eminim o yüzden lavman falan yapmadım .
Günde 4 5 kere mi yapıyorsunuzBen araba koltuğunu hümaya tuvalet olarak kullanıyorumkavisli duruşu mu ne tetikliyor bilmiyorum, koltuk evde değilse de sırtı benim göğsüme denk gelecek şekilde sanki koltuktaymış gibi biraz yatırıyorum yardımcı oluyor, günde 4-5 yapıyorsa birini bu şekilde atlatıyoruz
Yaklaşık bir yaş civarı kapanıyor.Bingildaktan bende çok korkuyorum acaba ne zaman sertleşecek?
Gece hiç uyanmıyor 12 de uyutuyorum7 gibi uyanıp emiyor geri uyuyor 10 a kadar yatak da debeleniyoruz
Ben şanslı annelerdenimuyuyorum o da uyuyo
Dalin kullanıyorum bazende üni baby bence geçebiliriz artık
Benim bebe de öyle benim kucahimdaysa uyurda uyur ama besikteyse sürekli mık mık sesler çıkarıyo uyuyamıyo.Bizde de şu son 3 gündür birlikte uyuma var. Yerine koydugun an uyanıyordu bi gece emerken uyudu yine bende artık çok yorulmuştum onu rahatsız etmeden yatar hale geçtim o gece çok güzel uyuduk . Tabi ben temkinli yatıyorum, Böyle de devam ediyor ancak annem kızıyo bu duruma nefesimden hasta olurmuş. Izledigim bir video da bebek kendini güvende hissettiği zaman uyur diyordu demekki benimle güvende hissediyor kigüzel uyuyor
Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gttiBenim bebe de öyle benim kucahimdaysa uyurda uyur ama besikteyse sürekli mık mık sesler çıkarıyo uyuyamıyo.
İlk bebeğimi emzirememis olsaydım simdiki hareketlerine ağlardım heralde. Bebeğe süt sağıp koyuyorum biberona dışarı isim olunca bebeği babaannesine bırakıyorum büyük oğlum biberonda süt bulunca icioYok anam yok bu bebeler doymuyor bize.
Bizimkide öyle kundak hiç sevmio kundak yapiom uyuyo beş on dakika en fazla belkio sonra kivrnanmaya başlıyor hamsi gibi zıplıyor sanki kafasiyla kundaktan cikicak gibiBide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti
Canm benim ilk bebeğim bir aydan sonra günde bı kere kaka yapmaya başladı dört yaşı bitti hala aynıGünde 4 5 kere mi yapıyorsunuzne kadarlık ki.. Biz 1 ay içindeyken öyleydik sonra günde 1 kereye düştü şimdide böyle oldu değişiyor düzeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?