2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne kadar suredir yapmiyor? Benim de 1 2 gun yapmadigi oluyor. Ya da gunde sadece bir kere. Doktor 3 gune kadar yapmamasi normal diyor.
Bugün 4.gün..
Gaz çıkarıyor ıkınma da var ama kaka yok. Bu 2. Böyle oluşu geçen sen 4.gün doktora gittik lavman verdi yapmadım akşamüstü kendi yaptı inşallah bugünde öyle kendi yapar

Bugün 4.gün..
Gaz çıkarıyor ıkınma da var ama kaka yok. Bu 2. Böyle oluşu geçen sen 4.gün doktora gittik lavman verdi yapmadım akşamüstü kendi yaptı inşallah bugünde öyle kendi yapar

Insan kaka temizlemek bu kadar ister mi? Istiyormus sıkıntı yapma canim bazi doktorlar 5 gun de normal diyor. Ama biliyorum insan takiyor kafasina.

Insan kaka temizlemek bu kadar ister mi? Istiyormus sıkıntı yapma canim bazi doktorlar 5 gun de normal diyor. Ama biliyorum insan takiyor kafasina.
Aynen niye yapmadı diye stres oluyorum afedersin gazı da kak giib kokuyor bi ümit bakıyorum beze ofsayf yapar inşallah bakalım 10gün normal diyorlar

Teknolojiyi ben de kullanırım o zaman .
Kızlar merhaba..
Kaka sıktınız var mı sizinde ya.
Masaj yapıyorum, zeytinyağı ile uyardım popişi.. Yine yok.. Doktor lavman verdi yapmak istemiyorum..
Sizin var mı deneyip sonuç aldığınız yöntem?
Benim bebeğim en fazla 4 gün yapmadı ama ben normal olduğunu bildiğim için tedirgin olmadım. Sık t banyo yaptırdım karın masajı,bacak masajı ve yesikleeimi ona göre düzenledim. Erik suyu içtim falan. Anne sütü aldığı için kabız olmadığından eminim o yüzden lavman falan yapmadım .

Kızlar, bugün küçük bebek arabasında büyük yürüyerek parka gitmiştik. Ben kızları eşime bırakıp parkın etrafında turlayayım dedim, küçük arabada uyuyordu. Birden kusmuş, kötü olmuş:/ uyarayım dedim özellikle iki çocukluları, dışarda cadde gürültüsünde,büyüğün mızmızlığıyla falan uğraşırken böyle bişey olur diye gözümüzü,kulağımızı bi saniye ayırmamak lazım demek ki.

Aynen niye yapmadı diye stres oluyorum afedersin gazı da kak giib kokuyor bi ümit bakıyorum beze ofsayf yapar inşallah bakalım 10gün normal diyorlar
Ben araba koltuğunu hümaya tuvalet olarak kullanıyorum kavisli duruşu mu ne tetikliyor bilmiyorum, koltuk evde değilse de sırtı benim göğsüme denk gelecek şekilde sanki koltuktaymış gibi biraz yatırıyorum yardımcı oluyor, günde 4-5 yapıyorsa birini bu şekilde atlatıyoruz

Şimdi iyi ama dimi, Allah korusun

Canım memeyi sen mi çıkarıyorsun
Cogu zaman kendi çıkarıyor bazen de artk dayanamayip ben cikariyorm mesela az evvel 50 dakika kucagimda uyudu agzindaydi meme cekiyo ama oyle etkin yutkunmada yoktu yani emzik gbi sonra meme ckti agzindan yerine koydum hemen acti gozlerini suan kucakta geziyo ve yine mizmizlaniyo. Ondan once de 1.5 saat yine memedeydi ben bıraktırdım kapi caldi yerine yatirdim 25 dakika filan uyudu uyumadi kalkti. Surekli memede uyudugu icinde nekadari karnina gitti doydu mu ac mi anlamıyorum

Aynen canım ben de baktım kaka sıkıntısı var hemen puset’e koyuyorum gazlar kakalar çıkıyor

Hmm benim kızımı da ben memede uyutuyorum. Kendi bırakana kadar çekmiyorum öyle yapınca uykusu açılıyor iyice dalınca ağzından kayıyor zaten meme. O şekilde uykuya geçiyo. Dedim kendisi bırakmıyorsa ondan belki uykusu açılıyordur. Bir de şu var sürekli mi böyle bebeğin. Bizim bi ara bu durum çook arttı. Memeden inince asla uyumuyordu hiç uykusu yok gibi gözlerinş açıp kalıyodu uykusu olmasına rağmen. Memede uyuyodu ama. Ben de biraz kızıma ayak uydurayım dedim. O ara meme ağzından çıksa bile uyanana kadar kucağımda uyutmaya devam ettim. Bi iki hafta böyle gitti sonrası daha iyi oldu. Dönem dönem bize yapışık kalmak istiyorlar sanırım

Genelde kendi bırakana kadar çıkarmamaya calisiyorm dalsın diye iyice uykuya gecsin diye oda cok uzun sürüyor malesef ya 1,5-2 saat kesintisiz memede oldugu oluyo uykuyu öyle aliyor kucagmda heryerim tutuluyor bi ara cok iyiydi doyurup besigine yatırıyordum sallıyordum oh bi guzel uyuyordu 2-3 saat dedim tamam çözümü buldum düzenimiz olustu dedim hooop basa döndük yine memede uyuyo yine meme bagimlisi oldu surekli ağzında meme

Aynılarını bende yapıyorum rezene de içiyorum ekstra
Akşamüstü yaptık bele kadar yıkadık pakladık rahatladık

Günde 4 5 kere mi yapıyorsunuz ne kadarlık ki.. Biz 1 ay içindeyken öyleydik sonra günde 1 kereye düştü şimdide böyle oldu değişiyor düzeni

Yaklaşık bir yaş civarı kapanıyor.

Bizde de şu son 3 gündür birlikte uyuma var. Yerine koydugun an uyanıyordu bi gece emerken uyudu yine bende artık çok yorulmuştum onu rahatsız etmeden yatar hale geçtim o gece çok güzel uyuduk . Tabi ben temkinli yatıyorum, Böyle de devam ediyor ancak annem kızıyo bu duruma nefesimden hasta olurmuş. Izledigim bir video da bebek kendini güvende hissettiği zaman uyur diyordu demekki benimle güvende hissediyor kigüzel uyuyor

Benim bebe de öyle benim kucahimdaysa uyurda uyur ama besikteyse sürekli mık mık sesler çıkarıyo uyuyamıyo.

Benim bebe de öyle benim kucahimdaysa uyurda uyur ama besikteyse sürekli mık mık sesler çıkarıyo uyuyamıyo.
Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti

Yok anam yok bu bebeler doymuyor bize.
İlk bebeğimi emzirememis olsaydım simdiki hareketlerine ağlardım heralde. Bebeğe süt sağıp koyuyorum biberona dışarı isim olunca bebeği babaannesine bırakıyorum büyük oğlum biberonda süt bulunca icio oğlum içme sana kutu süt vereyim diom yok bu anne sütü diyo

Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti
Bizimkide öyle kundak hiç sevmio kundak yapiom uyuyo beş on dakika en fazla belkio sonra kivrnanmaya başlıyor hamsi gibi zıplıyor sanki kafasiyla kundaktan cikicak gibi kundak acilana kadar söyleniyor . Elleri açık olunca emzikle oynuyo ağzından atio sonra benim emzigim nerde diye yaygara kopuyo gece ben sürekli ağzından emzik düşünce firliyom ağzına geri tikiyorum

Günde 4 5 kere mi yapıyorsunuz ne kadarlık ki.. Biz 1 ay içindeyken öyleydik sonra günde 1 kereye düştü şimdide böyle oldu değişiyor düzeni
Canm benim ilk bebeğim bir aydan sonra günde bı kere kaka yapmaya başladı dört yaşı bitti hala aynı bazen iki de olabiliyor. İkinc bebeğim günde dört beş kez yapio emerken genelde dolduruo bezleri ama şunu soyliyim ilk oğlum kilo alimi hep çok iyiydi tombik tosbalak biseydi. Simdiki bebeğim normal gidio . İlk ay iyi kilo aldı ama ikinci ve üçüncü ay azaldi kilo alımı geçen ay bronşit gecirdi kuzum o ara az aldi. Tam atlattık derken büyük oğlum yine hasta olunca bebeğe gecti yine hastayız hepimiz. Doktora gittiik ama kilo konusunu konusamadim çok takildi aklıma bu ay çok az almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…