2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bunların hepsi aynı desene. Benim de büyük kardeşi emerken gelip yatıyor gel em desem Emecek 2 yıl da emdi bide.

Ayyyyy bizimki de ilk defa 7 saat uyudu gece.
Yatmadan önce banyo yaptırdık, verem aşısı sonrası ilk banyosuydu. Bide dün çok avm de durduk sonra akşam birileri vardı evde çok rahatsız olduk Bi duş alsın mikroplardan arınsın dedik sabahı beklemeden.
Veeeeee sonuç 7 saat aralıksız uyku :)))
Saate defalarca baktım nasıl ya saat kaç nasıl olur diye :)))

Dimi uyuyunca bir de sen dayanamayip kalkip nefesini kontrol ediyorusn.

ben ilk 4 saat uyuyunca kalkip kalkip baktim en son yatakta oturdum basini bekledim simdi uyanir az sonra uyanir diye

Benim bebe de öyle benim kucahimdaysa uyurda uyur ama besikteyse sürekli mık mık sesler çıkarıyo uyuyamıyo.
Ben de bir sure kucagimda uyuttum yatakta ama onda da bisey olucak korkusuna aslinda hic uyumadigimi farkettim. Eski sisteme geri dondum. Alt degistir, emzir, gaz cikar, kucakta iki salla, besige koy. Uyanacak dahi olsa gaz cikarmadan hic yatirmiyorum. Mete nin mikirdanma sebebi genelde gaz oluyo cunku.

Kızlar ıslak mendil ne kullanıyorsunuz? Yenidoğan kullanmaya devam mi? Ben Üni beybi yenidoğan almıştım 2 aylık olduk, normale geçsem mi?
joker mağazasının kendi ıslak havlusunu kullanırım pro muydu galiba vallahi gayet de memnunum uzun bir süre de devam ederim sanırım.
Kızlar merhaba..
Kaka sıktınız var mı sizinde ya.
Masaj yapıyorum, zeytinyağı ile uyardım popişi.. Yine yok.. Doktor lavman verdi yapmak istemiyorum..
Sizin var mı deneyip sonuç aldığınız yöntem?
benimki geçen ay 5 günde bir yapıyordu ama sancısı vardı ona rağmen doktor anne sütü alıyor 9 güne kadar normal hiçbir şey yapmıyoruz dedi. O 5 günler bitti artık rutin oluşturdu 3 günde bir kere yapıyor. Bence lağman yapma biraz daha beklemelisin.

Bugün 4.gün..
Gaz çıkarıyor ıkınma da var ama kaka yok. Bu 2. Böyle oluşu geçen sen 4.gün doktora gittik lavman verdi yapmadım akşamüstü kendi yaptı inşallah bugünde öyle kendi yapar
Kendi yediklerine belki ayar ceksen?Kayisi kurusu tuketiyor musun? Ben kendim icinde geceden 1 bardak suya 3 4 kuru kayisi koyuyorum. Sabah ac karnina kayisilari yiyip o suyuda iciyorum. Tavsiye edilir.

Bu kitabi okumadan yutmusum ben galiba hemen hemen hepsini yapiyorum.. Ozellikle eymenle karsilikli konusmalarimizj gorseniz oglum serenad yapio bana resmen

Ne zaman sagsam geliyor, anne bana mı kardeşime mi sagiyorsun diyor. 3 5 tane süt attım dolaba anneme göstermiş bak büyükanne annem kardeşim ve benim için süt dondurdu. Annem olmazsa benim canım süt isterse buradan alıp koyacaksın, demiş
Geçen soruyorum oğlum anne sütünü niye içiyorsun diye, anne o anne sütü bana özel çok faydalı bilmiyor musun? dedi

1.5 2 haftadir boyle oncesinde gunde 5 6 kez yapiyordu. Birden duzeni degisti.

Bence her ay farkli bi gelisimleri oluyo anne karnindaki gibi.. Bi sure sonra bagirsaklari bizler gibi kati kaka çıkaracak buna zemin hazirlaniyor gibi gelio.. Kakadan cok cekiyorm bu ara bizi mahvetti kabizlik.. Fitille bile yapmio yaa naapcam bilmiyorm

2 ayrı doktor da erkek bebeklere önermiyoruz dedi. Çok istiyodmm kullanmak vazgeçtik....
Kanguru hic mi kullanilmamali acaba? Yoksa erkekler icin de uygun olani var misir? Benim de yegenimden kalma bi kangurum var yegenim kiz. Kullanip kullanamama da kararsizim cok.
İyi de ergonomik kanguruda pipiye kesinlikle baskı yok ki. Bacaklarını açıp kucağına aldığında nasılsa aynen öyle. Hani çocuk bacağını açar beline. Doğru sarar ya. İşte o pozisyonda pipi zaten annenin karnına denk geliyor. Kanguru popodan sariyor. Aşağı sarktigi ya da dışa baktığı evet sakıncalı ama ben uzun süre kullandım ergonomik. Hatta kendim yapıp halka sling ile de taşıdım. Normalde kucağıma nasıl alıyorsak ayni sekil, sadece popodan kumaş geçip ağırlığı dağıtıyor.
korkma cnm bızım hemsıremız var bıngıldaga bır bastırıyorkı aklım cıkıyor bu kadar sert olmaz bır ınsan ısını sevmıyor delının bırı mecburuz ona gıtmeye baska hemsıre yok
Nasıl yani başka hemsire yok mu?

Bizim bebisler kalu belada arkadastilar bence.. Eymende ayni bu ara ama emzigi birakmaya baglamistm.. Nedir acaba.. Memeyle uyumak istio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…