Ah canım çok geçmiş olsun ama kendini öyle üzme . Ben emziriyorum amanpasa bi tek benim kucağımda huysuzluk yapıyo . Sanırım emdiği memelerin bende olduğunun farkında kokumdan tanıyor ve emmek istiyo. Benim dışında kim alırsa alsın ağlarken susuyo. Hiç üzülme. Bu bebelerin nazi bize geçiyo
Canım pes etme memeyi elinle c şeklinde tutarak bebeğe destek ol. Benim sol mememi emmek istemiyodu o kadar çok pozisyon denedim ki . En iyisi c şeklinde tutmak oldu. Şuan sorun çözüldü. Ayrıca bebek emmeyi bıraksa sütün tamamen gitse bile yeniden emzirmeye başlamak mümkün . Relaktasyon diye bişey var.
Ben de çok istiyodum şimdi tereddüt ettim.
Valla yazını okurken annemi gördüm biraz sende. Canım temizlik mevlüt boşver. En önemli sen ve bebeginsiniz.
Ayrıca süt konusunda hiç korkma ben bi ara sütümü sağıp gece sadece bir kere onu veriyoduk diğer gece beslenmelerine ben kalkiyodum çünkü lohusayken toparlanamadim bir türlü. Sonra baktım bebeğim eskisi gibi cekmiyo. Hemen bıraktım arttı.
Valla şu aile büyükleri beni artık çok rahatsız ediyo. Ne zaman arkamı donsem bişey yapıyorlar.
Canım bizim eskiden bu kadar değildi ama 7. Haftaya girmemizle kaka sayısı bi anda arttı. 24 saatte bazen 8-9 bez bile değiştirdim şuan 9 haftalık olduk 5-6-7 kakali bez oluyo şuan.
Canım aşı günümüzü yine erteledik
haftaya cuma . Pazartesi günü de dr kontrolümüz var kendim için de o gün randevu aldım. Bilgilendirdigin için çok teşekkürler