2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Niye anneni gördün kız

Bide mevlüt boşver diyosun da benim için önemliydi.. Çünkü benim sizler gibi hiç biseyim vaktinde olmadı.. Hastaneye apar topar yattm.. Hersey bi anda oldu.. Icimde kalmasn istedim.. Ne kendime serbet yapabildim ne hastane hazırlığı.. Temizligi de mecburen ben yapmak zorundaym.. Elin varsa başını kasiycan.. Kimseden hayir yok.. Allah elimi ayagimi versin yaparim evvelallah.. Eymenle de ayni sekilde alakaya devam ettim elbette..

Zaten herkes bayıldı mevlude eymen cok tatliydi bende guzel bi elbise giyindim masa güzeldi.. Herkes begendi yani.. Bende hevesimi almış oldum

Kızlar, sezeryan izi için herhangi bir ürün kullanıyor musunuz? Benim sezeryanın üzerinden 3 ay geçti ama yeni başladım bişey sürmeye(nar çekirdeği yağı), etki eder mi acaba şu saatten sonra:/

Kızlar, sezeryan izi için herhangi bir ürün kullanıyor musunuz? Benim sezeryanın üzerinden 3 ay geçti ama yeni başladım bişey sürmeye(nar çekirdeği yağı), etki eder mi acaba şu saatten sonra:/
kullanmak gerektigini bilmiordm. Contratubex en iyilerinden biri ameliyat izi icin. Ama kullanmak gerektigini dusunmedim hic.

Dr contractubex kullan dedi ama o kabuk baglayan bir ilac pek kullanmadim aklima geldikçe madagascol sürdüm.

kullanmak gerektigini bilmiordm. Contratubex en iyilerinden biri ameliyat izi icin. Ama kullanmak gerektigini dusunmedim hic.

Bana da bu jeli sur demist8 sabah aksam nohut kadar ama nerdee.kendimi gordugum yok.Koca tup jel duruyo hala.

Oyy zamane çocukları bunlar çok zeki

rint geçen sen mi demiştin yumuşaktı göğsüm ama mastit oldum diye? Dıştan hiç bişey yok ama içten müthiş bir acı çekiyorum ve bütün vücudum sanki çekiçle parçalanıyomuş gibi ağrıyoMastit midir bu acaba annemleri bekliyorum kıza baksınlar diye eşim doktora götürcek, aksi gibi hem elektrikli hem manuel pompam da bozuldu ağlaya ağlaya elimle sağmaya çalıştım

Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti
Benimki de aynı, korkuyorum ki hiperaktif olacak. Bir demiyorki ben minicik bir bebeğim, uyuyum da büyüyüm falan, ancak depiniyim ağlayım

Bebeğine su veren var mı?
Biri diyo ver biri diyo verme...
Normalde sadece anne sütü alıyorsa vermeye gerek yok. Ama şurup, damla vs verdiğimde ya da dili çok beyaz olduysa aklıma gelince veriyorum 1-2 kaşık ağzını temizlemiş olur diye. Her gün vermiyorum.

Nereye goturdunuz acaba spa ya

Ben nadiren veriyorum canım. Emmesine ve tok olmasına rağmen bıngıldakta bazen çökme oluyor. O da vücudun suya ihtiyacı var demekmiş. Öyle olduğu zamanlar su veriyorum 2çay kaşığı kadar. Tamamen kafama göre

Bu sabah asi oldu oglum
Hemsire bir cay kasigi ver dedi calpol
Ama ne zaman vermem gerek??
Asidan once 35.7 idi atesi su an 36.5

Gece kaka yapmamissa sabah da surekli ikiniyorsa ve uyumuyorsa veriyorum birkac cay kasigi. Rahatca kaka yapiyor
Miktari da kendi belirliyor. Icmek istemeyince agzini kitliyor acmiyor. En cok 3 cay kasigi icmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…