Doktora gittik bugün. Geniz akıntısı var dedi, acayip öksürüyor zaten. İlaç verdi iki ayrı şurup. Umarım bronşite çevirmez dedi. Hava verdiler hastanede hemen. Cuma günü kontrole götürücez. Dua edin arkadaşlar bize bronşite çevirmesin. Abisinden bulaşmış. Evde kim hasta dedi doktor hemen. Hastane öksüren insan kaynıyor. Bayağı salgın var anlaşılan. Bir süre dışarı çıkmamak gerek
Doktora gittik bugün. Geniz akıntısı var dedi, acayip öksürüyor zaten. İlaç verdi iki ayrı şurup. Umarım bronşite çevirmez dedi. Hava verdiler hastanede hemen. Cuma günü kontrole götürücez. Dua edin arkadaşlar bize bronşite çevirmesin. Abisinden bulaşmış. Evde kim hasta dedi doktor hemen. Hastane öksüren insan kaynıyor. Bayağı salgın var anlaşılan. Bir süre dışarı çıkmamak gerek
Istanbul anadolu yakasinda benim bildigim yeni acilan Prime Baby Spa var. Ben de goturmek istemistim seans ucretleri 125 tl mis. Ama esim hasta olur cok kucuk deyince vazgectik evde yapacagim sipama spa :)
Ayni durumdayiz vallahi.. Bugun sirtim bi tuhaf.. Cocugu ezmicem diye kaskati yatiorum etrafını cevreliyorum noolur noolmaz diye ama tetikte uyuyorum.. Kaskati yatiorm öyle.. Emzik mi yapti diodum seninki de öyleymiş.. Bu atak dedikleri şey mi acaba
Asi zamani 37.5 sonrası verebilirsin.hatta ilac sonrası ates düştü tekrar yukseliyorsa 6 saat sonrasi tekrar veriliyordu.ben sabah 10 da ki asiya aksam üstü 5 ve gece 12 gibi vermistim.sicakti ve huzursuzdu.
İyi de ergonomik kanguruda pipiye kesinlikle baskı yok ki. Bacaklarını açıp kucağına aldığında nasılsa aynen öyle. Hani çocuk bacağını açar beline. Doğru sarar ya. İşte o pozisyonda pipi zaten annenin karnına denk geliyor. Kanguru popodan sariyor. Aşağı sarktigi ya da dışa baktığı evet sakıncalı ama ben uzun süre kullandım ergonomik. Hatta kendim yapıp halka sling ile de taşıdım. Normalde kucağıma nasıl alıyorsak ayni sekil, sadece popodan kumaş geçip ağırlığı dağıtıyor.