2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
[/QUOTE]
Valla bilemedim evham yaptim. 35.7 idi asidan once asi yaptirip geldik 36.5 olmustu

Bir daha olctum 36.5 cikti
Atesi cikmamis bebege ates dusurucu mu verdim ben ya

Bir sey olmaz di mi
Saglik ocagini mi arasam
Birşey olmaz, 37.5 dan sonrası ateş kabul edilir.

Bizim bebisler kalu belada arkadastilar bence.. Eymende ayni bu ara ama emzigi birakmaya baglamistm.. Nedir acaba.. Memeyle uyumak istio
Ay ayniyiz surekli benim yatagimda yatiyo artk bende yanina yatiyorm agzinda meme oyle uyuyo birakinca kalkiyorm gene agliyo yatakta yatmayinca valla kucakta heryerim uyusuyo artk saatlerce kucagimda ağzında meme. Bizimki hic emzik almadi

Doktora gittik bugün. Geniz akıntısı var dedi, acayip öksürüyor zaten. İlaç verdi iki ayrı şurup. Umarım bronşite çevirmez dedi. Hava verdiler hastanede hemen. Cuma günü kontrole götürücez. Dua edin arkadaşlar bize bronşite çevirmesin. Abisinden bulaşmış. Evde kim hasta dedi doktor hemen. Hastane öksüren insan kaynıyor. Bayağı salgın var anlaşılan. Bir süre dışarı çıkmamak gerek

Allah şifa versin en kısa sürede. İnsanın içi parçalanır küçücük yavru öksürürken

Ben
Valla bilemedim evham yaptim. 35.7 idi asidan once asi yaptirip geldik 36.5 olmustu

Bir daha olctum 36.5 cikti
Atesi cikmamis bebege ates dusurucu mu verdim ben ya

Bir sey olmaz di mi
Saglik ocagini mi arasam
Ben arar sorarsim calpol cok masum bir ilac degil cunku.

Ay ayniyiz surekli benim yatagimda yatiyo artk bende yanina yatiyorm agzinda meme oyle uyuyo birakinca kalkiyorm gene agliyo yatakta yatmayinca valla kucakta heryerim uyusuyo artk saatlerce kucagimda ağzında meme. Bizimki hic emzik almadi

Ayni durumdayiz vallahi.. Bugun sirtim bi tuhaf.. Cocugu ezmicem diye kaskati yatiorum etrafını cevreliyorum noolur noolmaz diye ama tetikte uyuyorum.. Kaskati yatiorm öyle.. Emzik mi yapti diodum seninki de öyleymiş.. Bu atak dedikleri şey mi acaba

Bebeğine su veren var mı?
Biri diyo ver biri diyo verme...
ben arada veriyorum 10 - 15 cc kadar, anne sütü aliyor ama bu aralar grip öksürükte var bogazda hirilti geliyor belki rahat cikartir diye veriyorum.
Bu sabah asi oldu oglum
Hemsire bir cay kasigi ver dedi calpol
Ama ne zaman vermem gerek??
Asidan once 35.7 idi atesi su an 36.5
Asi zamani 37.5 sonrası verebilirsin.hatta ilac sonrası ates düştü tekrar yukseliyorsa 6 saat sonrasi tekrar veriliyordu.ben sabah 10 da ki asiya aksam üstü 5 ve gece 12 gibi vermistim.sicakti ve huzursuzdu.

malesef cnm tek bır hemsıre ve herkez mutsuz ona gıtmekten mecburuz yanı sıkayet de etmısler ama gıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…