2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay atak filan yetisemez oldum. Eymenle cinarin duzeltilmis aylari filan ayni mi acaba? Beklenen dogum tarihin neydi berikko senin? Bizim 10 ekimdi. Bende birlikte uyurken hic rahat degilim elimi kolumu nereye koycagimi şaşırıyorum aman terlicek aman cocuga zarar vercem rahatsz etcem yada uyancsk diye yarm yarm uyuyorm dun rezene anason kimyon taneleri aldm dun bi kupa bugun sabah bi kupa ictim kendim. Bir cay kasigida mamasina kattim cinara verdim suan ilk defa besiginde uyuyo sevinmem lazm belki ama vicdanen hic rahat degilim of ne zormus annelik

Bu mesaji sanki ben yazmisim gibi hissettim galiba butun bebekler ayni

Evet bendim aynen öyle oldu, ertesi gün şişlik ve sertlik oldu memede. Şimdi nasılsın?

rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi

Rint'e sormussun ama ben de cevap vereyim. Ben kesinlikle zarari oldugunu dusunuyorum. Ozellikle rezene ve anasonun. Kendim dahi icmiyorum. Ama icen cok kisi var. Ki benim bebegim de ozellikle gunduz 10 dk dan fazla zor uyuyan bebek. Sonucta ilk 6 ay sadece anne sutu. (Mamayi katmiyorum bunun icine vermesi gerekenler elbette verecek)

rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi
Bende zararli oldugunu dusunuyorum.

Rezene agir alerjen dikkat etmek gerekiyor. Hakli oldugun noktalar var. Ben iciyorum ama bebegimin cigliklarina dayanamadim caresizlik cok fena. Ustelik dozu cok hafif tuttum isilik cikardiginda alerji yapti sanip cok korkmustum.
Anason ise agir sedatif. Bence hic bir sartta icilmemeli.

Çok kötüyüm maalesef rintcim, gittik sağım mağım yapıldı serumlar yedim antibiyotikler, iki saat anca idare etti. Tekrar eşimi bekliyorum yine gidicez☹
Geçmiş olsun. Sıkı iç çamaşırı mı giydin. Geçen misafir gelecek diye destekli çamaşır giydim ertesi gün mastittim.

Herkes ic sut artar gaza iyi gelir dedi bu zamana kadar almamistm bile ama dun aldm aksam bir kupa bugunde sabah bir kupa ictm bebegime de bir cay kasigi verdim. Benimki dogdugundan beri gunduzleri asla uyumayan bir bebek ve tek bakyorm bu zamana kadar direndim bugun verdim 2 saat uyudu ama cokta tedirginim yani aslnda hic icim el vermedi de pisman da oldum vermeyim en iyisi. İnternette filan zararsz diye yaziyor ama internetteki her bilginin dogru olmadgni da biliyorm. Ustelik kimyaciyim hamileligimde vitamin dahi kullanmadm katkı maddesi var diye ama cok buyuk konuşmuşum anlaşılan autumnn Night owl

Kızlar bebeğim isilik mi olmuş tam çıkmıyorda fotoğrafta. İçine kısakollu body üzerine uzun kol, alt iki tane, iki de çorap giydiriyorum. Öğlenleri penye battaniye geceleri örgü bttaniye örtüyorum. Çok mu sizce. Ev 23 küsur derecede stabil

Eklentiler

• 80555082-B57D-43DB-9D8C-FF5BD7B03AD1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
Çok kötüyüm maalesef rintcim, gittik sağım mağım yapıldı serumlar yedim antibiyotikler, iki saat anca idare etti. Tekrar eşimi bekliyorum yine gidicez☹
Yatarken iç çamaşırı giyme öyle yat bikac saat . Ben geçen öyle uyumuşum bı uyandım yatak her yer süt olmuş ama nasıl boşalmış goguslerim çok rahatlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…