Ayni durumdayiz vallahi.. Bugun sirtim bi tuhaf.. Cocugu ezmicem diye kaskati yatiorum etrafını cevreliyorum noolur noolmaz diye ama tetikte uyuyorum.. Kaskati yatiorm öyle.. Emzik mi yapti diodum seninki de öyleymiş.. Bu atak dedikleri şey mi acaba
Ay atak filan yetisemez oldum. Eymenle cinarin duzeltilmis aylari filan ayni mi acaba? Beklenen dogum tarihin neydi berikko senin? Bizim 10 ekimdi. Bende birlikte uyurken hic rahat degilim elimi kolumu nereye koycagimi şaşırıyorum aman terlicek aman cocuga zarar vercem rahatsz etcem yada uyancsk diye yarm yarm uyuyorm dun rezene anason kimyon taneleri aldm dun bi kupa bugun sabah bi kupa ictim kendim. Bir cay kasigida mamasina kattim cinara verdim suan ilk defa besiginde uyuyo sevinmem lazm belki ama vicdanen hic rahat degilim of ne zormus annelik
Bizimkide öyle kundak hiç sevmio kundak yapiom uyuyo beş on dakika en fazla belkio sonra kivrnanmaya başlıyor hamsi gibi zıplıyor sanki kafasiyla kundaktan cikicak gibi kundak acilana kadar söyleniyor . Elleri açık olunca emzikle oynuyo ağzından atio sonra benim emzigim nerde diye yaygara kopuyo gece ben sürekli ağzından emzik düşünce firliyom ağzına geri tikiyorum
rint
geçen sen mi demiştin yumuşaktı göğsüm ama mastit oldum diye? Dıştan hiç bişey yok ama içten müthiş bir acı çekiyorum ve bütün vücudum sanki çekiçle parçalanıyomuş gibi ağrıyo☹Mastit midir bu acaba annemleri bekliyorum kıza baksınlar diye eşim doktora götürcek, aksi gibi hem elektrikli hem manuel pompam da bozuldu ağlaya ağlaya elimle sağmaya çalıştım
Normalde 38.2'den önce verilmez. Ama şu an çok küçükler. 37.5'ten önce verme.
Ben büyük oğlumda 38.2 değil en az 38,8'i 39'u görmeden vermedim vermiyorum.
Rint'e sormussun ama ben de cevap vereyim. Ben kesinlikle zarari oldugunu dusunuyorum. Ozellikle rezene ve anasonun. Kendim dahi icmiyorum. Ama icen cok kisi var. Ki benim bebegim de ozellikle gunduz 10 dk dan fazla zor uyuyan bebek. Sonucta ilk 6 ay sadece anne sutu. (Mamayi katmiyorum bunun icine vermesi gerekenler elbette verecek)
Rint'e sormussun ama ben de cevap vereyim. Ben kesinlikle zarari oldugunu dusunuyorum. Ozellikle rezene ve anasonun. Kendim dahi icmiyorum. Ama icen cok kisi var. Ki benim bebegim de ozellikle gunduz 10 dk dan fazla zor uyuyan bebek. Sonucta ilk 6 ay sadece anne sutu. (Mamayi katmiyorum bunun icine vermesi gerekenler elbette verecek)
Rezene agir alerjen dikkat etmek gerekiyor. Hakli oldugun noktalar var. Ben iciyorum ama bebegimin cigliklarina dayanamadim caresizlik cok fena. Ustelik dozu cok hafif tuttum isilik cikardiginda alerji yapti sanip cok korkmustum.
Anason ise agir sedatif. Bence hic bir sartta icilmemeli.
Çok kötüyüm maalesef rintcim, gittik sağım mağım yapıldı serumlar yedim antibiyotikler, iki saat anca idare etti. Tekrar eşimi bekliyorum yine gidicez☹
Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti
Bu arada bebek ateşi en az 35.5 en fazla 37.5 olmalıymış dışarıdan ölçüm 1 derece daha az oluyormuş mesela alındaki 37.5 makatta 38.5 olarak çıkıyormuş o yüzden alından ölçümde en fazla 38 diyorlar daha fazla çıkarsa müdehale edinmeliymiş
Herkes ic sut artar gaza iyi gelir dedi bu zamana kadar almamistm bile ama dun aldm aksam bir kupa bugunde sabah bir kupa ictm bebegime de bir cay kasigi verdim. Benimki dogdugundan beri gunduzleri asla uyumayan bir bebek ve tek bakyorm bu zamana kadar direndim bugun verdim 2 saat uyudu ama cokta tedirginim yani aslnda hic icim el vermedi de pisman da oldum vermeyim en iyisi. İnternette filan zararsz diye yaziyor ama internetteki her bilginin dogru olmadgni da biliyorm. Ustelik kimyaciyim hamileligimde vitamin dahi kullanmadm katkı maddesi var diye ama cok buyuk konuşmuşum anlaşılan autumnnNight owl
Kızlar bebeğim isilik mi olmuş tam çıkmıyorda fotoğrafta. İçine kısakollu body üzerine uzun kol, alt iki tane, iki de çorap giydiriyorum. Öğlenleri penye battaniye geceleri örgü bttaniye örtüyorum. Çok mu sizce. Ev 23 küsur derecede stabil
Çok kötüyüm maalesef rintcim, gittik sağım mağım yapıldı serumlar yedim antibiyotikler, iki saat anca idare etti. Tekrar eşimi bekliyorum yine gidicez☹
Yatarken iç çamaşırı giyme öyle yat bikac saat . Ben geçen öyle uyumuşum bı uyandım yatak her yer süt olmuş ama nasıl boşalmış goguslerim çok rahatlamistim